HIFK-Jokerit ti 29.10.02

  • 29 194
  • 270

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
No niin...

Näin siinä sitten kävi, ihan niin kuin joku tämän ketjun toisella sivulla povasikin, HIFK voitti ja Stunthos pelasi itselleen diilin loppukaudeksi. Ehkä 20th anniversary sittenkin toteutuu.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
3-0

ifk:n paras matsi tällä kaudella,siitä ei ole epäillystäkään.
Vetojakin alko olla vähän enemmän mut vieläkin syötellään turhaan kun vois jo vetää
Stathos pelas erinomaisen pelin,33 torjuntaa,vaikka ei jokereilla mitään miljoonan euron paikkoja tainnu ollakaan.
Mutta loppujen lopuks hyvä matsi jonka voitti oikea joukkue.
Kiitos HIFK...
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Jokerien strategia

Luotettavasta lähteestä kuulin mikä on Jokerien strategia (myös muita sm-liiga joukkueita on juonessa mukana TPS:ää lukuunottamatta). Strategia kuuluu, että annetaan try-out:in aikana Stathosin leikkiä sankaria ja vasta kun koko kauden kattava sopimus on taskussa, tehdään kaverista seula. Ja voila, lööpit huutavat taas HIFK:n kriisiä...

(Pitänee tästä lähteä nukkumaan ja ihan vakavissaan toivon Stathosille kaikkea hyvää, kun pohjimmiltani olen kuitenkin ihan kiltti kaveri. Kiitos vaan IFK hyvästä pelistä ja hyvää yötä!)
 
Viimeksi muokattu:

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jaa ei Jokerit ollut sen parempi tai huonompi kuin edellisessä matsissa, IFK vain vei tätä matsia aika suvereenisti.Kaiken kaikkiaan kypsä peli meiltä, mitä nyt Stathos ja olikos se Nikke jotka yrittivät mokata Jokereille maalin. Peltosella pari avopaikkaa, jotka suti mihin lie. Stathoksesella ei juurikaan ollut mitään haamuja johtuen että IFK:n pakit hoitivat homman suht hyvin ettei naapurilla ollut oikein paikkoja maalitekomestoilta. Kibelle antaisin ritariristin esimerkillisestä taistelusta, Simi saisi suoraviivaistaa peliä hiukan ja yrittää kun on mestat eikä yrittää liian hienoja.. Tämä oli mukava peli kaiken kaikkiaan, putki poikki ja hillot ineen vedonlyöntirintamaltakin, harvoin pääsee IFK:ta painamaan himassa ylikertoimella, itse lisäsin vielä panostusta IFK:n päälle tuon iltapäivällä vedonlyönitketjuun laittamani prossaarvion jälkeen. Kumma juttu eka kerran pitkästä aikaa oli levollinen ja rauhallinen olo IFK:n puolesta, luotin jätkiin sekä ennen matsia että matsin aikana että homma hoidetaan himaan tänään. Kiitos jätkät!
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Hyvä!!!

Mutta... mikä on Z:lla ja Pärällä???
Zidlicky osoittaa jatkuvasti mieltään ja asenne aivan perseestä.
Tietty ettei ole kivaa pelata Niken kanssa, mutta ei sitä tarvitse (eikä pidä) näyttää noin selvästi.

Ja Pärä?? Aivan pihalla koko mies. Pehmoa, pehmoa. Alkaa käydä kaveria sääliksi. Pitäisikö lähettää HPK:hon jotta kaveri saisi jotakin itsestään irti?
 

Jindebyne

Jäsen
Aivan mahtava voitto ja todella hieno fiilis päällä koko hallissa!
Ja kun täällä näitä byyrareita hehkutetaan niin voisimpa sanoa, että kumpikin pelasi erittäin hyvin. Lehtonen ei kummallekkaan maalille mitään voinut, ja Stathoksen nollapeli puhukoon puolestaan, tosin hieman kiekko pomppi meille pahoissa paikoissa (kerrankin). Vopat oli todella loistava ja näytti siltä kun Simicek olisi lämpeämässä peliin mukaan, tosin joskus voisi itsekin laukoa :) mutta kaikenkaikkiaan ei voi kun sano, että TÄTÄ ON ODOTETTU ja vielä kun oltiin oikeasti tänään SE parempi joukkue.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti sakke555
Stathos tais olla mies paikallaan, vai oliko Jokereilla edes kunnon maalipaikkoa? Torjunnatkin näyttivät menneen aika tasan. Paikalla olleet voivat varmasti kertoa että oliko Stathos Lehtosta parempi vai oliko hyökkääjät Jokereilla unessa? Olikohan Jokereilla jo hieman asennavammaa, kun luulivat että voittavat kenet tahansa, tosin saattaa olla että HIFK oli vain parempi. Ihmettelen taas noita jäähy määriä, tais tuomari olla pihalla!? Onnittelut kuitenkin HIFK:lle!

- oli Jokereilla muutamia maalipaikkoja, mutta nyt ei kiekko pomppinut teille

- Stathos oli todella hyvä ja Lehtonen vähintään hyvä. Tekomaaleja oli IFKn molemmat. Ei Lehtosen piikkiin

- ei Jokerit ollut unessa, vaan minusta IFK rikkoi tehokkaasti koko kolme erää. Kyllä Jokerit olivat aktiivia, ei takki auki

- tuomari oli herkällä päällä. Piti saada vihellyskiintiö täyteen?
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Tänään Jokereilta ei oikeen mikään onnistunut. Kaikki vedot menivät joko ohi tai suoraan Stathosia päin. Jokerit pelasi varsin ponnetonta kiekkoa tänään. Vaikka onkin vaikea myöntää, niin IFK oli tänään parempi joukkue. Jokereista oli jäljellä vain viimeiset kahdeksan peliä voittaneen joukkueen varjo. IFK pelasi hyvää kiekkoa ja voitto tuli varsin ansaitusti. Kiintoisana seikkana voidaan mainita, että bunkkeri ei ihme kyllä ollut täynnä tänään, vaan muutama paikka jäi vapaaksi. Palataan uudestaan asiaan 7.12.2002.....

Ottelut tällä kaudella:

HIFK - Jokerit 2-3
Jokerit - HIFK 6-3
HIFK - Jokerit 3-0
 

Rööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se toimii sittenkin!

Satunnainen erektio yllätti kadunmiehen:

HIFK-Jokerit
3 - 0

Vetäydyn hämilläni koskettelemaan itseäni...
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Jaa, ei mun mielestä Jokerit ollut varjo entisestään, samaa diesliä ne mun mielestä veti kuin aikaisemmin se ei vaan IFK:ta vastaan tänään riittänyt. Tuosta Favorinista, että aika munatonta meininkiä oli mun mielestä, kahvata ja roikkua sai aivan sairaasti ja sitten jos joku älysi sukeltaa maahan jonkun hipaisun jälkeen pili soi... Sitten vielä tuo Pärä, oli tosiaan kentän huonoin, käsittämättömiä syöttöjä, räpellyksiä ym. Vaan täytyy toivoa että josko se siitä kauden vanhetessa...
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Viestin lähetti narri
Ruutu filmaa..... ja vitonen napsahtaa kohta.

2+2... paha homma...

Edit: Nyt pitäs pitää tää av tilanne ja tän jälkeen iskee tasoitusmaali. Kaipa molemmilla on ollut hyvät paikat tehä ratkaisuja. Molemmat veskarit pelaavat varmasti tosi hyvää peliä! Tätä on ikävä kuunnella radiosta :-(

edit2: Nyt on paha 2 minuuttia 5-3 vastaan av:lla. Jos tän Jokerit kestäisi, niin sit peli alkaisi uudestaan. Uskon näin... ainakin toivon!!

Hyvää provoo Ruutu filmaa. Noh, jos olit paikanpäällä olisit huomannut törkeän taklauksen suoraan päähän. Yllättävää oli vain 2+2 jäähy tilanteesta, mistä ollaan ennenkin laitettu helpolla 5+20.

Voisit olla paikanpäällä katsomassa matseja, jotta tietäisit, mitä siellä tapahtuu. Tuollainen provoaminen on aivan turhaa. vrt. Tapaus aalto, minulle tuli mustelma --> IFK Saarinen 5+20.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Peli oli selvästi ja alusta saakka IFK:n. Jostain IFK oli taikonut vielä hyvä hermohallinnan, sillä kyllähän useampi punapaita taklattiin jäälle kamppeitaan keräämään viiteen, kuuteen kertaan. Ei edes mailanhuitaisua kostoksi esimerkiksi Malmivaaran ja Niemen niiteistä. Tuomari tosin rankaisi M & N kahdesta taklauksesta yhteensä 6 minsaa, jossa oli 4 minsaa liikaa. Silti jäähyillä ei ollut vaikutusta siihen, kumpi joukkueista oli parempi. Jokereiden pitkä voittoputki näkyi joninlaisena rasitteena ja uskon aika lailla, että pelaajat ovat omalla tavallaan tyytyväisä putken katkeamisesta. Sehän kipsasi jo!

HIFK luisteli ja syötteli Jokereita paremmin halliten niukasti oikeastaan koko 60 minuuttia. Jokerit taklasi kovempaa kuin naapuri - eli tässä olivat osat vaihtuneet yhden pelin ajaksi. Varsinkin kolmannessa erässä Jokerit yritti taklauksilla saada IFK:n hiiltymäään ja päästämään täten pelin käsistään, mutta tällä kertaa se ei onnistunut. Harmi.

Paras peli IFK:lta tällä kaudella ja ei lainkaan huono peli Jokereiltakaan. Tällä kertaa normaalisuoritus ei riittänyt voittoon. Mutta kuten ennakkoon sanoin, seuraavassa paikallisväännössä on nyt uutta sykettä -;)
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai tässä muutakaan että..

Olipa upea fiilis!! Tuntui aivan uskomattomalta, että jokerit-pelin loppusummerin jälkeen pääsee huutamaan kurkku käheänä IFK:ta, eikä niitä jo perinteeksi muodostuneita perkeleitä... Stathos todella pelasi itsensä läpi SM-liigassa ja aivan oikeutetusti myös IFK:n rinkiin. Vieruskaveriani tosin olin tintata 2-0 tilanteessa, kun aloitti puhumaan mahdollisesta nollapelistä. Yleensä ne puheet ei tiedä kuin vastustajan maalia alle 5 minuutissa..

Nähtiinpä kentällä harvinainen tilanne, kun Nicce ensimmäisen kerran tällä kaudella niittasi pelaajan puhtaasti pois tilanteesta. Mutta kuinka ollakaan, pelaaja sattui olemaan omia ja vieläpä Stathos!! Way to go Nicce!! Siitä kun olisi maali tullut niin olisin omakätisesti ottanut taas noutaja -termin käyttöön!

Kiitos IFK!! Palautitte taas uskoni punaiseen...


Viestin lähetti Senior
Oliko siellä Jokerikannattajia, hiljaista nimittäin oli.

Joo kyllä oli!! Näin kolmannessa erässä yhden hiljaisen jokeritytön, joka pää painuksissa istui pari riviä alapuolellani. Mikäköhän häntä vaivasi, siellä kun kuitenkin oli ihan hyvä matsi menossa...;) ;)

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Yllättävän iisi olo

...sillä se oli aika puhdas työvoitto. Ja HIFK ei ollut hätää kärsimässä kertaakaan matsin aikana. Johtui siitä, että meillä oli veskari, jota kohti lauottaessa ei tarvinnut pelätä jokaista vetoa. Viimeksi oli tällainen tunne Riksmanin ollessa maalissa. Tämä rauhoitti kenttäpelaajia selvästi. Lisäksi haluaisin nostaa Tuomo Ruudun panoksen esille - the taklaaja was back ja nosti yksinään koko pelin intensiteettiä. Myös jokeripakan.

Aika vähän on provonpaskaa lentänyt, joten koetan kommentoida ilman laseja ja ammattilaisten tilastojen pohjalta:

Fyysisyydestä:
-molemmat taklasivat, hyviä pommeja puolintoisin, ei jäänyt mitään erityistä hampaankoloon mistään. Taklaukset menivät lähes pilkulleen tasan. Tästä voidaan päätellä, että normaalisti vähemmän taklaava Jokerit taklaa aina HIFKiä vastaan, which is nice

Jäähyt/tuomarit:
-Favorinilla oli hyvä ensimmäinen erä, kovaa sai pelata. Sitten alkoi hapuiluvaihe, mutta aika puhtain paperein kaveri klaarasi. Malmivaara selvisi 2+2 minuutilla Ruudun laitataklauksesta, Pakaslahti olisi pistänyt 5+20. Malmivaara myöhästyi taklauksesta ja pitkänä kaverina kädet olivat aika ylhäällä. Ruutu ei filmannut, vaan sai keuhkot tyhjäksi. 2 min ehkä oikein, niinpä Viitaluoma sai myöhemmin hyvityskakkosen.

-Niemen ja Pikkaraisen törmäys menee Pikkaraisen viaksi. Mies luisteli janinikkona katse ties missä ja AJ seisoi luistelulinjalla. Niemi otti pikkumiehenä kunnon loikan ylöspäin kädet ylhäällä ja sai oudon jäähyn ryntäyksestä - ei liikkunut eteenpäin lainkaan. NHL.ssä ei olisi tullut jäähyä ollenkaan, täällä olisi voinut laittaa syyksi estämisen. Pikkarainen ei protestoinut eikä kuumentunut tilanteesta mitenkään, normaali pelitilanne

-Vopatia syytetään varmaan filmaamisesta kaatumisen yhteydessä, mutta jäähykäsi nousi jo silloin, kun narrimaila meni luistimiin. Selvä kamppi.

-Kantorin pommi maalin takana valmiiksi kyykyssä olleeseen jokeripelaajaan näytti vaaralliselta ja katsottiin läpi sormien. Summanen kävi kuumana tästä.

-Viitaluoma kärsi hyvitysjäähyn ottelun loppupuolella.

-muuten jäähyt ja tuomarit eivät ratkaisseet mitään ja minun on pakko jopa kehaista Favorinia hieman, lähinnä ensimmäisen erän perusteella. Sai pelata.

Matsin jälkeen käväisin kuppilan puolella ja siellä ne AJ ja Pikkarainen vaihtoivat leppoisasti kuulumisia.

HIFK otti työvoiton keskitasoa paremmassa liigaottelussa. Matsi ei kuitenkaan ollut niin huikea kuin HIFK-HPK.

Ja kyllä, sain rahaa HIFKin voitolla Centrebetistä, 150 eur x 3,8. Mutta varmuuden vuoksi pelasin Jokerien voittoa myöskin, onneksi 50 eurolla.

Marek ja Kantor olivat ylimielisiä viivapelissä. Mutta eipä tässä juuri muuta sanottavaa ole...Hyvä meininki. Dänks asiapitoisista kommenteista, parempi voitti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
putket poikki

No niin, mistä aloitetaan?

Sanotaan näin, että Jokereiden voitto tänään olisi ollut verinen vääryys. Jokerit oli huono, todella huono. Luistelu oli laiskaa, laukaukset ponnettomia ja kun onneakaan ei ollut yhtään, oli tulos tämä. HIFK ei ollut tänään loistava, mutta se oli silti paljon parempi joukkue kuin Jokerit, HIFK halusi tänään voittaa, Jokerit ei...

Olin koko ottelun rauhallisella mielellä, koska huomasin heti alusta asti ettei tänään ole Jokereiden päivä. Vieressä istuneet Jokerifanit sen sijaan osittivat välillä rajustikkin mieltään, tuomaria ja Jokereiden vaisua peliä kohtaan. Tuomaripeliä en lähde kommentoimaan. Se ei ratkaissut tänään peliä.

Molemmilla oli ylivoima aivan jäässä. HIFK:n 5-3 ylivoima kolmannen erän alussa oli todella surkeaa, tulikohan Lehtosta kohti yhtään laukausta? Tosin Jokereiden alivoimapeli oli mukiinmenevää.

Paikallisotteluita on aivan liikaa, tänäänkään fiilis ei ollut kummoinen hallissa. Kolmannessa erässä HIFK-Fanit syttyivät oman joukkueensa hienon pelin ansiosta. Jokeri-fanit pitivät avauserässä mukavasti ääntä, mutta loppua kohden se meteli alkoi olla siis enemmän mielenosoituksellista.

Onnittelut naapuriin, Jokerikirouksenne on nyt murrettu, toivottavasti tästä tulisi lisää sähköä 7.12 pelattavaan otteluun Areenassa. PAlataan silloin asiaan.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onnittelut tosiaan naapurille. Parempi voitti.
Jokereilla peiliin katsomisen paikka! Oltiin tosi ponnettomia tänään!
A-J:n ja Malmivaaran jäähyistä: Ensin saa pelata ja taklata niin saatanasti ja sen jälkeen Favorin viheltää miten sattuu. Malmivaaralle olisin antanut kakkosen. Toinen kakkonen olikin ala TR-show. A-J:n olisin jättänyt nollille, komea pommi!
Ei h-m-p nenukkiin, eihän?

Onnittelut tosiaan. Elämä jatkuu Narri-leirissäkin. Ja kovuutta kaivataan puolustukseen!
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Viestin lähetti Punalippu
Jaa, ei mun mielestä Jokerit ollut varjo entisestään, samaa diesliä ne mun mielestä veti kuin aikaisemmin se ei vaan IFK:ta vastaan tänään riittänyt. Tuosta Favorinista, että aika munatonta meininkiä oli mun mielestä, kahvata ja roikkua sai aivan sairaasti ja sitten jos joku älysi sukeltaa maahan jonkun hipaisun jälkeen pili soi...

On ihan pakko sanoa tää et, eka haukutaan Favorinia munattomaks, mut sit kuitenkin vähän ajan päästä sanotaan et "heti ku joku älyää sukeltaa ni pili soi!!

Tää on vissiin tsätti joten, sori
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Olipa hieno peli ja fiilis hallissa!

Totean vain nopeasti että Stats ansaitsi sopimuksen ja Nikke pelasi jo lupauksia antavasti (rohkeaa peliä, haluaa olla kiekollinen pakki).


Nyt nukkumaan
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Olipa hieno peli ja fiilis hallissa!

Totean vain nopeasti ennen kuin painun pehkuihin että Stats pelasi kolme hyvää peliä ja ansaitsi sopimuksen ja että Nikke pelasi jo lupauksia antavasti (rohkeaa peliä, haluaa selvästi olla kiekollinen pakki)
 
Suosikkijoukkue
TPS, Olkun tarjoilijat, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Svante
Ja Pärä?? Aivan pihalla koko mies. Pehmoa, pehmoa. Alkaa käydä kaveria sääliksi. Pitäisikö lähettää HPK:hon jotta kaveri saisi jotakin itsestään irti?

Lähettäkää meille. Saatte Immosen vaihtokaupassa. On iso ja "fyysinen".
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Ilmala
Elämä jatkuu Narri-leirissäkin. Ja kovuutta kaivataan puolustukseen!

Mitä? Onhan meillä Sandwith! Sämpylä pelasi taas loisto-ottelun. Mahtavia taklauksia läpi koko pelin. Hyviä katkoja ja hyviä avauksia omilla jatkuvasti. Aina kun Sämpylä oli jäällä, peli painettiin IFK:n maalille. Itse panin merkille Sämpylän mahtavan laukauksen - noilla pommeilla olisi pitänyt ainakin kaksi maalia tulla. Täytyy sanoa, että hyvä valinta valmennusjohdolta peluuttaa loistkuntoista Sämpylää, joka tietää paljon jotain Kaltevaa tai muuta junioria paremmin sen, miten kiekkoa pelataan.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noni

Oli mukava katsella kelpo hokia pitkästä aikaa. Monen Jokeri-fanin näkemykseen oman joukkueen ponnettomuudesta en yhdy. Jokerit pelasi mielestäni varsin hyvin ja taisteli kiitettävästi kummassakin päädyssä. Vastustaja oli kuitenkin molemmissa päädyissä sen pienen aavistuksen verran parempi. Häkkärit olivat kummassakin päädyssä paikallaan.

Yksittäisistä pelaajista nostettakoon framille aiemminkin kehutut Vopa, Häppölä ja Ruutu. Jos nolla menee omiin, on kai selvää, että kukaan pakeista ei ainakaan toistuvasti töppäillyt. Ja varmalta se oman pään pelaaminen näyttikin yhtä todennäköisesti Saken kanssa treenattua tilannetta lukuunottamatta. Pärssinen oli kesy, mutta ensimmäistä kertaa tällä kaudella sentään vilautti kynäänsä. Eli kyllä se siitä vielä lähtee.

Narreista Peltonen pelasi jatkuvasti. Vertala erottui pari kertaa, mutta muut olivat aika tasaista massaa.

Näin. Kiva oli käydä. Ja kiva kun meillä on veskari.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Pärssinen

Viestin lähetti Svante


Ja Pärä?? Aivan pihalla koko mies. Pehmoa, pehmoa. Alkaa käydä kaveria sääliksi. Pitäisikö lähettää HPK:hon jotta kaveri saisi jotakin itsestään irti?

Täytyy myöntää, että olin hiljaa sisälläni tänään pettynyt Pärään. Vaikka en sitä toiste enää myönnäkään. Olen tosin edelleen sitä mieltä, että HIFK ei saa miehestä täyttä potentiaalia irti. Huono mies ei kuitenkaan ole, se on tullut todistetuksi aiemmilla kausilla. Haluan miehen onnistuvan tässä minulle niin rakkaassa joukkueessa. Mutta nyt täytyy sanoa, että miehelle tekisi itselleen hyvää pelata joukkueessa, joka voisi tarjota hänelle hyvän kentän ympärille (meilläkin on ihan hemmetin hyviä ketjuja, mutta niissä on paikat varattuna).

Ja jos joku nyt ihmettelee, miksi vielä puolustan häntä, sanottakoon, että nimi velvoittaa.

Itse pelistä: JEEEEESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oli hieno ottelu. Alussa olin kyllä sillä kannalla, että tämmöstä taas tänään, mutta loppujen lopuksi kääntyikin meille. HIENOA!! Mahtava fiilis pelin jälkeen. Nyt hiusten väri vaihtuu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ootko nähnyt Helga-neidin kylyvyssä?

No, en ole, mutta vihdoinkin näin paikan päällä IFK:n voittavan Jokerit! Edellisen kerran näin taisi yapahtua kohdaltani hmm, tuota noin, olisiko ollut kaudella 98-99, joten hyvää teki.

- Lehtonen oli eirttäin hyvä. Jollekin toiselle veskalla olisi varmaan tehty 5-6 maalia.

- Stathosin ei tarvinnut venyä aivan niin paljon kuin virkaveljensä, mutta nollapeli on nollapeli. Ei tavinnut pelätä jokaikistä laukausta maalia kohti.

- IFK:n maskipeli. Niin mikä? Suuri osa laukauksista Lehtoselle tuli ilman minkäänlaista maskia. Ei uppoa Lehtoselle. 200kg miestä maalille niin johan rupeaa verkko heilumaan.

- Minäkin sanoisin taklausten menneen varsin tasan. Illan paras niitti nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Pesonen(?) taklasi Grunnin levyksi hyökkäyssinisellä. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Grunnille näin tehdään. Pää ylhäällä!. Vielä ehtii oppimaan.

- Z:lla on kyllä nyt jokin lukko päällä. Mistään ei mene sisään ja omituisia kiekon menetyksiä. Pari onnistumista ja itseluottamus takaisin, niin hyvä tulee.

- Yleisöä 7751. Ihan ok tiistaipeliksi varsinkin, kun paikallispelit ovat olleet varsin yksipuolisia lähiaikoina.
 

Mekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK & Chicago, Liverpool & Tips
3-muna

Veikkaus meni vähän sivu suun (2-0), mutta eipä paljon potuta! Tän kauden kotipeleistä kokonaisuutena ehdottomasti parasta IFK:ta. Ei mitään hirveitä hässäköitä missään vaiheessa ja homma pysy muutenkin tiivinä alusta loppuun.

Siinä oon Punalipun kanssa aivan samaa mieltä että roikkua ja kahvata sai taas aivan älyttömästi! Tosin sitähän tää liiga on....mun mielestä pillin pitäs soida samantien kun maila menee kainaloon..! Taklauksia enemmän, enemmän ja enemmän!

Capo vedettiin muuten taas vaihteeks pari kertaa niin puun takaa et huh huh...onneks ei oo vielä käyny pahemmin. Melkein joka matsissa äijä kerää kamojaan vähintään kerran, ei sen puoleen etteikö muuten olis kova pelimies! Pitäis vaan pään ylhäällä.

Kaiken kaikkiaan erittäin vapautunut ja hyvä olo, eikä vähiten sen takia että voitto tuli hyvän esityksen jälkeen ja ENNENKAIKKEA: nyt meillä veska! Go Dave! "Kreikkalaiset" pelaajat näyttää sopivan HIFKiin...

Torstaina kahva-kylään samalla tyylillä kun tänään, niin voitto tulee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös