HIFK-Jokerit 16.10.2003

  • 40 002
  • 403

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä näyttää olevan jo ilmi riita kaikenlaisista yhdyssanoista. Hauska nähdä minne päin kirjoitukset seuravaavaksi suuntautuvat, ehkä pilkun nussimiseen.

Itse pelistä sen verran, että yrittäkää saada kaivettua edes jonkun nenästä sitä verta kentälle, ei mitään ylilyöntejä. Metropolit vs. Harkins saattaisi olla sangen mielenkiintoinen matsi, "oikeat" goonit kun tuntuvat kunnioittavan hieman liikaa vastustajaa.
 
Tilastojen kertomaa...

Viestin lähetti cobol
Onpas uskomattomia tarinoita näillä pikkupedoilla oman uskonsa vahvistamiseksi. Eihän tuossa tarvitse kuin katsoa sarjataulukkoon ja huomaa, että HIFK on SM-liigan surkein joukkue kotona kahdella voitolla varsinaisella peliajalla. Toinen tuli eilen HPK:sta, tuosta Hämeen metsien onnettomasta pikkuseurasta joka ei ole koskaan voittanut Jokereita Ilmalassa.

Jotkut kehuvat HIFK:n puolustusta. Sallikaa mun nauraa, siitä vaan kehumaan! Vilkaisu sarjataulukkoon auttaa tässäkin taudissa: HIFK on päästänyt SM-liigassa eniten maaleja kotonaan keskiarvolla 3.00 maali per ottelu.

Edelliseen kun yhdistetään se tosiasia, että Jokereiden yllivoima on ylivoimaisesti SM-liigan tehokkainta sekä kaikkiaan (26.09 %) että varsinkin vieraissa (33.33 %), niin eihän ottelun voittajasta ole mitään epäselvyyttä. Ainakaan se ei ole HIFK.


Oletkos tutkaillut veli Cobol Jokereiden vierastilastoja?

Jokereilla on vain yksi vierasvoitto varsinaisella peliajalla ja sekin häntäpään Blues:ista. Toisen vierasvoittonsa Jokerit on ottanut vasta jatkoajalla Tapparasta, joka myös on rämpinyt alkukauden. Joten tilastojen valossa vastakkain ovat yksi liigan huonoimmista kotijoukkueista sekä vierasjoukkueista.
Mitähän tästä voi oikeasti päätellä, tiedossa ilmeisesti erittäin tasainen vääntö...;-) Ilmeisesti mennään jatkoajalle...
Illalla nähdään kumpi Hannuista on Stadin ykkönen tämän paikallisderbyn jälkeen...;-)

PS. Ai niin yksi juttu vielä... se ylivoimatehokkuus on vain näennäistä, jos ylivoimalla on tehnyt 8 maalia ja kuitenkin on samalla päästänyt 5 maalia omiin. Mielestäni %-luku ei kerro ihan koko totuutta ylivoimapelin laadusta. Ei ota huomioon omiin päästettyjä maaleja ylivoimien aikana.
Tilastot näyttävät tosiasiassa IFK:n paremmuutta YV-tehokkuudessa; IFK:lla 14 ylivoimamaalia ja 8 päästettyä eli tekee +6, kun taas Jokerien vastaavat saldot ovat 12 YV-maalia ja 9 päästettyä maalia eli tekee +3. Joten kokonaisvaltaisesti IFK:n ylivoimapeli on ollut kaksi kertaa tuloksellisempaa kuin Jokereiden YV-peli...


Jätitkös Cobol tarkoituksella kommentoimatta tämän heittosi, vai oletko tilastoista samaa mieltä?

SM-Liigan sivuilta löytyy yv-tilastot ja sarjataulukko vieraspelien osalta ja niiden valossa kommenttisi tuntuvat hiukan yliampuvilta...;-)
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Det blir hårdare också här i Jungfrustigen, det är absolut karkkipäivä i dag. Panaanit - Buudelit 3 (tre) - 3 (tre).

Odotusta mittaava indeksi lienee suht´ katossa puheiden siirtyessä kiekosta kielioppiin. Eräskin vääräleuka kehtaa piipittää toisten kieli oppi virheistä tehden niitä itse jatkuvasti. Just det.

Itsehän tulen paikalle viime hetken vaparilla, kiitoksen kuuluessa tässäkin ketjussa tasoaan osoittaneelle kissanpennulle. Owe you one, broder.

Viestin lähetti JHag
...nro 12:ta, joka haastoi...
Puheet muuttuu kun pelit kovenee. Oikein. ;)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Re: Kun kerran suoraa kysytään niin vastataanpa sitten

Viestin lähetti Senior
Jos käy niin onnettomasti, että IFK häviää, mulla taitaa illalla Jatkoajan seuraamisen sijaan olla juuri jotain muuta puuhaa, imurointia ja pölyjen pyyhintää tjsp :)

Vie matot ulos kanssa - se auttaa parhaiten kun tamppaat samalla oikein kunnolla kiroillen:

(Mäiskis) v**** kun Pärä olisi laittanut siitä (mäiskis) paikasta sisään ja v**** (mäiskis) miksi se Harkins (mäiskis) ei v**** voinut ampua (mäiskis) itse edes siitä (MÄISKIS) paikasta v****, v****. (mäiskis).
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Tilastojen kertomaa...

Viestin lähetti freelancer
Jätitkös Cobol tarkoituksella kommentoimatta tämän heittosi, vai oletko tilastoista samaa mieltä?

Vale, emävale, tilasto. Hallilla tavataan.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Re: 3-2

Viestin lähetti J-Ko
Monesti on käynyt niin, että ottelun taso on kääntäen verrannollinen ennakkohehkutuksen määrään. Luultavasti illalla näemme virkamieskiekkoa, kun odotukset tuntuu molemmissa leireissä olevan niin korkealla.
Harvoin on yli 7 sivua ennakkohöpinöitä ennen matsia. Muilta tämä ei onnistu kuin meiltä rakkailta vihollisilta. Näiden asiallisten ja osin paskanjauhantaankin suuntautuneiden viestien jälkeen 1-1 -matsi on odotettavissa, jossa ei edes tapella.

Pitäydyn kuitenkin aiemmin esittämässäni tulosveikkauksessa 0-5 (Tulosveto 173.91). Yleisin veikkaus tässä ketjussa näyttää olevan 3-3, joka antaa veikkauksen tämänhetkisten kertoimien mukaan rahat takaisin 9.31-kertaisesti.

Harmi että työkiireet estävät matsiin lähdön, mutta näitähän matseja piisaa. Seuraava on jo ensviikon perjantaina.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cimo
Eräskin vääräleuka kehtaa piipittää toisten kieli oppi virheistä tehden niitä itse jatkuvasti.

Jep. Kielioppi hiuksista vek vaan, mutta kyllä, kyllä me kehdataan. Siinähän meillä on vöitä.

Palaisin vielä siihen cobolin aiemmin viittaamaan Jokereiden yyvee-kuvioon. Olen seurannut sitä silmä terävänä ja se on ollut verratonta. Katsokaas tänään, josko se taas toimii samalla konseptilla.

Metron kenttä kehiin. Jantunen ja Metro menevät itse B-pisteen sisäkaaren ja hyökkäysveskan välimaastoon, Kankaanperä ja Valtonen maskimiehiksi, Järventie viivalla. Peliä tekee joko Metro tai Jantunen, puolesta riippuen. Nyt tulee meille paha: Kankaanperä ja Valtonen leireilevät maalinedustalla, molemmat. Pelivaihtoehdot ovat:

- vetopaikkaa Järventielle ja ripareihin Valtonen tai Kankaanperä
- Metro tai Jantunen tekevät puoleltaan peliä joko vetäen (taas ne kaksi päivystää ripareilla), syöttäen Järventielle tai maalin eteen. Simple as that (englantia vaihteeksi). Tämä pitäisi saada rikki. 5 vs 5 me pärjäämme kyllä. Erikoistilannepelaamiset usein ratkaisevat tällaisia matseja.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
sanaton vastalause kirjoitusvirheille ja haukkumasanoille

3 - 0
 
Re: Re: Tilastojen kertomaa...

Viestin lähetti cobol
Vale, emävale, tilasto. Hallilla tavataan.

Kukas niitä tilastoja lähtikään tulkitsemaan...;-)
Niin niistä tilastoista saa irti haluamansa, kun tulkitsee vain hyvältä näyttävät osat niistä... totuus on kuitenkin toinen, kun niitä tutkailee vähän tarkemmin... mitään lisäämättä ja pois jättämättä...;-)

No illalla nähdään kumpi Hannuista on stadin ykkönen, vai jääkö se edelleenkin ratkaisematta... Molemmat ovat kuitenkin johtaneet mainiosti junioripitoisia ryhmiään, ammattimiehiä siis molemmat.
Tarkempaan tarkasteluun joukkueiden voimasuhteista kannattaa ryhtyä vasta sarjan puolivälin jälkeen, kun ollaan pelattu kaikkia vastaan sekä kotona että vieraissa. Kokoonpanotkin ovat vielä monella joukkueella keskeneräisiä puhumattakaan pelisysteemien sisäänajosta ja loukkaantumisten aiheuttamista seikoista.
 

Kamov Ka-50

Jäsen
Suosikkijoukkue
1977-1984 ZSKA
Stolk vs Halkidis

Toivon mukaan tänään Stadin rahalla ostetut joukkueet suolaavat toinen toisensa ja näin päivitetään kurinpitäjän linja törkeiden ylilyöntien suhteen. Eihän näitä tapahtumia, voida koskaan etukäteen ennustaa ( poislukien Stolk vs Halkidis ja Vopat vs Sandwith), mutta olisi aika virkistävä kokemus nähdä pari kunnon myllyä.

...Viimekaudella Vopattia ajettiin takaa pari iltaa oikein urakalla ja taisipa joku mitätön rivimies siinä onnistuakin. Nyt olisi enemmän kuin korkea aika laittaa säälittävät selkääntaklaajat maan lepoon kylmettymään.

Jos nyt takavosia muistellaan, niin kyllä talvella -98 oli silmiähivelevää katsella, kun Halkidis ei voinut kun seistä ja kattoo kun taitotasoltaan 2-divarin kiekkolija Stolkki antoi lapion kokoisilla nyrkeillä kunnon pommeja naamaan.

Totuus näistä kotoisen SM-Liigan poliiseista on kuitenkin se, että kukaan ns kovanaamoista, ei kestäisi esim Jani Rauhalan tasoista nyrkkeilijää vastaan kahta erää pystyssä. Tai ehkä titaanileuka-mäkiaho voisi pysyä kaksi erää, mutta ei kolmatta
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki lienee jo sanottu etukäteen illan tapahtumista. Mutta yhtä asiaa pyytäisin arvoisilta itävierailta:

Pyyhkikää jalkanne, kun tulette Jäähalliin, teillä kun on niitä hevosia siellä tallissanne...
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Re: Re: Re: Re: Re: Kun kerran suoraa kysytään niin vastataanpa sitten

Viestin lähetti cobol
Vie matot ulos kanssa - se auttaa parhaiten kun tamppaat samalla oikein kunnolla kiroillen:

(Mäiskis) v**** kun Pärä olisi laittanut siitä (mäiskis) paikasta sisään ja v**** (mäiskis) miksi se Harkins (mäiskis) ei v**** voinut ampua (mäiskis) itse edes siitä (MÄISKIS) paikasta v****, v****. (mäiskis).

Miestä on uskottava. Selvästi kokemus puhuu (toki nimet vastustajan leiriin sopivasti muutettuna) ;-)

Jatkoajan jälkeistä 4-3 murskavoittoa odotellessa...
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti RedFox
Pyyhkikää jalkanne, kun tulette Jäähalliin, teillä kun on niitä hevosia siellä tallissanne...
Hevosethan kertovat vauraudesta ja teillähän ei ole hevosia. Mites jäähallin parkkihalliin mahtuu automme?

väsynyttä kuittia
 

Ukko

Jäsen
Hämmennetään lisää...seuraavassa ottelun kulminaatiopisteet.

Maalivahtipeli :
- jullimaalilla kiekkoja pelkäävä kreikanmustalainen jatkaa siitä mihin keväällä jäi...räpylässä ei pysy edes juomapullo.

Puolustus :
- kotijoukkueen puolustus sekoaa Jeren ottaessa vittuiluna pakkiparinsa huudon " Ota Jere viiva ". Karalahti ryntää Söderholmin kimppuun ja tuomari pitkään sääntökirjaa tutkittuaan antaa molemmille 5 minuutin istunnon.

Hyökkäys :
- ifk:n ainoan maaleja tekevän ketjun sentteri ei tunnetusti ehdi hyökkäyspäähän kuin ylivoimalla ja tätä mahdollisuutta ei liukkaammin liikkuva Jokerit tarjoa.

Lopputulos siis 0-6 ja jatkoaika.comin jo jonkin aikaa tökkinyt serveri hajoaa lopullisesti vähemmistöjoukkueen kannattajien ihmetellessä mikä meni pieleen...
 

willi99

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Lippuja?

Kehtaisko täältä kysellä, notta olisko kellään myydä paria istumapaikkalippua illan peliin? Tuli vapaailta ja jäljellä vain seisomapaikkalippuja.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Onnea peliin kaikille Jokerifaneille ja muistakaa huutaa myös Jokereille älkääkö koko ajan naurako niille B2-miehille.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kun on tällainen hehkutus päällä, niin uskon matsista tulevan erittäin tylsän. Pisteet jaetaan numeroin 1-1. Tulosvetoon laitan kuitenkin tulokset 7-2 ja 2-7, jos vaikka ihme repsahdus sattuisi jommalle kummalle joukkueelle. Toivotaan, että narreille.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Re: Lippuja?

Viestin lähetti willi99
jäljellä vain seisomapaikkalippuja.

Mihin jäähalliin sinä olet oikein menossa? Helsingin jäähallissa ei ole seisomakatsomoa ollut aikoihin.

Tieto HIFK:n sivuilta: Ottelu on LOPPUUNMYYTY.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ikijokeri
Elätkö sinä täysin pimennossa, vai onko tämä vain osoitus HIFK-fanien yleisestä tietotasosta?
Eiei, en suinkaan pimennossa elä. Olen vain jo pitkään yrittänyt tonkia tietoa tämänpäiväisestä mitättömästä vastustajasta.

Kuka lie...
 

willi99

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT
Re: Re: Lippuja?

Viestin lähetti Noutaja#9
Mihin jäähalliin sinä olet oikein menossa? Helsingin jäähallissa ei ole seisomakatsomoa ollut aikoihin.

Tieto HIFK:n sivuilta: Ottelu on LOPPUUNMYYTY.

Soitin lippupisteeseen ja kyselin lippuja n 1,5h sitten ja sieltä sanoivat, että vain seisoma paikkoja. Kuulosti mustakin vähän oudolta. Pahoitteluni jos asia on toisin. Olisin kuitenkin kiinostunut lipuista jos joku on vaikkapa estynyt!?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Iker
Ketä vastaan IFK pelaa tänään?

Jukureita.

Kova jengi, voittaneet Mestiksen 3 kertaa putkeen.

Ei mutta nyt täytyy lähteä kohti hallia, nähdään voitonjuhlissa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Re: Re: Re: Tilastojen kertomaa...

Viestin lähetti freelancer
No illalla nähdään kumpi Hannuista on stadin ykkönen, vai jääkö se edelleenkin ratkaisematta...

Vaikka meidän Hannu jäisikin tänään kakkoseksi, niin muistakaa kansalaiset: JORTIKKA NOUSEE VIELÄ, saattepa nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös