HIFK - Jokerit 13.11.2003 Klo 18.30

  • 32 842
  • 355
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Terveisiä cobolille

Viestin lähetti cobol
[ Miinukset eivät ole kasvaneet ja pikkaisen on näkynyt jo välähdyksiä isännän otteista oman maalin kulmilla. [/B]

Oletko ihan varma miinusten kasvamisista viime otteluissa?
Mitkä ihmeen isännän otteet? On vaikea esittää mitään otteita jos ei pelaa kuin muutaman vaihdon per peli.

Sami Helenius on kärsinyt jo melkoisen inflaation keskustelunaiheena joten keskustellaanko vaikka Teemu Laineen maalintekotaidosta?!



Viestin lähetti cobol
[
SM-liigassa Sami kärsii myös siitä, että hänellä riittää kokoa. Eilenkin HIFK:n ensimmäinen ylivoima tuli Heleniukselle estämisestä. Ihan samanlaisia estämisiä, koukkimisia ja kahvaamisia oli koko ottelu täynnä, mutta hyvin harva niistä katsottiin jäähyn arvoiseksi. En voi kunnioittaa sellaista joidenkin HIFK-pelaajien tapaa, että kun Sami vähän estää tai antaa keppiä, ollaan välittömästi jäässä makaamassa pitkin pituuttaan. Se ei ole hyväksi jääkiekolle. Samaa tosin harrastavat muutkin joukkueet Samin tullessa iholle.
[/B]

blaa blaa.... ihme selittelyä. Sami sitä Sami tätä. Kauanko meinaat jaksaa jauhaa samaa levyä?





Ok voitto, mutta matka on pitkä ja paljon on vielä tehtävää mikäli Ifk meinaa keväällä finaaleissa pelata.
Mikäs on syynä Warrinerin tehojen hiipumiseen?
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti PeteX
En tiedä onko Helge johtajatyyppiä, toivottavasti. Iso koko ei siihen hommaan kuitenkaan pelkästään riitä, vaan tarvitaan myös esimerkkiä. Mielestäni Helge ei ole tätä esimerkkiä näyttänyt ja se vaikuttaa koko jengiin. Todennäköisesti Jortikka on käskyttänyt Helgeä pitämään pillit pussiissa, mutta jotain pitää alkaa viimeistään joulutauon jälkeen tapahtua.

Tässä osut Pete X naulan kantaan. Narreissa on nimenomaan tällä hetkellä johtajuusongelma. Jortikka ei osaa hyödyntää Helgen potentiaalia lainkaan. Puhun tässä HIFK-fani kokemuksella, miedän viime vuoden Alpo osasi myös roolittaa jätkiä juuri niin, että niistä ei irronnut mitään.

Helgeltä on varmasti kielletty kaiken sen vähäisen minkä hän osaa, näin ollen hän ei voi myöskään toteuttaa johtajuuttaan, kun ei pysty esimerkillään näyttämään mitään. Jortikka tekee tällä hetkellä Helgestä luuserin, ikävää. Sen saa minkä tilaa.

Uskon, että C-kirjain narreissa kohta vaihtaa omistajaa, ja että Helge saa vapaammat kädet, jolloin narrilauma voi olla paljon pahempi vastustaja meille joulun jälkeen. Ei Helgen takia niinkään mutta uuden johtajuuden takia, jolloin muut puhkeaa kukkaan.

Kun katselin Helgen lyhyttä haastattelua kiekkoyössä niin näin ruudussa pienen surullisen ja nuhteita saaneen koulupojan kasvot. Johtajuudesta ei ollut häivääkään, ei mitään prkl, *tana, me tullaan vielä .... ei ikinä anneta periksi.

Mikäli narrilauma saa johtajuuttaan kuntoon jouluun mennessä, voi siitä olla vielä paha vastustaja ja jopa pienoinen mestariehdokas. On siellä sen verran materiaalia ja valmennuskokemusta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti Gags
Valmennusjohdon pitäisi nähdä sama asia jonka jokainen katsojakin näkee, Heleniuksella on ongelmia kulmissa vikkelien hyökkääjien kanssa, jonka takia häntä pitäisikin peluuttaa vain maalin edessä, omalla puolustusalueella.

Itseasiassa kolmannessa erässä Helenius pelasi juuri näin. Seisoskeli siinä 2-3 metriä Hodsonin edessä. Ja sitten kävi heittämässä kiekon yli ja palasi paikalleen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Johtajuudesta vielä; viime kaudella oli Peltonen, joka pani kaiken peliin vaikka puolet jengistä lusmuili (jopa törkeästi). Se oli silloin se, mutta eilen hallissa olisin antanut pikkusormeni retorisesti, jos meillä olisi ollut joku joka olisi vienyt kiekon maaliin. Ville tai Vallu, tulkaa takaisin.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Re: Terveisiä cobolille

Viestin lähetti cobol

Ei tästä mitään hedelmällistä keskustelua saa aikaan. IFK-faneilla on jostain syystä täysin pakonomainen tarve dissata Samia lähes jokaisessa lauseessa. Jokaisen kirjoittajan on se tehtävä ja mielellään vähintään viiteen kertaan. Siihen on kyllä jossain määrin syytä, mutta ei läheskään tuolla tasolla. Joten osaltani en viitsi jatkaa taistelua tästäkään asiasta. Keväällä sitten nähdään, kumpi oli oikeassa.

cobol, älä ärsyynny suotta, vaan ota asiat asioina. Vääriä vastauksia: minun mielestäni. Näppi- ja silmätuntumalla vedettynä. Luodaan molemmat mielipiteemme itse, perustelut valitkoon kumpikin.

Ei tästä saa keskustelua, jos ei halua. Joskus tuntuu, että kun Heleniuksesta edes halutaan keskustella, Sinä vedät virtuaaliherneet nokkaasi samointein. Jos olet ottanut roolin Samin ''viimeiseen mieheen'' puolustajana, kestä myös kritiikki. Sinuun se ei kohdistu. En minä ihmettele yhtään sitä, että Sami kiinnostaa. Miksikö? Tuossa on yksi vastaus:

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&id=1310

Samissa haettiin väriä ja kiinnostusta seuraa kohtaan. Nyt, kun peli vähän sutii ja puheet ennen kautta oli kovia, niin Sinä vielä ihmettelet, että mies kiinnostaa ja puhututtaa asiallisesti ja joskus asiattomasti.

Kovaan ääneen sitä kiinnostusta peräänkuulutettiin ennen kautta. Nyt tulee tilauksen mukaan. Olisit tyytyväinen, että kaikenmoinen keskustelu Samin hinta-laatusuhteesta on ollut pimennossa. Ei tää niin vakavaa ole, cobol. Käytetään hymiöitä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti PeteX
Johtajuudesta vielä; viime kaudella oli Peltonen, joka pani kaiken peliin vaikka puolet jengistä lusmuili (jopa törkeästi).

Aivan näin. Se jengi, joka siitä lusmuilevasta puolikkaasta jäi Jokereihin, jatkaa edelleenkin lusmuiluaan. Oli syy sitten mikä tahansa, niin he eivät laita itseään likoon Jokereiden puolesta. Niin kauan kun tilanne on tämä, Jokerit ei juuri tule taistelemaan voitosta ainakaan vieraskentällä ja tulee menettämään vielä monta kertaa yhden, kahden tai jopa kolmen maalin johtoasemasta pelin. Kotikentällä homma toimii, mutta siitäkin saa isoimmat sulat Jortikka. Kysymys on asenteesta ja johtajuudesta.

Edit:

Senior, kyllä mä ymmärrän tilanteen hyvin. Itse katson ehkä Heleniuksen tilannetta vähän lähempää ja tiedän ehkä vähän asioista, joita ei voi julkisesti huudella. Silloin viedään jo puolet mun perusteista pois. Kohtuuttomia ovat kuitenkin syytökset Heleniusta kohtaan. Vikaa hänen pelissään toki on, sitähän ei kukaan kiistä. Ja sen verran Samia tunnen, että tiedän hänen itse vaativan itseltään paljon parempia otteita jatkossa.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tupac Amaru
Katsomossako ei saa enään huutaa?

Ihan vapaasti. Kiva tietysti olisi, jos saisi selvääkin. Ei tässä nyt mitään artikulaation mestareita (joka muuten oli Kim Borg) haeta, mutta minusta kuulosti epäilyttävästi, että siellä viitattiin Hodarin vaimon seksuaalisiin taipumuksiin sen jälkeen kun oli väitetty daamia kokeiltaneen. Meidän terveysopin tunnilla opetettiin silviisii että vain nk. AC/DC -keissille käy molemmat.

Edit: cobol, liian helppo kortti vetää tarvittaessa esiin on tuo 'en voi kertoa kaikkea, mutta..'
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Kontu ja West Ham
niin, miksi jokaisen IFK-fanin puhutaan Samista, puhuisívat omista pelaajistaan.

Miten yksi kolmoskentällisen pakki saa koko ajan moisen porun aikaan ?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Käsittääkseni kritiikkiä pitää antaa silloin kun syytä on. Lafka jossa sellaista ei ole, on kuollut lafka. Eihän Jokerit eilen huonosti pelannut, mutta vierasmatsien saldo alkaa näyttämään liian surkeaa lukua. Jotain saatanaa tarvittaisiin nyt herättämään jengiä vai venataanko vaan ensi kautta ja Teemua? Silloin muuten saa naapuri kyytiä, promised :).
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol
Niin kauan kun tilanne on tämä, Jokerit ei juuri tule taistelemaan voitosta ainakaan vieraskentällä ja tulee menettämään vielä monta kertaa yhden, kahden tai jopa kolmen maalin johtoasemasta pelin.

Ehkä näin, ihmettelen miksi joukkueen tueksi saapuu niin vähän narrifaneja Nordiksen halliin, eilen paikalla oli ehkä 20-30 hardcore fania ?, ja aika hiljaisia. Kun HIFK pelaa Jaffalassa on suhde narrien eduksi ehkä 60 % / 40 % (n. 3000 HIFK yleis-, ja uskollisia faneja) ja niistä n. 100-200 on todellista HIFK hardcore faneja. Onko se niin, että narrifanit ovat paikalla vain silloin kun voitto on todennäköinen. Huom! Tämä ei ole provo, vaan asiallinen kysymys. Ajatukseni on sellainen, että löytyy neljän eri tason kannattajia seuraavasti:

1. Harcore fanit = näkee kaikki kotipelit fanikatsomosta käsin, ja käy vieraspeleissäkin maakunnassakin.

2. Uskolliset fanit = kausikortti kotihalliin, tai irtoliput myös aina kun on fyrkkaa ja mahdollisuutta, irtoliput myös lähialueen vieraspeleihin tai pyrkii kuuntelemaan/katsomaan muut vieraspelit radiosta tai telkkarista

3. Yleisfanit = ostaa 5-8 ottelun irtoliput kaudessa. Lukee lehdestä heti aamulla miten ottelu meni ja tietää kohtuulisen tarkasti tilanteen liigassa ja pistepörssissä.

4. Kannattajat = joku hassu ottelu paikanpäällä kauden aikana, ja jos puhe tulee jääkiekkoon niin joukkue jota kannattaa on selvä, joskin tilanne liigassa on epäselvä

Luokittelu on tietysti teoreettinen. Mutta tuntuu siltä kun narrien faniryhmä 1 ja 2 olisi pienempi (ainakin vieraspeleissä) kuin HIFK:n vastaava, kun sitten taas ryhmät 3 ja 4 ovat isompia.


Itse katson ehkä Heleniuksen tilannetta vähän lähempää ja tiedän ehkä vähän asioista, joita ei voi julkisesti huudella. Silloin viedään jo puolet mun perusteista pois.

Hyvä puoli tässä on tietty se, että voit pitää salaisuuksia joka on luotettavan miehen perusominaisuuksia.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti PeteX
Käsittääkseni kritiikkiä pitää antaa silloin kun syytä on. Lafka jossa sellaista ei ole, on kuollut lafka. Eihän Jokerit eilen huonosti pelannut, mutta vierasmatsien saldo alkaa näyttämään liian surkeaa lukua. Jotain saatanaa tarvittaisiin nyt herättämään jengiä vai venataanko vaan ensi kautta ja Teemua? Silloin muuten saa naapuri kyytiä, promised :).

Mites kävi, kun Selänne viime NHL-lakon aikana pelasi SM-liigassa. Taisi mennä aika monta kierrosta, ennen kuin teki ensimmäisen maalinsa. Siitähän repi jopa P-Amerikan lehdet isoja otsiokoita. NHL:n maalikuningas maaleitta omassa sarjassaan. No olisihan Selänne kova kaveri kotoisessa liigassa, mutta jos nyt Selänteen ajatusmaailmaa ja kommentteja yhtään osaan tulkita, niin miestä ei tulla liigajäillä enää näkemään. Jos Colorado ei voita Cupia tänä vuonna, niin Selänne saataa hyvinkin pitää välivuoden tai lopettaa kokonaan.

Jos NHL lakon aikana HIFK ja Jokerit ottaisivat nämä omat pojat kotiin, niin ei IFK.n rosteri kyllä kalpenisi pätkääkään. Päinvastoin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllähän se Heleniuksen ensimmäinen jäähy aika helposti tuli mutta
kun Samilla on se paha tyyli että hän ei osaa taklata kropalla (vai onko joku nähnyt?) vaan työntää ne kädet aina eteen niin silloin helposti tulee kakkonen.
Mitä noin yleensä tulee Heleniuksen peliin niin tiesikö täälläkään kukaan tosiasiassa että minkälaista kiekkoa hän pystyy pelaamaan?Epäilen ja siinä mielessä en usko että kaveri tulee tästä hirveästi parantamaan sillä hän osaa oman hommansa mutta se ei taida oikein sm-liigassa riittää.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllähän se Heleniuksen ensimmäinen jäähy aika helposti tuli mutta
kun Samilla on se paha tyyli että hän ei osaa taklata kropalla (vai onko joku nähnyt?) vaan työntää ne kädet aina eteen niin silloin helposti tulee kakkonen.
Mitä noin yleensä tulee Heleniuksen peliin niin tiesikö täälläkään kukaan tosiasiassa että minkälaista kiekkoa hän pystyy pelaamaan?Epäilen ja siinä mielessä en usko että kaveri tulee tästä hirveästi parantamaan sillä hän osaa oman hommansa mutta se ei taida oikein sm-liigassa riittää.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Scoutti
Varmaan siksi, että tämä vihannes ajaa poikittaisella niskaan, selkään,jne. Käyttäisi sitä isoa kokoaan lujiin, puhtaisiin taklauksiin. Siitä vierasleirissä jopa tykättäisiin! Nyt tämä idiootti yrittää selvästi vahingoittaa pelaajia, mutta sehän ei tunnu ketään haittaavan.

Ja eilen näkyi ainakin pelaavan ykköskenttää vastaan, sattumaako?
Kotijoukkueellahan on viimeinen vaihto-oikeus, joten Ara kaiketi sen ykkösen kentälle pisti Heleniuksen siellä jo ollessa. Puhtaan taklauksenkin Sami esitti eilen, kun kolmannessa erässä kohteena oli Vihko. Taisi olla ainoa pelaaja, jonka sai kiinni ja kunnolla saikin. Aika vähässä taisi silloin olla tykkääjät vierasleirissä...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelin tiimoilta kaikki lienee jo käyty läpi.

Ai niin, yksi juttu vielä.

Kirkkonummen Salamoista vapautui pelipaikka Hayley Wickenkikkelin lähdettyä takaisin Kanadaan. Huhujen mukaan Matti Hagmanilla on uusi naispelaaja jo kiikarissa, tällä kertaa kyseessä on kotimainen nainen. Hannu Jortikka kuitenkin kiistää Sami Heleniuksen siirtymisen Salamoihin, ainakin toistaiseksi.

Miettikääpä sitä.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Iker
Kirkkonummen Salamoista vapautui pelipaikka Hayley Wickenkikkelin lähdettyä takaisin Kanadaan. Huhujen mukaan Matti Hagmanilla on uusi naispelaaja jo kiikarissa, tällä kertaa kyseessä on kotimainen nainen. Hannu Jortikka kuitenkin kiistää Sami Heleniuksen siirtymisen Salamoihin, ainakin toistaiseksi.
Huhujen levittäminen Jatkoajassa on kiellettyä pelikiellon uhalla!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viisikko katsoo lätkää

Viestin lähetti RoopeS
Ajatukseni on sellainen, että löytyy neljän eri tason kannattajia seuraavasti:

1. Harcore fanit = näkee kaikki kotipelit fanikatsomosta käsin, ja käy vieraspeleissäkin maakunnassakin.

2. Uskolliset fanit = kausikortti kotihalliin, tai irtoliput myös aina kun on fyrkkaa ja mahdollisuutta, irtoliput myös lähialueen vieraspeleihin tai pyrkii kuuntelemaan/katsomaan muut vieraspelit radiosta tai telkkarista

3. Yleisfanit = ostaa 5-8 ottelun irtoliput kaudessa. Lukee lehdestä heti aamulla miten ottelu meni ja tietää kohtuulisen tarkasti tilanteen liigassa ja pistepörssissä.

4. Kannattajat = joku hassu ottelu paikanpäällä kauden aikana, ja jos puhe tulee jääkiekkoon niin joukkue jota kannattaa on selvä, joskin tilanne liigassa on epäselvä

Luokittelu on tietysti teoreettinen. Mutta tuntuu siltä kun narrien faniryhmä 1 ja 2 olisi pienempi (ainakin vieraspeleissä) kuin HIFK:n vastaava, kun sitten taas ryhmät 3 ja 4 ovat isompia.

Hyvä puoli tässä on tietty se, että voit pitää salaisuuksia joka on luotettavan miehen perusominaisuuksia.

Lisäisin tähän vielä yhden ryhmän:

Noin 1,5: Elinkautisvanki-kannattajat = ovat olleet paikalla jo 60-70 luvulta saakka. Kriittinen joukko, joka saattaa viihtyä tappiopelissäkin, jos peli on oikeannäköistä. Penat ja Alpot tulee ja menee. Nämä ovat aina paikalla, joskus jopa yllätysiskuja maakuntiin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Viisikko katsoo lätkää

Viestin lähetti Johannes
Lisäisin tähän vielä yhden ryhmän:

Noin 1,5: Elinkautisvanki-kannattajat = ovat olleet paikalla jo 60-70 luvulta saakka. Kriittinen joukko, joka saattaa viihtyä tappiopelissäkin, jos peli on oikeannäköistä. Penat ja Alpot tulee ja menee. Nämä ovat aina paikalla, joskus jopa yllätysiskuja maakuntiin.

Ilmoittaudun. Keitä ne Pena ja Alpo on?
t. nimimerkki 'Minä olen muistanut'
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kontulan Ottawa
niin, miksi jokaisen IFK-fanin puhutaan Samista, puhuisívat omista pelaajistaan.

Meikäläistä ainakin oksettaa tää jatkuva Helge -mantra, enkä olekaan maininnut kyseistä pussya pahemmin. Mutta siis kaikki IFK-fanit eivät kirjoita Samista. Tää oli jo neljäs paikallispeli, kyllä se tiedetään jo koko maassa, että SH on paska kiekkoilija, eikä kuulu SM-liigaan. Joten mitäs jos hieman puhuttaisiin välillä niistä jääkiekkoilijoistakin?

Ara kehui kovasti Holman kenttää, eikä syyttä. Mielestäni Fagu-Holma-Luttinen -vitjaa saisi peluuttaa hieman nykyistä enemmänkin, jos kerran homma toimii. Nyt taitaa kuitenkin olla niin, että Ara kokeilee erilaisia koostumuksia ja antaa kaikille näyttömahiksen. Mikäpä siinä, just tämmösissä treenipelin tapaisissa löysäilyissä näitä taapertavia rämekuukkeliporukoita vastaan onkin ihan hyvä tilaisuus testailla eri juttuja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ai niin, yksi juttu vielä

Vaikka istuinkin aivan piippuhyllyllä, huomio kiinnittyi yhteen pikku yksityiskohtaan jopa toisesta päästä hallia: oli muuten aivan hirveä venkura se Latvalan maila. Mitata tuollaiset pitäisi.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kontulan Ottawa
niin, miksi jokaisen IFK-fanin puhutaan Samista, puhuisívat omista pelaajistaan.

Miten yksi kolmoskentällisen pakki saa koko ajan moisen porun aikaan ?

Niin miksiköhän hyviä vastauksia oletkin jo saanut. Toisaalta voisin itse esittää vasta kysymyksen. Miksi kaikki puhuvat Jere Karalahdesta vaikka ykkösessä pelaakin. Ihme porua.. tähän hymiö.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ai niin, yksi juttu vielä

Viestin lähetti Ossi
Vaikka istuinkin aivan piippuhyllyllä, huomio kiinnittyi yhteen pikku yksityiskohtaan jopa toisesta päästä hallia: oli muuten aivan hirveä venkura se Latvalan maila. Mitata tuollaiset pitäisi.
Sullon Ossi aika armoton näkökyky ;-) Meikäläinen näkee piippuhyllyltä juuri ja juuri pelaajan paidan värin. Pitäisköhän siirtyä alakatsomoihin huoh.

Pelistä ei sen enempää, koska sen kulku on jo kuvattu.

Samalla ilmoittaudun yleisfanien ryhmään. Tosin käyn useammassa kuin 8 matsissa ja kun en ole paikalla aiheutan perheriitoja surffaamalla teksti-tv:n sivulle 221 noin 1 min. välein.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK, Kontu ja West Ham
niin, aiemminhan jokaisen itseään kunnioittavan HIFK-fanin piti erikseen kirjoittaa tänne "pena ulos". Onko nyt mantra vaihtunut ?

Ei Karalahdesta viime aikoina ole niin ihmeitä tänne kirjoitettu, poikkeuksena Tappara-pelin pelikieltoasiat.

Ylipäätänsä ihmettelen tätä Helenius-kirjoittelua. Totta on, että hän ei ole pelannut ollenkaan sillä tasolla, kun on odotettu. Olihan pelaaja viime keväänä MM-kisajoukkueessa. harvoin kolmoskentän pakki saa noin paljon porua aikaan.

Näin itse edellisen HIFK-JOKERIT pelin. Ei Helenius ainakaan silloin taklannt poikittaisella tai huitonut.

Onko katsojilla ns. "lalli-Partinen" lasit ?

mistä siis kirjoittelu ?
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Ai niin, yksi juttu vielä

Viestin lähetti Ossi
Vaikka istuinkin aivan piippuhyllyllä, huomio kiinnittyi yhteen pikku yksityiskohtaan jopa toisesta päästä hallia: oli muuten aivan hirveä venkura se Latvalan maila. Mitata tuollaiset pitäisi.

Olen kiinnittänyt huomiota ihan samaan asiaan. Luulisi että on vähän vaikea käsitellä kiekkoakin sellaisella käyrällä. Mutta mielestäni näitä ei pitäisi mittailla, jokainen pelaa sellaisella mailalla kuin parhaaksi näkee. Liigassa on todella paljon pelaajia, jotka pelaavat ylikäyrällä mailalla. Voisin alkaa ihan listaamaankin, mutta annetaan olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös