Hienoimmat suoritukset NHL:ssä kaudella 2020–2021

  • 42 961
  • 106

Largo

Jäsen
En edes tiennyt et sitä voi ylipäätänsä tehdä noin päin, mut näköjään sit voi. :D Onks kukaan yrittänyt ennen rystypuolelta tota?
Väitän olevan todella vaikeaa rystyltä. Aika sulavasti Crosby sen taikoi tuosta esille, vaikka maalivahti oli koko ajan mukana ja sulki ylänurkan totaalisesti. Veikkaan kokeilevan uudestaan tätä myöhemmin.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Marc-Andre Fleury otti aika nätin kopin Anaheimia vastaan, viimeistely-yritys toki melkoisen heikko.

 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins


Miro Heiskaselta hävytön katko Ahon syöttöyritykseen, josta Dallas kääntää nopeasti ja Pavelski iskee pelin tasoihin kun peliä on reilu puoli minuuttia on jäljellä. Huima alustus ja pelinluku Mirolta, joka johti tuohon maaliin!

Ja Klingberg korjaa hedelmät ja siirtää kiekon eteenpäin ja nappaa kakkossyötön ja pörssiskouttaajat (=ruotsalaiset) huutaa, että Klingberg on parempi puolustaja kun tekee enemmän pisteitä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
En tiedä onko varsinaisesti tämän ketjun kamaa, mutta osunut twitterissä silmään ja näytti Ilta-Sanomatkin tarttuneen tähän.

Eli Minnesotan Kirill Kaprizov pisti pientä luisteluklinikkaa pystyy Coloradoa vastaan taannoin. Ei mikään Connor McDavidin tapainen räjähdysmäinen luistelija, mutta onhan tuo miehen teränkäyttö aika seksikästä. Toki videolla pelataan 4vs4 -tilanteessa, mutta ei siinä Coloradon pojilla hirveästi vastausta tuohon Kirillin menoon ole.

Muutenkin koko miehen alkukausi on ollut yhtä hyvien suoritusten sarjaa. Ansaitusti suurin Calder-suosikki tällä hetkellä ja Minnesotan paras hyökkääjä.

 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös