Hieno ottelusarja, väärät ratkaisijat! HPK-JOKERIT

  • 3 961
  • 58

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK ja JOKERIT pelaavat jääkiekon SM-liigan välieriä keväällä 2002:

- Peli on äärettömän tasaista ja viihdyttävää ja rehtiä
- Pelaajat, valmennusjohto ja kannustajat ovat sydämellään mukana pelissä etenkin tiistaina 2.4.2002 (Jokerifaneilta hienoa kannustusta! Hämeenlinnalaiset jopa liian jänittyneitä joskus kannustamaan)
- Peli ratkaistaan, eikä voittaja eikä häviäjä ole tyytyväinen tapaan jolla ratkaisu saadaan.
- Ottelusarjan voittaja on ennalta käskytetty SM-liigan suunnalta ellei kyseessä on lahjonta
- On se ihme, että se oikee sääntökirjan tulkitseminen tulee aina näitä pikkukaupunkien joukkueita vastaan. Sillä hetkellä, kun on aika iskeä.
- Raha pyörii paremmin kun isot hallit ja suuremman yleisön joukkueet on pitempään mukana.
- Jos sulla on äärettömän tarkka vaaka, jossa molemmilla puolilla on 1000kg painoa, ja laitat nuppineulan toisella puolelle, niin kyllähän se jossain vaiheessa rupeaa painumaan alas.
- Kiitos myös nauhalta katsomistani Efa Tikkasen ja pellehaastattelijan kommenteista, hyvä että housuissaan pysyivät



Toivoin:
Antakaa nyt joukkueiden pelata ja ratkaista voitot!
Tulin, näin, hävisimme:
Rahaa meni, seurasin päättäjien pilaamaa tuotetta, ja vituttaa niin etten sanotuksi saa


TSEMPPIÄ KERHO : VIIMEISEEN ASTI : KAADUTAAN SAAPPAAT JALASSA


PS:

Ja kaikki urpot ja kalet sun muut mulkut, jotka ette näe puita metsältä ja katotte niin vitun yksisilmäisesti tätä tuotetta!
Vetäkää siis vittu päähänne ja viheltäkää matkallanne maailman perseeseen.
Säännöt on pikkukaupunkien joukkuelle eri, raha ratkaisee, ja jos sekään ei auta, otetaan voitto kepulikonstein. Onnea niille jotka pitävät tästä ja ovat tämän takana, on varmaan hyvä olla, vaikkei menestys tule puhtain konstein.
 
F

Flonaldo

Jos vaan Jalonen saa iskostettua jengiin huomiseksi saman kiukun, niin hyvä tulee. Pukukopin seinät täyteen Upin, Savolaisen ja Revon sekä nimettömäksi jääneen tuomaritarkkailijan kuvia. Pelkällä kiukun voimalla on aiemminkin voitettu "mahdottomia" pelejä. Yhtään sen kummemmin ottamatta kantaan mikä meni ja mitenkä...
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Hohhoijakkaa, jooh pieniä sorretaan ja tuomarit on käsketty pelaamaan Jokerit finaaliin, koska niillä on rahaa. Kylläpäs pieniä sitten sorretaankin...
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eipä näitä kannattaisi edes komentoida, mutta...

...lukaisepa nyt vaikka tuo oma signaturesi ensin.

Olen kyseisessä ottelusarjassa ollut melko selkeästi HPK:n kannalla, mutta nyt tällaista itkua on saanut koko päivän lukea jopa valtakunnan mediasta, niin alkaa pikkuhiljaa riittää.

Tuskin ne tuomarit sitä teidän kahden maalin johtoanne sössivät, tuntuu siltä, että vika on jossain aivan muualla.

Toivoisin todella HPK:n jatkavan, mutta jotain täytyy muuttua nimenomaan HPK:n pelaajien korvien välissä eikä niinkään tuomareiden toiminnassa.

--
tt
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Huhhuh

Eipä voi kuin ihmetellä tuota riehumista. Jos joukkueen tietyt pelaajat eivät omaa hermokontrollia, siihen löytyy lääke. Kysykää vaikka Summaselta. Alanko ei ole paljon pelaillut toilailujensa jälkeen. Täällä sen sijaan puolustellaan jopa Tuulolan mailaniskua Rosan kasvoihin. Tehän olette kuin venäläiset, jotka tekevät aina muista syntipukkeja.
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Hjallis ostanut tuomarit...

57.05 - HPK Sebastian Sulku Väkivaltaisuus 2min

Tässä tilanteessa kaksi HPK:n pelaajaa lähtee vatkaamaan yhtä Jokerien kiekotonta pelaajaa. Tom Koivisto sai ajassa 35.40 myös väkivaltaisuusjäähyn, mutta paljon heppoisemmin perustein. Oliko Tellervo Koiviston jäähy sitten linjan mukainen? Jauhoiko tuulimylly?


57.22 - HPK Marko Tuulola Huitominen 2min

Tuulola huitaisi mailallaan niin, että mailan pää osui ilmiselvästi Rosaa kasvoihin. Mitä muuta vieressä olleen tuomarin olisi pitänyt tehdä kuin antaa jäähyn? Ainoa joka tilanteessä kämmäsi oli Tuulola.


Yksi asia vielä koskien Jokerien loppupelin ylivoimamyllytystä: miksi ihmeessä peli vihellettiin poikki kiekon kimmottua maaliputkista viivaa kohden Koivistolle, joka oli juuri virittämässä pyssyään? Eikö sääntöjen mukaan pelata seuraavaan pelikatkoon asti ja vasta sitten lähdetä katselemaan videoita. Vai oliko Koivistolle tulossa liian hyvä vetopaikka?

Jalonen lienee jo luovuttanut tuon tuomareista ruikutuksen jälkeen. Lintumäki voi mennä vainoharhoineen ammattiauttajan pakeille. Jos soisin mestaruuden jollekin muulle kuin Jokereille, niin vain ja ainoastaan HPK:lle, mutta nämä eilisen pelin jälkeiset kommentit vievät kyllä paljon sympatiapisteitä.
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itkijäpatsas siirtyy Jaloselta HPK:n toimistoon...

Todella typerää käyttäytymistä HPK:n johdolta, kuin faneilta.
Itketään salaliitoista ja ennaltasovituista otteluista kansallisissa medioissa.
Vaikka kuinka olenkin Kerhon puolella tässä sarjassa, niin typerä itkeminen ei ainakaan sympatioitani kasvata.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Venäläinen tai en, mutta oletko sitämieltä Vakio, että Sulun jäähyyn johtanut tilanne olisi ainutkertainen pelissä? Siis jos se olisi jätetty viheltämättä? Ja oletko sitä mieltä, että mikäli asia käännettäisiin täysin toisin päin, Sulun ollessa Brooks ja Tuulolan Koivisto, et väittäisi joukkueen saaneen kohtuuttoman suuria rangaistuksia periaatteessa ratkaisevan pelin viimeisen 3 minuutin aikana? Varmaan sanot, että olet, koska haluat vinoilla minulle, mutta kuitenkin.

Ja tt, en ole kaikkia Lintumäen kommentteja lukenut, mutta pilkkua on helppo viilata. Enpä muista, milloin Jokerit tai TPS olisivat minkäänlaista oikeusmurhaa kokeneet. Paitsi ehkä vastakkain pelatessaan. Sen sijaan eräs voittamaton pieni kylä hämeen kupeessa pitää puoliaan legioonalaisia vastaan, ja vaikka taikajuoma joskus loppuu Lintumäki (Obelix) on aina vahva ja monet taikurit ovat saaneet kunnon sopat keitettyä. Mutta apuja näiltä seeprapaidoilta ei ole sinne tulossa, eikä tarvitakaan. Myös raumal on kärsitty vääryyt, ja moni muu pikkukylä on turpihinsa ottanut...
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perkele

Joo kyllä tuomarit on ihan syvältä. Niin ne tekevät salaisia sopimuksia ja päättävät pikkuseurojen kohtaloista. Viime syksyn palaverissa ne päättivät jättää SaiPan viimeiseksi sarjassa. Kyllä SaiPa muuten olisi voittanut ja päässy pleijareihin, mutta ne tuomarit. Ai jai. Kyllä jääkiekko olisi parempi peli ilman niitä. Toisaalta, jos niitä ei olisi niin ketä sitten syyttelisitte? Sen jälkeen ei tarvitse kun poistaa vastustaja yhtälöstä niin vihdoin voi syyttää omaa joukkuetta ja pelaajia. Ai niin olihan se valmentaja ja joukkueenjohto vielä jäljellä.

-H-

P.S. Sympatiat Kerholle, mutta ei tota itkua kukaan jaksa kuunnella.
 

rinkeli22

Jäsen
Tappion kalkki on katkera, mut pystyn silti Kerhon kannattajana antamaan Jokereille kunnian eilisestä ja sunnuntain voitoista. Jokerit on pelannu todella hyvää ja viihdyttävää kiekkoa ilman mitään ylilyöntejä, ihan niin kuin Kerhokin, ja ihan itte Jokerit on voittomaalit tehny. Kaikin puolin hyvä ottelusarja menossa!

Kuitenkin, jos HPK:n tilalla olisi eilisessä pelissä ollut mikä vaan muu joukkue, olisi valitusvirret vastaavia kyseisen joukkueen ja sen fanien taholta.. Tappio oli todella katkera, ja tunteenpurkaukset on ihan ymmärrettäviä! Lintumäellä meni kieltämättä vati nurin aika pahasti, ja sitä ei voi ihailla.. Kuitenkin Jukka Jalonen antoi täysin asialliset kommentit pelistä ainakin lehdistötilaisuudessa, vaikka mitä väitätte... Jalonen vain kertoi mitä kentällä tapahtui, eikä missään vaiheessa väittänyt tuomarien ratkaisseen peliä, vaan antoi reilun tunnustuksen Jokereille voitosta! Hyvä Jukka!

Mutta asiasta perseeseen, eli miksei tuomareita saisi arvostella silloin kun on aihetta? Mä en todellakaan väitä, että Jokerit olis tällä hetkellä 2-1 johdossa tuomarien takia. Jokerit on pelannu todella hyvin, ja kaikki kunnia heille! Mutta tuomarien työskentely on ollut linjatonta ja luokatonta! PUOLIN JA TOISIN! Jäähyjä vedellään ihan hatusta, linjatuomareista ny ei viitti ees sanoo mitään.. EDELLEENKIN PUOLIN JA TOISIN! Ei Kerho oo hävinny tuomaripeliin, vaan siihen, ettei ole pystyny ratkaisemaan otteluita omista paikoistaan! On niitä Kerhollakin ollu ihan riittävästi.. Jokerit on vaan ollu terävämpi omilla hyvillä hetkillään..

Tuomareiden arvosteluahan kuullaan lähes poikkeuksetta hävinneen joukkueen taholta.. Tällöin nämä puheet on helppo pistää huonon häviämisen piikkiin.. Poikkeuksia on, ja ensimmäisenä tulee mieleen keskitalvella pelattu Pelicans-HPK ottelu, jonka jälkeen Tommi Turunen sanoi avoimesti Tuomarien suosineen Pelicansia.. Kymmenen peukkua ylös Turuselle! Tällaista avoimuutta tarvitaan, koska ilman rakentavaa kritiikkiä ei tuomarien taso voi parantua..

Kuitenkin tuomarien puolustukseksi täytyy sanoa, että lätkä on nykyään niin nopeaa peliä, ja kiekottomien pelaajien estämiset lisääntyneet vallitsevaksi pelityyliksi JOKA JOUKKUEELLA, että tuomarien on mahdoton nähdä kaikkea.. Mutta ensi vuotinen yhden tuomarin systeemiin palaaminenhan auttaa tähän!! :)
Yhden tuomarin systeemissä on vain se hyvä puoli, että linjan vaihtelut pelin sisällä vähenevät.. Kaksi tuomaria = kaksi linjaa.. Kiekottoman pelaajan estämiset taas tulevat ensi kaudella lisääntymään entisestään, koska tuomari on pakotettu seuraamaan kiekollista peliä, ja kiekollisen pelin ulkopuoliset tapahtumat tarttuvat silmään vain satunnaisesti..

Mutta mutta.. Meneillään on kuitenkin rakkaan kiekkoliigamme huipentuma, joten eiköhän aleta keskittyyn seuraavaan peliin.. Torstaina putoo taas kiekko jäähän, ja kaikki on auki!

Loppuun suuret kiitokset sekä Jokereille että Kerholle vauhdikkaasta, rehdistä ja yleisöystävällisestä playoff-taistelusta! Eiköhän jatketa samaan malliin loppuun asti.. Saappaat jalassa kaatuu tän parin häviäjä! Oli se sitten Kerho tai Jokerit..
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Yleisesti ottaen vois sanoa että tuomarit ovat olleet melko surkeita play-ofseissa ja tästä on kärsinyt lähes joka joukkue.
Siirtyminen yhden tuomarin systeemiin on varmasti hyvä sillä silloin vastuu kasvaa ja joku nykyisistä tuomareista voi tulla vaikka sm-liiga kelpoiseksi.
Liian paljon kaverit ovat viheltäneet rangaistuksia siitä kai voimme olla kaikki yhtä mieltä.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Säälittävää pillittämistä, todella säälittävää.
Sulku veti Rosaa nyrkillä. Aivan päivänselvä jäähy ja täysin linjan mukainen. Samanlaisista tilanteista tuli pari Jokereidenkin rangaistusta ja linja oli varmaan nyrkiniskujen osalta Sulunkin tiedossa.
Samassa ajassa jäi toinenkin päivänselvä jäähy linjurin munattomuuden takia puhaltamatta, kun Puurulan katsomoon heittämästä kiekosta ei tullut mitään sen vuoksi että linjuri näytti kiekon osuneen johonkin, vaikka ei todellakaan osunut - kuten kaikki tv:stä ottelun katselleet varmasti huomasivat.

Tuulolan jäähy.. Maila naamaan. Onko vitunkaan väliä onko pelikellossa silloin 59min jäljellä, vai 1min jäljellä. Ei ole.
Tuulola huitaisi ja epäonnekseen maila nousi korkealle osuen Rosan kasvoihin. Tuomari vieressä ja päivänselvä jäähy. Shit happens.

Minä väitän että eilistä parempaa tuomarointia ei juurikaan voi olla. Mitään ylimääräistä ei lähdetty puhaltelemaan. Peliin kuulumattomat selkeät rikkeet - kuten nuo nyrkiniskut - otettiin pois, mutta muuten annettiin pelata. Se että HPK teki kaksi jäähynarvoista rikettä loppuun, oli täysin pelaajien omaa puupäisyyttä. Kiitti siitä. Olisi ollut muutoin vaikeampaa varmaan sen tasoituksen kanssa.

Yksi tuomarivirhe tuli ja se oli se Puurulan katsomoon heittämä kiekko. Tämäkään virhe ei tosin tullut päätuomareilta. Jalonen ja Lintumäki tekivät itkuillaan itsestään totaalisia klovneja ja Lintumäen kommenteista pitäisi linjan mukaan myös sakko rapsahtaa HPK:lle.

Ymmärrän kyllä että tuollainen loppuhetkillä tuleva tappio järkyttää, mutta osatkaa nyt helvetti isot miehet hävitä ja ottakaa opiksenne.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin ja itse pelistä ettei mene happamaksi. Hienoa kiekkoa, kuten kaikki aiemmatkin tämän sarjan välierät. Todella tasaisia pelejä pieni marginaalein. Kaksi hienoa joukkuetta ja reilu ja rehti meininki.
Tuon takia nuo eiliset kommentit maistuvatkin paskalta eivätkä istu tämän sarjan kokonaiskuvaan ollenkaan. Tämä on ollut tähän asti hienoa urheilua ja toivottavasti pysyykin sellaisena.

Tietty täytyy ymmärtää sekin, että heti ottelun jälkeen tunteiden ollessa pinnassa ei ole ehkä oikea aika antaa kommentteja tuollaisista hommista, mutta jollain lailla homma pitäisi silloinkin hanskata. Lintumäeltä lähti katkeruudessaan totaalisesti mopo rukkasesta ja Jalosen kannattaa tsekata se otteluvideo.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyypä itsekin asiaan sen verran kommentoida että turhaan ei hehkutettu ennakkoon tätä välieräsarjaa. Peli on iloista ja vauhdikasta, mailalla kahvaamista on kohtuullisen vähän ja muutenkin on ollut reilua meinikiä puolin ja toisin. Kädet ristissä toivon ettei tästä eilisestä tuomarityöskentelystä keskustella/ruikuteta tai vittuilla loppusarjan ajan! Fakta on se että molemmat jäähyihin päättyneet tilanteet, olivat jäähyjen arvoisia, varsinkin Tuulolan mailaosuma päähän. Tapahtuiko ja kunka monta samankaltaista tapausta pelissä, niin siitä en jaksa vääntää mutta Lintumäen suusta päässeet kommentit ovat täysin idioottimaisia ja kuuluivat muutama vuosi sitten Lukon venäläisvalmentajan perusjuttuihin, mistä kyseinen herra saikin sitten kohtuulliset rapsut. Ylivoimalla tehty maali ei ollut voittomaali, ja Kerholla oli vähintääkin yhtä hyvät mahdollisuudet tehdä voittomaali jatkoajalla, mutta eilen sen iski Banham. Huomenna jatketaan.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Kansakunnan parhaat voimat!

Aivan peevelin loistava ottelusarja.

Jännittävä, viihdyttävä, vauhdikas, fyysinen - aivan helvetin hienoa kiekkoa. Kahvaus ja pystypaini on näissä peleissä niin harvinaista kuin se nyky liigan pleijareissa voi ylipäätään olla. Moraalinen finaali?

Molemmat joukkueet on suurinpiirtein parhaita, mitä liigassa on nähty sitten IFK:n -98.

Miksei lätkä oo aina tämmöstä?

Loistava joukkue menee jatkoon, oli kumpi tahansa. Kummallekaan ei ole häpeä hävitä noin hyvälle vastustajalle. Mää nautin tästä enemmän kuin mitä olen live-kiekosta nauttinut pitkään, piiiiiitkään, aikaan, ja se on kuulkaa perkeleen paljon se.

Juuri nyt noi jännittävät ja loistavat matsit ovat tärkeintä. Katotaan sitten ottelusarjan lopussa vituttaako vai ei.

Hyvä jätkät!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Handzus11 ja Janecky#91, ihan fiksut viimeset kirjoitukset, näin minäkin haluaisin uskoa ja kommeintoida, jos olisin jompi kumpi teistä, ehkä kommentoisinkin. Mutta kun ...:mad:

Joo, joo, ollaan huonoja häviäjiä, ja tuomarit ei tee maaleja, mutta edelleen, uskotteko, että tämä 57min kohdalla tapahtunut tapahtumasarja eilen olisi mahdollista täysin vastakohtaisena Helsingissä, kuten edellä kirjoitin?

Jotenkin tuntuu, että jokainen elää uskossaan, sille ei voi mitään. Kuitenkin, heikkona hetkenä ajattelen, jopa toivon, että olette oikeassa...ettekö te ajattele että olisi mahdollista...?

EDIT: Muutin hieman viimeistä riviä selkeämmäksi
 
Huomautus

Nimimerkki Musta_Kyy saa jatkossa rauhoittaa kirjoitustyyliään, vaikkakin pelissä olisi tapahtunut mitä tahansa.
Tiettyjen ihmisten solvaaminen ei kuulu tälle palstalle.
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Hohohooo

Viestin lähetti Barnaby
Tom Koivisto sai ajassa 35.40 myös väkivaltaisuusjäähyn, mutta paljon heppoisemmin perustein. Oliko Tellervo Koiviston jäähy sitten linjan mukainen? Jauhoiko tuulimylly?


Eiköhän tuosta tilanteesta olisi kuitenkin pitänyt Koikalle antaa 2+2, vai katsoitko edes koko peliä???
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Musta_Kyy
Joo, joo, ollaan huonoja häviäjiä, ja tuomarit ei tee maaleja, mutta edelleen, uskotteko, että tämä 57min kohdalla tapahtunut tapahtumasarja eilen olisi mahdollista täysin vastakohtaisena Helsingissä, kuten edellä kirjoitin?

Lyhyt muistiko? Toisessa pelissä Kerholle tyrkytettiin tasoitusta kun Brooks passitettiin pihalle Vujtekin kuokkaamisesta/kamppaamisesta tai jostain.

Kirositko silloin kuinka epäoikeudenmukainen maailma on?
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Viestin lähetti Musta_Kyy

Joo, joo, ollaan huonoja häviäjiä, ja tuomarit ei tee maaleja, mutta edelleen, uskotteko, että tämä 57min kohdalla tapahtunut tapahtumasarja eilen olisi mahdollista täysin vastakohtaisena Helsingissä, kuten edellä kirjoitin?
Tiedän että ajattelet, että viheltäisikö tuomarit moisia jäähyjä narripakalle? Epäilen ja väitän että kyllä. Nähtiinhän se jo sunnuntaina.
Itse taas ajattelin heti lähteä vastauksessa sille linjalle, että onko sellaista pelaaja Jokereissa, joka menee tuossa vaiheessa antamaan tuomarille tuollaisen mahdollisuuden? Kysy vaikka Rami Alangolta. Veikkaukseni taas on, että tuskin. Niin ja pitäisihän siinä vielä se maalikin tehdä. No, se ei olekaan enään 57 minuutin kohdalla sattunutta tapahtumasarjaa.

Ymmärrän täysin vitutuksesi. Voisin kuvitella myös minkä tahansa muun joukkueen kannattajan olevan sitä mieltä, että oma joukkue joutui valtavan oikeusmurhan uhriksi. Myös itseni.

"Happamia", sanoi kettu pihlajanmarjoista
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Erinomaista sarkasmia Musta_Kyy!

Nyt jokainen kerhon kannattaja voi lukea tuon viestin.
Sen jälkeen katsoa peiliin.
Jos vielä sen jälkeen tekee mieli tulla purkamaan pahaa oloaan niin tulkoot.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Musta_Kyy
uskotteko, että tämä 57min kohdalla tapahtunut tapahtumasarja eilen olisi mahdollista täysin vastakohtaisena Helsingissä, kuten edellä kirjoitin?


Todella vaikea sanoa. Mutta varmaankin on periaatteessa täysin mahdollista olettaen, että Jokereidenkin pelaajat ottaisivat vielä sen tyhmäääkin tyhmemmän Raksilan reissun jälkeen moisia jäähyjä moisissa paikoissa.
Itse en kuitenkaan usko että on enää mahdollista. Jokereiden pelaajat oppivat aika hyvin läksynsä sillä Oulun reissulla ja sen jälkeen ei tyhmiä jäähyjä ole kovin montaa tullut ja toivottavasti ei tulekaan. Saa nähdä oppiko HPK eilen läksynsä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Seti

Se oli hyppy, minkäs sille voi. Tosin 4:llä 6:tta vastaan on huomattavasti helpompi kuin 3:lla.

Nooh, saihan Puurulakin selkeästä kampista(=torjunta) jäähyn.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Janecky #91

Hmm, tarkoitin tälläistä hypoteettista tapahtumaa, että (mikä tietenkin mahdotonta) jokeripelaajat tekisivät samat "rivoudet" kuin kerholaiset eilen ja tuomarit toimisivat kuten eilen.
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Seti
Lyhyt muistiko? Toisessa pelissä Kerholle tyrkytettiin tasoitusta kun Brooks passitettiin pihalle Vujtekin kuokkaamisesta/kamppaamisesta tai jostain.

Kirositko silloin kuinka epäoikeudenmukainen maailma on?

Mä kyllä kieltämättä, kirosin tuolla hetkellä kuinka epäoikeudenmukainen maailma on.. Syynä 2 minuuttia aiemmin tehty paitsio/voittomaali..

a)säännöt sanoo mitä sanoo paitsiosta, mutta vastaavasta tilanteesta vihelletään käytännössä aina paitsio, PISTE.

b)säännöthän siis sanovat, että jos KIEKKO ON HALLUSSA, niin blaa blaa blaa.. Machuldahan ajautui paitsioon siksi ettei saanut kiekkoa kunnolla haltuun ja joutui kurottamaan sitä takaansa mukaan, PISTE.


ai, tätä lätkäfanin elämää.. sanansäilän singahtelua, ja kuumia tunteita.. Päivääkään en vaihtais pois.. Vaihtaisitko sinä??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös