Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Ton saman klipin (ja miljoona muuta) vois heittää huonoimmat suoritukset ketjuun. On aivan järkyttäävää miten noi koutsit käyttää noit maskei, niistä ei voi olla mitään hyötyä noin käytettynä ja varmaan on jopa enemmän haittaa mahdollisten tartuntojen ehkäisyssä saati sitten esimerkkinä toimimisena muille ihmisille..
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Roope Hintzin esityö Robertsonin maaliin viimeyönä. Pienellä sivuttaisliikkeellä molemmat puolustajat karvaamaan ja syöttö takatolpalle täysin vapaana olevalle Robertsonille. Hyvä kemia pojilla löytyy.

Puhelimella kirjoitan joten videota ei ole saatavilla. Pahoittelut siitä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Cam Talbotilta pari aika näppärää torjuntaa Vegasia vastaan. Molemmat samaa pelaajaa vastaan ja peräkkäisistä tilanteista. Tuo ensimmäinen oli melkonen game saver, toisella ollaan mukana Save of the Year kisassa.

 
Sanonta "tärkeintä ei ole voitto vaan reilu peli", on suurta myrkkyä eteenpäin haluavalle urheilijalle.

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Meinasin myös laittaa tänne, mutta hyvä että olikin jo ehditty. Maalissa ei sinänsä ole muuta ihmeellistä kuin Hartin räpellys, mutta mailojen mukaan merkittynä maali menisi näin Crosby (Letang, Crosby). Hienoa toimintaa huoltajalta.
 
"Ei Lukkoon kukkaan tuu.." - Esko Sahlstedt
Meinasin myös laittaa tänne, mutta hyvä että olikin jo ehditty. Maalissa ei sinänsä ole muuta ihmeellistä kuin Hartin räpellys, mutta mailojen mukaan merkittynä maali menisi näin Crosby (Letang, Crosby). Hienoa toimintaa huoltajalta.
Mahtava tilanteenluku noilta kaikilta, siis Crosby, Dumoulin ja Pensin huolto eikä Letangin suorituksessakaan moitittavaa. Mutta ennen kaikkea tuo Crosbyn pelaaminen oli kaunista. Omissa annat omalle puolustajalle mailan ja jäät pelaamaan omaa miestä ilman mailaa. Ja kun lähdetään hyökkäykseen, voitat tilan ja haet vauhdissa uuden mailan aitiosta ja lyöt paluukiekon maaliin. Kaunista!
 
RELEASE THE KRAKEN

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli hienosti pelattu kaikilta osapuolilta, pääosin toki Crosbyltä ja miksei huoltajalta ettei seissyt kädet taskussa siellä. Hyvä osoitus, että niidenkin kannattaa peliä katsella suht herkeämättä.

Mä en nyt linkitä mitään, koska on Sebastian Ahon maali kyseessä niin moni on sen varmaan tänään jo nähnyt ja helposti löytää sen, mutta Vincent Trochekin syöttö Aholle oli todella kaunis puhkaisu läpi puolustuspaketin takatolpalle melkoisen ruuhkaisessa tilanteessa. Aluksi katsoin, että pakko olla joku metrin korkuinen lätty jonka laittoi, mutta ei tarvinnut edes nostaa jos insta-pätkästä oikein näin.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Enemmän tuossa tilanteessa pistää silmään Hartin, Patrickin ja Allisonin koomailut kun Crosby käy vaihtoaitiosta hakemassa vauhtia ja ehtii vielä tilanteeseen mukaan.
 
"Mieluummin oon niitä kisoja kommentoimassa kuin panemassa sun muijaas" -Ville Nieminen katsomoon kesken KalPa-Tappara 1. neljännesfinaalin

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisen pelaajan mailalla tehtyjen pisteiden ikiklassikkoa on sen verran hauska muistella, että pistetään tämä 11 vuoden takainen pätkä nyt tänne.
(Minnesotan Mikko Koivu pudottaa leftin mailansa, mutta pöllii vahingossa Anaheimin Bobby Ryanin rightin mailan. Ryan pelaa hetken ilman mailaa, mutta poimii sitten Koivun mailan, jolla tekee hetkeä myöhemmin maalin vääräkätisyydestä huolimatta.)
 
Tsuba enker öm öm.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy