HIFK - HPK; To 13.4.2006; klo 18:30

  • 54 516
  • 358

White#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harmi.

IFK:lla oli koko ottelun ajan voitonavaimet käsissään, mutta kun ei uponnut niin ei sitten uponnut. Noilla ylivoima määrillä olisi se maali pitänyt tehdä, kun ei Wiikmankaan mikään maaginen nollapelistä huolimatta ollut. IFK:n pelistä puuttui se viimeinen terä, jolla käännettiin tiukat pelit voitoiksi niin runkosarjassa, kuin Saipaakin vastaan.

Hieno kausi kokonaisuudessaan, vaikka ei loppuun asti mentykkään. Pientä lohtua tuo se, että Ässät tiensä finaaliin raivasi. Olisi tullut kyllä hieno sarja siitä, jos IFK:kin olisi finaaleissa nähty, mutta ei sitten tällä kertaa.

Onnea HPK:lle jatkopaikasta. Toivottavasti Ässät hoitaa kannun Poriin!
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Niin.

Ei tässä oikein mitään sanottavaa ole, ainakaan järkevää.

JEEEEEEEEEEEESS!!!!

On tätä odotettu, saatana. En olisi uskonut, että Wiikman on SE pelaaja, jota pitää kumartaa tässä vaiheessa. Vittu mikä JOUKKUE. Ja Vode, saat koko kauden laamailut anteeksi, nyt teit sen mitä odotettiinkin.

Saman tien kun loppusummeri soi, herrat M ja T lähtivät Voudista, riisuivat vaatteensa ja juoksivat korttelin ympäri. Kuvasin kännykällä. Ikävä kyllä.

KERHO! Perkele.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
manu 17 kirjoitti:
Mielestäni ifk hävisi koska luopui omasta tyylistään saavuttaakseen finaalipaikan.Tämän päivän kukkahattu-tyylillä olisi tippunut jo aiemmin.Mitä järkeä muuttaa pelityyliä ratkaisevaan peliin?Saa syyttää mediaa ja Levosta kukkahattukiekosta?En todellakaan ollut tuntea joukkuetta samaksi joka aloitti pudotuspelit.Karalahti ja Schnabel olivat aivan oudon oloisia kun eivät saaneet pelata tyylillään.Tämä ei tarkoita että olisivat olleet huonoja mutta "se jokin" puuttui.Tappamisen meininki joka Ässillä on?


Näin ulkopuolisena. Katsoitko peliä ollenkaan? Minusta esim. Jere painoi varmaan jokaisen hikipisaran, minkä itsestään irti sai, jäälle tuossa pelissä. Itse olin erittäin neutraali tuossa pelissä, mutta jotenkin jäi sellainen kuva että ifk olisi voinut jo tuon yrityksen takia saanut voittaa?

Sanoisinpa jopa, että sunnuntain peli täällä oulussa pitää lähteä katsomaan jo ihan trakikoomisuuden vuoksi.

VETOOMUS: pronssiottelu helvettiin liigasta

Na
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
KIIIIIIIITOS KERHO!
Tähä haettiin ja tulosta tuli. Ei jaksa nyt enempää analysoida, ei vaan jaksa.
Kiitokset myös ifk:n faneille omiensa kannustuksesta ja ifk:lle siitä etteivät lähteneet ottelun loppuvaiheissa tekemään mitään hölmöyksiä vaan yrittivät voittoa loppuun asti.
Olipahan hulinaa niin hallissa kuin ulkopuolellakin. HUHHUH

Lauantaina jatketaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea HPK:lle ja kaikille joukkueen faneille! Muistan, kun HPK pelasi edellisen kerran finaaleissa - silloin vastassa oli eräs turkulaisjoukkue. Ratkaisevassa pelissä TPS:n Jukka Virtasen jäätävä poljenta ja lämäri - mestaruus meille. Fiilis oli sen pelin jälkeen katossa. Vähän samanmoisia 1-0 -tunteita Hämeenlinnassa tänään varmaankin.

Mukavaa, että finaalissa pelaa kaksi "pikkukaupunkijengiä". Tuleepa todella vaihtelua mestaruusjoukkueiden listaan - ja ansaitusti. HPK pelasi tänään sydämellä, sillä samalla, millä Ässät kaatoi Kärpät. Finaaleja on kiva odottaa. :)

edit: vai hitto, oliko se viimeinen finaalipeli sittenkin 2-1? Vai muistanko vaan omiani?
 

statisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
Onneksi olkoon HPK. Ihan hieno homma että mitalin väri vaihtuu tänä vuonna.

Sitten itse peliin: olipa todella tylsä matsi. Asiaan taitaa tosin vaikuttaa se, että kun oma suosikki ei pelaa, ei osaa jännittääkään. Ymmärrän kyllä, että kerhofaneille ovat pelilliset hienoudet tässä vaiheessa se ja sama, ei väliä millaisella pompulla finaaliin vievä maali tulee (en viittaa Voden maaliin). Levonen ei todellakaan vakuuttanut, hyvä että edes pelaajat tykkäävät. Olihan HIFK:lla paljon hyviä paikkoja, mutta jotenkin vaisu kuva jäi silti.

Ja kuten monet muutkin ovat asian ilmaisseet, kommentaattori oli täysin turha.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kyy kirjoitti:
KIIIIIIIITOS KERHO!
Tähä haettiin ja tulosta tuli. Ei jaksa nyt enempää analysoida, ei vaan jaksa.

Ei tarvitse Kyy, ei tarvitse.

Naatitaan, naatitaan, naatitaan ja jätetään analysoinnit väliin!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
OI, ah OI!

Minä muistan Kyyn todellakin muistan. Paita tarttui samalta vuodelta mukaan Varvion nimi selässä. Tätä on odotettu siitä asti. Eli kauan.

En tiedä mitä tähän ny kirjottais, olo on tyhjä, riemuitsevan tyhjä. Elän uudelleen kaikki välierä sarjat, Pienenkylän riemusta katkeriin kyyneliin. Nyt on meidän vuoromme. Ja se on helvetin oikein.

Tätä on odotettu. Kiitos HPK, Kiitos.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Syyt siihen miksi IFK hävisi tämän pelin; tilastolliset ja mentaaliset syyt. Viides ja ratkaiseva peli on äärettömän vaikea voittaa suomalaisella mentaliteetilla himassa, valitettavasti näin, tällä kertaa IFK:n kannalta. Taisi siinä olla tankit myös tyhjänä. Jokin siitä puuttui. No nähdään taas syyskuun puolivälissä ekassa derbyssä ja tällä kertaa avaus nordiksella? Meinaatteko istua yhtä hiljaa ? :D
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
NorthenAxe kirjoitti:
VETOOMUS: pronssiottelu helvettiin liigasta


No ei todellakaan. Olkoonkin, että tämän kerran pronssiottelusta tulee historian värittömin, niin parin ollessa esimerkiksi SaiPa-KalPa tatuoitaisiin porukoiden fanien aivoihin tapahtuma loppuiäksi.

Olkoonkin välillä merkityksetön (kuten nyt), niin puolustaa kyllä paikkansa, vuoden 2001 pronssiottelu Ilves-Kärpät on tähän mennessä ollut Ilveksen 2000-luvun hienoin ottelu kaikin puolin. (vaikka siihen aikajänteeseen mahtuu pari oikeata pudotuspeliottelun voittoakin, puhumattakaan pudotuspeliotteluista ylipäätään)
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Huono HIFK , huono HPK.

Muutama tärppi.
-Maalivahdit olivat illan sankareita.
-Peli erittäin varovaista koko ottelun ajan.
-HPK puolusti urhoollisesti johto asemaansa
-HIFK:n käsittämätön tason lasku näihin kahteen viimeiseen peliin.
-Ehkä olisi ollut parempi ettei Laakkonen ja Parsons olisivat olleet kokoonpanossa.
-Mikko Jokela oli erittäin hyvä taas.
-4.kentällä puhtaat paperit

Erityismaininta: Tony Salmelainen
Kiitos Tony koko kaudesta. Onnea Chicagoon, koska sitä todella tarvitaan.
HIFK:n porukka muistelee tulevilla kausilla varmasti lämpimästi tätä ikimuistoista "kasia". Toivottavasti HIFK pääsee nauttimaan Tonyn palveluksista taas mahtavan NHL uran jälkeen 10 vuoden päästä viimeistään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Artsi kirjoitti:
Ettei Jere ratkeisi taas ryyppäämään, eikös siltä mennyt edellinen pronssipeli ohitse kännitellessä.

Oikein muistelet. Mun puolesta ainakin voi ratketa, voidaan antaa vaikka pronssimitalit kerholle hopeisten(/kultaisten) lisäksi. Sinne ne anyway kuuluu.

Itse pelistä, jos kerho oli muissa peleissä parempi, niin samalla voidaan sanoa, että tänään HIFK oli kyllä parempi kokonaisvaltaisesti. Pieni unohdus kävi vaan maalien muodossa, ja kun joku perkele niitäkin laskee...
Lundellille täydet pisteet.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
mah kirjoitti:
ps. ei se japa niin huono ollut kuin täällä jokut antavat ymmärtää .
ihan oikea joukkue voitti tänään .


Japa hoiti hommansa todella mallikkaasti lukuun ottamatta sitä Snaiderin jäähyä mille ei ollut mitään perusteita...hifkin jätkä ajoi kovalla vauhdilla maalille ja kaatuu Wiikmanin molloon...

Kiitos HPK tästä mutta nyt on mahdollisuus viedä se poika hämeenlinnaan...sitten kiitellään lisää!!!
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut täältä länsirannikolta Hämeenlinnaan. Upea voitto vaikka pelasitte koko pelin 5:llä 6:tta vastaan. Nyt vielä näytätte Ässille ettei pelkästään hurmos riitä vaan tarvitaan myös taitoa. Tämä mitenkään vähättelemättä Ässien suoritusta mikä on myös ollut upea.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mane kirjoitti:
Miksi lasketaan vain liigan tilastot? Ei sieltä HPK:n vuoden 1993 finaalijoukkueesta ole yhtään sen enempää miehiä tällä kaudella mukana kuin 1952 finaalijoukkueesta.
Timo Lehkonen.

Silti puhuin pääsarjan finaaleista.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
JanJ kirjoitti:
Ja joku jo väitti että Ässien takki olisi tyhjä. Miten voi finaaleihin lähdettäessä näin olla?
Tätä vähän itsekin ihmettelin, varmasti riittää Ässä-pelaajilla nälkää kullan tavoitteluun, tai jos ei riitä niin sitten kannattaisi jättää menemättä kaukaloon. Nälkähän yleensä vaan kasvaa syödessä, joten eiköhän finaaleissa nähdä kaksi todella nälkäistä joukkuetta! Niin ja onnittelut kerholle finaalipaikasta! Se kyllä vähän syö miestä kun melkeinpä kaksi tämän kauden helpointa vastusta SaiPalle pelaavat nyt finaaleissa. Hienoa, että liigaan tulee vaihtelua finalistien osalta!
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Mane kirjoitti:
vuoden 2001 pronssiottelu Ilves-Kärpät on tähän mennessä ollut Ilveksen 2000-luvun hienoin ottelu kaikin puolin. (vaikka siihen aikajänteeseen mahtuu pari oikeata pudotuspeliottelun voittoakin, puhumattakaan pudotuspeliotteluista ylipäätään)


Tuo sarja ei minua ainakaan hetkauttanut mihinkään suuntaan tuolloin ja väitän, että suosikki joukkueellani ja jopa kotikaupunkini joukkueella on riittävästi meriittejä siihen, että säälittävään pronssipeliin ei tarvitse vaivautua nyt, eikä koskaan, vain sen takia että "Liiga" haluaa sen pronssin jostain kumman syystä jakaa.

PS. Kannattaa ottaa mallia fudiksesta, jonka merkittävissä sarjoissa muut sijat kuin voitto on sama kuin häviö. Toisaalta joidenkin joukkueiden kannattajien tuskan ymmärrän kovinkin helposti.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Onneksi olkoon kerhofanit!

Vilpittömät onnittelut Hämeenlinnan suuntaan finaalipaikasta!Vihdoin se sitten osui teidän kohdalle.Ja kyllä olen sitä mieltä ilman turhia puukkoja että HPK ilman muuta ansaitsi finaalipaikkansa. HIFK:lla oli kaksi paikkaa ottaa kolmas voitto ja mennä finaaliin mutta maaliakaan ei joukkue saanut aikaiseksi, hieno kausi jätkiltä silti kiitos siitä.
Harmi vaan että painetila oli tänään molemmilla joukkueilla niin kova että tämä viimeinen viides peli oli pelillisesti ihka oikeaa paskaa molemmilta. Toivottavasti Ässät ja HPK järjestävät kuitenkin sivustaseuraajallekin viihdyttävät finaalit. Ja terveisiä Ouluun, pitäkää pronssinne. Mitalli on tietty aina mitalli mutta juuri nyt ei kyllä tuo jäljellä oleva peli kiinnostaa pätkääkään, no katsotaan josko kuitenkin sunnuntaihin mennessä heräisi vielä pieni kiinnostuksen poikanen.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
pelikielto kirjoitti:
Suurimmat päänaukomiset ovatkin sitten tulleet lomalaisilta, sääliksi käy, (Isle of Man etc...)
Vaikka meikäläisen "teinix"-kommentit (paikkaansapitävyyttä tuskin voi käydä kiistämään) voikin jättää omaan arvoonsa, niin ei muuta kun hyvää kesälomaa.

No niin, nyt on päänaukomiset kuitattu koko välierien ajalta kerralla, joten asiaan. Hieno peli kummaltakin. Tällällaista sydämentykytystä ei ole ollut siiten kauden 00-01. Kiitos hifkille hyvästä sarjasta, vastusta oli joukkueesta enemmän kuin ennalta osasi arvioida. Kuumia tunteita ja hienoja tilanteita puolin jos toisin.

En muista koska näin hienoa sarjaa olisi viimeksi saanut seurata. Kiitos ja tästä on hyvä jatkaa.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
Tänään HIFK pelasi hyvän ottelun, mutta HPK:n puolustus kesti hyvin. Kerhon ensimmäisessä maalissa oli kyllä kaikki tähdet paikallaan ja tuollaisilla maaleilla ne tuppaa aina ratkeamaan. Parempi voitti ja onnea HPK:lle finaaliin. Itse toivon Ässien voittoa, mutta tämä johtuu lähinnä pelityyliasioista.

Lennart Petrell oli tänään loistava. Toivottavasti NHL/AHL ei vielä vie tätä miestä. Lennart Petrell - kova jätkä.

Wiikman ja Lundell pelasivat molemmat hyvin. Ehkä Lundell sai karistettua tuon huonon maineensa tänä keväänä. HIFK ei taatusti hävinnyt Jan Lundellin takia.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
NorthenAxe kirjoitti:
Tuo sarja ei minua ainakaan hetkauttanut mihinkään suuntaan tuolloin ja väitän, että suosikki joukkueellani ja jopa kotikaupunkini joukkueella on riittävästi meriittejä siihen, että säälittävään pronssipeliin ei tarvitse vaivautua nyt, eikä koskaan, vain sen takia että "Liiga" haluaa sen pronssin jostain kumman syystä jakaa.

PS. Kannattaa ottaa mallia fudiksesta, jonka merkittävissä sarjoissa muut sijat kuin voitto on sama kuin häviö. Toisaalta joidenkin joukkueiden kannattajien tuskan ymmärrän kovinkin helposti.


Olkoon, ei varmaankaan sinua. SaiPa on voittanut mitalin viimeksi 40 vuotta sitten. Meinaat, ettei pronssi meinaa mitään, jos he sen saisivat? Futiksessa on tarjolla eurocup-paikkoja muille kuin voittajalle ja niistä myös taistellaan kitkerään loppuun saakka, vaikka mestaruus olisi jo mennyt. Ei ole oikeasti olemassa sarjaa missä ainoa tavoite ja välitavoite olisi ykkössija.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Matsi ei oiken noussut sille tasolle mitä edellinen kohtaaminen rinkulalla oli. Varsinkin pallokerho oli selkeästi varovaisemmin liikkeellä. Panos oli niin kova ilmeisesti, että yhtään ylimääräistä riskiä ei haluttu ottaa.

Mielestäni kerholla oli silti parhaat maalipaikat vaikka hifki pari kertaa tolppaa kolisuttukin. Oikeastaan noista tolppiin ammutuista paikoista ei olisi edes pitänyt tulla vaarallista maalipaikkaa. Tosin jeren tykitys taisi lipua maalin kulmalla olleen "lumikasan" takia ohi.

Leponen oli kyllä todellinen "kotituomari" ja tarjosi kyllä hifkille avaimia, mutta nyt ei moiset kelvanneet. Onneksi ei vihellä enää finaaleissa, joissa toivottavasti ei nähdä enää mitään pojat saa pelata linjaa.

Hienoa kuitenkin että nyt finaaleissa nähdään kahden pikkuseuran joukkueet ja suuret on valmistautumassa kesälomille.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Artsi kirjoitti:
Ettei Jere ratkeisi taas ryyppäämään, eikös siltä mennyt edellinen pronssipeli ohitse kännitellessä.
Lopettakaa jo nyt hyvänen aika isot(?) ihmiset tuollainen!!! Säälittävää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös