HIFK-Jokerit, 19.3 Helsingin jäähalli

  • 20 871
  • 222
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut narreille

Olitte selkeästi parempia, ja ansaitsitte voittonne. Se on täysin selvää.

Harmittaa kuitenkin isolla V:llä, ettei pystytty antamaan teille tuon parempaa vastusta (=ei vastusta ollenkaan). Ette tekään tosin tänään hyvää kiekkoa pelannut, mutta sitä ei tarvittukaan. Rutiinivoitto teille.

Japa Levonen oli täysin linjaton, mutta ei kuitenkaan kummallekaan puolelle kallellaan. Välillä sai laittaa mailaa kainaloon täysin huoletta, ja välillä lähti pienestäkin kontaktista jäähylle. Keskustelin tästä toisella erätauolla erään narrin kanssa, ja hän oli kanssani samaa mieltä.
 

Zardoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhu-Kissat
The team you love to hate. HIFK!

Eipä voisi jääkiekko tuntua näin ihanalta ilman HIFK:ta.

Mitä olisi jääkiekko helsingissä ilman HIFK:ta. Mitäpä olisi maaottelut ilman Ruotsia, vähän kuin Sherlock Holmes ilman Dr. Moriartya.

Mistä on jääkiekko tehty:
Tunteista, suurista ja pienistä.
Huudoista ja kuiskauksista.
Itkuista ja nauruista.
Voitoista ja tappioista.
Niistä on jääkiekko tehty.


Kertokaa Pelikaanit, kertokaa Kärpät mistä on teidän jääkiekko tehty. Kertokaa kuka on teidän HIFK.

Kiitos H I F K !
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti #12

että hyvinpä pysyi Peltosen hiiri näkymättömissä kun Kauppila toisen erän loppupuolella ryhtyi tätä seuraamaan (joo joo yks yyveebörsä, mut sitä ei lasketa). Kauppilasta löytyi muutenkin asennetta ihan uudella tavalla verrattuna runkosarjan HIFK-surffailuun. Tuolla lailla kuin Kake pelaisi aina niin kävisin vaikka itse sen hakemassa tuolta synkästä keskisuomesta asti. Kuka näki oikeasti mitä tapahtui ajassa 40.00 kun juudaksen potta lensi kaaressa päästä?

Toinen HIFK-sankari oli kyllä herra Kantor. 2+10 siitä että joku HMV-napero luistelee pää kyyryssä Kantorin olkavarteen ja tömähtää perseelleen kuin olisi seinään osunut? Tämä jalliksen hu*ra virnuili vielä aitioon luistellessaan kun kuuli jäähyn syyn.


Kiva että on sinullakin jotain muisteltavaa lämpimiksesi. Ainakin Hietsussa saattaa vielä tähän aikaan vuodesta olla melko vilpoista. Kuusijärvi on sitten toinen juttu...

Tsemppiä vaan jatkossakin kaikille naapurileirin todellisille lätkäfaneille, vaikka yritättekin tehdä Suomen kesästä mannermaisemman.

Ensi syksynä jatketaan...
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kiitos IFK:lle hyvästä ja reilusta vastuksesta, joka kuitenkaan ei riittänyt pistämään kampoihin niin paljon kuin olin itse kuvitellut. Toisaalta Jokerit oli tärkeissä paikoissa jopa yllättävän hyvä.

Toivottavasti ensi kaudella näemme taas kunnon kamppailuja Helsingin herruudesta!
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kyllä se vaan tuntuu niin hienolta pistää HIFK kesälomalle. Ei tämmöistä herkkua pääse usein maistamaan... Kiitokset myös HIFK:lle näistä noin 20 vuodesta jona olen jääkiekkoa seurannut, että se on juuri HIFK; arrogantti ja värikäs joukkue jota myös minä olen oppinut rakastamaan vihata (kuten täällä jo niin mainiosti sanottiin...) pienestä pitäen kun minut kastettiin jokeriksi. Ilman HIFK:ta tämä liiga olisi niin paljon tylsempi. Ei minkään muun joukkueen lyöminen voi tuntua näin hyvältä. Kyllä tämä revanssista käy vuodelle -83. Suoraan neljässä lomille kelpaa.

Kiitokset toki Jokereille että suovat näinkin paatuneelle jokerifanille tällaisen ilon päivän. Täytyy myöntää, että perhosia oli vatsassa aivan kolmannen erän loppupuolelle asti. Vasta HIFK:n jäähyillessä saattoi alkaa ajattelemaan, että taitaa se sittenkin olla siinä... Onhan sitä ennenkin noustu kolmen pelin tappioasemasta ja jääkiekossa on kuitenkin paljon todella pienestä kiinni, vaikka jälkikäteen homma näyttää selvältä. Erityiskiitokset menevät Summaselle, joka todella näyttää tietävän mitä tekee (vaikka kokonaan ei saakkaan anteeksi runkosarjan värittömyyttä) ja Lehtoselle, joka liittyi kunniakkaaseen jokerivahtikerhoon, jotka tuntevat pomppukiekkojen salat. Lisätietoja voi kysyä ainakin Markus Kettereriltä ja Rauli Sohlmanilta. Ja lisäksi vielä ainakin Peltoselle, joka näinä parin vuoden aikana Jokereissa on näyttänyt olevansa todella hyvä pelaaja, joka myös osaa laukoa. Häpeäkseni tunnustan, etten aiemmin pitänyt häntä kovinkaan kummoisena vaan melko pehmeänä narukätenä... Mutta Viltoseltahan löytyy komea lämäri, josta tänään jälleen upeana esimerkkinä voittomaali. Listaa voisi jatkaa lisäksi Valtosella, Pakaslahdella, Hentusella, Ruudulla, Sihvosella, Järventiellä, Jalkasella, Malmivaaralla, Kankaanperällä, Voutilaisella jne. Voitte jo nyt olla he...tin ylpeitä suorituksestanne koko jengi.

Ensi viikolla jatkuu sitten välierät, jotka ei itse asiassa henk.koht. tässä vaiheessa hirveästi kiinnosta. Mun kohdalla playoffit vois loppua vaikka tähän, mutta ehkäpä se innostus sieltä taas kohta löytyy...

Kiitos Jokerit!
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Vakio
Otettiin vihdoin se kuitti 20 vuoden takaisiin tapahtumiin.

Muahhahaa!! Voin hyvin kuvitella kuinka kaikkia näin ajattelevia kismittää vieläkin enemmän tämän kirjoitettuani, että te ette todella lähellekään päässeet minkäänlaista kuittia. Ei, vaikka kuinka sitä yrittäisitte itsellenne todistella...=D

Ensinnäkin, ikimuistoinen sarja oli FINAALEISSA, jota tämä sarja ei edustanut. Toisekseen, Me tulimme silloin puun takaa täysin varmoina häviäjinä ja teimme sarjasta sellaisen minkä pellekannattajat muistavat yhä uudelleen ja uudelleen, jopa jäälleen kun ovat tänä vuonna hävinneet välierävastustajilleen.. Vuoden -83 häviönne oli sitä luokkaa, että tällainen IFK:n b-joukkuueen voittaminen ei yhdeltäkään teidän itseään ns. tosifaniksi itseään kutsuvalta tunnu yhtikäs miltään... okei okei, tähän paikkaan kaikki glory hunterit huutavat vastalauseitaan, kuinka ihanalta se anyway tuntuu... Mutta ei haittaa vaikka tekee kipeää... vuoden 83 voitto on edelleen näiden kahden välillä se juttu, mikä jaksaa vuosi vuoden jälkeen kaivertaa niin syvältä ja tuhoisaasti suurimman osan jokeri-kannattajien mieltä, kunnes toivottavasti taas lähitulevaisuudessa saamme sellaisen joukkueen, jolla finaaleissa jälleen kerran kyykytämme rakkaan pikkuveljemme jokerit...

Kiitos jokerit, että jaksatte yhä uudelleen ja uudelleen lyödä päätänne seinään...=D

Näihin provoihin ja näihin tunnelmiin... hymiöitä kaikille!!
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Kiitos kaikille... ihan kaikille, niin naapuri faneille ja varsinkin Jokerifaneille! Upea, ja kauan odotettu ja vähän pelättykin sarja on käyty ja jos seuraavaa täytyy odottaa toiset 20 vuotta niin mietityttää ollaanko sitä vielä henk.koht. katsomassa, mutta toivottavasti ei meidän tarvitse odottaa niin kauan!

Me Voitimme!
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Viestin lähetti -=JoKeRiT=-
Löytyhän HIFKilta vähän potkua yritykseen... Joo ei olis kyllä ikinä uskonut 4-0. Ja tämähän piti olla se tasaisin pari.

Tuli pieni tauko tähän väliin Jokereille...


Joo joo jokereille tuli pieni tauko väliin ja ne pääsee asumaan hajllis areenalla koko loppuajan Finaaliin asti ;-))

Ei ollu HIFK sta mihinkään. En olis kyllä ikinä luullu että tippuu suoraan 4-0! Todella kädetöntä peliä.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Chamberlin: Ainoa asia mikä tässä on valitettavaa, että HIFK ei ole kahteenkymmeneen vuoteen pystynyt juuri tarjoamaan mitään muuta kuin b-joukkueen. Toivottavasti saisitte joskus aikaiseksi sen a-joukkueen, niin voitaisiin sitten katsoa tilannetta uusiksi ja saataisiin parempaa vastusta.

Onnea kundeille, eka erä takana ja nyt näyttää jatkossa kutsuvan tuo 90-luvun hegemoniajoukkueiden kohtaaminen.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti chamberlin
Vuoden -83 häviönne oli sitä luokkaa, että tällainen IFK:n b-joukkuueen voittaminen ei yhdeltäkään teidän itseään ns. tosifaniksi itseään kutsuvalta tunnu yhtikäs miltään

Muahahahaha. On muuten ihan ja yksi sama minkälainen c-joukkue teillä on ja silti tuntuisi yhtä hyvältä. Voi olla niin päin, että ei tuntuisi näin hyvältä, jos olisitte pystyneet panna hanttiin.
Nyt ei jäänyt sijaa jossitteluille.
Se menestyvä helsinkiläisjoukkue löi naulat arkkuun sille toiselle, joka ei ole moniin_moniin aikoihin ole ollut samaa muualla kuin faniensa värittyneissä päiväunissa.
Pakko sanoa, että tämä on todellakin ihanaa. Hyvä kun sanotuksi saa.

Illalla olin vähän liian hövelillä päällä, mutta nyt toivotan Sinulle ja kanssasiskoille niitä lomia: pitkää kesää *FF -finger*
 
K

kangaroo

Se oli sitten siinä. Neljästä poikki ja IFK:lle hyvää kesälomaa. Eipä syntynyt eilenkään voitosta taistelua, vaikka Jokerien peli oli toisessa erässä laiskaa surffailua ja kiekkoja oikein tarjottiin kotijoukkueelle. Ei kelvannut. Viimeisessäkään erässä ei nähty minkäänlaista tunteenpurkauksia. Vopatin kymppi taisi olla Levoselta puoliksi varmistelua.

Viikko odotellaan ja homma alkaa sitten ikään kuin uudelleen alusta. Seuraava vastustaja todennäköisyysjärjestyksessä TPS, Tappara, Blues tai Kärpät. Turkuun taidetaan lähteä ihan kuin ennen vanhaan. Kerho kuitenkin ystävällisesti venyttänee sarjan seitsemään peliin ennen taipumistaan.. :)
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Vaikka toivon Jokereille yhtä paljon mestaruutta kuin Jokeri-fanit toivovat keskimäärin TPS:lle niin on pakko tehdä tunnustus:
Jokereiden konemainen suoritusvarmuus on kadehtittavaa, eikä sen arvoa laske "b/c"-tasoinen paikallisvastustaja.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kiitos joukkue, valmentajat, fysio, Virmanen

Kyllä oli upea herätä tänä aamuna ja kuinka ollakaan, mieleen tuli pikkukuitti vuoden 1983 sarjasta ja mieleen tuli myös Apeat rantapallot. Nostaisin tämän kiistattoman Stadin mestaruuden kaudelta 1984-2003 erittäin korkealle. Playoffeissa puhdas 4-0 voitto HIFK:sta oli hunajaa kaikkien näiden vuosienkin jälkeen...

Itse neljäs ja ratkaiseva peli oli sitä mitä tällaiset pelit helposti ovat. Muutama taitava yksilösuoritus Peltoselta ja yksi harjoiteltu kuvio - kuten Senior kirjoitti - riittivät tällä kertaa IFK:n pelatessa enemmän joukkueen sydämellä kuin valmentajan pelinjohdolla. Jokereiden joukkue pelasi siinä mielessä erittäin upeasti, että se hallitsi täysin hermonsa myös ottelun lopussa turhautuneiden pikumirrien otteista huolimatta. Molempien joukkueiden fanit kannustivat hienosti ja IFK:stakin jäi ihan positiivinen kuva kun hävinneen kotijoukkueen pelaajia kävi kiittelemässä heitä kannustaneita fanejaan. Kannattaa noteerata korkealle tämä IFK-fanien toiminta: vaikka kentällä lyötiin joukkue pelillisesti kanveisiin, kannustusta piisasi vielä loppuvihellyksen jälkeenkin.

Jokerit jatkavat ja saivat nyt tavoittelemansa eli viikon tauon. Tämä on merkittävä seikka, etu josta voi olla vielä arvaamatonta hyötyä myöhemmin.

Muuten. Meneillään olevat playoffit ovat näyttäneet sen, että SM-liiga on astumassa kohti ammattilaissarjaa: kuka tahansa voi yllättää kenet tahansa, pelkästään hyökkäämällä ei voi voittaa ja mikään joukkue ei voi olla kovassa kunnossa läpi koko sarjan ja playoffien.

Erityisen lämpimät onnittelut lähetän Turkuun ja Jyväskylään ja toivon samalla pitkää seitsemän ottelun sarjaa ylipitkine jatkoaikoineen -;)

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Kiitos IFK:n pelaajat!!

Kausi oli mitä oli mutta kiitokset teille pelaajille hyvästä taistelusta.
Taistelitte vastustajia vastaan kuin myös oman joukkueen peluuttamista ja valmennusta vastaan (minun arvioni).
Tulos ei ollut hääppönen mutta kuitenkin pienen hatun noston arvoinen.

Nyt jännäämään tämän päivän uutisia: Alpo valittu Porin Jazzin tj:ksi (?).

Jokereille toivotan menestystä ja kannun tuomista Helsinkiin. Minä olen ainakin sitä mieltä, ellei IFK voita mestaruutta niin sitten joku muu Helsingistä.
Keltaiset haalarit kunniaan ;-)

Edit: o ja u sekaisin.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kiitos Jokerit

Alkuverryttely on nyt suoritettu ja odotellaan josko saatais kunnon vastus välieriin. hifk oli selkeä vastaantulija tässä sarjassa, eikä tämä antanut Jokereista vielä täyttä kuvaa. Kaikkea ei tarvinnut laittaa peliin. Hyvässä tahdissa ollaan ja loppupelejä voidaan odottaa levollisin mielin.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Kiitos joukkue, valmentajat, fysio, Virmanen

Nostaisin tämän kiistattoman Stadin mestaruuden kaudelta 1984-2003 erittäin korkealle.
Katoavainen on ihmisen mieli. On se ihme että HIFK on kontannu vaan viimeiset kaksi kautta, ja nyt puhutaan jo 19 vuoden hallinnasta. 1998 tuli mestaruus, 1999 hopeaa, 2000
oltiin pronssi-ottelussa.. Noh, se olikin Narrin mielipide, eli ei paljon kupissa paina..
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Onnittelut Jokereille voitoista, olitte 4-0 otteluvoitoin parempia. Kuten aikaisemmin jo Isaksson(?) mainitsi, IFK hävisi hyökkääjien saamattomuuteen. Turha tietysti selitellä, mutta T. Ruudun, I. Pikkaraisen puuttuminen sekä Crünnin ja Vihkon puolikuntoisuus näkyivät IFK:n maalintekovoimassa. Kuitenkin edes yksi voitto olisi pitänyt ottaa, sitä tarjottiin kahdessa ekassa matsissa.

Kiitos Alpo Suhoselle, Pasi Saariselle, Niclas Hedbergille, R-P Lehtoselle, Mrazekille, Kimmo Salmiselle ja Treillelle kuluvasta kaudesta. Toivottavasti teitä ei enää ensi kaudella nähdä IFK:ssa!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Kiitos joukkue, valmentajat, fysio, Virmanen

Viestin lähetti McJugi
Katoavainen on ihmisen mieli. On se ihme että HIFK on kontannu vaan viimeiset kaksi kautta, ja nyt puhutaan jo 19 vuoden hallinnasta.

Katoavainen on ihmisen mieli. Vai on HIFK kontannut vain viimeiset kaksi vuotta... -;)
 

Kaknoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Kiitos joukkue, valmentajat, fysio, Virmanen

Viestin lähetti McJugi
Nostaisin tämän kiistattoman Stadin mestaruuden kaudelta 1984-2003 erittäin korkealle.
Katoavainen on ihmisen mieli. On se ihme että HIFK on kontannu vaan viimeiset kaksi kautta, ja nyt puhutaan jo 19 vuoden hallinnasta. 1998 tuli mestaruus, 1999 hopeaa, 2000
oltiin pronssi-ottelussa.. Noh, se olikin Narrin mielipide, eli ei paljon kupissa paina..

Kiitos Jokerit! McJugi pitää vaan nyt sen naamansa ummessa ja menee jatkamaan putkiasentajan tutkintoaan.... koita niellä tappiosi kuin (kenties tuleva) mies konsanaan.

Kyllä NARRIA nyt naurattaa....
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kiitos Jokerit, kiitos HIFK

Uskomatonta että tämä meni suoraan 4-0 meille. Ensimmäistä peliä lukuunottamatta tämä oli selvää kauraa ja paremmuudesta ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Kiitos Jokereille, tämä kausi on jo nyt onnistunut kävi jatkossa mitä tahansa sillä niin pitkään tuota HIFK kohtaamista ja voittamista pleijareissa on saanut odottaa. Ja kiitos myös HIFK:lle hyvästä ja rehdistä taistelusta joka ei tällä kertaa riittänyt parempaan vastukseen, tulosruudussa HIFK:n pukukopissa näkyneestä pettymyksestä päätellen HIFK todella antoi tässä sarjassa kaikkensa vaikka se voitto meille yllättävän helpolla tuntui tulevankin. Me jäämme nyt odottamaan välierä vastustajan selviämistä.

Joten se on sitten hyvät kesät HIFK:lle, niin joukkueelle kuin sen faneille. Ensi kauteen...

Näihin kuviin ja näihiin tunnelmiin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Syksyllä jatketaan

Ottelusarjasta ei kovin paljon kommentoitavaa ole. Parasta on tietenkin se, että jokerit meni jatkoon. Hyvänä kakkosena tulee se, että saimme pudottaa ifkn.

Nyt kuitenkin kysymys ilman provoilua. Hifk:n sivuilla todetaan että ifk:n sijoitukseksi tämän kauden sm-liigassa tuli kahdeksas. Ei kai tämä vielä ole varmaa ? Jos kerho pudottaa tepsin niin eikö ifk silloin ole seitsemäs ? Ei kait tepsiä nosta ifk:n edelle se, että se on voittanut joitakin pelejä pleijareissa ? Tämän voisi joku tietävä vahvistaa, vaikkei asialla kovin suurta merkitystä olekaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Syksyllä jatketaan

Viestin lähetti bozik
Hifk:n sivuilla todetaan että ifk:n sijoitukseksi tämän kauden sm-liigassa tuli kahdeksas. Ei kai tämä vielä ole varmaa ? Jos kerho pudottaa tepsin niin eikö ifk silloin ole seitsemäs ? Ei kait tepsiä nosta ifk:n edelle se, että se on voittanut joitakin pelejä pleijareissa

Tässä on varmasti kysymyksessä HIFK:n moraalinen sijoitus. Kun häviää Jokereille voitoin 0-4 ja johtaa koko ottelusarjassa 12 erän ja 240 minuutin aikana peliä kokonaista 37 sekuntia, ei voi olla muuta kuin kahdeksas -;)

SM-liigan sääntöjen mukaan HIFK on seitsemäs, jos Kerho pudottaa töpselit. Mihin en muuten usko - mitäs valkkasivat IFK:n Jokereita vastaan...
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Kiitos ja hyvää kesää

Kiitokset Jokereille, voittaminen on aina hauskempaa, kuin häviäminen ja 4-0 tulos kertoo aika paljon. Eritysesti Peltosen, Lehtosen ja Järventien otteita on ilo seurata. Kerrassaan dominoivaa oman tonttinsa hallintaa.

Haluaisin myös nostaa hattua neljälle nuorelle (n. 9 - 11v.) HIFK fanille, jotka istuivat edessäni eilisessä matsissa. Pojat jaksoivat kannustaa läpi KOKO matsin ja vielä tappion koitettuakin. Ei mitään typerää kettuilua tai haistattelua vaan jatkuvaa rehtiä oman joukkueen kannustamista. On hienoa, että löytyy edelleen tuollaisia faneja, riippumatta siitä mitä joukkuetta kannattavat.

Ensi tiistaina taistelu jatkuu sitten taas vanhaa vihollistamme Tepsiä vastaan...
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
En olisi kyllä uskonut, että tämä menee suoraan neljästä poikki. Jokerit olivat kuitenkin niin selkeästi parempia, että hyvä näin. Nyt on tyhjä olo, kun ei tarvitse enää pingottaa joka saatanan hetki. Jokereista jäi parhaiten mieleen Ville Peltonen. Jumalauta, tätä miestä minä en halunnut HIFK:hon takaisin, silloin kun hän tuli suomeen back. Toivottavasti edes joku noista huhuista pitäisi paikkansa, sillä muutoksia pitää tapahtua niin pelaajistossa, kuin valmennuksessa. HIFK tarvitsee ehdottomasti uuden valmentajan. Tämä nykyinen on jo näyttänyt "osaamistaan" tarpeeksi kauan jengissämme. Odotin muuten näitä kohtaamisia kuin kuuta nousevaa, sillä uskoin mahdollisuuksiimme. Sarjasta tuli kuitenkin pannukakku, sillä emme pystyneet missään vaiheessa kunnon vastarintaan.

Toivotan Jokereille onnea jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös