HIFK - Jokerit 29.12

  • 8 511
  • 98

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hedberg laittokin oikein kunnon niitin äskön! ei varmaan olisi muuten taklannu jollei olisi tv-peli,:)
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jaahas ainakin piste. Voitaisiin ihan hyvin ottaa JA:lla veskari pois, koska ei kuitenkaan pelata samoista sijoista. Meille sillä lisäpisteellä on tarvetta ja jos jokerit saa 2 pistettä, niin so what? Ei haittaa meidän taistelua play-offpaikasta. Riskillä vaan nytten...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jesh! Hyvä Nicce!


Yllättävän vaisu peli ollut paikalliskamppailuksi. Näin ainakin kotikatsomosta päin katsellessa...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Alpolta aika veto tempasta maalivahti pois jatkoajalla.. ja vielä alivoimalla! Ei tullu maalia, joten tasuri. Aika tuskaista peliä, avainpelaajat väsyneitä perjantaista. Enemmän kommenttia ruokailun jälkeen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi piste.

Ei nyt ollut kovin ihmeellinen matsi, mutta kyllähän tuota katseli. Harmillisen lähellä oli voittomaalikin, mutta niinpä oli Jokereillakin. Pistepotti olisi tietysti ollut sama, vaikka Jokereiden viime sekuntien maali oltaisiin hyväksytty, mutta älä nyt siltikään Ape yritä tuollaisia lahjavoittoja antaa. Olisi ottanut aika lailla pannuun, jos tilanne ei olisi ollut paitsio.

Varsinkin pelin alussa olisi pitänyt yrittää laukoa paljon enemmän kohti Helasta. Hyvin se toki pelasi, mutta muutamia kertoja pompotteli sen verran pahasti, että joku roiskaisu sinne päin olisi voinut hyvinkin upota byyriin.

Toipuukohan Simicek enää tuosta kuntoon? No, kuuden ulkomaalaisen ongelma ainakin ratkeaisi kuin itsestään, jos loppukausi on piloilla. Paska juttu kuitenkin, vaikka Simi ei erityisen vakuuttava ole ollutkaan.

Hedberg taklasi!!! Lonkkataklauksen!!!!!
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatkoaika oli paljon mielenkiintoisempi ku kaikki muut kolme erää. Ja se Helanen hoiti tyylikkäästi Pärssisen hyökkäyksen. Ja Peltosen maalista viellä paitsio...huhuh..Mikä jatkoaika(.com) No joo, täytyy olla tyytyväinen 1 pisteeseen. Voitto olis voinnu mennä ihan kummalle tahansa ja HIFK olis viellä tarvinu sitä kahta pistettä enemmän kun Jokerit.


EDIT: Sillon kun se Pärssisen läpiajo tuli niin pärssisen takana oli ainakin 2 HIFK pelaajaa ennen Jokereiden puolustajia, senkö aiheutti väärävaihto?
 
Viimeksi muokattu:

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti punaiset_lasit
Jaahas ainakin piste. Voitaisiin ihan hyvin ottaa JA:lla veskari pois
No näinhän Ape & Rindell päättikin tehdä ... pelattaessa vajaalla. Huh, huh. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä matsi hifkiltä kun ottaa huomioon, että puolet porukasta on käyttänyt vaippoja. Paria mokaa lukuun ottamatta Nicce pelas hyvin, samoin Saarinen. Koko pakkikalusto ja viisikkopuolustaminen toimi tyydyttävästi, hyökkäyspäässä haku päällä, vaikka Vihko & Co liikkuivatkin suurella sykkeellä. Narrit pelasivat hyvää pakkipeliä ja molari ansaitsi palkkansa, mikä sitten lieneekään.
Simin pelit lienee pelattu tältä kaudelta.
 
Viimeksi muokattu:

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Helvetti, nyt harmittaa tuo tasuri kun Pärällä oli se läpiajo.

Helanen torjui todella hyvin koko ottelun ja Stathos oli totutulla tasollaan. HIFK:sta positiivisimmin esiintyivät etenkin Hirschovits, joka sai lopussa pelata Pärän ja Kiben keskellä, ja Pikkarainen, Vihko sekä yllätys, yllätys Hedberg. Alpolta oli ihan fiksua ottaa Stathos maaliltaan pois, koska joukkueella oli hyvä vaihe päällä ja mitään ei voinut menettääkkään.

Kokonaisuutena (jatkoaikaa lukuunottamatta) aika väsynyt esitys molemmilta joukkueilta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hifk taisi voittaa taklaukset suhteutettuna noin 10:1.Aika säälittävää toi narrikiekko kun noin kovalla materiaalilla pelataan ihan ämmien kiekkoa.
Paljon on Suhosta haukuttu mutta aika näyttävää kiekkoa hän Hifk tänään pelasi.Kaksi parasta sentteriä pois ja mutta omat pojat korvas kaverit aika hyvin.
Tuomari peli oli vielä narri myönteistä ja varsinkin kolmannen erän alussa ja monta vihellystä puhaltamatta ja muutenkin melkoista kiinnipitämistä jokeripakit harrasti.Ei liike oikein riittänyt Hifkin nuorille hyökkääjille.
 

KIME 44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Barca, ManUtd
Sellanen asia jäi mietityttämään että jos Pärssinen olisi maalin läpiajosta tehnyt niin olisiko sitä hyväksytty koska samassa ajassa tuli (yllättäen) joukkuerangaistus liian paljon pelaajia kentällä, Hifkille?
 
Viimeksi muokattu:

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti KIME 44
Sellanen asia jäi mietityttämään että jos Pärssinen olisi maalin läpiajosta tehnyt niin olisiko sitä hyväksytty koska samassa ajassa tuli (yllättäen) joukkuerangaistus liian paljon pelaajia kentällä, Hifkille?
Mielestäni olisi pitänyt hyväksyä, mikäli peliä ei vihelletä kesken poikki.

Peliin olen melko tyytyväinen, telkkarista katsottuna näytti ihan tarpeeksi kohtuulliselta. Kummaltakin joukkueelta näytti olevan se aivan viimeinen terävyys poissa. Jokerit hallitsi selkeästi ekaa erää, koko ajan oltiin vähintään yksi potku jäljessä. Loppupeli sujuikin jo tasaisemmissa merkeissä. Jatkoajalla

Ensi viikolla sitten Tepsi ja Saipa vieraissa, pitää saada vähintään kaksi pistettä, ja sitten taas viikon päästä kotona sunnuntaimatsi, nyt Jyppiä vastaan. Olen menossa paikalle, seuraamaan toivottavasti pitkästä aikaa voittoa Jypistä kotona.
 

Otakar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Väsynyttä!?

Jaahas, tätäkö sitä on nyt sitten koko joululoma odotettu? Peli on sitä samaa väsynyttä kiekon päätyyn roiskimista kuin ennen taukoa ja jalat liikkuu edelleen kuin hidastetussa elokuvassa. On se hienoa, että joululomalla on saatu hieman latailla akkuja. Ei, ei, ei, joku muu tossa pelissä nyt mättää! Mutta mikä??? ifk:llakaan ei tänään onneksi liikkunut jalat vauhdikkaimmalla mahdollisella tavalla. Onni, sillä muuten oltaisiin katseltu tulostaululta melkoisen rumia lukemia.

No tässä jotain +/- pelistä:

+ Veskat (etenkin Helanen, ei kauheesti irtokiekkoja)
+ Vihko, tällä miehellä oli liikettä ja sen kyllä huomasi!
+ Jatkoaika, paikkoja riitti.
1/2+ Jokereiden eka erä, siinä oli vielä jotain järkeä!

- Peli yleensä.
- Tunnelma, paikalla kuitenkin muka 6500 henkeä ja kannustusta kaikki 2 kertaa!?
- Saukkosen sanoin: Äksönin puute!
 

pojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Väsynyttä!?

Viestin lähetti Otakar
...Ei, ei, ei, joku muu tossa pelissä nyt mättää! Mutta mikä???...

Syötöt mättää; eivät mene omille. Niinkuin eivät menneet Pelicans pelissäkään. Ja kun kukaan ei yksinkään onnistunut ihan nappiin, niin tässä tulos.

Tulee vaan mieleen tää vanha juttu että Ape sais huutaa yhtenään SOS! (syötä omille s****na!)


edit: siis sama vika tänään molemmilla
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Jäällä, muttei pelissä Kruus

Huh huh mikä matsi. Voiko enää turhempaa tuomaria olla viheltämässä? Kaikki alkoi jo ensimmäisellä minuutilla, kova taklaus Simicekkini --> ei jäähyä, pieni tönäys mrazekin mailasta poikittainen. Simicekin tilanne ei eronnut mitenkään ryntäyksestä, mikä vihellettiin IFKlle. Tilanteessa ei ollut potkuja, mutta vauhtia paljon. Mitä tekee täysin munaton Kruus--> IFK 2 minuuttia ryntäys.

Sitten seurasi ihana suora lyönti Vihkoa sormille. Kruus kattoo vierestä, jaahas taisi kaverilta katketa sormet, ei mitään, en vihellä, sehän oli jokeri joka löi. Jos tilanteessa olisi ollut Antti Aalto, ketä sormille lyötiin olisi tämä Hollywoodin sankari heittänyt hanskansa kahdella kierteellä ilmaan ja jäänyt kieriskelemään maahan.

Jatkoajalla Kimmo Kuhtaa vedetään suoraan mailalla päähän. Kuhta putoaa jäähän, IFK pelaajat käyvät kertomassa tilanteen --> ei jäähyä. Peli on vihelletty poikki Aalto käy huomauttamassa, että IFKlla taisi olla liikaa pelaajia. HAA huutaa Kruus, sehän on jäähy, koska se oli IFK. Ei mitään väliä, että tilanne oli jo aikaa sitten ohi. Minä laitan teidät heti istumaan. Ei noin saa tehdä. Kahvata saa, näpeille saa lyödä, kampata saa, koukata saa, päähän saa taklata (jos pelaa valkoisissa), mutta tuollaista minä en hyväksy, koska minä olen Jumala Kruus.

Jokerit olivat kokoajan vauhdissa jälessä. Ainoastaan heidän ykkösketjunsa sai vauhtia. Muuten he pysyttelivät JYP tyyliin mukana pelissä. Kaikkea liikkuvaa ei taklattu vaan kahvattiin. Aivan turhaa, nykyliiga voi todella huonosti varsinkin, kun kapellimestarina puheenjohtajana on Hjallis ja tuomarit ovat näin perseestä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kohtuullinen viihdepaketti

...tästäkin tuli, vaikka ensimmäinen erä meni molemminpuolisessa seisomalakossa. Pelaajat seisoivat ja lakkoilivat, eivät siis pelanneet. Erän kohokohta oli tietenkin Ilkka "Avohoito" Pikkaraisen messevä pommi, jossa ei kyllä ryntäystä ollut ollenkaan. Toisessa ketjussa toivoin, että Ape antaisi nimenomaan Pikulle vapauksia enemmän ja Apehan fiksuna miehenä teki juuri näin:) Tänään Piku oli elementissään, aina siellä missä tapahtui. Lisäksi Piku ei kunnioittanut (toisin kuin esimerkiksi Hirso) Peltosta pätkäkään: levyksi vaan numero kuusitoistakin, kun kohdalle osuu. Meikäläisen kolme tähteä Pikulle.

Kaksi tähteä menee -gulp- Nicelle. Kaverihan on perkeleenmoinen gooni nykyään, Tomek nousi seinille kaksi kertaa ja Peltonen sai maistaa perinteistä perstaklausta kolmannessa erässä. Veli Carlos ei turhaan matkustanut Suomeen! Kiekollinen peli on kyllä aikamoista hasardia, mutta pakin perusduunin Nicce hoiti mallikkaasti.

Yksi tähti menee Mrazekille, loistava hankinta so far. Suoraviivainen, isokokoinen ja kokoaan käyttävä. Asiallisia pommeja ja pelin viilentämistä muutamaan otteeseen. HIFKin maali oli 70%:sesti M:n ansiota. Kun tämä jääkaappipakastin parkkeerasi jokerimaalille, joutui kaksi narrimiestä pitämään häntä ja Hirso + Järvinen hoitivat lopun. Ja kyllä M nyt selvästikin tietää, mistä HIFK-fanit tykkäävät. Niiteistä. Ja niitä saatiin, kiitos siitä.

Kibe Kuhta ja Marek olivat toipilaita ja sen näki. Harmi sinänsä, sillä Pärä oli aivan saatananmoisella pelipäällä. Uskomatonta karvausduunia, raakaa perustyötä ja paljon taklauksiakin. Ei mikään diiva tämäkään kultakypärä. Toivon mukaan Kibellä ei ole taas sama vika kuin viime kaudella; kun ykkösjätkät ovat sivussa ja pitäisi ottaa vastuuta, on tulos 0+0. Tämä ei ollut vittuilua, vaan pohdiskelua. Toivon, että valjuus johtui sairastamisesta ja toivotan pikaista paranemista.

Jokereista jäi mieleen kovalla pelipäällä ollut Peltonen. Kävikö Ville jatkoajalla ollenkaan vaihdossa? Ville on sellaisessa tikissä, että joka kerta saa pelätä, kun hän ottaa kiekon. Riippumatta sijainnistaan.

Nemirowsky oli aika valju esitys Machuldaan verrattuna. Aikamoinen neiti ja diiva. Vähän tuli Mika Nieminen mieleen ajoittain; heti haneen, kun tulee kiekon menetys, vaikka tilanne vielä jatkuu.

Jokereista tykkäsin viimeksikin Teemu Laineesta, niin tänäänkin. Hyvä asenne. Hentunen oli varjojen mailla, samoin Tomek. Mitäs sille on tapahtunut? Jos joku olisi ennen kautta kertonut, että yhdessä paikallismatsissa nähdään fyysisempi Nicce kuin Tomek, niin olisin passittanut kaverin terapiaan syvästi harhaisena. Näin oli kuitenkin tänään.

Helanen ja Stathos pelasivat molemmat hyvän matsin. Mielestäni tasuri oli oikeudenmukainen tulos.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kalja oli hyvää ennen peliä, pelin aikana ja pelin jälkeen. Yksi hyvä taklaus josta jäähy. Tätäkö tämä huippujääkiekko nyt on? Kuka tuosta viitsii maksaa satoja euroja kaudessa?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itselleni jäi kohtuullisen vaisusta pelistä (vähän kuin molemmat joukkueet olisivat pelanneet käsijarru päällä) mieleen ennen kaikkea Markus Helanen. Ennen kautta en odottanut häneltä yhtään mitään ja kun kävin katsomassa yhden viimeisistä treeneistä juuri liigan kynnyksellä, en odottanut enää sitäkään. Pelkäsin niitä päiviä, jolloin Lehtonen pelaa nuorten kisoissa. Helanen oli suoraan sanottuna näkemässäni treenissä niin huono, että rantapalloakaan ei olisi kiinni saanut.

Mutta kuten Lukko-pelissä, myös nyt oli aivan toinen ja erittäin varma meininki. Ekassa erässä upea kolmoistorjunta, jatkossa useita hyviä pelastuksia. Vaikka pientä hapuilua joskus olikin, silti otteet olivat sekä IFK:ta että Lukkoa vastaan kokonaisuutena erittäin hyvät. Nyt voi sanoa sen, että Jokereilla ei ainakaan maalivahtiongelmaa tule tällä kaudella -;)

Mitä peliin muuten tulee, Peltosen Villen urakointi meni vähän kiville kun ei voittoa lopulta tullutkaan. Peltosen pelinäkemys on sitä luokkaa, että samanlaista saa hakemalla hakea SM-liigasta. Muut Jokereiden pelaajat olivat sitten suhteellisen vaisuja, osa erittäin vaisuja. Ja mitä onkaan tapahtunut Valtoselle - en todella tiedä. Toinen ihmetyksen aihe on Jokereiden puolustus. Nyt olisi suoraan sanottuna tilaus yhdelle kädelliselle yv-pakille ja yhdelle kädelliselle+siivoustaitoiselle pakille. Jos edes toisen noista saisi?

IFK:sta jäi jotenkin hampaaton kuva. Aika paljon oli naapurin kavereilla tuomarille asiaa - kenties joskus syystäkin - mutta välillä näytti siltä. että enemmän energiaa meni valittamiseen kuin pelaamiseen.

Molemmat jengit ovat tällä pelillä vaikeuksissa vähänkin vauhdikkaampia joukkueita vastaan. Jokereiden asema neljän joukossa näyttää ainakin vielä suhteellisen mahdolliselta, mutta IFK saa tehdä töitä saavutaakseen edes kesken kautta pikauusitun tavoitteensa. Alunperinhän IFK:n virallinen puoli julisti tavoitteeksi sijat 1-4 runkosarjassa. Ei tule mitään, ei. No, uusi tavoite oli piste per ottelu ja siihen on vielä jonkinlaisia mahkuja. Se tosin ei tule riittämään playoffeihin.


Edit: karkasi viesti vähän äkkiä, joten kirjoitin sen loppuun.
 
Viimeksi muokattu:

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappiotapelkäävien väsyneitten joukkueiden sopuisan oloinen tasapeli. Tuntui, ettei kukaan pettynyt tulokseen.

Muutamia irtohuomioita:

- Nikke viilensi Jokereitten powerforwardien pahimmat pelihalut viileillä otteillaan. Tomek taisi saada ensimmäisen erän jälkeen tarpeekseen, liekö vatsa löysynyt, kun Nikke heitteli valkopaitaisia seinille.

- IPikkarainen yksi harvoista, joka oli tulessa ja jolla oli Tahtoa. Pidän miehen tekemisestä.

- Pärä taisi pelata useammassa kentässä ja jaksoi ja jaksoi. Mies lunastaa odotuksia peli peliltä.

- Mzarek. Suoraviivaisempaa hemmoa saa hakea. Aina kun silmä välttää, mies vetää maalia kohti, menee maskiin tai työllistää pakkeja. Hiven lisää rutiinia peliin, niin tästä miehestä vielä pidetään.

- Jokeri-maali. Pakkimme aivan pihalla oman maalin takana. Ettei ollut taas Kantor. ttu ne miehet sieltä määlilta veke.

- Meidän maalista suurin ansio Mrarekille. Loistavaa päivystämistä maalilla mailallahakkaamisista huolimatta. Pysy Mrare siellä jatkossakin, sovit sinne hyvin. Muutkin saisi ottaa oppia. Meidän katsomosta huudettiin noin 40 kertaa: joku nyt sinne maalille!

- Stat otti monta pahaa. Pari jopa tupla-tripla torjuntaa. Jatkopahvia kehiin ja sapikkaan.
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hetki ottelun jälkeen, sekavat on fiilikset. Ei tuota voi kehua, ei moittiakaan. Piste tuli ja ainakaan omasta mielestäni toinenkaan ei olisi ollut liikaa. Peli oli paikalla nähtynä aika rumaa ja ”teknisesti” heikkoa. Edelleen ja ilmeisesti vielä hamaan tulevaisuuteen asti voi toitottaa tuota kahvaamista ja muuta roikkumista. No jos on yleisesti hyväksytty tuo pelitapa, niin siitä vaan, mutta kertokaa se niillekin, jotka eivät vielä siihen ole sortuneet.
Toinen mikä näkyi taas, on tuo piilosikailu: poikittaista jäässä olevan kaverin niskaan, sormille hakkaaminen ja levottomat kädet millin missäkin, kun vaan kuvitellaan, että dumari ei näe…

Tapahtumista sen verran, että minut yllätti taklausten määrä, en ollut uskoa silmiäni, kun jopa nicce taisi puolen tusinaa kertaa ainakin yrittää. Pari kertaa jopa kohtalaisesti onnistuen. Pakko kuitenkin mainita perään, että kiekollisena pelaajana edelleen nostaa karvat pystyyn. Maalit oli sellaisia perinteisiä, väkisin tahkottuja. Paikkoja oli molemmilla useampaankin, vaan tuurilla ja melko hyvällä maalivahtipelillä jäi viimeistelemättä. Stathos on ansainnut paikkansa ja palkkansa.

Mrazekista tullut luottopelaaja? Iso mies, kädet toimi hyvin taas, hiukka lisää aggressiivisuutta, niin minun mieheni! Ketju sai ainakin paljon aikaa huseerata varsinkin kolmannessa erässä, maalinkin tekivät. Hirso väänsi kohtuullisesti ja Järvinen myös plussalle minun silmissäni.

Z taisi olla taudin jäljiltä tosi heikossa kunnossa, ei kulkenut luistin, pari mailakikkaa vielä jaksoi. Kuhtakin aika varjoissa, Pärssinen teki paljon töitä, ainakin hyökkäyspäässä. Se jatkoajan läpiajo… Jos siitä olisi veivannut sisään, niin taas olisi hattu noussut.

Alpon suoritus jatkoajalla oli kieltämättä reagointia pelitilanteeseen, mutta miksi vasta kun on puoli minuuttia aikaa ja oma äijä istuu ( taas ) väärästä vaihdosta??
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Vähän harmittaa, mut eipä tuo mitään. Jokereilla oli kaikki avaimet voittoon omissa käsissään, mutta tuuria ei ollut. Kaksi tolppaa - ei maalia. HIFK yksi tolppa - tuloksena maali.

Jokereista parhaat olivat Aalto, Helanen ja nuoret. Peltonen väläytteli hetkittäin, mutta ei vieläkään pelannut tasolla, jolla Ville pystyisi pelaamaan.

Tuomari lopetti sit jäähyjen viheltämisen vikassa erässä ihan kokonaan. Turha kuitenkaan kummankaan on ruikuttaa linjasta. Miksi taklaustilanteessa kädet pitää nostaa vastustajan päähän?Varmasti n. 80% ottelun taklauksista kädet nousivat pään korkeudelle. Joku sanoi, että HIFK voitti ottelun taklaukset 10/1, mitenköhän olisi sitten noiden päähän kohdistuneiden taklausten laita?
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Viestin lähetti narri
Joku sanoi, että HIFK voitti ottelun taklaukset 10/1, mitenköhän olisi sitten noiden päähän kohdistuneiden taklausten laita?

Aivan olet oikeassa IFK voitti taklaukset suhteessa 10/1 ja vielä olet jatkossakin oikeassa, että sama suhde päähän kohdistuneiden taklauksien osalta oli Jokerien hyväksi. Surutta vedeltiin päähän ja pikku sikaa kokoajan. Hienoa, että jokereista joku tunnustaa tämän heidän nykyisen kiekkoilun linjan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pala Jatkoajan otteluraportista:

''Hirschovits keräsi myös valmentaja Suhosen kehut:

-Viime keväänä kun minä ja Rindell tulimme tähän savottaan, niin Hirschovits pelasi erittäin hyvin ja odotukset olivat täten aika korkealla tätä kautta ajatellen. Ehkä odotukset olivat liiankin korkealla, mutta nyt Kimi on alkanut löytää sen oman tasonsa ja erittäin lahjakas nuori pelaaja on kysessä.''

...joten voisiko joku käydä nappaamassa Cairnsin pois leijumasta huoneensa katosta ja ottamassa virneen pois kasvoilta.

ps narri: lue otteluraportti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Alpolle plussa!

Unohtui äskeisestä. Viileästi veskari veke jatkoajalla, kun omilla kulkee ja tulee kyseenalainen jäähy. Se oli -poijjaat- reagointia pelin aikana ja minä nostan hattua moiselle tempaukselle. Ihan lopputuloksesta riippumatta.

Taklauksista sen verran, että nyt kun jokerifanit vähättelevät niiden määrää, niin se onkin paras mittari sille, että HIFK taklasi selkeästi enemmän. Muutamakin tv:stä matsia seurannut ulkopaikkakuntalainen kaverini on laittanut viestin, jonka mukaan on hienoa, että liigassa sentään vielä taklataan. Apen HIFKiä vaan ei saisi kehua taklauksista? No, vaikkei Ape-fani olekaan, niin ei sitä tarvitse sokeakaan olla.

Kokonaan toinen juttu on tietenkin se, että ko. matsin taklauspeli, joka oli tälle kaudelle runsasta, olisi ollut korkeintaan keskitasoa muutama kausi takaperin.

Ottelussa kahvattiin suhteellisen vähän, mistä kiitokset Jokereillekin. Yleensä SM-liigassa vastataan taklauksiin kahvalla.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Re: Alpolle plussa!

Ihan hyvää sunnuntailätkää. Hauska seurata kun ei tarvitse jännittää kumpaankaan suuntaan. Ekaa erää en kokonaan nähnyt, mutta siitä eteenpäin tuntui olevan vähän väsynyttä. HIFK taklasi aika reippaasti ja ei näyttänyt tekevän hyvää Jokereille.

Nicke&Saarinen oli positiivinen ylläri. Nikeltä hieno lonkkataklaus ja Saariselta yksi aivan loistava nousu joka päättyi ihan hyvään vetoon. Mrazek näyttäisi olevan ihan pelimies.

Hyvä että HIFK on ruvennut käyttämään kokoaan vähän enemmän hyväkseen. Toivottavasti linja jatkuu myös tulevaisuudessa, varsinkin espoolaisia vastaan. Muuten periaatteessa aivan sama miten pelailevat. Mutta olis siellä nyt voitu tapellakin. MTV3 ei tietysti tapansa mukaan näyttänyt Kankaanperän ja Pikkaraisen(?) tönimistä(?). Kamera siirtyi jäänpintaan ja sitten joku turhanpäivänen hidastus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös