HIFK-HPK Ke 5.4.06

  • 35 186
  • 256
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Jepjep. Eiköhän tämä peli ole jo selvä. Kerhon mikkihiiret paskoo housuihinsa lämmittelyn aikana ja loppu on silkka muodollisuus. Meidän nelonen jyrää pystyyn jääneet perunankääntäjät ennen ensimmäisen erän puolta väliä ja sitten päästäänkin vapaasti aiheuttamaan Wiikmanille painajaisia. Schneider katoaa mystisesti HPK:n penkiltä nähtyään Paten ja mies löydetäänkin pelin jälkeen hortoilemassa sekavassa tilassa Kehä III:n kohdalta, josta Kerhon bussi poimii miehen kyytiinsä kotimatkalla.

Tukiaiset ovat tulleet, mutta se ei tänään nappiverkkareita auta. Perunapojille tulee ns. kuokkaan, kun The Brändi valmistaa Nordenskiöldin kadun kaukalossa jauhelihaa klo 18.30 alkaen.

5-1, Janne päästää säälistä yhden, jottei vastustajalla olisi liian paha mieli.
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Bismarck kirjoitti:
Nein, tai ehkä tulee, mutta ottelun momentum on viimeinen kymppi, jossa punapaitaiset nuijii kerhon maanrakoon. Vaikka Saipaa vastaan HIFK:n liike oli mitä oli, niin tänään jää Kerho liikkeessä toiseksi. Uskokaa pois.

Juuri näin.
Katsotaan vaan kun Ifk:n ykkönen saa jalkaa alle tänään. Salmelainen pyöräyttää ikuisen pronssijoukkueen pakit kebab kioskille tehoin 2+1.
Tai sitten Tounilla lentää roskikset.

Ifk vie 4-2.
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
Ihmetystä tosiaan herättää tuo Wiikmanin peluuttaminen, mutta kuten tuossa jo aiemminkin ennustelin niin luulempa ettei kumpikaan tämän illan aloittavista maalivahdeista pelaa sarjan ratkaisupelissä. Pidetään siitä kiinni.

Muuten Kerhon kokoonpano näyttää ihan hyvältä.

Kohta suunnaksi etelä, vierasvoitto odottaa!
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vilperi kirjoitti:
HIFK:n hyökkäys on ollut aika pahvia kevään pudotuspeleissä.

Se on totta, että surkeaa on hyökkäyspeli ollut. Siitä huolimatta poffeissa 2,83 maalia per peli, kun HPK on pystynyt liigan taitavimmalla kalustolla 2,75 maaliin. Toivottavasti HPK:n valmennus on scoutannut IFK:n yhtä hyvin kuin valtaosa HPK:n faneista.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noose kirjoitti:
IFK:lta hmm... mielenkiintoista, ottaa Hesus Laine ja Lostedt heti kättelyssä kehään. Kuka on noudossa?

42 Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja
61 Patrik Lostedt, Oikea puolustaja

Eiköhän tuossa ole seitsemäs pakki ja kolmastoista hyökkääjä / ylimääräinen pelaaja. Tuota pakkiparia tuskin näemme kentällä as a pakkipari. Sinänsä tietty mukavaa, että Hesus ja Lostedt ovat mukana. Saattaa tulla sitä jonkun Kerhokannattajankin tässä ketjussa peräänkuuluttamaa viihdettä vai käyttikö hän peräti sanaa "ylilyöntejä".

Eihän pojat mitään noutajia ole. Aktiivista taklauspeliä harrastavat toki.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
LIPPUJA EDELLEEN SAATAVILLA

Saako enää puhelinvarauksia, liput olisi noudettavissa suoraan R-kioskilta. Myös Jäähallin lipunmyyntiin tulee jäämään peruutuspaikkoja myytäväksi ennen ottelua. Unohtakaa telkkarinne, fiilis IFK:n voitosta on parasta paikan päällä!
 
takinkääntöä.. tai ei sittenkään.

Koskapa hallille ei raksilaan pääse, niin joutuu radiosta kuuntelmaan peliä ja telkkarista katselemaan toista. Pääsenkin siis kiihkottomin silmin arvioimaan tulevaa finaali- tai pronssivastustajaa. HIFK lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta HPK ei ole pelkkä vastaan tulija. HPK voittaa hyvänä päivänä kenet tahansa, missä tahansa (jopa jokerit vaikka pitkään näytti ettei). HIFKillä vahvuudet löytyvät tietenkin taklauksista ja kovasta itseluottamuksesta. Hauhtonen on mm. kerännyt valtavan itseluottamuksen, joka on parantanut hänen peliään valovuoden eteenpäin. Salmelainen luo tilanteita itselleen liukuhihnalta ja onnekkaalla viimeistelyllä voi voittaa yksinkin pelin. Hirso on myös nostanut tasoaan kovasti, ei niinkään saamalla taitoa lisää, vaan keskittymällä enemmän pelaamiseen. Lundell on loistava kassari moitteista huolimatta ja torjuu hyvin peittävänä maalivahtina paljon. Vaikka yksi luru saattaakin matsissa mennä, niin ei monesti kahta. Jos taas HIFK häviää 0-1, ei voi kenttäpelaajat katsoa muuta kuin peiliin. HPK:n valtti on seuraamattoman silmään tasaisuus. Pelit, mitkä on heiltä silmään sattuneet, ovat olleet lähes poikkeuksetta kerhohallintaa. Hyökkäysvitja toisensa jälkeen päättää hyökkäyksensä laukaisuun maalia kohden. Tämä lupaa aina hyvää. Mielenkiintoista on nähdä, miten HPK pystyy vastaamaan HIFKin kovaan peliin. Uskon, että hyvin. Siinä missä HIFK ajelee, näyttää HPK, että antaa tulla vaan ja yrittää kahta kovemmin laidan ja äijän välistä.

Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua...
 

TML

Jäsen
Fyysistä IFK:ta! Sitä halutaan tänään. Kerhon tirri-pakkeihin pitää ajaa kovaa ja suistaa raiteiltaan.
Pate vaikka noukkimaan mikki-Schneider poies pelistä.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
jaa, itse olen tähän asti kuulunut siihen ryhmään, joka haluaa, että Wiikman on maalilla, mutta nyt näkisin tämän pelin jälkeen, notta Rämö maalille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
AUTS! Lundell ratkaisi pelin, päästi pari helppoa, mutta HPK:n PO vahti hoiti homman.
Anteeksi provo, mutta oli pakko. Kiva että pelit on tasaisia ja tämä on parasta PO kiekkoa ;-)
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Huolestuttavan paljon rangaistuksia otti HIFK. Hämenlinnassa, voi matsi olla jo tiukempi. Lundell tietenkin imee taas ja kun HIFK tekee vain viisi maalia niin ottelu voi päättyä, jopa 5-3.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Niinhän siinä kävi, että HIFK käytti parhaita aseitaan Kerhoa vastaan ja otti voiton. IFK pelasi fyysisesti ja onnistui ottamaan tilan pois HPK-hyökkääjiltä.

Kerhon peli näytti paikoittain todella löysältä. Kiekkoa siirreltiin turhan ponnettomasti eikä hommassa ollut sitä draivia, mitä pleijareissa tarvitaan. Astashenkon poistuessa suihkuun Kerholle jäi käytännössä 2 paria, jotka edustavat hyvää liigatasoa. Fyysisessä väännössä se ei riitä. HPK tarvitsee Astaa jäällä ja mielestäni hän olisi voinut jättää sen matsin väliin.

Mielenkiintoista nähdä, miten Kerho onnistuu perjantaina kotipelissä. Siihen otteluun pitäisi löytyä paljon enemmän sitä tappofiilistä. Nyt pelataan paikasta fiinaaleissa. Ilvestä vastaan tuo puolivaloilla pelaaminen vielä onnistui, mutta IFK rankaisee heti, jos paikan saa. Tänään se nähtiin.

Rämö maaliin. Jalonen olisi voinut kyllä vaihtaa maalivahtia toisen erän aikana. Olisi voinut herättää joukkueen pelaamaan. Tai sitten ei. Mutta joo, perjantaina Rämö maaliin.
 

atsku

Jäsen
Missä oli Kerhon liike ja taklaukset? Nyt herätys, ei tuolla pelillä mennä jatkoon. Hifk ei tosiaankaan ollut hyvä, Kerhon velttous paistoi mielestäni läpi. Olikohan liian pitkä tauko peleissä vai mikä vaivaaa???
 

rafalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasanen kirjoitti:
Sanoisin että oli lappeen Rantalaisten huonoutta etteivät pystyneet hyödyntämään länki-Lundellin lahjoja. Katso ja ihmettele keskiviikkona kun kerho tackar och pockar. Me tiedämme miten omakohtaisesti että yksi (vähintään, tänään Jan antoi molemmat) lahjamaali (copyright Puurula) per peli riittää kääntämään sarjan vastustajalle...

Katsoin ja ihmettelin. Tack och pock.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
-Eli jatkossa Wiikman pois maalista, yksi Puurula on jo nähty.
-Astashenkolle selkävoitto, mutta idiotismia silti lähteä mukaan moiseen.
-Leino saisi lakata turhan pelleilyn tässä vaiheessa kautta, suoraviivaisuutta kiitos.
-Edelleenkin Ifk on lyötävissä. Huomattavasti parempaan on kerhon vain pystyttävä.
-Perjantaina ei saa hävitä.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
atsku kirjoitti:
Missä oli Kerhon liike ja taklaukset? Nyt herätys, ei tuolla pelillä mennä jatkoon. Hifk ei tosiaankaan ollut hyvä, Kerhon velttous paistoi mielestäni läpi. Olikohan liian pitkä tauko peleissä vai mikä vaivaaa???
Tää on niin tätä. Ei voida myöntää, että vastustaja oli hyvä. Vika on aina omissa, kun hävitään.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ioota Rhoo kirjoitti:
Huolestuttavan paljon rangaistuksia otti HIFK. Hämenlinnassa, voi matsi olla jo tiukempi. Lundell tietenkin imee taas ja kun HIFK tekee vain viisi maalia niin ottelu voi päättyä, jopa 5-3.


Kyllä minä laittaisin muutamat noista jäähyistä ihan illan tuomarin piikkiin. Niihin ei pelaajat voineet vaikuttaa, jos tuomari haluaa sen jäähyn löytää niin varmasti sen löytää. Todella linjatonta työskentelyä Favorinilta , toivottavasti perjantaina nähdään pillin varressa joku muu.

Todella helpottavaa nähdä että HIFK pääsi taas pitkästä aikaa pelaamaan omalla tasolla.

En minä ainakaan lähtisi Wiikmania noista maaleista syyttämään. Kyllä ne kaikki oli tehtyjä maaleja.
 

Spenroos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, JanPa
Upea nouto jälleen kerran. On se kumma ettei noi meitin ulkolaiset oo tietosia, ettei noiden kanssa kannata hanskata. Aika hauska kaveri tämä Laine tosin. Haastaa tappeluun ja tämän jälkeen ottaa kilpikonna-asennon. Tuossa roolissa kai kannattais edes vähän yrittää, ei kummoinen näyttö.

Seuraavaan otteluun kannattais Kerhon ihan ehdottomasti nostaa 13. hyökkääjäksi joku innokas a-junnu ja vastata samalla mitalla tähän vitun spedeilyyn.

Mutta kyllähän siellä myös pelattiin. Kertsi tosin vain ajoittain. IFK oli selvästi parempi ja ansaitsi voiton. Lundellkin oli hyvä, vaikka yhdet pujut päästikin. Wiikman ei ollut huono, mutta loistava maalivahti olisi noista maaleista 1-2 poiminut.

Leino oli mielestäni tänään kokolailla paska. Kiekko karkaili eikä muutoinkaan oikein kulkenut. Oikeastaan kukaan ei Kerhosta noussut tänään esille. Sailiota vietiin aloituksessa todella rumasti. Saipahan poika oppia oikein kantapään kautta.

Perjantaina jatkuu, toivon mukaan silloin nähdään parempi HPK.
 

Morgoth

Jäsen
Näinköhän Kerho taas hyytyy ratkaisevassa paikassa?! Yksi peli vasta, mutta Kerhon kannalta vähän huolestuttavaa, että HIFK oli parempi kuin Saipa sarjassa ja Wikman jatkaa perinteisellä Puurulan viitoittamalla PO-maalivahtilinjalla. Saa nähdä miten kerho taipuu ja jaksaa kotonaan.

Toivoa sopia ettei tule 3-0 sarja tästä, vaikka tämä piti olla ennakkoon se 'tiukempi' sarja.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Ei ollut Wiikmannin vika, mutta vaihtakoon HPK ihmeessä maalivahtia tuollaisen ottelun jälkeen, niin on taas yhden nuoren itseluottamus täysin tuhottu. Tilalle laitetaan ihmelapsi Rämö, jonka on PAKKO onnistua.

Siinä on sitten kiva pelata mylvivän kotikatsomon edessä yhden POF-ottelun kokemuksella. Voi hanska hieman täristä. Entä jos Rämöllekin menee viisi, ketä siten laitetaan?

On se ovelaa, kun kaikki sujuu niin kuin ennustinkin. ;)
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lundell-Wiikman: 1-0. No, vakavasti puhuen ottelua ei tänään ratkaistu maalivahtien toimesta. Molemmille meni yksi otettavissa ollut, mutta muuten maalivahdit tekivät mitä tehtävissä oli. Joka tapauksessa Hifkin kannalta hyvä, että Lundell ei hörpännyt kolmannessa ottelussa peräkkäin. Se olisi voinut pikku hiljaa alkaa vaikuttamaan niin Lundellin kun muun joukkueenkin itseluottamukseen.

HPK taipui lopulta melko helposti, minusta yllättävänkin helposti. Ensimmäiset 5 minuuttia oli Kerhon, ja loput ensimmäisestä erästä tasaista ja sekavaa kiekkoa. Toisessa erässä kentällä olikin sitten vain yksi joukkue, ja HIFK ratkaisi ottelun täysin ansaitusti jo tuolloin.

Tai melkein ratkaisi, Favorinin piti vielä yrittää hämmentää soppaa täysin kahden ensimmäisen erän linjasta poikenneilla tuomioillaan. Mikä siinä on, että suomalaiseen tuomarikulttuuriin kuuluu ilmeisesti aina antaa tappiolla olevalle joukkueelle mahdollisuus tulla peliin mukaan heppoisesti vihellettyjen ylivoimien avulla. Favorinin ansiosta kolmas erä alkoi muistuttaa jo pellehyppykilpailua joukkueiden hakiessa vastustajalle jäähyjä. Tähän syyllistyi siis myös HIFK, ja onnistuikin kerran Favorinin tasoitellessa HPK:n hypyistä antamiaan jäähyjä.

Onneksi saatiin Ata pois seuraavastakin pelistä, ja tästähän Jalonen varmaan jaksaa kitistä nyt välipäivinä. Laamaseltakin tuli aika säälittävää juttua erätauolla, kun jääkin on kuulemma niin huono, ettei kuvioista tule mitään. Katsoisivat pojat peiliin, jos meinaavat vielä sarjassa pärjätä. Tästä on hyvä jatkaa, ja perjantaina onkin sitten jo mahdollisuus lyödä HPK:lle luu kurkkuun ja asettaa vielä veitsikin siihen päälle.
 

DaHolla

Jäsen
Juu, eipä jäänyt pelistä paljon jossiteltavaa. HIFK oli paljon parempi joka osa alueella. Kerho oli suurimman osan pelistä aika pihalla ja vain ajoittain nähtiin kunnon taistelua. Myöskään Wiikmanilla ei ollut mikään paras päivä. Tästä jää perjantaihin aika helvetisti parannettavaa jos mielitään pelata finaaleissa.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän meni juuri niinkuin pitikin. Oma veikkaukseni tästä sarjasta oli se 3-0 ja nyt on ensimmäinen askel otettu. Toiseen peliin luonnollisesti kulminoituu aika paljon, kerho ei saa hävitä. Miten sitten pakkovoiton asetelma näkyy heikohkon vieraspelin ja alla olevan pelitauon jälkeen, saa nähdä. Kaikkien mahdollisuuksien peli, jossa Kerho varmasti tulee alun ennennäkemättömän lujaa.

Lundell antoi säälistä pari taas näköjään. Varaa on.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päihin tuli, kuten olin sarjan kulkua ennustellutkin. Eli siis molemmat hoitavat ensimmäiset kotipelinsä ja Kerhon materiaali osoittautuu laajemmaksi kolmannen osaottelun voitoksi kiteytymällä.

Kummallakin oli vähän maalipaikkoja, HIFK käytti ne paremmin hyväkseen. Hauhtosen maali toki ei tullut maalipaikasta vaan siinä opetettiin Sailiolle aloitusympyrän saloja.

Maalivahtipelistä räksytettiin puolin ja toisin erittäin paljon. Kumpikin molari pelasi ihan hyvän pelin eikä sinänsä voinut maaleille mitään (paitsi Wiikmanin konttailut ennen viidettä HIFK:n maalia).

Kärjistäen voisi sanoa että ottelu hävittiin Spruktsin poissaoloon toisesta erästä. Toivottavasti Janis on täydessä tikissä jatkossa eikä mitään pahempaa sattunut. Ei se kolmannessa erässä pelaaminen ennenkään ole tämän miehen kohdalla tarkoittanut että kaikki on kunnossa.

Hyvä tästä Kepan kannalta vielä tulee. Kotona jyrä päälle ja ennustukseni mukaan kohti 1-3-voittoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös