HIFK-Blues Ti 11.1.2005

  • 17 234
  • 108

Carlos

Jäsen
Elleivät silmäni kovasti puutaheinää näe, tälle titaanien taistolle ei ole olemassa vielä ketjua. Eli siis, huomenissa päitä yhdessä seinään on lyömässä Esbon häpeäpilkku, ja Stadin häpeäpilkku. Molemmilla kerrassaan mykistävä tappioputki menossa, kummallakin miljoonamiehiä joista kukaan ei osaa pelata kiekolla, ja kumpikin lähtee tietysti hakemaan voittoputkensa alkua. Edes yksi peli siihen putken aluksi olisi jees.

Luulen että tässä tulee piilemään koko pelin ydin. Molemmat joukkueet tietävät että ei oikein kannata hävitä, molemmat tietävät että vastassa on jengi jonka voi voittaa hyvällä peruspelillä, ja molemmat tietysti pelkäävät virheitä. Eli luvassa kohtalaisen tylsää tiistai-hokia, jossa maila tärisee jokaisen pelaajan kädessä, luovuutta ja kauniita kuvioita ei nähdä yhtään.

Tappionpelko voi toki saada aikaan lievää tunteidenpaloa, joten mahdollinen viihdemomentti lienee ainoa mahdollisesti odotettava asia tuossa viileässä illassa. Toisille tämä riittää, toiset haluaisivat nähdä maalinkin. Tai kaksi.

Omasta leiristä erityisesti kiinnostaa kuinka kauan mm. Marek Zidlickyn, Brett Harkinsin, Kimmo Kuhdan, Joonas Vihkon tahi T. Söderholmin on mahdollista venyttää henkilökohtaista pisteetöntä putkeaan. Tähän asti homma näyttää jo todella hyvältä, moni ns. tähtipelaaja ei samaan pystyisi. Täysin kädetöntä ei ole Hifk:n pelaajisto, mutta koska suurin osa on, ilmeisesti nuo muutamat kädellisetkin kaverit ovat tulleet siihen lopputulokseen ettei heiltäkään sitä vaadita. Siispä luistellaan vaan kovaa, se näyttää hyvältä. Neidit kikkailee kiekon kanssa ja törkkii sitä verkkoon.

Sen sijaan kaukalon toisessa päädyssä jääkoneen lisäksi kääntyilevä Blues ihmettelee varmasti samaa asiaa. Pisteet ovat enampi kortilla. Pitkään yksinään Bluesin peli-ilmettä ylläpitänyt L. Kohnkin näyttää hiljalleen vaipuvan samaan synkkyyteen muiden kanssa, eikä profiilinnostajia juuri nähdä. Kaikkien mielessä varmasti kummittelee ajatus myöskin siitä kenen leivissä oikeastaan pelaa tänään ja huomenna. Huipulla tuulee, ja ikkunat ja ovet taitavat olla selkosen selällään.

Lopputulosta on kerrankin tosi vaikea veikata. Se voisi olla 1-0, tai 0-1, mutta tämä onkin hankalaa. Kumpikaan joukkue ei osaa tehdä maaleja, mutta kummallakaan ei ole tapana myöskään pitää nollaa. Tasuria ei myöskään voi tulla, joten se lisää tuskaa entisestään. Kumpi siis tekee maalin, vai yltääkö jompikumpi jopa kahteen? Hifkillä on parempi maalivahti (voittava maalivahti voi hävitä kaikki ottelunsa ja olla silti voittava maalivahti), joten jos Hifk onnistuu tekemään maalin varsinaisella peliajalla, se voittaa. Jos lukemat ovat tasan ajassa 60.00, Blues voittaa. Hifk:lla on sopimus liigan kanssa jatkoajoista ja rankkareista.

Mielenkiinnolla odottelemme myöskin kokoonpanoja, erityisesti Hifkin osalta. Vieläkö Pussihukat (P-H-K) pelaa yhdessä, ja mihin ketjuun loput rivijyrät on heitetty. Pelaako maalilla kaikkien yllätykseksi taas Lundell???
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kymppi täyteen?

Huomisessa matsissa on kaksi mielenkiintoista asiaa. Kokeeko IFK kymmenennen perättäisen tappion (5 sm-liigassa ja 4 Sprengler-cupissa) ja esiintyykö Joe Sakic Bluesin paidassa?

No, onneksi vastassa on Espoon Blyys. Näin IFK saa varmuudella tappioputken poikki. Toivottavasti muutama sairastuvalla oleva pakki tervehtyy tähän peliin, jottei alaikäisiä junnuja tarvitse peluuttaa.

Blyysillä on myös paljon poissaoloja riippumatta siitä, että pelaako Sakic jo huomenna. Poissa ovat mm. Bednar, Caloun, Jokinen, Lehtinen, Niinimaa ja Hagman. Nämä kaikki pelaajat ovat tietääkseni esiintyneet Tommy-boyn Blyysissä tällä kaudella.

Tulosveikkaukseni on Vakuumin nollapeli, eli IFK:lle maalit 2-6, Espoo Blyys 0.
 

Bandana

Jäsen
Seikat jotka puhuvat Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors:n voiton puolesta:

- Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors:n tappioputki
- Blues on paska
- Sakic ei ole vielä saapunut
- Malone ei ole vielä palannut
- Kolanosia ei ole vielä löydetty
- Christian Ruuttua ei ole vielä potkittu
- Munakarvat

Toivottavasti Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors pistää niitä surffailevia paskoja huolella turpaan.

7-0. Turo Järvinen tekee hattutempun.
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koska me ollaan hävitty tää kausi jo, niin lainaan Tommyn asiantuntija-arviota edellisen paikallismatsin tiimoilta:

En näe kyllä mitään estettä miksi Blues ei ottelua voittaisi, IFK tekee tuolla rosterilla maksimissaan kaksi maalia Bluesin taakse ja Blues taas tehnee neljä maalia.

Niin ja tarvitseeko edes mainita että fyysisesti Blues tulee viemään tämän ottelun?

Eli 2-4 Espoolle, Sakic tekee kolme.

Mutta tosissaan; hyökkäys on tökkinyt jo pidempään, mutta koska Bluesilla ei onnistu mikään, joutuu veikkaamaan 2-0.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Blyysillä on myös paljon poissaoloja riippumatta siitä, että pelaako Sakic jo huomenna. Poissa ovat mm. Bednar, Caloun, Jokinen, Lehtinen, Niinimaa ja Hagman. Nämä kaikki pelaajat ovat tietääkseni esiintyneet Tommy-boyn Blyysissä tällä kaudella.


Älä hyvä veli lyö vielä enemmän lyötyjä kuin me jos näin voidaan sanoa!? Veikkanpa minäkin että tulee tylsä nuhjailumatsi missä kytätään ainoastaan vastustajan virheitä. Jäähyboksinkin ovi tullee käymään kuin Stockmannin ovi hullujen päivien aikoihin, sen verran ahdistusta tuntee moni pelaaja. 5-1 meille. Ja jäähyminuutteja 178 yhteensä.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Voi voi pikku IFK-puppelit kun tuntuu mua olevan niin kova ikävä että täytyy oikein viestissä mainita, ootte te kyl lutusia.

Niin, huomenna toki lähdetään hakemaan voittoa. Jos vaan näitä Bluesin paskahousuja kiinnostaisi pelata.

Ei tässä kummempia, IFK-fanit muistakaa tsekata Bluesin #19. Kolmos- tai nelosketjun laita. Aika kova jätkä muuten.

Jäähyjä on ihan turha odotella huomiselta matsilta, 60 minuuttia peruuttelua, neppailuja ja muutamia hyviä torjuntoja. Toinen joukkue voittaa yhdellä maalilla. 2-1 jommalle kummalle, Blues tekee avausmaalin - se on saletti.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Kyllähän se taitaa niin olla, että ennemmin nimimerkki Balderis oppii käyttämään quote-toimintoa, kuin Blues voittaa seuraavan kerran Nordiksella. Molempia on odotettu jo kauan. Eli takkiin tulee huomennakin.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Masokismini ei tunne rajoja - toisin sanoen olen menossa katsomaan huomista showta. En kyllä tiedä miksi mutta kun se kerran kalenteriini on merkittynä niin pitäähän sinne sitten raahautua.
Illan kohokohdaksi muodostunee hodari kahdella nakilla. Sitä tässä vaan mietin että pitäisikö tuo nautino ajoittaa ensimmäiselle vai toiselle erätauolle?
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Sasha
Seikat jotka puhuvat Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors:n voiton puolesta:

- Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors:n tappioputki
- Blues on paska
- Sakic ei ole vielä saapunut
- Malone ei ole vielä palannut
- Kolanosia ei ole vielä löydetty
- Christian Ruuttua ei ole vielä potkittu
- Munakarvat

Hehee, Jaloviina-Gambina -drinkkini lensi näppikselle. Ansiokkaasti eritelty, ei voi muuta sanoa. Eritoten kohta "- Blues on paska" kielii lajin syvällisestä tuntemuksesta ja kyvystä mikrotason analyysiin.

Leikki sikseen, en tiedä mistä päättelette Sakicin puuttuvan kokoonpanosta. Miehen kone laskeutui eilen klo 20.40 tuuliselle Helsinki-Vantaalle, mutta mailat kuulemma jostain syystä eivät. No, ehkä kopin nurkkaan jäi pari Krysin stagaa, joita Joe voi lainata.

Veikkaus: Luttinen pieksee Sakicin useamman ottelun huilin arvoisesti, Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors voittaa kuus muna. Miksi? Koska munakarvat.

edit: Koska Mortti ja Vertti ottavat tämän luettuaan puhelun Ruutulle ja varaavat Sakicin paidat, korostan että puhun täyttä paskaa. Yksityiskohtaisesti, mutta ihan täyttä paskaa.

edit2: typoilua.
 
Viimeksi muokattu:

-KBR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Liberec White Tigers
Kolmaskymmenesviides kerta toden sanoo

Jokohan se olisi HIFK:nkin aika pelata nollapeli. Nyt siihen ainakin veskari, joka on aika olennainen osa nollapeliä. Mitenköhän on pakkien laita, vieläkö kaikki saikulla??

Veikataan,veikataan,veikataan:

4-0 (Pärssinen 2 , Kuhta, Karalahti)

ja Vokoun 45 torjuntaa
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Clocks
Leikki sikseen, en tiedä mistä päättelette Sakicin puuttuvan kokoonpanosta. Miehen kone laskutui eilen klo 20.40 tuuliselle Helsinki-Vantaalle, mutta mailat kuulemma jostain syystä eivät. No, ehkä kopin nurkkaan jäi pari Krysin stagaa, joita Joe voi lainata.

Onko tämä lentokentällä päivystävä henkilö sama, joka jo viime kaudella teki kellon tarkkoja havaintoja saapuvista HIFK-pelaajista?

Tännepäin sopisi hyvin, että Salonojan lahjoituksen myötä Blueskin saisi hieman tukea ja onnistuisi HIFK:n päihittämään, jotta ymmärtävät olla pyrkimättä sijaa 5 korkeammalle.

Pelaako Santala?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti Blågula
Illan kohokohdaksi muodostunee hodari kahdella nakilla. Sitä tässä vaan mietin että pitäisikö tuo nautino ajoittaa ensimmäiselle vai toiselle erätauolle?
Suosittelen ensimmäistä erätaukoa. Jos ennusmerkit pitävät paikkansa niin ensimmäinen erä on suht tasaista. Peli on 0-0 tai korkeintaan 1-0. Toisessa sitten repsahtaa kun TElomo ottaa 3x2 minuuttia ja Wilson av:lla hölmön kakkosen. Sitten sulla kato menee kuitenkin ruokahalu. Joten eka erätauko, muista paahdettu sipuli sen hodarin kanssa. Nam.

Itse peli ei ymmärettävistä syistä juurikaan kiinnosta. Kyllähän Blues sen yhden tekee, joten turpaan tulee 3-1 tai 4-1. Ylilyöntejä ei nähdä, Wilson nahistelee itselleen 2+2 ja sillei. Bluesin maali luonnollisesti Määttä.

Edit: Bluesilla huomenna maalissa Myllyniemi. Ainoat epävarmat pelikunnon suhteen ovat Tukonen, Kolanos, Malone ja Sakic.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Itsekin ajattelin masokistina raahautua paikalle. Frendiltä tipahtaa ilmaiskausari, joten mielelläänhän sitä menee munatonta jääkiekkojoukkueen irvikuvaa katsomaan.

Koska Sakic ei ole vielä Suomessa, niin ykkössentterinä Bluesin paidassa pelaa jäädytetyllä numero 5 paidalla Christian Ruuttu.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Clocks
edit: Koska Mortti ja Vertti ottavat tämän luettuaan puhelun Ruutulle ja varaavat Sakicin paidat, korostan että puhun täyttä paskaa. Yksityiskohtaisesti, mutta ihan täyttä paskaa.

Niin puhut tosiaankin. Mortti ja Verttihän on meidän miehiä! Molemmat kokoonpanossa tänään, Vertin palattua sairaslomaltaan.

Viime keskiviikon esityksellä Blues ei tee huomennakaan yhtään maalia. Kyllä se niin on, että IFK on huomisen varma merkki pitkävetoon. En löydä tällä hetkellä yhtään syytä sille, miksi Blues voittaisi pelin.

Vaisua tulee tod.näk olemaan kun Iso-Rudykin on poissa. Saatanpa saada muuten yhden kausarin käyttööni huomenna. Siksi ilmaannuin tähän ketjuun. Kiitos ja anteeksi.
 

Kapo

Jäsen
Juu, paikalle tulossa.. pitää antaa Penalle hiukan rahallista tukea faksipaperiin. Ja siis vain faksipaperiin, parturissa et rahoillani käy!

Ottelun mielenkiintoiset seikat:
-Napsahtaako Bluesin selkäranka jo ensimmäiseen laukaukseen kohti omaa maalia?
-Montako kymppiä itketään?
-Alkaako Wilson oikeasti itkeä?
-voittaako kumpikaan?
-Pärssinen ja Vokoun
 

vellinaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jaa-a...aika vaikeaksi menee päätös, siirtyisikö huomenna hallille vai jäisikö murjottamaan valmiiksi Viiden pennin krouviin.

Vaakakupissa painaa paljon, että Vitosesta saa Koffin sijasta myös Karhua. ..Ja ei tarvitse nähdä sitä konttaamista, kuin korkeintaan kotimatkalla.
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Ei näy vieläkään infoa Chriden potkuista, tästä tulee rökäleet eli HIVK vie 10-0 ja laitan kuponkiin varman ykkösen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joopa joo, se on taas nöyryytys edessä. Taino, onko tässä enää nöyryytys mahdollista, en tiedä. Vaikken Nuurdenilla Bluesin matseissa juuri masokismista pitämättömänä ihmisenä tapaa käydä, olisi huomisessa pelissä kuitenkin tilaisuus tehdä poikkeus. Lähinnä tuo Vokoun kiinnostaisi nähdä, ihan siltä varalta, ettäjotta jospa se NHL kuitenkin alkaisi. Turvallisempaa taitaa kuitenkin olla himaan jääminen ja lopputuloksen, aka murskalukemat, tarkistaminen teksti-tv:stä.

Tämä on peli, jossa Bluesilla ei ole mitään jakoa. Siis ei mitään jakoa. Lauantain munattomuuden jälkeen pieni uskonkipinä sammui kokonaan ja loppukausi onkin omalta kohdaltani pelkkää Ruutun eron odottelua. Kauden jälkeen saa iso luuta lakaista niin toimistolla kuin joukkueessakin, ei tästä muuten tule lasta eikä paskaa. Taino, paskaa kyllä, muttei kyllä sitten muuta.¨


Tulosveikkaukseksi 6-1. Bluesin maalin tekee kuningas itse.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, nyhjäämistä on varmasti luvassa. Vähämaalista muniinpuhaltelua, ainakin sellaiset merkit ovat ilmassa. Hohhoijaa...HIFK:n pitäisi saada tuo joulukuun alun hyvä vire takaisin, mutta onnistumisia ei tule. Olisi kiva nähdä vaihteeksi voittokin. Harvinaisen selvät piste-erot muuten pääkaupunkiseudun joukkueiden välillä tällä hetkellä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun tappioputken keskellä kohdataan espoolaiset. Hyvin on tosin yleensä käynyt. Kaikkien aikojen tilasto Nordiksella on tällä hetkellä: HIFK-Blues 37 ottelua, 28 kotivoittoa, 8 tasapeliä, 1 vierasvoitto, maaliero 162-81.

Veikkaan, että tasaista tulee, 1-1, 2-1, 2-2 tai jotain sinnepäin, siis varsinaisella peliajalla. Voi olla, että loppu menee arpapeliksi (rankkareille).
 

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Jatkoajan ennakon mukaan Vihko on siirtynyt Bluessiin:

Joonas Vihko, Blues
Hukkaa jatkuvasti maalintekopaikkoja. Valtava apina harteilla. Yritteliäälle Vihkolle soisi onnistumisia.


;-)

Edit: 5-2 IFK:lle
 

CFC

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Chelsea
Ainakin Söde ja Häbä palaavat lasaretista tähän matsiin joten eiköhän IFK vie 5-1.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylmää kyytiä kuumassa kaukalossa

ja ehkä sen ulkopuolellakin.

Tänään pedot taitavat viedä Bluusereita aika selvin numeroin. Söde palaa kentälle ja johdattelee kapteenin ominaisuudessa joukkueen voittoon. Kun Jakke on poissa menee homma nysväilyksi....:o)

Saas nähdä yrittääkö Blues ottaa käyttöön tämän syksyn alussa valitun "fyysisen" pelin taktiikka. Meillä kun on yksi kuittivihko lehtereillä.

Mikäli voimakkaat huhut pitävät paikkaansa on herra Salonojalla tänään iso palaveri, jossa kerrotaan miten eri liiketoimintoja väännetään ja käännetään. Tämän ympärillä on liikkunut myös huhuja Criden potkuista. Jos sellaiset olisi tulossa on ainakin todennäköistä ettei niitä julkisteta ennen ottelua, koska se sekoittaisi vaan pelaajien ajatukset. Uskon, että Cride jatkaa, ongelmat ovat pikemminkin kaukalossa ja sen laidalla kun kulmahuoneessa. Kuten tulemme näkemään tänään.

HIFK vie ja Bluuuserit vikisee. Lopputulos on ehkä sellainen 4-1. Vokoun pelaa unelmaottelun ja ainut joka menee perille on tietenkin Make Hurmen tekemä, ja vielä pakin mokan takia.

Pärä tekee muuten yhden ja Brett kerää 1+2.....:o)

edit: palaverista muotomuutos

edit 2: onpa tämä ketju hiljanen ja puolikuollut, tuskin saapuu paljon Bluesfaneja Nordikselle, toivottavasti se rumpukin jää kotiin
 
Viimeksi muokattu:

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Re: Kylmää kyytiä kuumassa kaukalossa

Viestin lähetti RoopeS
- - -
edit 2: onpa tämä ketju hiljanen ja puolikuollut, tuskin saapuu paljon Bluesfaneja Nordikselle, toivottavasti se rumpukin jää kotiin

Blegiläiset pidättävät hengitystään ja odottavat uuden kuun nousua joko Chrisun potkujen ja/tai Sakicin saapumisen muodossa. Olihan Tommykin jo nähnyt vilauksen Joesta lentokentällä.

IFKoolla alkaa olla kiusallinen tilanne, jos voittoa ei ala tulla kun takaa nousevat muut kohta ohi. Bluesin pakka taitaa tosin olla niin sekaisin, ettei paljoa voi odottaa. Nuhjaamisen lopputulemana 3-0 kotijoukkueelle.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Re: Re: Kylmää kyytiä kuumassa kaukalossa

Viestin lähetti fiftyeight
Blegiläiset pidättävät hengitystään ja odottavat uuden kuun nousua...
Heikkoa on heikkoa, ei edes provoja jakseta kehittää puolin eikä toisin. Jos vastustajajoukkuetta panee tässä ketjussa halvalla, niin sen omat fanit panevat vielä paremmaksi. Mitäs siitä nyt sitten tulee. Tuossa ylempänä sentään väitettiin hieman, ettei Ruuttu olisi Bluesin suurin ongelma - no ei viitsi siihenkään tarttua, hohhoijaa.

Todennäköisesti pelistä tulee yhtä nuutunut kuin tästä ketjusta, ei edes HIFK:n Olli Jokinen voi sitä muuksi muuttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös