Hifk 2002-2003

  • 1 300 627
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior


Tönäisy on aiheellinen ja IFK, jos joku tätä lukee toimistosta, korjatkoon asian hetimiten takaisin oikealle tolalle. Ilmalassa kuulemma pt-lippu maksaa 11 Euroa ja hinta sisältää istumapaikan myös avustajalle (tosin tietoni taitaa olla viime kaudelta, korjatkoon tietävämmät).

Juuri Isokissan perusteluin: toimikaa siellä toimistolla ja mieluummin per heti. Silkka ja puhdas moka, jolla ei ole rahan kanssa mitään tekemistä. Pt-poppoossa on monia vankkumattomia kannattajia. Tuntemani asiajengiä muutenkin.

IFK:n toimistolla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä, pt-lippujen myynnistä vastaa Helsingin Jäähalli ja sieltä ilmoitettiin, että hinnat pitäisi olla samat kuin viimekaudella (12,5 €). Korjaavat epäkohtaa ja pahoittelen, että tönäisin Penttiä väärässä asiassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vanha taulu takas, musa soimaan ja volumet kaakkoon !! ( ja Noora joraamaan :) )

Jeps, ja Spenttis Lindegren lukemaan paperilta kaupallisia tiedotteita.

Mutta ihan oikeasti: ei kai kukaan tosissaan uskonut että uudesta videotaulusta tulisi paljon muuta kuin mainoksia? Pelkään että homma menee vielä pahemmaksi kun lehtereillä istuskelevat markkinointijohtajat huomaavat taulun näkyvyyden ja alkavat ostamaan siitä lisää tilaa tuotteilleen...
 

Red Baron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veskariapuako rapakon takaa???

Jaa, kyllähän se Reipperistä eroon pääseminen on kieltämättä noussut ajankohtaiseksi...vaikka hän ailahtelevaisuudellaan ja kuumenemisillaan onkin aika brändimainen....Tosin nythän sitä ailahtelevaisuutta ei edes oo ollut - Hoover mikä Hoover.

Mutta että apuako rapakon takaa?? No, jätetään spekulaatiot sikseen ja käydään vähän läpi rapakon takana olevat kotimaiset stopparit ja heidän nykytilanteet. Saadaan siten ehkä selvitys siihen onko meillä mahdollisuuksia päästä Reipperistä sen kautta eroon...

Toskala on nimistä kaikkein mielenkiintoisin ja ehkä myös mahdollisin. Hänhän kuitenkin aloittaa kauden Sharkseissa selvänä kolmosena. Tosin edellä olevat Nabakov ja pikku-Kipru ovat ajoittain hyvinkin ailahtelevia jolloin VT:lle saattaa tarjoutua mahdollisuus... Tästä syystä VT käy edelleen neuvotteluja eri suuntiin ja yrittää varmistaa itselleensä hyvää näyttöpaikkaa tälle vuodelle...farmipelit ei häntä hirveästi enää kiinnosta, paikka toisessa änäriseurassa sitävastoin kyllä. Kunhan uudella joukkueella ei ole kuin korkeintaan yksi rankingissä edellä oleva kassari.

Voidaan varmaankin sanoa että 11.10 olemme huomattavasti viisaimpia....kun tiedämme mitä SJ on hänestä ajatellut.....onko suojanut häntä vai ei? Onko myymässä ja minne.....

Nurminen on toistaiseksi poissuljettu vaihtoehto. Hän aloittaa kauden kakkosena ja on saanut osakseen pelkästään positiivisiä kommentteja. AHL-pelit ja muut esiintymiset takaavat hänelle näyttöpaikan tämän vuoden aikana...ja hän ei varmastikaan sitä tilaisuutta halua menettää.

Ahonen on seurassaaan kova prospecti ja seura on todellakin laskenut hänen varaansa...toisaalta vasta n. 3-4 vuoden päästä. Kysymys kuuluu miten ja missä seura haluaa hänen kehittyvän? Valitettavasti uskon että farmissa, jossa hän oppii paremmin sikäläisen maalivahtipelin...eli aika poissuljettu vaihtoehto tämäkin....

Markkanen ja Noronen ovat tietenkin täysin poissuljettuja vaihtoehtoja. Miehet saavat takuuvarmasti pelata 10-30 ottelua kauden aikana.

AHL:ään siirretyt Antila ja Niittymäki eivät myöskään tule kysymykseen. Miehet eivät tosissaan uskoneetkaan pelaavansa kauden aikana änäriä vaan lähtivät kehittyäkseen.....

Hurme saattaa joutua myydyksi kauden aikana. Hän nauttii selvänä kakkosveskarina aivan liian hyvää palkkaa Ottawan tyyppiselle joukkueelle, jolla ei ole samalaisia edellytyksiä maksaa ylipalkkaa kuten esimerkiksi eräällä suomalaisella, meille hyvin rakkaalla pääkaupunkiseudun joukkueella....:-)

Waiverissä nähdään mikä Hurmeen tilanne tulee olemaan...Mikäli ottajia ei NHL:stä löydy on kaikki tietenkin mahdollista....hyvä kausi Euroopassa ja loistavat MM-kisat saattaisivat olla hänelle kenties yksi ratkaisu uuden paikan saamiseksi....ei taida kuitenkaan olla meidän mies hänkään.....

JR:stä muuten sen verran, että vaikka kuinka me häntä haluaisimmekin, niin taitaa spekulaatiot hänen kohdallaan olla aika turhia.....Vuoden soppari pelataan kunnialla pois. Missä se tapahtuu on sitten aivan eri asia.... tämäkin selvinnee seuraavien parin viikon aikana.

Eli, ei kai auta muu kuin antaa Tompalle vielä mahdollisuus ja poistaa vähän fanipaineita hänen niskaltaan...Tomppa varmaankin tietää että taustalla häärää Suomen parhaimmat fanit...ja heitähän ei saa pettää...tämähän tuo hänelle vain lisäpaineita.... :)

Tai sitten voidaan ehkä toivoa apua jostain muualta. Onhan Euroopaakin veskareita pullollaan.....
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisää musiikkia

toivoo myös tant g. Oli käydä kylmät kylmät kun pojat joutuivat kentällä viihdyttämään - eikä siinä mitään vikaa tietenkään, mutta tulee raskas kausi...
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Sledge Hammer!


Jeps, ja Spenttis Lindegren lukemaan paperilta kaupallisia tiedotteita.


Ei koskaan. Pentti (Lindegren) on jo aikaa sitten myynyt sielunsa paholaiselle, ja aiankin viime kaudella kuulutteli ilmalan suunnassa...Penttimäisellä (Lindegren) menestyksellä...

Toivottavasti noi suluissa olevat pelastavat mut ÄTPPOMK:n hevosenpäältä, vaikka tossa Penttiä (Lindegren) tönitäänkin...
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
On se niin surkeata...

Ei millään kerkeä tänään Poriin lähteä...valitettavasti. Lipunkin olisin saanut ilmaiseksi. No, ottelua voi varmaan kuunnella radiosta. Onhan kyseessä sentään HIFK, jolla tiettävästi on fyrkkaa. Eiköhän se matsi tule joltain radioasemalta... No, eipä taida sittenkään tulla. On se surkeata, että HIFK ei löydä itselleen yhteistyökumppania edes vierasotteluiden selostuksesta radiosta. Ainakin minä kuuntelisin niitä mielelläni...
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
takaisin imureihin

Kuinka monella on muuten käväissyt mielessä että ihan kelpo tuuraaja Dreipperille ja Laaksoharjulle seisoo penkin päässä. Tarkemmin ajatellen Dreipperi pihalle ja Sakke/Timo pelaamaan jouluun asti jolloin saadaan lisäaikaa etsiä se kevään huippumolke ja vain loppukauden palkalla. Säästöä tulisi ainakin eniten näin. Fanit eivät varmaan kaipaile uutta vahvistusveskaria ennen joulua jos Sakke pelaa viimekauden tasollaan.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Henkku



P.S. Kun kerran ylempänä oli juttua mestarijoukkueen ylivoimaisesta materiaalista... mielestäni on silti turha aliarvioida valmentajien panosta. Kauden 97-98 alkaessa liigassa oli vain ja ainoastaan yksi suosikki, ja se ei todellakaan ollut IFK. Toki IFK:nkin nippu oli kivikova, mutta mikään mahti maailmassa ei saa minua uskomaan että kuka tahansa kuulapää olisi kyennyt sen porukan mestaruuteen johtamaan. Aika moni koutsi on pystynyt hinaamaan "altavastaajajengin" mitaleille tai siihen tuntumaan, mutta tähtisikermän paimentaminen vaatiikin jo aika lailla jortikkaa ja sitä ei ihan joka hannulta löydy.

Jengi muuttui kauden aikana aikamoisella tavalla, pelaajaringissä taisi käydä erilaisilla kokeilu diileillä lähemmäs 40 pelaajaa, ennenkautta ja sen kestäessä. Mm Halkidis aloitti pelinsä myöhemmin, kuin kauden alussa. Kuulapään mestaruusjuhliin en minäkään usko, mutta W&S saivat mielestäni jopa liikaa mainetta ja kunniaa, vaikka hommansa hienosti hoitivatkin. Heistä jäi pelkästään positiivinen kuva, mutta tuolla jengillä minäkin olisi... ;)
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti #12


Tuskin täältä tällaisia löytyy?

Täällä on puhuttu lähinnä siitä ovatko tyhmät jäähyt itsetarkoitus. Ei kukaan ole kovaa pelaamista kritisoinut tai ollut estämässä. Ei Apekaan.

Keskialueen kahvat, hyökkäyspään kiinnipitämiset, nuijat turhautumiskakkoset, Saarisen typeryydethän ja muut TURHAT jäähyt täällä on teilattu. Reilu pieni nyrkkihippa kuuluu asiaan (vaikkakin ne pitäisi hoitaa fiksummin kuin Vopat-voikkari -> HIFK jäi selkesti tappiolle) siinä missä se pelillinen taitokin.


Lisäksi on pakko sanoa että minua ihmetyttää mistä tällaiset "ylifanit" jotka on armoitettu jakamaan oikean fanin (TM)- leimoja samanmielisille ja lähettämään muut Ilmalaan, ovat saaneet lupakirjansa. Ei siellä Calle Branderin koulussa minulle ainakaan mitää tuollaisista puhuttu, eikä sen jälkeenkään. Nordenskiöldinkadulla on 8112 penkkiä joille kyllä mahtuu hyvin erilaisia perseitä.

Tyhmät jäähyt eivät ole itsetarkoitus ja niiden pitäisi jäädä minimiin, kokonaanhan niitä ei kukaan pysty karsimaan.

Minä en todellakaan ole mikään tosifani, mutta toin hieman kärjistetyn kannan ns. oikeiden kantojen"jäähyt pois ja sama se miten pelataan kun on kultaa kaulassa" mielipiteiden sekaan. Kukin toki kannattaankoon tavallaan, kyllä mukaan sopii ja tappioitakin katsoo mielellään, nyt kun meillä on pehmeät penkit ja videotaululla pyörivät mainokset ;)

Punainen lankani jäähykeskustelussa on se, ettei jokaista ns "turhaa jäähyä" tule kritisoida, koska jokainen tietää, että kovassa pelissä ja taklatessa lataus saattaa kaikista neuvoista ja tiedosta huolimatta mennä yli. Toki kaikenmailman koukkaus, roikkumis ja huitomisjäähyjä tulisi vähentää, mutta kyllä niitä sattuu jos pelataan intensiivisesti.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Maalivahti tilanne

Täällä tietäväiset kertovat kotimaisista ja ulkomaisista maalivahti vaihtoehdoista Toskala,Nurminen etc.etc.
Mieleeni vain juolahti Veikkaajaa lukiessa ettei vaan Pena hankkisi meille toista 37-vuotiasta kokenutta persoonallista veskaria naapurista. Tarkoitan meinaan Jarmo Myllystä! Juuttunut kakkosveskariks etc. Eihän Penakaan niin perverssi ole...Eihän?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Maalivahtitilanne

Viestin lähetti Hevonen

Mieleeni vain juolahti Veikkaajaa lukiessa ettei vaan Pena hankkisi meille toista 37-vuotiasta kokenutta persoonallista veskaria naapurista. Tarkoitan meinaan Jarmo Myllystä! Juuttunut kakkosveskariks etc. Eihän Penakaan niin perverssi ole...Eihän?

Pariin kirjoittamaasi avainsanaan puuttuakseni; ensinnäkin, Arvaajaa ei kannattaisi pitää erityisen luotettavana tietolähteenä, suomeksi sanottuna kyseinen lehti suoltaa pelkkää paskaa. Toiseksi, The Penan The perversioista en tiedä (tai en kerro), mutta muuan huhuautomaatti nimeltä Q taisi jossain toisessa ketjussa väittää, että vaihtokauppa Jamo <--> Hoover olisi jopa ollut jossain vaiheessa ns. tapetilla. Tosin vanhojen meriittien perusteella Q:n tuottamilla jutuilla on lähes yhtä paljon uutisarvoa kuin Arvaajalla... :-D
 

red#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen kamraterna, Helsingfors
Mielestäni tämän mainosongelman voisi ratkaista siten että samaan aikaan kun taululla pyörii jokin mainos, kajareista tulisi rokkia. Näin ottelussa pyörisi runsaasti kaupallisia tiedotteita samaan aikaan kun tunnelma hallissa nousisi.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti red#3
Mielestäni tämän mainosongelman voisi ratkaista siten että samaan aikaan kun taululla pyörii jokin mainos, kajareista tulisi rokkia. Näin ottelussa pyörisi runsaasti kaupallisia tiedotteita samaan aikaan kun tunnelma hallissa nousisi.

Minulla on vieläkin parempi ehdotus. Samaan aikaan kun taululla pyörii jokin mainos ja kajareista tulee rokkia, pelaajat pelaavat. Näin otteluissa pyörisi vieläkin runsaammin kaupallisia tiedotteita ja tunnelma hallissa nousisi entisestään.
 

Carlos

Jäsen
Kyllä tässä on jossain kohtaa menty metsään. Jos menet elokuviin, tuskin haluat mennä sinne nähdäksesi mainoksia joka 2. minuutti. Elokuvan alussa on mainoksia, ja se on siinä.

Mielestäni jääkiekko-ottelussa mainokset saisivat pyöriä vaikka alkaen tunnin ennen peliä, erätauoilla ja ottelun päätyttyä. Sen sijaan pelikatkoilla taululla pitäisi näyttää jotain otteluun liittyvää -hidastuksia ja tilastoja.

Mainonta kuuluu tietysti lajiin, mutta se ei saisi olla hallitseva asia asia kiekko-ottelussa. Kansa ei maksa päästäkseen näkemään vaippa tuote-esittelyä, vaan nähdäkseen jääkiekkoviihdettä.

No, ainahan vähän joka asiassa mennään metsään, niin miksei sitten tässäkin.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Minun ehdotukseni hakkaa kaikki. Näytetään pelkästään mainoksia ei mitään muuta. Ei peliä eikä musaa. Saadaan ainakin fyrkkaa. (valitse hymiö)

Vakavasti puhuen niin kyllä tuommoinen valotaulu vaatii ne mainokset. Ehkä voisi kokeilla sellaista, että välitauolla näytettäisi enemmän mainoksia ja jätetään elvikset kotiin tai sitten kun peli vaatii kannustusta niin silloin jätetään niin ikään mainokset kotiin.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Re: Re: Maalivahtitilanne

Viestin lähetti Simon


Pariin kirjoittamaasi avainsanaan puuttuakseni; ensinnäkin, Arvaajaa ei kannattaisi pitää erityisen luotettavana tietolähteenä, suomeksi sanottuna kyseinen lehti suoltaa pelkkää paskaa. Toiseksi, The Penan The perversioista en tiedä (tai en kerro), mutta muuan huhuautomaatti nimeltä Q taisi jossain toisessa ketjussa väittää, että vaihtokauppa Jamo <--> Hoover olisi jopa ollut jossain vaiheessa ns. tapetilla. Tosin vanhojen meriittien perusteella Q:n tuottamilla jutuilla on lähes yhtä paljon uutisarvoa kuin Arvaajalla... :-D

Viestilläni ei olluni muuta tekemistä Veikkaajan kanssa kuin se,että ajatus juolahti mieleen sitä lukiessa. Ei siis ollut mikään Veikkaajan huhu tms.
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: Re: Maalivahtitilanne

Viestin lähetti Hevonen

Viestilläni ei olluni muuta tekemistä Veikkaajan kanssa kuin se,että ajatus juolahti mieleen sitä lukiessa. Ei siis ollut mikään Veikkaajan huhu tms.

Surullista, niin surullista. Nuoret ihmiset eivät tiedosta veikkaajan lukemisen turmiollisia haittavaikutuksia alitajuntaan, toteavat vaan että "ei siit oo mitään hai-hai-haittaa." Vähitellen yksi asia alkaa johtaa toiseen, ja ennenpitkää juttujen taso on jo todella alhaalla. Sitten on jo liian myöhäistä. Onneksi kuitenkin Jatkoaika tekee tärkeää päihderiippuvuustyötä, ja pyrkii vieroittamaan ihmisiä takaisin puhtaan kiekkoilun pariin.

Se että veikkaaja-lehti on samassa huoneessa, kun ihminen ajattelee jotain, on riittävä peruste sille että ihmisen ajatukset ovat täynnä sitä ihtiään.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässille pataan 5-4. Tuli vaan mieleen huvittava nyanssi, vaikkei pitäisi neljän matsin perusteella tällaista tehdä. Teen kuitenkin.

Meille on mennyt omiin neljässä matsissa 16 maalia eli 4/matsi. Olikos niitä runkosarjapelejä 56? Tasaisen taulukon mukaan olemme vauhdissa -> 224!, kun viime vuonna vuoti 168 (ja 148 tehtyä).

Joopa joo... Ei jännitä YHTÄÄN!

Ape: ''4 omiin - ei otteluita voiteta''
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Senior: on toki perseestä, että omiin menee keskimäärin 4 per peli, mutta tulisi ainakin entistäkin värikkäämpi kausi jos lähes kaikki IFK:n pelit päättyisivät 4-8 tai 6-5 tms.

Tarkoitan vain, että jos hyökkäyspäässä syntyisi jälkeä Tappara-matsin kolmannen erän tyyliin jatkuvasti, olisi se yks paskan hailee vaikka reipperi imaisis ne neljä joka pelissä. Se on toki utopiaa, että maalinteko luonnistuisi niin hyvin pitkin kautta, mutta jos kuitenkin... Kelpaisi meikäläiselle!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Simon
Senior: on toki perseestä, että omiin menee keskimäärin 4 per peli, mutta tulisi ainakin entistäkin värikkäämpi kausi jos lähes kaikki IFK:n pelit päättyisivät 4-8 tai 6-5 tms.

Tarkoitan vain, että jos hyökkäyspäässä syntyisi jälkeä Tappara-matsin kolmannen erän tyyliin jatkuvasti, olisi se yks paskan hailee vaikka reipperi imaisis ne neljä joka pelissä. Se on toki utopiaa, että maalinteko luonnistuisi niin hyvin pitkin kautta, mutta jos kuitenkin... Kelpaisi meikäläiselle!

Juuh, neljä keskimäärin omiin ja muniinpuhaltelevaa, taklaamatonta peliä meiltä. Eiii.

Tappara-pelin kolmas erä taitaa olla 'in our dreams' -juttuja, ei toistune kovin usein...
;-)
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keltainen lehdistö ja HIFK

Samoilla linjoilla HIFK:n suhteen näyttää nämä iltapostit ja muut lehdykät jatkavan tästä Apen sivariprojektista huolimatta. Päivän iltis muistaa muistuttaa että Grünnin vauhti on kovaa niin kaukakossa kuin liikenteessäkin, sillä miehen ajokortti on tällä hetkellä poliisin huostassa. lyhyessä jutussa jossa lienee tarkoitus kertoa miten Porin matsi meni. Mainitaanhan siellä lyhyesti toki myös tuo kypärätemppu ja lopputuloskin, mutta tyyli säilyy ja mikäs siinä. HIFK on aina HIFK.

Kuten vanha mediatotuus kuuluu, all publicity is good publicity ja Capostahan on tulossa ihan brandin näköinen kaveri. Lempinimi antoikin jo viitteitä tähän suuntaan. Mitäköhän seuraavaksi on odotettavissa - veikkaus voisi avata voittajavedon jossa veikataan seuraavaa HIFK-pelaajaa tai joukkueen johtoon kuuluvasta, joka a) osallistuu kapakkatappeluun b) kärähtää viinasta/huumeista etc. c) tekee ns "Allut" tai d) särkee kannun keväällä...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mistähän johtuu että Hirschovits on ollut vähän pimennossa alkukauden.Pisteitäkään ei ole vielä tullut ainuttakaan.Onks tietoa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Senior


Juuh, neljä keskimäärin omiin ja muniinpuhaltelevaa, taklaamatonta peliä meiltä. Eiii.

Tappara-pelin kolmas erä taitaa olla 'in our dreams' -juttuja, ei toistune kovin usein...
;-)

Enpä tarkoittanutkaan maalirikkailla peleillä mitään 'nut-blowing' -juttuja. Vaan paljon tapahtumia, helvetisti taklauksia, erikoistilanteita ja paljon maaleja. Tietysti tasakentällisinkin olis ihan kiva välillä pelata, mutta maaleja sylkien kuitenkin...

Sitä paitsi pitäähän miehellä unelmia olla.
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Tietoa vailla..?

Arvon HIFK-ystävät, voisiko joku kertoa mistä löytyy se lista, mikä kertoo HIFK:n kotipeleissä soivasta musiikista..? Eli mistä löytyy song-list? Pitäisi kyhätä CD tutulle, joka asustaa ulkomailla ja jonka sydän jäi Petopaitaan, Petohalliin ja siellä soivaan musiikkiin..

Etukäteen kiittäen..

ps. Ihme peli eilen, vaikea oikeastaan sanoa mitään siitä..Kaikilla parannettavaa ja huomenna on oltava tarkempi!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En todellakaan ala väittämään että Draper olisi pelannut hyvin tai edes kohtuullisesti, mutta vaihdetaan saman tien myös Pärssinen, Simicek, Zidlincky ja Hirschovits (nimen otin copy-pastella HIFK:n sivuilta). Hekin ovat pelanneet huonot alkukaudet.

Ketjussa on aina ollut puhutta siitä ettei runkosarjapeleillä ole hirveästi väliä ja että maalivahti saa päästää helppojakin jos ottaa sitten mahdottomiakin kiinni. En edelleenkään väitä että Draper olisi mahdottomia ottanut kiinni, mutta uskon miehen parantavan peliään omalle tasolleen, siinä missä mainitsemani kenttäpelaajatkin. Vaikka HIFK:n pitääkin välillä hölmöillä ollakseen 'värikäs' niin Koitetaan nyt pitää näistä periaatteistakin edes vähän kiinni, kun nekin pikkuisen niinkuin kuuluvat brändiin.

Jos Ahonen, Toskala tai Hurme olisivat saatavissa niin tervetuloa. He ovat alunperinkin olleet odotusarvoisesti Draperiä parempia maalivahteja. Silti 5 pistettä 4:ssä pelissä on tilanne, jossa paniikkinappia ei tarvitse painaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös