Hifk-jokerit 26.2, Nordenskiöld-hallissa

  • 20 119
  • 233

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä!!!!:)
Ehdin jo menettää toivoni kun tuli 2-2, mutta sieltähän sitä taas noustiin!!!
Vaikka mä olin periaatteessa päättänyt että tässä matsissa olen HIFK:n puolella, niin eihän siitä mitään tule, kiva kiljahdus pääsi kun Machulda maalasi.

Toivottavasti joku voi kertoa Summasen tapauksesta matsin jälkeen lisää...?
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Ei herranjumala tota Linkkua.
Äsken väitti että Hpk:n 5-0 maalin tekijä olisi ollut Petr Nedved.Mahtoi kuitenkin tarkoittaa Zdenek Nedvedia?
Muutenkin jatkuvasti inhottavia virheitä,selostaa peliä kuin ottelu tulisi Tv:stä.Ei sovi selostajaksi radioon,ei sitten alkuunkaan.

Blues ja Ilves näyttävät voittavat ottelunsa,tukalaksi käy Hifkin paikat :D
 
Viimeksi muokattu:

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Eiköhän ne HIFKin paikat oo ihan yhtä lepposat kuin mitä ovat olleet jo pari kuukautta. Ts. ei sinne pleijareihin selvitä kuitenkaan. (vittusaatana)
 

Hilton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston Bruins
Kyllä on nyt tukalat paikat IFK:lla. Kertokaahan mahd. pian mitä Summanen nyt on keksinyt tehdä. Ei taida Stadista päästä kuin yksi joukkue pleijareihin. Tuliko kentäle jo rantapalloja;)
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voitto tuli!

Stadin herruus tuli! Ja selvästi! 2-4, Hifkin tilanne on synkkä, sunnuntaina on pakkovoitto otettava tai muuten... Nyt ei huolestuta mikään muu kuin Rosan tilanne, Voutilainen sanoi sport FM:n haastattelussa että Rosalta meni nivunen, mutta kuinka pahasti. Eikö nää loukkaantumiset ikinä lopu?


Urheiluruutu ei tietenkään voinut peliä näyttää, mutta tulosruudussa sitten. Kuulemma ainakin Banhamin neljäs maali oli nätti. Mutta toi toinen erä... Taas päästettiin kaveri mukaan aivan turhilla rangaistuksilla! Rami tuli sitten kuulemma taas hulluksi, ei se pysy koko kautta pää kylmänä.

Linkku oli taas omalla surkealla tasollaan, ei miestä ole luotu radioselostajaksi. Maalit hän kyllä kuvaili varsin selvästi mutta muuten kauheata kuunneltavaa... Loppuhetkillä korviini sattui myös yksi harvinaisuus "Cipruss häviää aloituksen":)


EDIT: Ei menny ihan nappiin mun veikkaus tuolla vapaan keskustelun puolella(25-0) Tästä on hyvä jatkaa...jos Rosa selviää säikähdyksellä!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Hauska matsi

Kylläpä tarjottiin sirkushuveja tänään kansalle; HIFK:n ylivoima, Summanen käveli jäälle ja tuomareilla taas kerran ei niin loistava-ilta. Matsi oli jo ekassa erässä Jokereilla hallussa, sitten HIFK nousi Feenix-linnun lailla, väänsi tasoihin tuomareiden avulla ja sitten tuomarit jo rupesivatkin paikkailemaan toilailujaan ja käänsivät näin ottelun takaisin Jokereille. Jokereilta jäi kesken pelin pois myös Rosa, ei mitään havaintoa miksi.

Summanen tosiaan poltti kääminsä HIFK:n tasoitusmaaliin, en tiedä miksi. Käveli jäälle ja huusi tuomaria luokseen, joka sitten hiukan emmittyään tulikin paikalla, vain ohjatakseen Summasen suihkuun. Itse luulin että tulee 2 min joukkuerangaistus, mutta tulikin 2+20.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: Hauska matsi

Viestin lähetti Gags
Jokereilta jäi kesken pelin pois myös Rosa, ei mitään havaintoa miksi.

Meni kuulemma nivunen kuten mun viestistä kävi ilmi... Paha juttu!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän se kausi ala olla paketissa. Kaikin puolin huonot tulokset tänään. Jos Ilves vielä sunnuntaina ottaa voiton, se pienikin toivon liekki sammuu.

Enpä jaksa muuta tällä kertaa kirjoittaa.

Valitsivat muuten hyvän päivän lähettää ilmoitukset myyntiin tulevista playoff-kausikorteista... :)
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja se ylivoima. Voi elämä. Mitenköhän se olisi "sujunut" jos sitä ei olisi harjoiteltu? Noh' eipä kai tuo peli siihen kaatunut vaan siihen mokaan 2-3 maalissa. 2-4:n jälkeen ei sitten enää paljoa napannut.

Tästä on hyvä jatkaa... :(
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä kai se ylivoiman harjoittelu mitään auta, jos ei ole ylivoimissa tarvittavia pelaajia. Käsiä sinne tarvitaan ja pelaajia jotka pystyy ratkaisuihin. Toivoa sopii, että pena joka on todistettavasti seurannut jääkiekkoa 80-luvulla, on asian huomannut ja huomioi sen ensi kauden joukkuetta rakentaessaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hohhoijaa

...paljon tyhjää melusta. Vai miten se nyt menee se sanonta? On näköjään aivan sama ketä Jokereilta puuttuu, HIFK häviää aina. Voisitte lähettää ensi kauden ensimmäiseen paikallismatsiin Suomen naisleijonat narripaidoissa, jooko? Nähtäisiin niiltäkin mimmeiltä kerrankin voitto;)

Kyllä, olympiafinaalikin kalpeni, kun tuimat ritarit iskivät yhteen. Voi sitä kikkojen, taidon ja liikkuvuuden yhdistelmää puolin toisin! Iginla? Lemieux? Ketä ne on..?

Matsi oli luvatonta surffailua molemmilta. Ensimmäisessä erässä Jokereilla oli 2 paikkaa ja he tekivät - 2 maalia! Tilanne 0-2.

Toisessa erässä HIFKillä oli 1 paikka ja HIFK teki - 2 maalia! Tilanne 2-2.

Kolmannessa erässä Jokereilla oli taas 2, ehkä 3, paikkaa - ja maaleja 2! Tällaisella prosentilla ei yleensä viimeistellä.

Ilta ei ollut Juuson, ei tosiaankaan. Ensimmäinen olisi ollut otettavissa, toinen tuli yv:ssä, siitä vähän puhtaammat pahvit.

Se, että Ram palkittiin kolmella IS-tähdellä, oli kehnonpuoleinen vitsi. Ram oli erittäin ok, mutta haamuja ei tänään tosiaankaan tarvinnut esittää. Toivottavasti sille ei tullut kylmä?

Narrien parhaat olivat Banham ja T.Ruutu - ammattimiehiä.

Ja HIFK - surun lapsi!

Kuka neropatti onkaan lausunut sen ylimaallisen viisauden, että jäähyboxista ei ottelua voiteta? HIFK yleensä voittaa, kun ei pelkää jäähyjä ja laittaa lihaa peliin. Tänään nähtiin taas vanhaa kunnon peruuttelua ja muniin puhaltelua. Onneksi joukkueessa oli sentään Vopat, joka taklasi joka paikasta - ja myös silloin, kun ei ollut paikkoja. Onko Apekin nyt mennyt siihen miinaan, että HIFKin norsulauma osaisi pelata "varman päälle" -puolustuskiekkoa? Heh-heh...älkää nyt viittikö isot miehet.

Kentän huonoin pelaaja oli Latvian puupää, puukäsi ja tahdottomuuden perikuva, Aigarsnaattori Cipruss. Ei jumalauta, ei se Jyp-kauppa tällaisilla otteilla toteudu, toivottavasti edessäni istunut kynä + lehtiö -mies ei ollut Jypin agentti;)

Kuhta, Kölli, Mäkkäri....same old shit.

Viitaluoma oli pukenut, mutta ei päässyt kentälle. Ilmeisesti siksi, että Ciprussille piti antaa täydet 60 minsaa.

Pakkipari Tuominen - Paappanen oli tasolla, jota sanat eivät riitä kuvailemaan.

Ja Poro Rajala. Toivottavasti kukaan junnupakki ei ottanut mallia yv-pelaamisesta ja paikan pitämisestä viivassa, noin niinkuin esimerkiksi. Poro oli useimmiten keskellä viivaa, noin metrin-parin päässä pakkiparistaan ja narrit hakkasivat purkukiekot juuri sieltä aukosta pihalle.

Ipaa vastaan on tulossa kuuma matsi. Jos tämä helvetin nysvääminen jatkuu siinäkin, niin kausi on paketissa. Vielä haluan uskoa parempaan kuitenkin.

Eskelinen ja Levokari takaisin, Vauhkonen vaikkapa kalpean Mogerin paikalle ja tästä sä Janos tykkäät; vaikka Kääpiö maaliin, jospa se herättäisi.

Vopat yritti käynnistää The Vopat Showta kerran ekassa erässä puoliksi vieraillessaan Narrien vaihtoaitiossa, kohteenaan Haakana. Mälsää, ettei mitään tapahtunut.

Mistä se Raivo Summanen oikein friikkasi? Korkea maila vai veskarin häirintä HIFKin toisen maalin (by RPL) johdosta. Ei oikein auennut. Ehkä sillä oli kännykästä akku loppunut ja se kyseli vain laturia??

Umpisiistissä ottelussa tuomittiin käsittämätön määrä jäähyjä. Ne SLC:n tuomarit olisivat antaneet jäähyjä korkeintaan pelin viivyttämisestä - se oli niin hidasta, että nukutti.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Urheilukanavalta nähtyjen maalien perusteella voisi sanoa Zidlickyn, jos ei nyt ratkaisseen, niin olevan vahvasti ottelun ratkaisussa mukana.

Zidlicky oli kolme kertaa jäällä kun omissa soi ja joka tilanteessa näytti olevan myöhässä tilanteesta ja narripelaaja pääsi vapaasti tekemään maalin.

Olenko se vain minä kuka huomaa puutteita Zidlickyn puolustustaidoissa?

Ettei teidän, Kemppes, tiki10 ja Nuorempi Nelson tarvitse seuraavaa lausetta kirjoittaa, kirjoitan sen minä tähän.
"Pysy sinä pentu siellä hajuttomassa, värittömässä ja mauttomassa otsikossasi äläkä tule tänne provosoimaan."

No tarkoitus ei kuitenkaan ole provosoida, vaikka Zidlicky tuntuu olevan ns. jumala eikä hänen huonoja puoliaan huomata eikä kommentoida.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
No niin! Tänään on sitten lopullisesti varmistunut, että kannattamani joukkue, Helsingin IFK, ei tänä keväänä taistele Kanada-maljasta pudotuspeleissä. Tästä on pääasiassa kiittäminen herraa nimeltä ****** **********. Hän ei kuitenkaan ole yksin vastuussa kaikesta.. Ketä mä oikein yritän kusettaa!? Onhan!

Tänään tämä IFK pelasi käytännössä vain 10 minuuttia tasolla, jolla voi edes kuvitella pärjäävänsä. Jonkun pitäisi käydä heille kertomassa, että jääkiekko-ottelu kestää täyden tunnin eli 60 minuuttia. Myös erikoistilanteet olisi syytä hyödyntää, varsinkin kun Herra Tuomari niitä auliisti yritti toisessa erässä tyrkyttää. Illan Koomikko Isolla Koolla oli Raivo-Rami, vastustajan leiristä. Hänpä sentään antoi pelaajilleen palautetta, Ape oli yllättävän hiljaa.. Jos tauolla on yv:tä treenattu, se on varmaankin tehty kaatokännissä, niin lahjakkaasti oli opit(?) unohdettu. Ensimmäiset 30 min IFK:lla oli varmaankin lyijyluistimet jalassa -> ei näin voi taistella pleijaripaikasta. Onko siis olypiatauolla vaan ryypätty ja syöty lyijyä? Tuomarit yrittivät tarjota voittoa, kun ei kelvannut, Jokerit ei viitsinyt katsella (Eipä Ramikaan;) ) sellaista pelleilyä, ja teki pari börsää heti erän alkuun. Siinäpä se. -SNIIF-

Perkeleen Saipa! Perkeleen Tappara! Silloin kun apua tarvitaan, sitä ei tule vaikka miten rukoilee. Tyrmistys oli melkoinen kun valotaululle välähti Saipa-Blues 3-4. Vähän aikaa sittenhän se oli 3-1! Täh!

Vituttaa, kun ei juuri edes yritetä enää. Vähän jo toivo pilkahti, mutta ei voi syyttä kuin itseään. Tosin, tiedossahan tämä on ollut jo jonkin aikaa. Ei siihen silti osaa etukäteen varautua, aina tulee toivottua että "jos nyt irtoais!". Niin varmaan sunnuntain HN:ssäkin. Pentille en enää rahojani tällä kaudella anna!!

NYYH NYYH!
vaan! Ihan kaikille.Repikää siitä!

Joo, ja ennakointini Oman Sankarimme etelästä suorituksesta osui, pelottavan hyvin.. Sekavaa tekstiä, mutta siihen lienee lupa?
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Aijai HIFK:ta...

Ja me kun kaverin kanssa mietiskelimme ennen peliä, että hyvää hyvyyttämme voisimme tyytyä vaikka jatkoaikapeliin, jotta stadin kakkosjoukkueen toivo pudotuspeleihin eläisi. Tasatilanteessa 2-2 jo vähän näyttikin että vielä punainen peto aikoo ottaa ainakin pisteen, mutta kesyksihän se loppua kohti muuttui.

Jokereiden parasta antia oli jo Malmö-otteluun kasattu ketju Valtonen-T.Ruutu-Banham, joka vastasi pelin ensimmäisestä ja viimeisestä maalista, maalintekijän ollessa molemmissa intiaanimme Frank Gangbang. Ketjun ensimmäisestä maalista erikoismaininta Tomekin hyvälle maskille, toisesta Tuomon huippusyötölle. Aallon ja Pakaslahden ollessa poissa kokoonpanosta Törmänen stunttasi sentterin paikalla varsin hyvin. Illu Mikkola oli taas kerran oma itsensä, ja palkittiinkin roimilla peliminuuteilla niin kuin aina. Onko tuon Illun peluuttaminen jotain todella korkeatasoista parodiaa, minä en sitä ainakaan käsitä?

HIFK:lla oli kaikki saumat ottaa peli haltuun toisessa erässä. Ylivoimaa sateli erän puoliväliin saakka. Kahden tasavoimamaalin lisäksi olisi pitänyt pystyä tekemään ainakin yksi ylivoimamaali. Ja Mäkiahon epäonnistunut läpiajo ensimmäisessä erässä ei ainakaan lisännyt pelihurmosta. Vastustajasta jäi lähinnä mieleen Vopat, joka olisi halunnut tulla istumaan Jokerien penkille. Ehkä ensi kaudella?

Mistäs muuten se Summanen tarkalleen ottaen poltti hihansa?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: Aijai HIFK:ta...

Viestin lähetti Barnaby

Mistäs muuten se Summanen tarkalleen ottaen poltti hihansa? Näin ainakin Linkku arveli Sport FM:lla


Taisi olla siitä, että Raadon mielestä Hifkillä oli mies maalivahdin alueella 2-2-tasoitusmaalissa
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Hyvä Pentti!

Erään kuuluisan "ajattelijan" sanoin:"Onneksi kohta alkaa jalkapallokausi."

Olipas paskaa peliä, onneksi kausi loppuu jo parin viikon päästä. Ei tätä enempää jaksaisikaan. 25 kotiottelua, joista 21 on ollut täyttä paskaa. Lisäksi on tullut reissattua semmoset 10 vieraspeliä. Ja minkä takia. Katsoakseni onnetonta paskaa. Paska kuvaa IFK:ta näinä päivinä. Sitä fyrkkaa on pakko käyttää niin sanotusti Jalliksena, ei tästä tule muuten mitään. Kärjessä pysyäkseen on pakko ostaa huippujätkiä.

Bye bye pleijarit. Ei tule ikävä. Säästyy hyvin rahaa futiskausikorttiin.

Toivottavasti saamme seurata televisiosta mielenkiintoisia pleijareita, eikä kahvaliigan comebackiä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jhagin hienon raportin jälkeen ei paljon lisättävää.

Ifk teki anteeksiantamattoman teon 2-4 maalin jälkeen, antoi periksi taistelematta. Naps, kuului katsomoon saakka, kun Banham oli kauhonut kiekon maaliin.

Juuso oli tosiaan aika huono, 21/25. 2 tai 3 maaleista olisi pitänyt pystyä estämään. Puolustus, jossa on 3 (Tuominen, Paappanen ja Rajala) mikkihiirtä on aika hupaisa. Vastustaja voi heittää kiekot maalille ja iskeä reboundit sisään kenenkään estämättä.

Raivo yritti väittää Vopatin maalia korkealla mailalla tehdyksi ja kun Favorin ei suostunut videotarkistukseen paloi hihat. Näin ainakin luulisin. Käsittämättömän huono paineensietokyky Summasella. Huonolta näyttää, jos äijän hermot ei kestä näin merkityksetöntä peliä jokereiden kannalta. Lukkarila ei ollut pelissä mukana ja Virmanen tuli vaihtoaitioon Immosen avuksi. Matti näytti lähinnä kannustavan poikia.

Ifk:n ylivoimapeli (anteeksi mikä) oli huimaavat 0/7. 1/56 viimeiset 11 peliä, jos en väärin muista. Molemmat ifk-maalit tulivat tosin melkein heti jokerijäähyjen jälkeen, joten hyvin lievä synninpäästö tälle osastolle. Jokerit teki tietysti 3-2 ratkaisumaalin helposti ylivoimalla. Machuldalla oli n. vuosi aikaa nostaa kiekko tyhjään maaliin.

Ylivoimapeluutus oli taas aika erikoista. Välillä kahden minuutin aikana kävi kentällä kaikki 4 ketjua. Häppölän ketju, joka ei ole koko kautena varmaan teehnyt yhtään yv-maalia aloitti usein. No kaikki pelaajat saivat kunnon sosiaalikiekkotyyliin ainakin yrittää.

Unelmavävyllä oli 2 maalipaikkaa samassa vaihdossa 1. erässä. Toinen jopa hieno kiekonriisto ja puhdas läpiajo, tuloksetta. Cipruss pyyteli anteeksi olemassaoloaan koko pelin ja Moger oli totutun näkymätön.

Apen kuherruskuukausi on ohi ja reality bites again. Neljän ottelun voitoton putki on menossa ja tähän ei olisi ollut varaa. Ei jokeritkaan hyvä ollut, mutta Banhamin ja Machuldan maalintekotaito riitti voittoon. Sehän tässä harmittaakin, että voitto olisi ollut todella helposti tarjottimella tänään, mutta eipä kelvannut meille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kevät pörriäinen

Nyt ei ole enää hoppu, se on leikin loppu
Nyt on isketty totaaliset detaljit eteen.Joukkue on suorittanut sen
minkä on voinut,mutta resurssien puute on olemassa oleva
puute, jota ei saada enää kuntoon.Enkä lähde enää iskemään puukkoa haavaan.Jos ilmalan narrit antaa eteen useamman pelaajan aukon, olisi syytä kumartaa ja kiittää pisteistä.Mutta suoritustaso
ei vielä riitä siihen. Onhan joukkueilla n.56 peliä aikaa lunastaa paikkansa auringossa,Jos se jää kalkkiviivoille, että elää kesään asti on jotain hyvin paljon pielessä.
Kuvitellaan tilanne, jossa joukkue selvittää itsensä jatkoon aivan loppusuoralla.Erikoistilanteet eivät toimi,maalintekijät puuttuvat ratkaisu tilanteissa, ON PERIN OUTOA KUVITELLA, ETTÄ juuri
kun, kovat pelit alkavat, nämä asiat olisivat kunhnossa.
En halua nähdä ifk:ta rämpivän loppupeleihin viimemetreillä
ja saavan kylmää kyytiä ensimmäisellä kierroksella.
Tilanne olisi toinen, jos omaisimme ratkaisijoita useammalla sektorilla, mutta, kun elämme nyt ja tässä, on käsissämme
helvetin paljon tuskaa.Nyt on aika tehdä ratkaisuja, jotka varmasti puhuttavat faneja,elikä vanhat suhteet eivät saa paljoa painaa.
Elämme joukkueen mukana, jonka tarkoitus on yksin ja ainoastaan tapella, joka vuosi mestaruudesta, ei mitään keskisarjan kikkailua.
Olen hyvilläni katsonut, joulun jälkeistä ryhdistymistä.Mutta suuret voitot ovat puuttuneet.On pohjaa, jolle rakentaa tulevaa joukkoa,
mutta, paluupuolella pitää todellakin olla kovia suorittajia,jotta
voimme nauttia, niinkuin on tarkoituskin.
Itse en tyydy mihinkään stuntti, saatika korvaava spekulointiin,
vaan selkeisiin nimiin MUSTAAVALKOISIIN.
Kyllä joukkueen täyttyy syksystä lähtien , näyttää ryhtinsä,voitontahtonsa ja päämääränsä, jotta katsomoon
lähetetty singnaali OLISI SELKEÄ.
On se tuskaista todeta,mutta mestari löytyy tämän hetken 3:n
kärkiporukan keskuudesta.:cool: :cool: :cool:
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Pavel Rosan nivusvamma ei alustavien tietojen mukaan ole paha ja on jopa mahdollista, että Pavel palaa jo perjantaina.

Raadon kattilan ylikiehuminen johtui 2-2 maalia edeltänyt paitsio tilanne, joka ilmeisesti oli jonkin verran ennen koko maalitilannetta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
KYMPPI TÄYNNÄ (9+Ärrä-cup)

Jokerit on viimeksi hävinnyt HIFK:lle 18.2.2001 YLI VUOSI SITTEN! :eek: :D :eek:
Kymmenen peräkkäistä tappiotonta ottelua!

Huono asia illan ottelussa oli Pavel loukkaantuminen, mutta toisaalta Jukka Voutilainen tsemppasi hyvin. Jokerit oli erittäin varamiehinen, HIFK:lta puuttui vain PAULI (pitäisi parantaa mahiksia:p ) ja Eskelinen.

Uhosin täällä ennen kauden alkua, että Jokerit voittaa kaikki kohtaamiset... ei voittanut, vaan eipä hävinnytkään!!


Kiitos Jokerit! Tosihyvänamiaijaijaijesjes-fiilis päällä!

OLEMME SARJAKÄRJESSÄ! Ilves on hieno eläin... tsemppiä sunnuntaille!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jösses mikä peli. Olen tarkoituksella vältellyt tällä kaudella Jokeri-pelejä, kuin ne ovat aina niin surkeita. Siis IFKoon kannalta.

1. erä oli surkeinta näkemääni jääkiekkoa tällä kaudella. Ja olen sentään käynyt katsomassa C-junnujen, 2. divisioonan ja ikämiesten pelejä. Detaljit JHag jo ansiokkaasti toikin esiin. Silti Jokerien eka maali meni vielä ihmetellessä, ja toinen muuten vaan munattoman pelin seurauksena. Taisi olla Riksulta heikoin erä tällä kaudella.

Toisessa erässä oli jo olevinaan yritystä. Ekat 14min meni jo melkein kuin jääkiekko-ottelussa. Tosin siihenkin tarvittiin Korkeamman ohjausta (lue "tuomarit").

Kolmanteen lähdettiin toivoa täynnä. Tiedä sitten mitä se Toivo oli pukukopissa ollut, kun vajaa jäähy ryssittiin niin perusteellisesti. Ja toinen sitten alokasmaisesti heti kohta perään. Loppuaika olikin sitten pelkkää v****usta, myös pelaajilla.

Summanen taisi ottaa hepulit ihan aiheesta, eli veskarin tönimisestä ja/tai maalialueella stondailusta. Mutta olihan se kivaa, kun a***ole heitettiin koppiin.

Liikkeellä oltiin n. kuudella "pakilla". Tosin niistä yksi oli Rajala, joka muuten laukoi tosi kovaa (melkein kuin Kirsi Hänninen), ja toinen Minä-yksin-ylös-kikka-kolmonen-Tuominen. Zidille, Kantorille, RPL:lle ja Paappaselle jäikin sitten se tehtävä, johon ei enää 90-luvulta lähtien ole pystytty. Eli hoitaa puolustus kunnialla koko peliä neljällä pakilla. Totta Mooses Zidi oli kentällä kaikkien maalien aikana, koska oli kentällä muutenkin melkein koko ajan. Plussa Zidille hyvästä yrityksestä, kun Ram seikkaili. Olisi voinut kääntää kummasti pelin kulkua.

On se kumma, miten joku pieni tauko jonka periaatteessa pitäisi vaikuttaa peliin positiivisesti, vaikuttaakin näin. Tosi paska peli. Lopputulos oli odotettu, mutta kun narri-ugh-pelletkin pelasivat kuin pullopersesiat, niin olisi luullut olevan vähän enemmäm yritystä.

Vai oliko sitä sitten liikaa?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos

...Raivo mesosi paitsiosta, niin se selittää osittain hommaa, sillä ketään ei ollut mv:n alueella eikä korkeaa mailaakaan käytetty.

Yksittäinen hieno hetki koettiin matsissa silloin, kun Aigarsnaattori yritti pysäyttää laitaa pitkin kulkenutta purkukiekkoa HIFKin muutenkin pelottavassa yv:ssa. Ihan selkeä ohikauhaisu...ja hirveät aplodit.

Kuhta teki myös itsestään aikamoisen pellen päästessään puolittaiseen läpiajoon. Lopetti luistelun kuin seinään ja kääntyi SELIN narrimaalia kohti ---> Vallin ajoi puhtaan pommin, kun kaveri kerran pyysi selkeästi ja otti kiekon pois. Voi elämän kevät!

Muistakaa nyt sitten kaikki siellä HIFKin toimistolla ja organisaatiossa, että jäähyboxista ei ottelua voiteta! Seuraavaan matsiin tavoitteeksi 0 minsaa jäähyjä ja koko jengille fairplay -tikkarit. Ei anneta sen häiritä, että kaveri tekee 6 maalia meidän 0-2:ta vastaan. Luultavasti saamme kehuja silloin ip-lehdistöltä ja Hokinaitilta. Ja Suvilta.

Ei perkele. Seuraavassa matsissa edes hauskaa!! Ajetaan kaikkea mikä liikkuu, viivytetään peliä törkeästi ja sokerina pohjalla kiusataan vastustajan veskaria. Saatetaan siinä sivussa voittaa 3-1 -tyyppisin numeroin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös