HIFK-Jokerit 22.1

  • 18 463
  • 178

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Raskas tasapeli. 1400 euroa jäi saamatta, kun Juki otti tyhmän jäähyn ja narrit pääsi peliin mukaan. Oli pelit IFK:n ja Liverpoolin +1 ja normaalin voiton kautta. Apukohteet kärpät, luleå, cardiff, cambridge ja northampton pitivät. Onneksi kävin vielä matsin jälkeen suutuspäissäni laittamassa yhden 20 euron pelin, joka natsasi kertoimella 26 (pool +1, cambridge ja northamton). Voittoa tarjottiin, mutta kolmannessa erässä vain pakiteltiin ja päästettiin narrit hallitsemaan erää.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Jatkoaika

Onkohan Suhoselle kerrottu, että jatkoajalla on jaossa yksi LISÄPISTE, tasuripiste on varma ja mahdollisuus LISÄPISTEESEEN. Ju*****ta että otti pattiin kun jatkoajan loppupuolella viimeinkin IFK sai muutaman vaarallisen tilanteen Jokerimaalille ja aloituksen hyökkäyspäätyyn, ajattelin että nyt Suhonen ottaa Saken pois ja hakee sitä LISÄPISTETTÄ tosissaan. Ihmetys oli melkoinen kun Suhonen vaihtaakin vaaralliset tilanteet luoneen hyökkääjäparin pois ja laittaa KÖLLIN ja CIPRUKSEN tilalle!?! Turha varmaan edes kertoa voittiko IFK seuraavan aloituksen ja kuinka monta vaarallista tilannetta superduo sai luotua.

IFK ei todellakaan pelaa samoista sijoista Jokerien kanssa. Eikö silloin pitäisi tehdä kaikki mahdollinen jatkoajalla, kun yksi piste on varma, sen LISÄPISTEEN saamiseksi.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Muutama kommentti

Todella hyvän pelin eilen pelasi R-P Lehtonen.

Siitten muutama puolustuspuhe haukutuista:

Kuhta pelasi mielestäni aivan kelpo pelin. Syötti mm. Eskelisen aivan mahtavasti läpi ja muutenkin yritystä riittää. Kunhan Kibe saa muutaman kassin, alkaa homma sujumaan. Ja ne läpiajot ei todellakaan ole helppoja lätkässä. Ne jotka ovat pelanneet tosissaan, tietävät varmasti että niistä ei kovin usein kasseja tehdä.

Mäkkärikin pelasi mun mielestäni ihan kelpo pelin. Ajeli muutaman kerran alussa hyvin ja aika rauhallisesti siirteli kiekkoa omilleen, pitkästä aikaa ihan ok peli.

Sakke torjui monta hyvää paikkaa ja saa ianakin mun silmissä ison plussan eilisestä.

Levokarikin pelasi ihan ok pelin ja itse en ole vielä missään nimessä heittänyt kirvestä kaivoon hänen suhteen. Mies oli ennen loukkaantumista loistava ja liigan parhaita.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eiköhän jätkät vain ole ihan tukossa

Kaikkihan tietävät kuinka hurjia treenejä tuo Summanen teettää ja veikkaanpa että Tappara voiton jälkeen aloitettiin tehotreenaus ja nyt on koko kroppa niin tukossa että se pistää päänkin jumiin ja tästä johtuen maalinteko on kuin tervanjuontia.

Hieno nousu ottelun loppu hetkillä jo tappiolta haiskahtanee pelissä. Ja Ilu teki sitten maalin, ja vielä yv:llä, uskomatonta?!? Ja toinen uskomaton asia oli juuri tuo että Ape ei osannut ottaa Sakkea pois maalinsuulta jatkoajalla vaikka HIFK olisi ehdottamasti tarvinnut sen lisäpisteen, turha ylpeys saattaa vielä osoittautua kalliiksi.

Ja Summasen "erottajille" sanoisin että katsellaan nyt vain mitä tuleman pitää, me ollaan joka tapauksessa jo pleijareissa ja erittäin suurella todennäköisyydellä ollaan saavutettu myös kotietukin aloitukseen joten tällä hetkellä ei ole niin väliäkään että jätkät on treenattu ihan puhki. Keväällä sen pelin pitää kulkea ja silloin nähdään oliko meidän uskomuksissa rajusta treenaamisesta totuuspohjaa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Huh huh!

Olipahan ottelu. Ensimmäinen kerta tälle kaudella paikallismatsissa, mutta eipä jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Tunnelmaa ei juuri nimeksikään, vaikka oltiin sentään vanhassa hallissa.

HIFKn kädettömyys ihmetyttää, kuinka voi noinkin kallis porukka olla noin heikko (OK, iso osa palkoista menee mm. muissa jengissä pelaaville tai sitten kattoon syljeskeleville pelaajille/valmentajille, mutta hei camoon toi on jo liikaa). Täytyy myöntää, että tämä Jhagin ja muutaman muun strategia (taklausta, taklausta, taklausta ja sitten hakataan kiekko läheltä maaliin) on ainoa oikea. Play-offsiin jos tuolla jengillä mennään, niin ihme on. Tosin, jos sinne asti päästään, sitten voi olla tie auki vaikka mihin, en kyllä vain vetoa löisi pääsystä.

HIFKsta sen verran, että ihmettelen tuota mm. Mogerin kehumista, hidas mutta kankea, tosin räkämaaleja mies kyllä tekee, mutta esim. Vopat on pelaajana aivan toista luokkaa vaikka onkin samaa kaliipperia. Hirso on kova kundi jatkossa, pitänee puhua Harryn kanssa, kun sopparia ei vielä miehellä kilpailijalle ole. Vähän malttia ja kokemusta, niin uusi yleisönsuosikki on syntynyt. Zeta on hyvä, RP yllätti, Sakella kaksi hyvää erää, mutta kun ei niin ei. Nivalan ihme olisi ollut käyttökelpoisempi kuin esim. Mäkkäri, mistä johtuu Pasin epäsuosio Alpon silmissä? HIFKn ylivoima silmiinpistävän heikkoa.

Jokereita vaivaa tilanteiden heikko hyväksikäyttö, tosin niillä treenimäärillä, jota jätkät on vetäneet viime viikot, ei ihme että on jäykkää touhua. Kyllä se tuosta aukeaa ja keväällä veri punnitaan. Taitoa löytyy, nyt pitää vielä saada ajatusta mukaan.

Tänään onnistuneiden Jokereiden joukossa: Aalto (jälleen kerran, loistava pelaaja, ihmettelen edeleen narinaa SLCn osalta), Ram (eleettömän varma), Rosa (tosin maaleja ei meinaa tulla millään, ja ketjukaverit eivät niitä osaa tehdä hyvistäkään syötöistä).

Muut esiin tulleet: Lehtosella huono päivä (suoritusvalmius heittelee nuorilla pelaajilla aina, veskareilla huono päivä erottuu tietysti helpommin), T. Ruutu (pari taklausta, vähän liikaa yritystä ja ns. yliagressiivinen), I. Mikkola (kaikki on jo varmaan sanottu, en tiedä miksi Jokereissa aina yksi toivoton tapaus, viime vuonna Santtu). Kassulla on tappelukielto päällä, kun ei ole varaa menettää tämän hetken ainoaa fyysistä pakkia, siksi Vopatin kutsulle ns. rain check.

Loppu aika tasaista massaa, ml. Banham, joka tosin tekee maalin per matsi. Laskiko kukaan Frankin laukauksien määrää, itse väsähdin tuossa 8:n kohdalla?

Hull16 tiedoksi, Ramia ei olla kesken kauden potkimassa, tosin jos tulosta (kultaa) ei tule, niin sitten on valmentaja vapaana. Tällä hetkellä suvantokausi, joka johtuu pitkälti kovasta treenistä. Pahalta näyttää myös nro. 16 pelaaminen Jokereissa ensi vuonna, pääkaupunkiseudulta on tullut kilpailevia tarjouksia pitkin kautta, aika näyttää.

Kyllä tämä tästä, naapurileirissä puraan purkan lisäksi myös kynsiä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Johannes

Yv-tilastosi on, ikävä kyllä, aivan oikein. Karmivaa.

Aika suuri syy siihen, että yv ei toimi on se karu tosiseikka, että meillä ei ole aloittajia. Sen helvatan Scissonsin olisi voinut pitää pelkkänä aloittajana. Olisi painellut vaihtoon heti aloituksen jälkeen;)

Jos joukkue esimerkiksi yv:ssa häviää kaikki hyökkäyspään aloitukset, kutistuu 2 minuutin yv oikeasti noin 40-60 sekuntiin. Ja tähänkin vaadittaisiin taitava kiekon ylöstuoja mallia Rafalski/Kultanen/OJ. Nyt kun meiltä puuttuu aloittajan LISÄKSI kiekon ylöstuoja, ovat 2 minuuttisemme itse "pyörityksen" osalta noin 30-40 sekuntisia. Ja kun tähän yhdistetään se, että näidenkin puutteiden LISÄKSI meiltä puuttuvat vielä maaleja tekevät hyökkääjät yv:ssa, niin ei ihme, että onnistumisprosentit mitataan pikkuhiljaa promilleissa. Jos HIFK tekee yv-maalin, se tapahtuu joko puolustajan suorasta laukauksesta tai siitä seuraavasta ribarista. Ei enää ollenkaan niitä hyökkääjien (tai Rafalskin) maalille nousuja ja onetimereita.

Silti, pistetahtimme olisi nyt ihan helvetin ok, jos elettäisiin edes marraskuuta. Ei siis voida sanoa, että Suhonen on epäonnistunut. Muutos tapahtui vain liian myöhään.

Suhonen on todella paljastunut aika aseettomaksi erikoistilanteissa. Miten se on mahdollista tuolla kokemuksella? Eilen ennen jatkoaikaa HIFKin pelaajat lepäilivät ja Suhonen seisoskeli taustalla provosoimatta joukkuetta mitenkään. Samaan aikaan Raivo Summanen viuhtoi jenginsä keskellä tuulimyllyn tavoin.

HIFKin paras aloittaja näistä nyt pelaavista on ehdottomasti Mäkiaho. Silti häntä ei käytetä aloituksissa ollenkaan. Cipruss, Seppo ja Häppölä/Hirsovitch kävivät häviämässä vuorollaan. Mäkkärin prossat niissä matseissa, joissa hän on ollut aloittaja, ovat olleet noin 60-70. Kun sille Mäkkärille ei muuta käyttöä ole, niin miksi se ei saa edes ottaa aloituksia..? Alpo, kerro minulle.

Pikkarainen ei mahtunut kokoonpanoon. Eipä tietenkään, kaverihan teki 2 maalia Pelicansin verkkoon.

Owen ja muut Saken puolustajat: Ymmärrän kantanne, kukaan ei voi kiistää, etteikö Sakke eilenkin torjunut monta kertaa hienosti. Mutta yrittäkää nyt hyvät ihmiset tajuta ottelu 3x20 minuuttisena KOKONAISUUTENA eikä sarjana yksittäisiä tapahtumia. Kokonaisuus ratkaisee ja joskus 4-5 helppoa maalia päästänyt imuriveskari voi nousta suureksi voittajaksi ottelun viime minuuteilla (Pasi Nurminen viime MM-kisoissa, Suomi-Ruotsi 5-4). Samoin Kuhdalle tulee ihan matematiikankin mukaan hyviä hetkiä jokaiseen matsiin. Kokonaisuutena: hyökkäys, puolustaminen.....ollaan todella reilusti miinuksen puolella. En minä ainakaan sitä tarkoita, kun sanon Saken olleen epävarma ja Kuhdan huono, että kummallakaan ei ole ollut ollenkaan hyviä hetkiä. Tami, tuo legendamme on joskus sanonut jotain nasakkaakin: Viimeinen 5 minuuttinen voi tehdä 120% suorituksesta 60%:sen, sillä ottelun tärkeimmät minuutit ovat 55-60. Silloin jaetaan voitto.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Eiköhän jätkät vain ole ihan tukossa

Viestin lähetti flintstone
Kaikkihan tietävät kuinka hurjia treenejä tuo Summanen teettää ja veikkaanpa että Tappara voiton jälkeen aloitettiin tehotreenaus ja nyt on koko kroppa niin tukossa että se pistää päänkin jumiin ja tästä johtuen maalinteko on kuin tervanjuontia.

Hieno nousu ottelun loppu hetkillä jo tappiolta haiskahtanee pelissä. Ja Ilu teki sitten maalin, ja vielä yv:llä, uskomatonta?!? Ja toinen uskomaton asia oli juuri tuo että Ape ei osannut ottaa Sakkea pois maalinsuulta jatkoajalla vaikka HIFK olisi ehdottamasti tarvinnut sen lisäpisteen, turha ylpeys saattaa vielä osoittautua kalliiksi.

Ja Summasen "erottajille" sanoisin että katsellaan nyt vain mitä tuleman pitää, me ollaan joka tapauksessa jo pleijareissa ja erittäin suurella todennäköisyydellä ollaan saavutettu myös kotietukin aloitukseen joten tällä hetkellä ei ole niin väliäkään että jätkät on treenattu ihan puhki. Keväällä sen pelin pitää kulkea ja silloin nähdään oliko meidän uskomuksissa rajusta treenaamisesta totuuspohjaa.

-Ihan pikana heitän tähän ja Tumballe samalla, että minäkin teidän omassa ketjussanne pidin "lamaanne" treenijäykkyytenä. Eilinen sai kuitenkin vähän toisiin ajatuksiin...jalat nimittäin toimivat todella upeasti Narriryhmällä. Varsinkin toisessa erässä ja varsinkin Aalto...huh! Kädet sitten eivät.
Tämä viittaa ennemmin pelillisiin ongelmiin - tai sitten kundit treenasivat ensin alakertaa ja nyt on menossa yläkerta;)
Siis pähkinänkuoreen tungettuna: uskon Summasen takoneen puolustamisen tärkeyttä niin paljon ja jokaiselle ihan kysymättäkin (näin myös HIFKissä aikanaan), että joukkueen roolituksessa on nyt jotain vialla...Luontaiset maalintekijätkin vetelevät pitkin seiniä tai kohti termospulloa..Ihan pikkujutuista kiinni loppujen lopuksi siis. Malttia.

Ja Hirsovitch on todellakin tuleva Pelimies; kokoa, näköä, röyhkeyttä...ja eipä tietenkään sopparia, koska Pentillä on neuvottelut kesken Vauhkosen ja Ciprussin ensi kauden diileistä.

Vauhkosta yritin muuten kaupata Bluesiin, mutta kukaan ei innostunut siellä. Mitenkäs teille...? Istukaa toviksi alas ja miettikää vähän. Mitä teiltä puuttuu? Ainakin fyysistä röyhkeyttä. Sitä muuten tumpelolta Vauhkoselta kyllä saa. Äijä on iso, muistaakseni 189/95 ja röyhkeä, mutta täysin vailla käyttöä HIFKissä kun meillä näitä riittää muutenkin. Osaa taklata ja tapellakin. Ja on halpa/työtön ja pk-seudulla.....tällainen hahmo voisi tehdä tilaa ja aikaa taitopelaajille ja olisi juuri Summasen tyyppinen työhevonen...Mä perustan kohta työnvälitystoimiston ja tuon banderolleja, joissa lukee "Jonnille töitä!"
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Ape + Sakke

Jhag: Apen tyyli silloin Jokeriaikanakin oli olla hyvin tyyni ja rauhallinen ja peliä analysoitiin vasta matsin jälkeen. Silloinkin vähän turhan korkealentoisesti. Hän ei ole missään tapauksessa huono valmentaja, kaukana siitä, mutta erikoistilanteissa (aikalisät, jatkoajat, tms.) miehen neuvojen taso oli varsin rajallinen. Tämä olisi siis vanhaan hyvää aikaan, en tosin usko että tilanne olisi mitenkään muuttunut. Mällin potkut kyllä ihmetyttävät, en tosin tunne niin hyvin mitä kulissien takana tapahtui.

Owenille Sakesta sen verran, että hyvät kaksi erää, mutta ei hänestä kyllä loistamaan tiukoissa tilanteissa ole. Tämän lisäksi ikäkin alkaa jo painaa.

Kibe pelasi ihan hyvän matsin, mutta kyllä pelimies laittaa läpiajot maaliin kovalla prosentilla, varsinkin noin selvästä paikasta. Tuo, että kunhan Kibe saa maaleja alle, niin peli alkaa kulkea. Johan tässä hänelle on ollut muutama näytön paikka.

Mitä ihmettä Pauli mielestäsi sai aikaiseksi? Mies on kuten aikoinaan Ässissä ja myös meidän leirissämme katastrofi kiekon kanssa, yhdistettynä siihen iso koko ja kankeus, niin tulee vahvasti mieleen sekä Valeri Kuzmin, että eräs pitkän linjan Jokerijuniori, joka kylläkin pelasi kaikki liigamatsinsa HIFKn leirissä.
 

outsider49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Re: Muutama kommentti

Viestin lähetti Owen
Todella hyvän pelin eilen pelasi R-P Lehtonen.

Siitten muutama puolustuspuhe haukutuista:

Kuhta pelasi mielestäni aivan kelpo pelin. Syötti mm. Eskelisen aivan mahtavasti läpi ja muutenkin yritystä riittää. Kunhan Kibe saa muutaman kassin, alkaa homma sujumaan. Ja ne läpiajot ei todellakaan ole helppoja lätkässä. Ne jotka ovat pelanneet tosissaan, tietävät varmasti että niistä ei kovin usein kasseja tehdä.

Mäkkärikin pelasi mun mielestäni ihan kelpo pelin. Ajeli muutaman kerran alussa hyvin ja aika rauhallisesti siirteli kiekkoa omilleen, pitkästä aikaa ihan ok peli.

Sakke torjui monta hyvää paikkaa ja saa ianakin mun silmissä ison plussan eilisestä.

Levokarikin pelasi ihan ok pelin ja itse en ole vielä missään nimessä heittänyt kirvestä kaivoon hänen suhteen. Mies oli ennen loukkaantumista loistava ja liigan parhaita.

Onhan puolustuspuheesi haukutuista vitsi ? Onhan, eik's nii !
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Katselin tuossa tilastoja aikani kuluksi.

tasakentällisin hifkin heikoimmat +/- tilastossa ovat herrat Mäkiaho,Salminen ja Joonas Vihko.Kuhta on sen sijaan keskitasoa.Sandykin on ehtinyt jo -3:een!

Hifkin tehorosentti ylivoimassa on noin 15.Hyvällä joukkueella se on 20.Tappara on aivan omassa sarjassaan 24 rosentilla.Mutta uskomatonta kyllä tepsi on tässä heikoin.Ässät on Hifkin kanssa suunnilleen yhtä surkea.

Alivoimapelissä sama voimakaksikko löytyy myös aivan hänniltä.Siinä taas tepsi on selvä ykkönen!

Mitkähän joukkueet ovat pelanneet eniten alivoimalla.Vaikea kysymys vai mitä JHag!.

Erikoistilannepelaaminen runsaine jäähyineen riittää jo yksinään (??) selittämään miksi Hifki ja Ässät ovat,ainakin nyt,tukevasti viivan alapuolella.Ja jos parannusta ei tule sinne ne jäävätkin.

Jypin alivoimapeli on myös liigan parhaita.Ehkä se on siksi sitten taas viivan yläpuolella.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Jonni vs. Jani

Jhag: Jonnia mieluummin näkisin Jokeripaidassa ensi kaudella Jani Honkasen. Olin sattumoisin viime kaudella katsomassa KJTn matsia, jossa Jani näytti muutamaankin kertaan missä kaappi seisoo. Kovan pelin lisäksi, Janissa on mielestäni juuri sellainen pelaaja josta Rami saisi paljon irti.

Me voidaan antaa esim. I. Mikkola vaihdossa ja vaikka maksaa hänen ensi kauden palkkansa!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Näkyipä IFKoon peli sen verran kiinnostavan sekä Tepsiä että Bluesia, että paikalla olivat edustustot molemmista. En tiedä sitten mitä jäi käteen?
Mm. se, että voittava(?) maalivahti pelaa Tepsiä vastaan ja voittamaton(?) Bluesia vastaan, ehkä.
Tai, että ykkösnyrkki pitää laittaa kentälle kun siellä on Levokari.
Tai, että antaa IFKoon hosua kaksi ja puoli erää ja väsyttää itsensä, niin tehdään sitten maalit. Loppua kohti sekä Zidin että Kantor vauhti hiipuu.
Tai, että Kuhtan ja Ciprussin voi antaa rauhassa surfailla maalin edessä, ei ole vaaraa maalienteosta.
Tai, että Moger pelaa 25sek vaihtoja
Tai, ettei Ape ota aikalisää kuitenkaan. Eikä veskaria pois. Ja neljällä kentällä mennään kävi kuin kävi.

Taitaa tulla lotossa 7 oikein ennemmin kuin IFKoon pisteet riittävät pleijareihin.

Ps. Aika naurettavia ne jokeri-leirin yrittämät ugh-huudot.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Jonni vs. Jani

Viestin lähetti tumba17
Jhag: Jonnia mieluummin näkisin Jokeripaidassa ensi kaudella Jani Honkasen. Olin sattumoisin viime kaudella katsomassa KJTn matsia, jossa Jani näytti muutamaankin kertaan missä kaappi seisoo. Kovan pelin lisäksi, Janissa on mielestäni juuri sellainen pelaaja josta Rami saisi paljon irti.

Me voidaan antaa esim. I. Mikkola vaihdossa ja vaikka maksaa hänen ensi kauden palkkansa!

-Arvaa onko tullut ihmeteltyä miksei Jani saa pelata meillä? Taisin olla samassa matsissa....itse asiassa näin montakin Janin matsia viime kaudella. Liian kova luu Suhoselle? Ihan turhaan, sillä Jani osaa myös siistin kovan pelin.

Jonni on mainettaan parempi, mutta HIFKiin aivan väärä jätkä.

I.Mikkola taisi pelata itsensä Apen sydämeen jo eilen...:D
 

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vihkon miinuksista

Vihkon miinuksia tarkastellessa kannattaa ottaa huomioon se seikka, että Joonas ehti jollakin käsittämättömällä tavalla kerätä jo ensimmäisen peliviikon aikana saldon -7. Nuo olivat kuitenkin käytännössä Joonaksen ensimmäiset pelit liigatasolla, joten liikaa painoa niille ei voi laittaa. Jos katsoo Joonaksen saldoa tuon alun jälkeisissä peleissä, se on huomattavasti parempi.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Re: Jonni vs. Jani

Viestin lähetti JHag


I.Mikkola taisi pelata itsensä Apen sydämeen jo eilen...:D

Ei auta, JHag. Raimo ei luottopakistaan luovu. Näithän nyt miten eilenkin kannatti luottaa jätkään. Ylivoimaminuutteja on Ilkalle kertynyt vasta noin parisataa ja jo eilen heilahti Lindforsin jähmetyttyä maalilleen. Pelästyi varmaan kun Ilkka tuli niin kovalla vauhdilla ja isolla massallaan kohti.

Ehkä takatukat korottelevat kulisseissa kilvan Mikkolalle tarjottavan pahvin loppusummaa.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Ihmeellisyyksiä

Mistä muuten johtuu, että Ramin/Erkan jengeissä on puolustuksessa aina yksi kundi, joka on ihan heittopussi. Tänä vuonna Mikkola, viime vuonna Heiskanen, joka on tosin saanut kunnian olla molemmissa stadilaisjengeissä ko. rooleissa.

Kuka me hankitaan ensi vuodeksi? Onko Rollella vielä skrinnarit tallella???
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Ihmeellisyyksiä

Viestin lähetti tumba17
Mistä muuten johtuu, että Ramin/Erkan jengeissä on puolustuksessa aina yksi kundi, joka on ihan heittopussi. Tänä vuonna Mikkola, viime vuonna Heiskanen, joka on tosin saanut kunnian olla molemmissa stadilaisjengeissä ko. rooleissa.

Kuka me hankitaan ensi vuodeksi? Onko Rollella vielä skrinnarit tallella???

Heiskasenkin vielä jotenkin ymmärsi, koska miestä ei sentään peluutettu puolta tuntia per matsi. Santtuhan pelasi lähinnä neloskentässä, milloin hyökkääjänä milloin puolustajana. Täysin turha mies kylläkin, kuten totesit. Tämä I. Mikkola on kuitenkin oma lukunsa käsittämättömän suuren roolinsa johdosta.

Rolle pelaa muuten Skotlannissa tällä hetkellä, joten on varmasti kovassa lyönnissä edelleen.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Santtu

Vakiolle: Aivan totta, Santtu ei tosiaan saanut vastaavaa roolia(onneksi) kuin Mikkola ja toimikin vain ns. joka paikan höylänä silloin kun tarvittiin.

Ilun suurta minuuttimäärää en itsekään ymmärrä. Saarisen kun saisi sairastuvalta takaisin, niin Mikkola voitaisiin lempata ainakin ylivoimasta pihalle. Millähän Ramin saisi tämän oivaltamaan.

Mikä on muuten Skotlannin suuntanumero, tietäisikö Pena?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pentillä on Skotlannin suuntanumero ihan pikavalinnoissa, siellähän on jätkiä joiden kanssa "ei tarvitse lähteä hintakilpailuun"

Erkan ja Ramin HIFKin aikainen puolustuksen maskotti oli Kari Rajala. Mutta mitä helvettiä se vieläkin meillä tekee? Kas kun ei Raivo vienyt mukanaan.

Tämä on pk-seudun jengien tauti: vrt. Niklas Hedberg/Blues.

Jokainen näistä jätkistä; Mikkola, Rajala, Hedberg olisi naurettu pihalle esimerkiksi Tapparasta.

Ahma-Aki on nyky-HIFKin versio Heiskasesta, puolustaa ja hyökkää, mutta ei oikein osaa kumpaakaan. Parempi luistelija kuitenkin kuin Heiskanen.

Miettikääs nyt jätkät, Vakio ja tumba, ihan tosissaan Vauhkosta (ja Honkasta). Halvat ratkaisut, selkeät roolit pleijareihin. Banham varsinkin kaipaisi ns. lihaa samaan kentälliseen. Frank on niin innokas snaipperi, että tekee itsestään myös todella helposti taklattavan. Heti kun maalikehikko näkyy, muu unohtuu. Hannes Hyvösessä oli/on muuten paljon samaa - ei tokikaan ihan niin hyvä snaipperi, mutta vastaavasti sitten fyysisyyttä löytyy. Joskus suorastaan nauratti Hanneksen ns. antitsekkiläisyys - mitä sitä syöttelemään, kun voi itsekin vetää
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki , Liverpool ,sympatiat HPKlle
Hei , näpit irti Rollesta , Rolle on Penan korvaava stuntti ensi kaudella jos Marek lähtee vaikka Bluesiin IFK:n johtava tutkapari ensikauden takalinjoilla Rolle ja ahma-Aki :D
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin ja näin

Viestin lähetti Pete 62
Aiemmisssa kirjoituksissa jotkut Ifk-fanit huomasivat Suhosen käsittämättömän ja amatöörimaisen mokan; miksi Sakkea ei otettu veskasta jatkoajalla, kun Ifk:lla oli vain ja ainoastaan voitettavaa. Miettikää sitä, jos Ifk jää pisteen päähän viivasta. Tietenkin riskinä oli Jokereitten voitto, mutta tässä tilanteessa kävi kyllä ylpeys lankeemuksen edellä. Täysin idioottimaisesti toimittu.

Minusta Ape teki aivan oikein. IFK:lla on reilun viikon päästä uusi peli Jokereita vastaan ja mahdollinen tappio käsissä olleen ottelun lopuksi olisi syönyt miestä melkoisesti. Itseluottamuksen kannalta aivan oikea veto. Ehkä pisteen menetys nyt tuo kaksi takaisin reilun viikon päästä.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Ilkka Mikkolasta aluksi: Ehdin tuossa aiemmin jopa vähän kehaista miestä, mutta vertailukohteena oli miehen aiemmat pelit tällä kaudella. Eli älkää ymmärtäkö väärin, Ilkka on edelleen Euroopan huonoin puolustaja.

Haakanasta: Garylla oli 50minuutin tappelukielto. Se ei kuitenkaan haitannut, koska miehen omien sanojen mukaan haastetta ei tullut. Itseasiassa hän väitti ettei koko kaudella ole tullut ainottakaan haastetta. Eikä itsekkään ole haasteita esittänyt. Vopat ei kuulemma ole ongelma, koska hän (Haakana) ei pelkää häviämistä. Tuskin Gary kuitenkaan Romania taitavampi tappelija on. Voimaa saattaa olla enemmän. Tiedä sitten miten kävisi... R-P:n taklauksen alle jäänyt Haakana on ansainnut minun arvostuksen juuri sillä tosiasialla, ettei hän pelkää taklauksia. Tuossakin hän näki, että R-P tulee ja kovaa, mutta sinne vain mentiin. Eikä käsiä nostettu kummankaan osalta.
Tuskin Garyn kovan pojan maine tuosta kärsii jos ottaa taklauksia vastaan.

Koko joukkueen tila: Ei minkäänlaista paniikkia. Mikään joukkue ei pysty säilyttämään tasoaan läpi raskaan runkosarjan. Ajoituksen pitää vain olla kohdillaan. Viime vuonna ei ollut, joko nyt?
Torstaina pidetään vapaapäivä joten Turussa pitäisi jalkojen kulkea.

Kari Lehtonen: Pojan itseluottamus on ollut aika kovilla. Ilvestä vastaan vähäiset laukaukset upposivat lähes jokainen, ja eilen sama juttu. Paineita on liikaa. Joka laukaus tuntuu jännittävän turhan paljon. Ja tämä korostuu nimenomaan ensimmäisissä erissä. Kun katsoo Karin tilastoja niin 2/3 maaleista on tullut ensimmäisessä erässä. Tämä poika tarvitsee laukauksia. Siinä suurin ero ammattilaisen otteilla esiintyvään Ramiin.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Re: Niin ja näin

Viestin lähetti Isaksson

Minusta Ape teki aivan oikein. IFK:lla on reilun viikon päästä uusi peli Jokereita vastaan ja mahdollinen tappio käsissä olleen ottelun lopuksi olisi syönyt miestä melkoisesti. Itseluottamuksen kannalta aivan oikea veto. Ehkä pisteen menetys nyt tuo kaksi takaisin reilun viikon päästä.

Tuo ajattelutapa sopii erittäin hyvin tuohon IFK:n "voitontahtoiseen" joukkueeseen. Pelaajat kuittaavat ammattimiesten palkkioita mutta nyyhkivät hävityn ottelun jälkeen vielä viikon päästä, että voivoi kun me silloin viimeksikin hävittiin Jokereille kun yritettiin päästä playoffeihin taistelemalla kaikista tarjolla olevista pisteistä ja otettiin maalivahti pois. Jos itseluottamus on noin heikoissa kantimissa niin olisi syytä sitä jotenkin kehittää tai sitten keksiä jotain muuta tekemistä! Ei ole ihme, että pelataan sijoista 11-13!!
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Lihaa kentälle

Jhag: Joo, Borge Rajala unohtui tuosta listalta, muistelinkin että S&Wn aikaan teillä oli ennen Santtuakin joku, jolle ei varsinaista käyttöä löytynyt.

Kuten mainitsin Honkasen ottaisin hetimiten kehiin, jos se vain onnistuisi, Jonnia en ole pelitilanteissa juuri nähnyt, tai ei ainakaan ole pistänyt silmiin. Ettei tässä ole nyt mitään salajuonta (Jonni meille, Ville teille), vai oletko kenties Jonnin agentti, jolla on provikat mielessä??

Banham tarvitsisi kyllä tilantekijää. Bluesissa meni viime kausi alussa erinomaisesti, kunnes Frankia alettiin ottaa tarkasti ja kovaa. Vaikka mies ei olekaan pehmeimmästä päästä, niin ei ole myöskään parhaimmillaan varjostuksen alla koska hän on liian yksioikoinen. Kun paikka tulee, Banhamin veto lähtee, tämä ei ole yllätys kenellekkään ja silloin pitää olla iholla.

Hanneksen ottaisin myös Jokereihin, jos vain tulisi takaisin. HH osalta mielipiteeni muuttui laakista, kun hän siirtyi HIFKn leiriin ja alkoi pelata. TPSn ja etenkin Bluesin aikana hän ei mielestäni saanut mitään järkevää aikaan, kova laukaus, mutta mitä sitten, niin on kova laukaus Kirsi Hänniselläkin, mutta en häntäkään liigassa peluuttaisi. Nythän Hannes on ihan pelimies ja vielä fyysinen sellainen.

Isaksson: Apen tuntien hän on hyvinkin saattanut ajatella ns. tunnepuolta ja hakee tällä hetkellä HIFKlle lähinnä onnistumisia, minkälaisena ainakin itse pidän pisteen ottamista Jokereilta. Fanaattisinkaan HIKF-kannattaja ei voi pitää näitä kahta jengiä tällä hetkellä tasavertaisina materiaaliltaan.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti Suuri punainen
Hei , näpit irti Rollesta , Rolle on Penan korvaava stuntti ensi kaudella jos Marek lähtee vaikka Bluesiin IFK:n johtava tutkapari ensikauden takalinjoilla Rolle ja ahma-Aki :D

Pentillä on scouttaaminen hyvässä vauhdissa. Skotlanti,
Norja ja sitten Tanska. Tuliaisina Rolle, duracel-Poikolainen ja
Aigarin frendi Leksa. Ainoa asia mikä Penttiä harmittaa
on tämä hintakilpailu Mestiksen pelaajista. Näillä apajilla
käyvät myös muut ja Pena se vaan jää aina kakkoseksi.

Täysin samaa mieltä Isakssonin kanssa Apen ratkaisusta
jättää Sakke maalille ja pitää edes tasuri. Häviöitä
narreille on jo aivan tarpeeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös