HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 479 332
  • 7 163

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täysin paskapuhetta, HIFK:ssa tulisi aina olla yksi Gillies. Gilliesin huono puoli on tosin edes jonkunlainen pelitaito, vielä parempi olisi jos tämä jannu ei osaisi mitään, esim. Doyle. Ei jengin menestys ole pätkääkään kiinni siitä vetääkö Gillies nelosessa vai ei, paljon tärkeämpää on ettei joukkueeseen kasata neljää kolmosketjua, kuten nyt on tehty. HIFK:hon kuuluu ja on aina kuulunut ääripäät, kaksi ketjua viiltävää taitoa ja kaksi ketjua todellista kusipäisyyttä. Näiden lisänä on rosterissa vielä nousevaa kykyä kumpaankin osastoon, niin se on siinä. Mitään mukana pyörivää keskivertokiekkoilijaa ei tänne pitäisi omien ulkopuolelta roudata oikeastaan ikinä.

Ei tässä nyt kuitenkaan kannata köyttä vielä rasvata. Ei toi porukka nyt niin sysipaska ole kuten täällä kuvitellaan. Block ja DeSantis (Thiessenille antaisin vielä muutaman matsin) hiuksista vittuun ja tilalle todellista kärkiosaamista niin näyttäisi jo paljon paremmalta. Pieni hidaste on tosin se että jonkun pitäisi löytää ne tilalle tulevat kärkiosaajat. Nämä Block-haut ovat kyllä periaatteessa ihan hyviä vaikkei ne natsaakaan, sieltä voi tulla ihan hyväkin. Pointti on se, ettei jengiä voi rakentaa noiden varaan. Siksipä reagointi on nyt avainasemassa, venataanko tässä tammikuulle vai laitetaanko uutta matoa koukkuun jo aikaisemmin.

Tässä on järkevää tekstiä. Nyt pitää vetää henkeä ja kuuluttaa kärsivällisyyttä. Paska kauden aloitus? Jotain uutta HIFK:ssa?

DeSantista on kuulemma kaavailtu pakiston kiekolliseksi johtajaksi. No sellaiset ei ole näin huonoja alkukaudesta ja jotenkin maagisesti paranna. Eli ulos ja uutta sisään.

Tissi ei todellakaan ole vakuuttanut mutta ei kai kukaan usko että sitä vielä ollaan ulostamassa? Mutta ikävä kyllä miehen pelipaikka kuuluttaa sellaista saatanan nopeaa tasonnostoa tai ollaan kusessa. Ore ei ole mikään ratkaisu vaan taakanjakaja pitkässä runkosarjassa. Hätävarana Ore voi kyllä olla loppusyksystä ratkaisu kun mahd. haetaan uutta ykköstä. Lunkka taatusti paiskii duunia Tissin kanssa siihen asti. Niin ja vaikka Nyba on aika maaginen ollut veskojen kanssa niin joskus sekin astuu paskaan siinä kohtaa. Silloin pitää hyväksyä tosiasiat eikä selitellä. Siten voi tehdä korjauksia.

Hyökkäyksessä en mielestäni näe mitään muuta kuin selkeän ykkössenan puutteen. Lisäksi Ramin MNH mikä kusee tällä hetkellä totaalisesti. Mutta älkää nyt herran nimeen alkako kuuluttaman mitään Sopan kiekkoa takaisin tjsp. Ramille aikaa nyt ja sillä hyvä. Joku jatkuvuus olisi hyvä saada HIFK:n takaisin.

Tuollainen vaihtuvuus+totaalisen uusi pelisysteemi(mikäsittenliekään) niin tottakai tässä vaiheessa ollaan 'hirveydessä'. Siellä on kuitekin hirveä näytönhalu niin koutsilla kuin pelaajillakin ja saletisti se lähtee tosta paranemaan. Itse uskon että 1-2 täsmävahvistusta+paskaa pois koneesta ja enemmän pelejä alle niin homma lähtee toimimaan.

Mun ranteet on vielä täysin ehjät.
 
Tissi ei todellakaan ole vakuuttanut mutta ei kai kukaan usko että sitä vielä ollaan ulostamassa?
Tuskinpa tuota monikaan uskoo, mutta samalla olisi mielestäni paikallaan miettiä ja kalkyloida, että monellako vaikkapa mitalijoukkueella on ollut sellainen ykkösveskari, jonka harjoitusotteluiden ja kahden ensimmäisen runkosarjamatsin saldona on 87prossaa ja yksi voitto seitsemästä ottelusta.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on vaan niin, että kun niitä hankintoja aletaan tässä vaiheessa kautta tekemään, niin ensinnäkään niiden tekeminen ei ole helppoa. HIFK:n kohdalla hankintojen pitäisi olla kotimaisia ja niitä ei ole tarjolla. Nyt taas nähtiin mitä HIFK:lla ulkkareiden kanssa käy. Vaikka haulikolla ammutaan, niin ei osu edes se yksi hauli. Toinen seikka on se, että hyvienkin uusien pelaajien kanssa menee aikaa ennen, kuin homma alkaa toimimaan. Harva on vahvistus päivästä nro. 1 lähtien.

Kyllä HIFK on tässä nyt hukannut aikaa kauteen valmistautumisessa niin monella tapaa. Rosteri vaiheessa, pelitapa vaiheessa ja tilannetta pahennettu vielä sillä, että pelaajia on kierrätetty aivan helvetisti. Mitään pysyvää ei ole, vaikka on ollut koko European Trophy aikaa laittaa paketti kasaan. Pakko se on sanoa, että alkaa Summasenkin suhteen vähän huolettaa, että onko kaveri seonnut täysin. Summanen on kuitenkin vanha maajoukkuevalmentaja, jolla pitäisi olla kokemusta siitä, että miten joukkue saadaan pelaamaan tietyn sapluunan mukaan nopeallakin aikataululla. HIFK on nähtävästi keskittynyt kuntopohjan ja luisteluvoiman rakentamiseen sekä pelaajien testaamiseen. Pelitapa-asiat otettu viimeisenä listalle.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketkäs IFK:lla vastaa tällä hetkellä muuten pelaajatarkkailusta? Kiva-Harri ainoa? Mietin vaan kun nuo meidän ulkkareiden onnistumiset ovat nykypäivänä hyvin harvassa. Tälläkin hetkellä näyttää siltä, että kaikki lukuunottamatta Elkinsiä, Eklundia ja ehkä Fataa, ovat epäonnistuneita hakuja. Tälle osastolle toivoisi jotain parannusta ja nopeasti. Miten voi olla että samaan aikaan huomattavasti pienemmälle budjetilla operoiva TPS onnistuu klaaraamaan Sextonin, Morrisonin, Paren ja Seigon jotka vaikuttavat kaikki tähtihankinnoilta? Nyt vielä sisään tuhannen ottelun NHL-mies Jeff Halpern.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Ketkäs IFK:lla vastaa tällä hetkellä muuten pelaajatarkkailusta? Kiva-Harri ainoa? Mietin vaan kun nuo meidän ulkkareiden onnistumiset ovat nykypäivänä hyvin harvassa. Tälläkin hetkellä näyttää siltä, että kaikki lukuunottamatta Elkinsiä, Eklundia ja ehkä Fataa, ovat epäonnistuneita hakuja. Tälle osastolle toivoisi jotain parannusta ja nopeasti. Miten voi olla että samaan aikaan huomattavasti pienemmälle budjetilla operoiva TPS onnistuu klaaraamaan Sextonin, Morrisonin, Paren ja Seigon jotka vaikuttavat kaikki tähtihankinnoilta? Nyt vielä sisään tuhannen ottelun NHL-mies Jeff Halpern.

Tämä kyllä jaksaa aiheuttaa ihmetystä. Miten voi olla mahdollista, että nimenomaan IFK:n ulkkarihankinnoista 90% on epäonnistuneita. Luulisi noilla näytöillä kenkää tulevan näiden scouttauksesta vastaavalle, tämä sama kun toistuu kaudesta toiseen. IFK:n budjetista luulisi sen verran roposia löytyvän, että tuolle osastolle ammattitaitoa saataisiin. Vai onko tässä taas kerran kyse hyväveli -kuviosta, että kaveri saa paikkansa pitää sama mitä paskaa sieltä tulee, kunhan tulee? Toivottavasti ei.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Anna esimerkki, milloin paska kauden aloitus on kääntynyt jossain vaiheessa menestykseksi.

Sheddenin kauden alkupuolella peli oli vielä paljon kamalamman näköistä kuin nyt. Ei silloinkaan tosin kummoista menestystä saavutettu mutta noustiinpahan ainakin hienosti runkosarjassa.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
... Miten voi olla että samaan aikaan huomattavasti pienemmälle budjetilla operoiva TPS onnistuu klaaraamaan Sextonin, Morrisonin, Paren ja Seigon jotka vaikuttavat kaikki tähtihankinnoilta? Nyt vielä sisään tuhannen ottelun NHL-mies Jeff Halpern.

Jospa onkin niin, että TPS:ssa vahvistusten annetaan pelata vahvuuksillaan, eikä "pakoteta" kummallisuuksiin? Kummallisuuksilla tarkoitan vahvistuksille vierasta pelitapaa/-tyyliä. Onkohan Suikkasen silmillä mitään tekemistä vahvistuksien hankintojen kanssa? Mm. yks pelikaanien Lasch tulee esimerkiksi mieleen noiden lisäksi. Näyttää vähän siltä, että IFK:ssa luotetaan tilastojen numeroihin ja titteleihin, ja ehkäpä muualla todetaan pelitaidot ihan LIVEnä. En voi tietää.

Thiessenin pelit ovat tosiaan olleet surkeita, mutta, niin kuin on jo monessa viestissä todettu, niin esim. jokeri-pelin pari maalia olivat "mahdottomia" torjua. Sekin, että Thiessen kyykkii liikaa voidaan treeneissä vielä korjata, mutta en ollenkaan pahastuisi, jos NHL:n viimeisiltä leireiltä tarttuisi haaviin joku HYVÄ vonkale.

Thiessenin itsevarmuus on nyt jossain "Out There".
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kalajuttua IFK:n tapaan...

...jos NHL:n viimeisiltä leireiltä tarttuisi haaviin joku HYVÄ vonkale.
Miten mulla on hämärästi sellainen muistikuva, jotta noita VONKALEITA lupailtiin, tai vähintäänkin tiedettiin saapuviksi -jopa vastustajien veret seisauttavia sellaisia- liki bussilasteittain ja likipitäen joka toisessa viestissäkin vielä tuossa keväällä.

No niitä odotellessa mentäneen sinteillä sitten, vonkaleiden uidessa ihan muissa vesis...ööh, joukkueissa. :-D
 

Mr Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, IFK, Arsenal
DeSantista on kuulemma kaavailtu pakiston kiekolliseksi johtajaksi. No sellaiset ei ole näin huonoja alkukaudesta ja jotenkin maagisesti paranna. Eli ulos ja uutta sisään.

Kun nyt Jason tuntuu olevan kai tällä hetkellä se terävin kivi kengässä niin nappaan sitten tästä Punakoneen pätkästä kiinni.

Tilastojen puolesta eli teksti-tv scouttauksella DeSantis oli varmaan ihan ok haku kun pelasi vielä St.Johnissa.
Sen jälkeen kuitenkin siirtyi vielä uusiin ympyröihin ja hankittiin sitten kaupalla piristämään Hamilton Bulldogs:ien yv:tä, eli vähän samat olleet mielessä sielläkin päässä.

Viimeinen kausi AHL:ssä Hamiltonissa oli kuitenkin pettymys molemmissa päissä kenttää kuten voi todeta Habsien kauden 12-13 yhteenvedosta.
Lisäksi ollut jotain kaukalon ulkopuolista ongelmaa jota veikattu syyksi jonkinasteiseen floppaamiseen.
Tulevaisuudesta sanotaan että parempi antaa mennä rajoittamattomana agenttina ja viimeinen pakkiruutu parempi täyttää toisella pelaajalla, eli lienee ollut Hamilton Bulldogsissa viimeisen pakkiparin ukkoja.

Ihan kaikella kunnioituksella herra DeSantista kohtaan, mutta en tiedä olisinko itse alkanut näillä tuoreilla tiedoilla miettimään olisikohan tässä IFK:n tulevan kauden kiekollinen liideri.
Kalliiksi tulee jokatapauksessa näiden ulkkareiden sopparin purkamisetkin kesken kauden jos sille tielle lähdetään. Listalla on kuitenkin kaavailtua ykkösmaalivahtia ym enkä usko että näillä kaavailuilla rooleilla ihan pikkunappulalla pelaavat.

Alla copy-paste Desantiksen kausiarvostelusta ja alla linkki Habsien kauden 12-13 yhteenvetoon.
-C nimen perässä on arvosana kaudesta. D on huonoin ja A paras.


JASON DESANTIS – C

Bulldog Numbers: 27 GP, 2-3-5, -4, 18 PIM
The Skinny: 27 years old, 5’11″, 185 lbs. No relation to the director of the Montreal Impact.
His Role: DeSantis was a late-blooming breakout offensive rearguard for Saint John’s last season and brought in via trade to help a sputtering Hamilton powerplay.
His Performance: Disappointing offensive output and not the most dependable player in his own end. He had personal off-ice issues to deal with this season that took him away from the team for a spell, and may have been a partial cause for his regression on-ice.
Future Outlook: He’ll be a UFA this summer, and given his play, he’s likely to be one of those let go to allow a last place squad to reformulate its core.

http://www.allhabs.net/blog/2013/04/23/end-of-season-hamilton-bulldogs-report-card-part-1/
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, Nybarilla alkaa olla näytöt annettu. Sinällään en syytä yksin Nybaria tästä nykyisestä joukkueesta, jossa muuten isompi virhe kuin pelaajien taso on roolitus, lähinnä epäsuhta laadukkaiden laitureiden ja toisaalta laadukkaiden pakkien ja sentterien välillä. Thiessen saattaa myös olla huti, mutta tähän voi vielä hyvin reagoida. Summanen ollut myös isossa roolissa pelaajia hankittaessa, ollut esteenä monen pelaajan tulolle ja toisaalta ollut päättämässä tulleista. Summanen on varmasti myös se henkilö, joka on oikeasti päättänyt vaikkapa näiden try outtien kohtalosta.

Pointti onkin se, että Nybarin onnistumisen joukkueen kokoajana näyttää aina ratkaisevan valmentajan kyky auttaa kyseisessä tehtävässä. Jalosen kanssa onnistui, Paskan/Sormusen kanssa mentiin rajusti metsään eikä Summasenkaan kanssa näytä lupaavalta. Onko meillä oikeasti käyttöä tällaiselle henkilölle apujoukkoineen, varsinkin kun Pohjois- Amerikan värväykset kertovat karua kieltään tiimin (Kautonen,Rindell, onko muita?) scouttauskyvyistä? Miksei täytettäisi tuokin ruutu jollain oikealla ammattilaisella, joka hankkisi laatupelaajia riippumatta siitä, kuka häärää penkin takana. Joku josta tulee edes etäisesti Keklu tai Holtari mieleen. Nybarista puhuttaessa tulee nykyisin Pena ja Masa mieleen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
samat numerot olisi pelissä olleet, vaikka veskarit olisi olleet toisin päin.
Tätä argumenttia on täällä jo käytetty niin monesti kummastakin pelistä (tosin Blues-pelistä vastakohtana), että 2013-IFK:lla pitäisikin olla aina ennen ottelun alkua halutessaan mahdollisuus vaihtaa vastustajan kanssa päittäin veskoja, jotta absoluuttinen fakta saataisiin esiin. Lisäksi pienenä nyanssina sallittaisiin mahdollisuus pelata maalitilanteet uusintana Brodeur maalilla.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Pari vuotta sitten SaiPassa/Bluesissa pelannut Dan Iliakis on vapautunut Ruotsista. Tilastojen/muistikuvien mukaan hyvin liikkuva peruspuolustaja, pelaa oikea käsi alhaalla. Olisiko tästä apua joukkueen orastavaan pakkipulaan?
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mihin se masto nyt meni? Voisiko Nordlundin ottaa edes try-outille. Tuskin se noita pakkeja huonompi on. Voi mennä veto maaliinkin, jos osuu maalia päin.
Vai onko Rami (ja Ville) pitkävihaista sakkia eikä ole mahdollista?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ei kiitos Nordlundille. Iso ja pehmeä nallekarhu, vieläpä äärettömän hasardialtis sellainen. Vapailla markkinoilla on edelleen suuri määrä erilaista puolustusosaamista, joten sieltä vain poimimaan (fakta lienee, että ainakin kaksi pakkia tarvitaan).

Eliteprospects.com - Dan Spang
Eliteprospects.com - Kyle Cumiskey
Eliteprospects.com - Arturs Kulda
Eliteprospects.com - Milan Jurcina
Eliteprospects.com - Matt Lashoff
Eliteprospects.com - Jeff Woywitka
Eliteprospects.com - Danny Groulx
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Milan Jurcina olisi noista ehkä se paras vaihtoehto tähän hätään. Puolustus huutelee luutaa maalinedustalle ja kulmapeliin, se toteutuisi tässä hankinnassa. Samalla tulisi ylivoimalle kunnon pelote viivalle, tämä ruoska sattuu osuessaan ja osuu myös maalikehikon sisään.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Axborin kanssa samaa mieltä. Jurcina toisi tuhottoman paljon jämäkkyyttä pakistoon. Desantin voi heittää pois ja Kurvinenkin voi rauhassa saikkuilla vaikka loppukauden.

Nordlundille iso ei kiitos. Ei kyennyt ottamaan narreissa kiekollista roolia kuin satunnaisesti, laukauksen muistan osuvan korkeintaan plekseihin. Miksi vaihtaa paska krskinkertaiseen? Kyllä tuo puolustus huutaa korkean tason pakkia, muu olisi typeryyttä.

Ylimääräinen snif Kangelle. HIFK:n pakistoa ei ikinä pitäisi päästää näin heppoiseksi mitä se nyt on. Kanki, Melart...snif.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kun nyt on oikea sauma kotiuttaa kaikkien edarien isä ja äiti, yhä vapailla markkinoilla oleva ja täälläkin kyselemäni Hank Pikkarainen.

Kiekollista osaamista jäälle ja se kauan kaivattu todellinen isähahmo koppiin. Tai Summasen koirankoppiin, kumpaan tahansa. Kiekollinen pakki olisi kyllä jees, joku joka pystyy edes lähelle samoja asioita mihin Keke Kousa tai Jere Karalahti naapurin puolella.

Ehkei nyt kuitenkaan Hankia kaivata tähän soppaan enää, mutta joku näppärä kiekollinen puolustaja toimittamaan kiekkoa maalille jos hyökkääjät eivät sitä saa luukulle toimitettua.
 

Mr Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, IFK, Arsenal
Fantasiarosterit on hauskoja, laitetaan tästä parit Allsvenskanin vapaat agentit tiskiin joilla nyt saattaisi jonkin verran paikata peräpään vuotokohtia.

Linkit Elite Prospectsin pelaajatietoihin

Ranskan Kousa
Kevin Hecquefeuille
Kiekollinen rightin pakki, Ranskan maajoukkueessa vakiokalustoa. Pari visiittiä Allsvenskanissa hyvillä tehoilla mutta syystä tai toisesta ei ole vielä kelvannut Elitserienin joukkueille.
Seuraava askel tuntuu olevan uralla ottamatta. Näyttäisi ettei jäädy ratkaisupeleissäkään.

Ruotsin Ossi
Jean-Luc Grand-Pierre
Oman maalinedustan siivouspalvelua, hyvä ensimmäinen syöttö.
Brändinmukaista kilahtamista aika-ajoin.

Kanadan Jere
Prestin Ryan
Allaround pakki, fyysisyyttä ja tekniikkaa löytyy. Hyvä kuti.
DEL:in Playoffseissa näyttänyt ottaneen kierroksia. Kolme peliä ja 20min eikä tehoja.

--
E: Korjattu Ryanin nimi linkkiin ja POffs sarja kohdilleen
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Te kaksi heräätte aina paska kasan päälle heiluttamaan lippua, mutta silloin kun olisi aihetta positiiviseen niin pidätte turpanne kiinni tai löydätte siitäkin jotain huonoa.

Nämä Mestis tasoinen jengi viestit nyt ovat aivan täyttä tuubaa ja nyt en yksinään tarkoita pelkästään Isakksonin viestiä kun näitä on tullut jo muutamia muiltakin.

Ei kyllä ihan pidä paikkaansa, mutta lähelle menee, myönnän sen. Kyllä HIFK;sta on LÄHES koko 2000-luvun ollut vaikeata löytää positiivisia asioita, onhan niitäkin ollut, mutta aika harvassa. Eniten korpeaa kunnianhimon puute, ja se tulee varsinkin pelaajahankinnoissa aika selvästi esille. Sekä myös täydellinen amatöörimaisuus. Ei pitäisi ehkä kaikkea peilata pelaajabudjettien kautta, mutta se nyt sattuu olemaan helpoin tapa nähdä mikä esim. Nybondaksen osaaminen on ( samoin Penan ). Otetaan tällä kaudella esiin vaikkapa TPS ( moni muukin on saman huomannut ). Pelaajabudjetti 1870000€ ja meillä 3100000€. Silti TPS;än ulkkikset ovat ihan eri luokkaa kuin nämä meidän toivotaantoivotaan-tapaukset. Puhumattakaan JYP;stä tai narreista. Miten helvetissä muut osaa löytää ihan pelimiehiä, meidän Tomppa 90% ei!!?? Muutenkin olen käsittänyt että UTJ on myös vastuussa mm. junioripuolen asioista. Milloin on HIFK;sta viimeksi lähtenyt maailmalle tähti tyyliin Teräväinen tai Vatanen? En sano etteikö Partasessa, Leinosessa yms olisi pelimiestä, mutta matka tähdeksi on aika pitkä vielä.

Mutta saatan olla väärässäkin ja HIFK;ssa on kaikki ihan vitun hyvin. Olen vaan niin helvetin vaativa kun odotan että liigan vanhin ja perinteikkäin seura osaisi hyödyntää sitä potentiaalia mitä olisi tarjolla ( + rahoja ). Mutta se näyttää olevan kaudesta toiseen aivan liian paljon pyydetty.

Ollaan oikeasti kuin joku mestisjengi, liian monella tasolla.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksei täytettäisi tuokin ruutu jollain oikealla ammattilaisella, joka hankkisi laatupelaajia riippumatta siitä, kuka häärää penkin takana. Joku josta tulee edes etäisesti Keklu tai Holtari mieleen. Nybarista puhuttaessa tulee nykyisin Pena ja Masa mieleen.

Mitenkään Nybaria puolustamatta, niin kuka tällainen henkilö mahdollisesti olisi?Konkreettisia nimiä kehiin ja sellaisia varmoja onnistujia... narripuolellakin kuukausi sitten epäiltiin Keklun tekemisen todellista tasoa ja nyt siellä ollaan taas ekstaasissa, heh. Niin se vaan menee meillä lätkäfaneilla.

McLean OLI hyvä haku ja Raanta myös. Salmelaisen, Puustisen, Kuparisen ja Fatan pitäisi sellaisia olla ja kolmen ensimmäisen vieläpä varmoja onnistujia. Fata vähän rajatapaus ja huolimatta siitä, että on pelannut sentteriä Sveitsissä niin kaveri on ollut aina vain nopea umpilaituri vajavaisella peliälyllä. Vähän niin kuin Tony, sorry vaan. Tällä hetkella kaikki nämä jätkät alisuorittavat.

Ryssien rahatukoille me ei voida oikeasti juuri mitään, se on fakta pelaajista kilpaillessa. Toki scouttaus pitäisi pystyä tekemään paremmin, mutta en ole luovuttanut VIELÄ Birchin tai Fatan suhteen. Ei Birch ole ollut Jokelaa paskempi.
Stloukal on myös katsomaton arpa liigapeleissä, joskin aika merkityksetön palanen kokonaiskuvassa.

Kousa olisi pitänyt kotiuttaa. Se vituttaa näistä hankinnoista tai hankkimatta jättämisistä mua eniten. Ja olen Hakin kanssa samaa saamaa mieltä siitä, että ulkomaalaisia pelaajia on liikaa. Tässä vaiheessa hyviä kotimaisia on vaan mahdotonta saada. DeSantis ja Block kiertoon ja verkot vesille ykkösveskarin ja peliä tekevän ykkössentterin hakuun, maksoi mitä maksoi. Meillä on jalkoja mutta ei peliälyä tarpeeksi. Ja myös Jokelalle korvaaja asap!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kousa olisi pitänyt kotiuttaa. Se vituttaa näistä hankinnoista tai hankkimatta jättämisistä mua eniten.

Ja tämä olisi todennäköisesti onnistunut, mikäli päävalmentajana häärisi joku muu kuin Raimo Summanen. Elän itse siinä käsityksessä, että tämä oli ainoa asia joka ratkaisi homman Jokereiden eduksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuolla Grand-Pierrellä ei ainakaan tehdä mitään. Oli TPS:ssä aivan sysipaska.

Juurikin näin. Parhaiten mies jäi mieleen kun jäi Sammalkankaan ahterin ja kaukalon laidan väliin ikävin seurauksin (tyrmäyksen lisäksi taisi tulla pieni loukkaantuminenkin). Eikä tainnut liigassa siitä kovuudestakaan paljoa näyttöjä antaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös