Hermes HT 2006–2007

  • 164 334
  • 734

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Moody kirjoitti:
No kerropas stomperi minkälaisia sopimuksia ht on tarjonnut kokkolalais pelaajille, kun pystyt sanomaan ettei 8kertaisia summia ole maakunnilla varaa maksaa.

Jos ht tarjoaa kokkolalaiselle pelaajalle esim. 50 euroa / kk , ei tuo summa ole kovin kummoinen ylittää, ei edes 8kertaisena.

Otetaan lähtökohdat kuitenkin huomioon. HT:n on SAATAVA kasaan huomattava summa rahaa, ennenkuin edes ensi kautta aletaan rakentamaan. => palkkarästit => viime kauden jäämaksuista suoritettu ainoastaan elokuu? => lyhennykset kaupungille/verottajalle (lyhennykset kaupungille suorittamatta?)

HT:n on siis revittävä rahaa kasaan n. yhden suomi-sarja joukkueen verran, ennenkuin joukkuetta edes voidaan alkaa kasaamaan. En tässä väitä etteikö se onnistuisi, mutta vaikeaa se tulee olemaan. Joka tapauksessa on selvää, ettei HT pysty tervehdyttämään talouttaan edes suomi-sarjaa pelaamalla, ainakaan jos tavoite on välitön nousu takaisin mestikseen. Asia olisi ehkä toisin, jos siellä maltettaisiin muutama vuosi rakentaa pohja omilla junioreilla.

Viime kauden yleisömäärä loppukauden peleissä n.450, joista VÄITÄN maksaneita n.200. Esim. Nivala, loppupeleissä yleisöä n.600, ellei enemmänkin.

Nivalassa/Kalajoella buumi, kokkolassa ei! Kokkolassa muitakin kilpailevia lajeja (onhan kokkola sentään fudis kaupunki), Nivalassa ei kilpailijoita oikein tahdo olla.

H2:sen viimekauden ns. runkopelaajille (eli niille h2:sen pelaajille, joita ht tosissaan tavoittelee rinkiinsä) ht:n tarjous on ollut 100/kk (kuulema rahaa ei ole). Satku on iso raha kaupassa, mutta jos muualta saa sen 700 - 1000/ kk ja se vielä maksetaankin, ilman palkkaturva taisteluja, joita tosin suomi-sarja ei tunne.

Jeppiksestä tarjottu myös huikeita summia. Epäilen ettei yksikään kokkolalais pelaaja sieltä suunnalta palaa.

Siitä asiasta voit myös sinä stomper olla varma. Ei ht:n asiat voi paremmin olla, ei siellä sponsoreita enempää ole, ei sinne ole useita uusia tyrkylle ollut. Jos jotkut jatkaa/uusia tulee, on summat lähes kymmenen kertaa pienemmät!

PS. Onko jäähalli kiinni kun 00 ei kirjoittele?


Täällä ollaan,kun niin kaipasit ja Jäähalli on kyllä auki,iltapäivisin.
50egeä tarjottu,huima summa ja ymmärrät varmaan itsekkin mksi sulle ei enempää ole tarjottu.!heh!!
 

Moody

Jäsen
nollanolla kirjoitti:
Täällä ollaan,kun niin kaipasit ja Jäähalli on kyllä auki,iltapäivisin.
50egeä tarjottu,huima summa ja ymmärrät varmaan itsekkin mksi sulle ei enempää ole tarjottu.!heh!!

En yhtään ihmettele, että sinä tiedät milloin jäähalli on auki!

Minulle ei olla tarjottu edes tuota 50egeäkään, tuskin sinullekaan? Ja miksi meille sitä tarjottaisiin? Meitä on niin moneksi, on puukäsiä/jalkoja, on vaikka mitä, osalla jauhot pahasti kastuneet. Se ainakin on selvää ettei meistä pelaamaan ole.

Ja mikä ihmeen yhteen hiileen puhaltamistalkoot nyt on käynnissä. Kai asioista saa erimieltäkin olla? Onko näin, jos puhut asioiden oikeellisuudesta, niin silloin joudut tyrmätyksi, koska ei näin saa sanoa.. shhh. Voisiko ollakin niin, että asioiden oikeellisuuden tuominen julkisuuteen saattaisikin olla sitä suurinta intohimoa kokkolan jääkiekon pelastamiseksi, sillä valehtelulla on yleensä hyvin paskainen loppu. Ja miksi asioista pitäisi hissutella... miksei niitä voida kertoa kuin asiat ovat?

Suurin osa lajia seuraavista faneista ei tiedä asioista muuta kuin sen, mitä lehdet kirjoittavat. Lehteen voi kertoa mitä hyvänsä, ei kaiken tarvitse kuitenkaan olla niin kuin sinne on lausuttu. Ei vaikka itse kempas olisi niin lausunut.

Rahikaisen ammattitaitoon en vielä ota kantaa muuta kuin, ettei mies yksin tule pärjäämään.
 

kakes

Jäsen
Moody kirjoitti:
Ja mikä ihmeen yhteen hiileen puhaltamistalkoot nyt on käynnissä. Kai asioista saa erimieltäkin olla? Onko näin, jos puhut asioiden oikeellisuudesta, niin silloin joudut tyrmätyksi, koska ei näin saa sanoa.. shhh.


Voisiko ollakin niin, että asioiden oikeellisuuden tuominen julkisuuteen saattaisikin olla sitä suurinta intohimoa kokkolan jääkiekon pelastamiseksi, sillä valehtelulla on yleensä hyvin paskainen loppu.

Katos katos, ihan oikeastikko tuon huomasit ihan itse? Ovatko sinun puheesi olleet oikeellisia? Sellainen negatiivisuus, pieni mustamaalaaminen,vanhojen asioiden kaivelu ja katkeruus varsinkin HT:a kohtaan on tullut jo kaikille selväksi. Eikö olisi jo aika sinunkin painaa sitä +nappulaa ja kääntää homma sinne positiivisuuden puolelle. Kaikin puolin Kokkolalaisessa jääkiekossa järkevin ratkaisu on tehty ja pitäisi kääntää katseet jo tulevaan kauteen. Eikö näin?
 

Moody

Jäsen
kakes kirjoitti:
Katos katos, ihan oikeastikko tuon huomasit ihan itse? Ovatko sinun puheesi olleet oikeellisia? Sellainen negatiivisuus, pieni mustamaalaaminen,vanhojen asioiden kaivelu ja katkeruus varsinkin HT:a kohtaan on tullut jo kaikille selväksi. Eikö olisi jo aika sinunkin painaa sitä +nappulaa ja kääntää homma sinne positiivisuuden puolelle. Kaikin puolin Kokkolalaisessa jääkiekossa järkevin ratkaisu on tehty ja pitäisi kääntää katseet jo tulevaan kauteen. Eikö näin?

Näin tulen toimimaan siinä vaiheessa kun asiat on tuotu julki, salailu ja valehtelu on lopetettu. Positiivisesti tässä itse kukin haluaisi ajatella, mutta se on hyvin vaikeaa, kun tietää asioiden negatiivisuuden. Väitän, että sinullakin olisi positiivisuus kaukana, jos asioista tietäisit edes osan totuudesta!
 

kakes

Jäsen
Kyllä minulla osa niistä totuuksista on jo tiedossa mutta niitä on näilläkin palstoilla jo niin paljon puitu että alkaa korvista pursuta. Ei tässä varmasti millään ruusuilla tanssita mutta aika on jo kääntää katse tulevaan. Pääasia on että Kokkolassa pelataan jääkiekko ensi talvenakin. Oli ne taloudelliset seikat nyt sitten mitä ovat. Mennyttä ei saa korjattua ja virheitä on tehty varmaankin joka sektorilla. Mutta nyt minä ainakin käännän katseeni kesään ja syksyllä sitten katsotaan millä resursseilla talveen mennään.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
vai tällaista täällä

Hermeksen ketju käy kuumana ja täällä liikkuvien juttujen mukaan Nivalassa on rahaa niin, että ranteita pakottaa ja Kokkolassa on kaikki kaatumassa vanhoihin rästeihin.

Nivalasta taitaa tulla seuraava pohjoislohkon hulluttelu paikkakunta. Äijille tarjotaan järjettömiä summia ja niitä saatetaan jopa maksaa jonkin aikaa, mutta jossain vaiheessa se suomisarjan realiteetti iskee vastaan eli tuloja ei ole paljon tällä tasolla. Tästä johtuen Kokkolassakin kannattaa varmasti kasata maltilla oman kylän pojista joukkue, joka muutamassa vuodessa pelaa Hermeksen takaisin mestikseen. Tämä on oikeastaan ainoa ratkaisu, jos vanhatkin velvoitteet painavat tilipussia.

Suomisarjan pohjoislohko on nähnyt monta jonkin asteiseen hullutteluun sortunutta seuraa. PaKa, Kiekko-Laser, jopa Roki jne. Kestävin tie tällä tasolla on rakentaa touhu omien kasvattien varaan ja välttää vieraspaikkakuntalaisten sotaratsujen palkkaamista pelkästään pelaamaan. Opiskelujen tai töiden perässä paikkakunnalle tulevat pelimiehet ovat ainoa järkevä tapa vahvistaa joukkuetta suomisarjassa.

Ja sen verran suomisarjan joukkueista ja pelaajista tiedän ettei tästä sarjasta löydy montaa pelaajaa jotka tienaavat yli 700e/kk. Jos jossain meinataan maksaa sitä 700-1000e/kk suomisarjakiekosta, niin kauan sitä touhua ei ehditä pyörittää ennen kuin hommat kaatuu. Onnea vaan sinne Kokkolaan ja miksei Nivalaankin.
 

Länkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Summasen maajoukkue
Hyvimpä tunnutaan Nivalan asiat Kokkolassa ja pohjoisempanakin tiedettävän.
Nivalassa on omat hullutteluajat eletty edellisen sarjanousun jälkeen 10 vuotta sitten ja jälkitaudit on ilmeisesti saatu sairastettua. Jotakin on varmasti / toivottavasti opittu, eikä samalle linjalle varmankaan nyt lähdetä.
Kulukorvauksiahan tällä tasolla maksellaan ja jos Kokkolasta on intoa esim. Nivalassa kulkea, 100 km sivu, niin pitäähän siitä bensarahoja saada. Eivät korvaukset kuitenkaan voi olla Mestiksessä maksettujen suuruisia ja varmaan Rokikin on parit vuodet pitänyt sarjan kovimpaa korvaustasoa yllä.
Cowboysin joukkue tullee huhujen mukaan pohjautumaan viime kauden joukkueen pohjalle, Kalajoen pojat varmaan jäävät JHT:n paitaan ja tilalle tulee muutama uusi pelimies. Tulevatko sitten Kokkolasta vai muualta jää arvailujen varaan. Kokkolan pelaajamarkkinat eivät kuitenkaan Cowboysin takia sekoa, Hermeksellähän oli 40 pelaajaa mukana kuvioissa vielä hetki sitten.
Toinen ehkä vakavamman mietinnän paikka Kokkolassa on, miksi pelaajat ilmeisesti ovat hakeutumassa muualle pelaamaan, tuskin rahasta on kyse !!!
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Länkkäri kirjoitti:
Toinen ehkä vakavamman mietinnän paikka Kokkolassa on, miksi pelaajat ilmeisesti ovat hakeutumassa muualle pelaamaan, tuskin rahasta on kyse !!!

Seassa on vielä katkeria kavereita(H-2), jotka eivät ole vielä päättäneet missä pelata tai lopettaako koko uransa?

Korvaukset eivät ole huimia tässä sarjassa ja tuskin moni täältä alueelta tulee siirtymään Jeppistä kauemmas jos sitäkään. Reissaaminen ei kiinnosta ja korvaukset ovat enintään 500 egeä/kk.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Noniin, jospa alkaisi vihdoin Hermeksenkin osalta tapahtumaan jotain pelaajarintamalla. Hermeksen sivujen mukaan tiedotustilaisuus järjestetään tiistaina. Tarkoittaakohan nyt sitten 20.6? Luultavasti. Saapa nähdä mitä sieltä tulee.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mikä on Hermeksen taloudellinen tilanne? Lähteeni kertovat, että palkkoja on paljon maksamatta ja jopa k:lla alkava kirosana sanottiin.

Samaan aikaan manailtiin sitä Hermes kakkosen kuoppaamista, sillä jos Hermes nyt kupsahtaa niin vauhtia haetaan todella alhaalta vrt. mistä sitä haettaisiin, jos kakkonen olisi vielä olemassa.
 

kakes

Jäsen
mendieta kirjoitti:
Mikä on Hermeksen taloudellinen tilanne? Lähteeni kertovat, että palkkoja on paljon maksamatta ja jopa k:lla alkava kirosana sanottiin.

Samaan aikaan manailtiin sitä Hermes kakkosen kuoppaamista, sillä jos Hermes nyt kupsahtaa niin vauhtia haetaan todella alhaalta vrt. mistä sitä haettaisiin, jos kakkonen olisi vielä olemassa.

Sä oot jututtanu nyt jotain H- kakkosen katkeraa kaveria. Älä taaskaan kaivele sellaista asiaa josta sinulla ei ole mitään faktaa. k:lla alkava kirosana?. kerpele?

Tiistaina varmaan tulee sitä faktaa sitten...

Edit:...pelaajasopimusten muodossa siis joten vain Vaasassa haaveillaan näemmä k:sta. Pahus, pitäsköhän käydä kerran Vaasalandiassakin tänä kesänä...?
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
K=konkurssi

Lähteeni voi olla kyllä H2-mielinen eli jutut ehkä väritettyjä. Joka tapauksessa hän väitti, että pelaajapalkkioita on paljon maksamatta, jopa muutamia kymmeniä tuhansia, joka voi olla suolaraha monelle muulle jengille, mutta ei Suomi-sarjassa pelaavalle Hermekselle. Uskonkin, että Kempas saa laittaa rättihallifirmansa pörröjä peliin tai oltava kova neuvottelijaguru, jotta pelit ensi kaudella jatkuvat. Sitä en epäile yhtään etteikö Kempas laittaisi.

Käy ihmeessä Wasalandiassa. Se on nykyään enemmän 'sun ikäisille' suunnattu. Tropiclandiaakin suosittelen, ite käyän aika-ajoin ja tykkään.
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Pelaajasopimuksia

Tänään Hermes sitten julkisti nipun uusia soppareita..

Tässä tämän hetken sopimustilanne

M:
Vesa Lahtonen
Patrik Friis(H2)

P:
Joonas Kaas(H2)
Tomi Sippola(H2)

H:
Topi Anttila(H2)
Miika Indola(H2)
Matti Toskala(H2)
Jouni Ojatalo(H2)
Sami Leskelä(H2)
Matti Pesonen
Henri Hietaharju
Mikko Uusitalo
Jani Uski
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Joo, sieltähän niitä uusia nimiä tuli melkoinen kasa. Omasta mielestäni näyttää ihan hyvältä, tosin puolustajista pulaa vielä tässä vaiheessa. Hyökkäyskalusto ainakin riittää ensi kauden Suomi-sarjaan. Mestis-ryhmästä mukana juuri niitä kavereita, joita toivoinkin, ja jos Hermes 2:n kaverit ottavat sopivia edistysaskeleita, on talvesta lupa odottaa positiivista hyökkäyspelin suhteen. Pakeista on sellainen tunne, että sinne on tietoisesti jätetty tilaa muutamaa kokeneempaa kaveria varten.

Maalivahtikaksikko kestää taatusti vertailun minkä tahansa pohjoislohkon ryhmän kanssa.

Viime kauden Mestis-ryhmästä toivoisin sopimuksia vielä Arolle, Niemelle ja Kopiloffille, muutama kokeneempi paluumuuttaja alakertaan ja kakkosesta vielä muutama ukko - siinä toivelistaa managerin tontille siirtyneelle manageri Matti Sipiläiselle.

Lisätietoa mm. harjoituspeleistä:

http://www.hermesht.com/index.php?blu=1&bld=2&bll=1&blr=2&module=uutiset&action=1&uutis_id=22
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Rollo kirjoitti:
Eipä taida Aro, eikä Kylmämaa Kokkolassa jatkaa.

Kylmämaa ainakin harjoitteli ja oli töissä täällä kunnes, käsi oli taas kipsissä. Jatkosta ei ole tietoa, ainakin asuu täällä vielä. Arolla taas taitaa olla opiskelua jäljellä ja akka on myös täältä kotoisin.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ihan hyvältähän tuo näyttää.Varsinkin omien "junnujen" sopimukset ovat hyviä näin Vaasasta katsottuna ainakin.Muutama Mestis-tason pakki tuohon niin hyvä tulee.

Koskakohan tuo Hermes-Sport matsi muuten pelataan?
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Ihan positiivisella mielellä näiden uutisten suhteen. Hyökkäyksen runko on kasassa. Maalivahdit ovat varmasti "riittävän" hyviä tähän sarjaan. Hakeekohan Niemi sopparia mestikseen kun ei sellaista vielä Hermekseen omaa? Hänet olisi ehdottoman tärkeää saada pysymään joukkueessa. Samoin Aro olisi huippuvahvistus suomi-sarjaan, mutta onko hänelläkin mestis tavoitteena. Sport olisi ainakin lähellä.

Hyökkäys on jo paremmalla mallilla. Uski ehdoton ykkös-sentteri ja itse laittaisin Anttilan jo kakkosketjuun, tuli sieltä sitten ketä tuli. Indola siihen Topin vierelle viime kauden tapaan. Pesonen, Hietaharju ja Uusitalo tuovat mestiskokemustaan, ja varsinkin Hente myös taitoa. Kaikki H2:sta tulleet pelaajat ovat myös tärkeitä ja toivottavasti heitä tulisi vielä lisää. Itse näkisin joukkueessa mielelläni Juha Penttilän tapaisen "snaipperin". Hänet kun istutettaisiin Uskin vierelle niin alkaisi varmasti verkko soida tiuhaan. Tiedä sitten mikä on Hermes2:n kokeneemman kaartin suunnitelmat.

Manageri on myös vaihtunut H2:n viime kauden manageriin Matti Sipiläiseen. Positiivinen asia sekin.

Kun tässä ehdin jo pelkäämään että treenimatsit Sporttia vastaan on tältä erää ohi, niin heti tuli kuitti. Hyvä saada kovia pelejä alle ennen kauden alkua.

Edit: Ei taida vielä olla lyöty päivämääriä lukkoon noiden Hermeksen ja Sportin otteluiden osalta. Ainakaan Sport ei omassa ohjelmassaan kertonut näistä peleistä. Jospa ovat sellaisia että katsotaan sitten syksyllä sopiva rako.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Petski kirjoitti:
Ihan positiivisella mielellä näiden uutisten suhteen. Hyökkäyksen runko on kasassa. Maalivahdit ovat varmasti "riittävän" hyviä tähän sarjaan. Hakeekohan Niemi sopparia mestikseen kun ei sellaista vielä Hermekseen omaa? Hänet olisi ehdottoman tärkeää saada pysymään joukkueessa. Samoin Aro olisi huippuvahvistus suomi-sarjaan, mutta onko hänelläkin mestis tavoitteena. Sport olisi ainakin lähellä.

En usko että Aro Mestikseen siirryttyään ainakaan Sportiin enää mahtuisi.Peruspakkeja on meillä jo aika mukava nippu ja nyt siihen haetaan ilmeisesti yhtä P-Amerikkalaista kermaksi kakun päälle.Toivottavasti jatkaa teillä.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
fågel kirjoitti:
En usko että Aro Mestikseen siirryttyään ainakaan Sportiin enää mahtuisi.Peruspakkeja on meillä jo aika mukava nippu ja nyt siihen haetaan ilmeisesti yhtä P-Amerikkalaista kermaksi kakun päälle.Toivottavasti jatkaa teillä.

Jos olen ymmärtänyt Aron tilanteen oikein, hän on saanut opiskelunsa päätökseen ja miehen peliuran kannalta ratkaisevaa lienee se, mistä löytyy sopivia töitä. Toivon mukaan jokin kokkolalainen yritys pystyy tarjoamaan oikean alan töitä hänelle, sillä olisi varmasti ensi kaudella Hermeksen ykköspuolustaja.

Aiemmin laittamastani omasta toivelistasta sopimusten suhteen unohtui Jani Kylmämaan nimi. Hänellä kuitenkin jo aika vahvat siteet Kokkolaan, kova taistelija ja muutenkin fiksu kaveri. "Kylmiksen" jääminen Hermekseen olisi loistava juttu...
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Kun tässä näistä raha-asioista on väännetty niin laitetaan nyt Hermeksen ensikauden pelaajabudjetti: 40000€. Näin ilmoitti Hermeksen markkinointihenkilö päivän Keskipohjanmaassa. Lisäksi kertoi että vain muutama pienempi yritys on jäämässä pois. Tästäkin on täällä joku jotain muuta kertonut. Toivottavasti tuo ensimmäinen on oikein:)

Ja hieman ohi aiheen. Junior-Hermes on saanut kaupungilta luvan kattaa tekojään. Junior-Hermes vuokraa sen viideksi vuodeksi jonka jälkeen siihen pitäisi pykätä oikein uutta hallia tms. Tekojää katetaa Besthall-tyyppisellä pressukatoksella. Junior-Hermes aikoo hoitaa kulut myymällä yksinoikeudella kaikki mainospaikat hallista. Lisäksi se myös jakaa kaikki jäävuorot. Hieno juttu sillä juniorien jääaika saadaan tuplattua. Kauan ollut pula jääajoista näyttää nyt hieman helpottavan.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
mendieta kirjoitti:
Mikä on Hermeksen taloudellinen tilanne? Lähteeni kertovat, että palkkoja on paljon maksamatta ja jopa k:lla alkava kirosana sanottiin.

Samaan aikaan manailtiin sitä Hermes kakkosen kuoppaamista, sillä jos Hermes nyt kupsahtaa niin vauhtia haetaan todella alhaalta vrt. mistä sitä haettaisiin, jos kakkonen olisi vielä olemassa.

Voi olla ettei kaikkia katkeroituneita ilman sopimusta jääneitä "veskoja" kannata tosta vaan uskoa? eihän.!
Hyvää kesää ja jussia vain sinne Vaasaan..
 

kakes

Jäsen
mendieta kirjoitti:
Käy ihmeessä Wasalandiassa. Se on nykyään enemmän 'sun ikäisille' suunnattu. Tropiclandiaakin suosittelen, ite käyän aika-ajoin ja tykkään.
Aijaa, Tropiclandiassa nyt en oikeastaan välitä käydä. Siellä kun on niin matalat altaat. Tuntuu olevan enemmän lasten makuun se paikka.

Enivei, Kokkolalainen joukkue näyttää tulevan ja hyvä niin. Pörröjäkään ei liiemmälti ole leviteltävissä joten näillä eväillä mennään.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Hiljaista on Hermeksen osastolla näin kesällä. Toivottavasti Hermeksen sopimusrintamalla ei olisi yhtä hiljaista ja uusia soppareita syntyisi. Tällä hetkellä 13 sopimusta ja lisää tarvitaan. Itse toivoisin että sopimuksiin saataisiin seuraavia nimiä: Puolustukseen Siirilä, Niemi, Rantala, Aro ja Salmela(Jeppis). Hyökkäykseen Penttilä, Juujärvi, Kylmämaa ja Lassi(Jeppis).

Hietaharju-Uski-(Penttilä)
(Aro)-(Salmela)

Indola-Anttila-(Kylmämaa)
(Niemi)-(Rantala)

Uusitalo-(Lassi)-(Juujärvi)
(Siirilä)-Kaas

Pesonen-Toskala-Leskelä
Ojatalo-Sippola

Lahtonen&Friis

Ketjut saisivat mennä miten menisivät mutta kyllä tuollaisella joukkueella pärjättäisiin. Toivottavasti kuultaisiin jotain uutisia ennen syksyä. Positiivistä oli se kun edellisen kerran sopimuksia julkaistiin että lehdistötilaisuudesta ilmoitettiin jo hyvissä ajoin seuran sivuilla. Ennen vastaavaa ei tapahtunut.

Ja ohi aiheen. Hermeksen sivujen uutisarkistossa lukee uutinen että sivuja uudistetaan. Onko tämä vain vanha uutinen edelliseltä kerralta vai onko sieltä todella tulossa uudet sivut?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hyvältä näyttää nuo Petskin ketjukoostumukset ja todennäköisesti rinki tulee olemaan lähes tuo. Kyllähän jokunen kova maalintekijä voisi Uskin viereen hankkia ja kenties joku kokeneempi kaveri vielä vahvistukseksi puolustukseen, jos ei Aro jatka.

Miten käy Hermes-2:sen, ei taida löytyä tarpeeksi miehiä vaikka viime kauden H-2:sen kokeneempi kaarti (Yli-Hukka, Forsell, J. Aalto ym. ) ei taida ainakaan ykkösjoukkuessa pelata? Ainakin joukkue on ilmoitettu kakkosdivariin ja olisi hyvä jos saatais siihenkin sarjaan joukkue. B-nuorista on kumminkin liian suuri harppaus S-sarjaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös