HIFK-Jokerit 22.1

  • 18 367
  • 178

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Helsingin jäähallissa pelataan jo kauden kuudes paikallispeli, ja HIFK ei ole vieläkään pystynyt voittamaan Jokereita tällä kaudella, joten HIFK lähtee varmasti voitontahtoisena tähän peliin. HIFKin ongelmat alvavat olla pikkuhiljaa taaksejäänyttä elämää, joukkue on saanut hyviä vahvistuksia kuten Roman Vopat ja Sandy Moger. Jokereilla on jälleen pienimuotoinen suvantovaihe käynnissä. Toivottavasti maalihanat saataisiin tiistaina kunnolla avattua. Ville Peltonen on näillänäkymin pitkään poissa, miten tämä vaikuttaa Jokereiiden peliin, onko se yhtä mielikuviteksonta neppailua kuin joulukuun alussa.

Veikkaus: HIFK-Jokerit 4-1 HIFK: Moger, Zidlicky, Grunn, Cipruss Jokerit: Rosa
 

Bob77

Jäsen
Tulosveikkauksena ihan vaatimattomasti 6-0 IFK:lle. Ainoa mitä voi sanoa varmana on että tällä kertaa pisteet eivät lähde narripaitojen mukana! Maalit: Seppo2, Kortelainen, Zidlicky, Cipruss ja Levokari:D!
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
HIFK nappaa todellakin kauden ensimmäisen voittonsa Jokereista tässä pelissä. Nykykunnolla Jokerit eivät voita helpolla ketään. Toivottavasti ei kuitenkaan tulis hirveen rumia lukemia.
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan, että...

...ifk ottaa kauden ensimmäisen voittonsa jokereista. Ikävä kyllä. Peli ratkeaa hifkin kovempaan voitontahtoon.
Siis 4-2
ifk: mouger, Zid, vompatti, viitaluoma
Jokerit: Aalto(jos pelaa), N.Mikkola
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Viitaluoma tuskin on kokoonpanossa. IFK voittaa 2-0. Kántor (Zidlický), Häppölä (Pikkarainen). Riksman 18 torjuntaa.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
2-0.
Vopat*2

Ram 14 torj.
Kansanedustaja 57 torj.

Haakana vs. Vopat tasuri, jota kummankaan joukkueen fanit eivät sulata.

Brooks vs. Moger tyrmäysvoitto Moukarille.
 

BigReds#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikataan...

että HIFK voittaa 4-1.
Maalit: Seppo, Zidlicky, Kuhta ja Vopat.

Onko Jokereilla muita loukkaantumisia, kuin Peltonen?
 

hifk#27

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK.
2-7 jokereille!

Ifklla "sakke" maalissa! Joten ylämummoja vaan!:D
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Paikallistaistoon

Tulosveikkaus 5-2

Ei ole mitään perusteluja. Veikkaan vaan, että
omilla on tällä kertaa kykyjä vastaava pelivire päällä
ja vastustaja aliarvioi meitä. Pari maalia alkuun jollain
ihmekonstilla: Cipruss, Kuhta...ja härdeli on valmis
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
HIFK-Jokerit 3-3
HIFK:Levokari 3:D Jokerit:Rosa, T.Ruutu ja I.Mikkola:D .
Ilkka Mikkolan "hurja" lämäri pamahtaa siniviivalta, Riksman nauraa pissat housussa ja päästää säälistä:cool:
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Minä tuen ja kannustan IFK:ta ostamalla maailman kalliimman lipun ja tulen raivoisasti kannustamaan IFK:n voittoon.

Ja syytä olisi että matsista tulisi kiihkeä, muutama tappelu ja IFK voittaisi.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei hei jokerifanit! Eipäs nyt yritetä psyykata siellä helppoon voittoon. Ainakin minulla käy aina niin, että kun odotan varmaa tappiota, HIFK pistääkin parastaan ja pyörittää helpon voiton. Kuten viime kaudella kesken pahimman laman ja Lehkosen pelikiellon kävi.

Veikkaan siis 1-6 Jokereille...
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen todellinen taisto.

On muuten pirun vaikea veikattava tämä ottelu. Vain yksi asia on varma, en nimittäin mene otteluun vaikka kuinka mieli tekisi. Liigan kallein lippu paikoille, josta ei edes kunnolla näe, ja surkea Jokerit eivät miellytä.

Mutta jos IFK tekee ensimmäisessä erässä johtomaalin/-maaleja on Jokerit lyöty. Jos taasen eilisen pelin viimeiset kaksi maalia Jokereille raottavat nyt hieman sitä ketsuppipullon korkkia, on mahdollista että Jokerit oikaisee pienoisen lamansa.

Ja tietysti pari lepopäivää ovat voineet tehdä noin muuten vaan Jokereiden jaloille ja peli-ilolle ihmeitä, ja tällöin voitto olisi saavutettavissa ilman suunnattomia sankartekojakin.

IFK:lla on nyt halutessaan todelliset mahdollisuudet ottaa kauden ensimmäinen paikallisvoitto Jokereista. Syksyllä matsit olivat toivottomia voitettavia IFK:lle, mutta Seppo, Moger ja Vompat vahvistavat ryhmää kylliksi, jotta alavireinen Jokerit on hyvinkin mahdollista kaataa.

Ihmettelisin, jos Veikkaus pistäisi Jokerit ennakkosuosikiksi peliin.

Mutta monta asiaa vielä muuttua voi ennen Tiistaita.

-TommyT-
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Optimisti

kun olen, niin veikkaan (tosin en tulosvedossa), että Jokerit voittaa 0-8 ja ottelussa tuomitaan vain yksi jäähy kummallekin joukkueelle.

Optimismi on muuten ihanaa...

Ai niin... ja hesari unohtaa laittaa ottelua koskevan juttunsa lehteen.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Tommy: riittävätkö rahat sekä maanantaina että tiistaina?

Onkohan osoite oikea. Eivätkö Blues ja HPK iske yhteen maanantaina? Ja miksi ihmeessä bluesfanin IFK-kannustus? Eikö IFK ole Bluesin pahin uhka sadomasokistiliigan ainoalla merkityksellisellä viivalla? Uskoisin, että omin voimin ja omien kannustuksella kykenemme kaatamaan suippoleuat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Lopputuloksesta viis, kunhan viimeisen maalin tekee Pauli Levokari Tuomo Ruudun persuksista takakulmaan lörpähtävällä leijalla.
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
Tasainen matsi

Tokaa kertaa tällä kaudella tulee tasainen vääntö. IFK on viime pelien valossa niskan päällä, mutta Jokerit tulee silti kovaa paikalliskamppailuun. Itse maksoin tappavat 155mk lipusta, joten matsin on oltava sen arvoinen. Tiukka peli tulossa, kun IFK on taas iskussa. Voi mennä kummalle tahansa, mutta heitetään nyt seurauskollisuuden nimissä voitti Jokereille 3-4.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Tommy: riittävätkö rahat sekä maanantaina että tiistaina?

Viestin lähetti Aurinkotuuli
Onkohan osoite oikea. Eivätkö Blues ja HPK iske yhteen maanantaina? Ja miksi ihmeessä bluesfanin IFK-kannustus? Eikö IFK ole Bluesin pahin uhka sadomasokistiliigan ainoalla merkityksellisellä viivalla? Uskoisin, että omin voimin ja omien kannustuksella kykenemme kaatamaan suippoleuat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Lopputuloksesta viis, kunhan viimeisen maalin tekee Pauli Levokari Tuomo Ruudun persuksista takakulmaan lörpähtävällä leijalla.

Olkoon IFK miten paha uhka Bluesille, mutta Jokerit on aina Jokerit. Ja Jokereiden häviäminen vastaa 50 % suosikkijoukkueen voitosta.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK häviää kuitenkin. Jokerit vuokraa Machuldan yhdeksi otteluksi tekemään hattutempun ja siinä se. Pasi Nielikäinen sählää vielä lopussa oman maalin ja peli päättyy 3-4. Juu ja HIFK johti peliä 3-0 ekan erän jälkeen. HIFK:n hattutemusta vastasi Kimmo Kuhta.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Juu Jokerit voittanee, nummeroista ei ole hajua kun taigaokuläärit on rikki. Tappelut sen sijaan IFK voittaa puhtaasti, illan kruunaa Pasin paluu ja Pasi ensin veryteltyään tyrmäysvoiton Kari Haakanasta, nappaa tämän pään kainaloonsa ja alkaa retuttaa Haakanaa ympäri kenttää, toisella kädellä Pasi takoo rintaansa ja huutaa UGH, UGH, johon yleisö villintyy ja koko halli alkaa takomaan rintaansa ja karjahtelemaan UGH UGH. Tämän hävityn ottelun jälkeen Pentti tajuaa hankkia kunnollisen pelintekijän vahvistukseksi ja IFK aloittaa kauden ensimmäisen voittoputkensa voittaen loput ottelut. Finaaliottelua IFK-HPK selostaessaan väsyneen näköinen Anu Saukkonen ja Juti eivät pysty loihtimaan kuin yhden lauseen "kuka olisi uskonut"?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vähän analyysiä:

Vaihdetaan ketjua, kun se ässät-ifk alkaa hiipua.
Ifk:n ylivoimapeli
Tässä ifk-pelaajien ylivoimapisteet:

Zidlicky 4+10=14
(Moger 6+4=10) ifk:ssa 0+0
Kortelainen 5+4=9
Kuhta 0+9=9
Cipruss 3+5=8
Kantor 3+4=7
Vopat 3+3=6
Tuominen 3+2=5
Levokari 3+2=5
Seppo 1+4=5
Mäkiaho 0+5=5
Salminen 3+1=4
Eskelinen 0+3=3
Nielikäinen 1+1=2
Vihko 1+1=2
Hirschovits 1+0=1
Turo Järvinen 1+0=1
Scissons 1+0=1
Häppölä 0+1=1
Riksman 0+1=1
Lindfors 0+1=1

Kuhta ja Mäkiaho 0 maalia (huh,huh). Lehtonen-Rajala pelaa välillä 2.parissa, vaikka kumpikin on 0+0. Tuominen ja Levokari ovat tehneet 3+2. Kai ne pääsevät iskemään ns. puskasta, kun kukaan ei heiltä mitään odota. Alpolta ei yv-aikaa ole tullut Akille eikä Paulille. Levokaria varsinkin voisi maalin edessä kokeilla. Salminen on tehnyt 3+1 tosi vähäisellä yv-peliajalla. Nyt pelaa sinisellä Kantorin parina ylivoimassa.Kortelainen-Cipruss-Kuhta sai paljon aikaa ylivoimalla Mälkiän aikana. Ongelmana oli, että kukaan ei mennyt maskiin kuin satunnaisesti (ja tietysti Cipruksen huonous aloituksissa). Leikitään sniperia kaarella tai korkeintaan pistetään maila sinne missä miehen pitäisi olla eli maalivahdin eteen. Vaikka meillä on jengi täynnä ns. kovia jätkiä, ei varsinainen raaka duuni eli maalilla hakattavana seisominen ole kauheasti ketään muutakaan kiinnostanut. Moger kai hankittiin tätä aukkoa paikkaamaan. Kyllä esim. Kortelainen pääsee meikäläisen ylivoimaan, kun tekee sen työn mitä pitääkin. Välillä on tehnytkin.

Kokonaisuutena ylivoimaa on pelattu 269 kertaa ja tehty 36 maalia. Prosentti on 13,38. Yli 20:n oleva prosentti olisi erinomainen. Tapparan prosentti on 22,12. Muut joukkueet ovat alle 20 %:n.
 
Viimeksi muokattu:

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Niinpä Paulia pitäisi kokeilla maskissa, kun ei sitä kovin moni ukko siitä maalin edestä sivuun heivaa, miten lienee sitten Paulin luonteen soveltuvuus maskimieheksi, mutta ehdottomasti kannattaisi ainakin kokeilla.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Jokerit voittaa, eikä mulla ole perusteluita, sillä voinhan olla väärässäkin. Ei Jokerit kuitenkaan ole huono, vaikka nyt siltä on näyttänytkin. Eikä IFK ole saanut voitetun ottelun jälkeen yleensä peliä kulkemaan seuraavassa pelissä. No, tulihan sinä kuitenkin pari perustelua. Pitäis vaan sille Ilkka Mikkolalle tehdä jotain, vaikka se lienee mahdotonta, sillä hän on valmentajien suosikkipuolustaja.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Mikäli IFK pelaa samanlaista virkamieskiekkoa, kuin viimeksi Jyp:ä vastaan, ei Jokereilla tule olemaan suuriakaan vaikuksia. Ja kun ilmeisesti Ässät ottelussa oli jatkunut tämä "vapina" maalintekotilanteissa, voi Jokerit jopa pitää nollan omassa päässään. Kuhta ja Kölli takaisin ykköseen ja Aigar kolmanneksi sankariksi ketjuun, homma toimii!
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit on kyllä edelleen selvä ennakkosuosikki, vaikka on vähän kompuroinut viime aikoina. Ei IFK:n pelikään mitään loisteliasta ole ollut kuin ajoittain. Jokerien maaliin palannee Jamie Ram, jonka taakse IFK:ta selvästi paremmallakin hyökkäyskalustolla (lue: HPK) on ollut työ ja tuska saada kiekkoa. Siitä huolimatta olen optimisti ja veikkaan 2-2 - tasapeliä, maalit Vopat & Pikkarainen sekä Rosa & Cowie.

Onko Saarikoski muuten palaamassa kaukaloon enää tällä kaudella, vai onko ollenkaan? Tuli vaan mieleen Jokerien kokoonpanoa silmäillessä, että eihän siellä ole enää muita pitkän linjan narreja jäljellä kuin Törmänen, suunnilleen kaikki muut ovat jengissä ekaa tai tokaa kautta. Tämän kun yhdistää siihen tosiasiaan että paikallismatseja on AIVAN LIIKAA ei Jokereille häviäminenkään enää tunnu juuri missään. Tai tietysti se v**uttaa aina, mutta silti selvästi vähemmän jos vertaa niihin aikoihin jolloin narreilla oli kehissä nämä iki-ällötykset, Janecky etunenässä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös