Heinolan Kiekko 2010–2011

  • 147 082
  • 448

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Lisää pullia uunista ulos, kanukkisentteri Denver Manderson HeKiin.


Ainakin nimen perusteella täytyy olla aivan huikea jamppa.


Jatkoajan uutinen:
HeKi nappasi Denver Mandersonin

Mestis-joukkue Heinolan Kiekko vahvisti hyökkäyspäätään kanadalaisella Denver Mandersonilla. Manderson siirtyi HeKiin European Trophy turnausta isännöineestä EC Red Bull Salzburgista.

21-vuotias kanadalaishyökkääjä on jo HeKin viides ulkomaalaispelaaja. Viime hetken vahvistukset ovat tulleet ajankohtaiseksi loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi Jesse Rohtla on toistaiseksi Pelicansissa tuuraamassa loukkaantunutta Tommi Paakkolanvaaraa.

- Kiinnostuimme hänestä jo kesällä, mutta nyt sitten pääsimme sopimukseen. Sentteritilanteemme on tällä hetkellä loukkaantumisten ja Rohtlan Pelicans-pestin vuoksi kehno, joten hankinta oli ajankohtainen. Hän on toiminut aiemmissa joukkueissa kapteenina. Hän on hyvä syöttelijä ja tottunut pelaamaan johtavassa roolissa. Rightin pelaajana hän tuo lisää variaatioita hyökkäykseen, kuvailee HeKi-valmentaja Janne Sinkkonen värväyksensä ominaisuuksia.

Sekä laidassa että keskellä viihtyvä Manderson saattaa olla todella kovan luokan kaappaus Mestikseen. Elo-syyskuussa pelatuissa viidessä europelissä mies saalisti 1+1 tehopistettä. Jälki oli kuitenkin huomattavasti järeämpää viime kaudella Kanadan toiseksi korkeimmalla junioriliigatasolla. BCHL-liigaa pelaavan Penticton Veesin riveissä pelatuissa 50 ottelussa kasaantui hurjat tehopisteet 40+73 = 113. Lisäksi 16 playoffs-peliä poikivat messevät tehot 10+15 = 25.

Kokemusta on myös OHL ja OPJHL sarjoista. 178-senttinen ja 78-kiloinen Manderson ei ole kokonsa puolesta jättiläinen, mutta vahvuudet löytyvätkin juuri kiekollisesta pelistä. Luistelusta ja liikkeestä löytyy vielä parantamisen varaa.

Apuja kanadalaisen hankkimiseen tuli HeKin yhteistyöjoukkue Pelicansilta, sekä Sinkkosen apuna toimineelta salaperäiseltä kiekkovaikuttajalta.

- Iso kiitos Pelicansin Pasi Nurmiselle ja Ilkka Kaarnalle. Viikko sitten miehet kävivät tosissaan jumppaamaan asian eteen. Pelaaja löytyi erään kontaktini kautta. Hän on tunnettu kiekkovaikuttaja, mutta hän tulkoon sitten esille kun on sen aika. Näimme elokuussa hänen pelaavan, kun Salzburg kohtasi Euro-pelissä Tapparan ja olimme tyytyväisiä näkemäämme, Sinkkonen sanoo.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mulla ei ole mitään käsitystä, mikä mehukattisarja tuo BCHL on, enkä ehdi nyt guuglaamaankaan, kun pitää mennä kesän vikoihin grillibileisiin. Mutta on sieltä koviakin kavereita ponnistanut. Esim. muuan Paul Kariya valittu aikoinaan sarjan parhaaksi pelaajaksi - ja tämä Denverin poikahan voitti sai osakseen saman kunnian viime kaudella!
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Eiköhän tälläkin veijarilla oli kahden suunnan soppari joten tarpeen vaatiessa lienee myös Pelsujen käytettävissä. Ainakin voisi olla hyvä veto jos on halpa sälli?
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Upea sopimus, täysin odottamaton! Tosin tälläiset sopimukset ovat siinä mielessä riskialttiita, että nytkin Mandersonilta odotetaan kovia tehoja tulevalle kaudelle, vaikka sen suurempia näyttöjä mieheltä ei ole Eurokentiltä. Toki nuo ET pelit ovat jonkinlaisia suunnannäyttäjiä, ja jos kerta Sinkkonen on nähnyt miehen pelaavan Tapparaa vastaan Suomessa, uskon Mandersonin myös sopivan Sinkkosen HeKiin. Ainakin näin ennakkoon asettelisin Mandersonia ykköskoriin: Manderson-Straupe-Makkonen. Tämän videon perusteella mies tarvitsee itselleen vain pätevän tarjoilijan: http://www.youtube.com/watch?v=-vqQmLdgp04 (linkki youtubeen) Ihan pätevän oloinen kaveri, vaikka aikuisten tasolla näytöt ovat tosiaan vähäiset.

Ainakin tämä Denverin hankinta osoittaa, että ensi viikolla alkavaan kauteen ei lähdetä karsinnat mielessä, vaan tekemiseen todella satsataan. Denveri tuo samalla kaivattua leveyttä hyökkäykseen, ja ainakin näin ennakkoon odotukset ovat kovat kaverin suhteen. Ja kun muutama tunti aiemmin Pelicans ilmoitti Yorkin sopimuksesta, tippuu Lahdesta kauden mittaan roppa kaupalla liigatason pelimiehiä meidän iloksi.

Jatkoajan kausiennakossa HeKi jäi jumboksi. Veikkaaja haukkui HeKin pelaajat, valmennuksen, hallin, kaupungin, yleisön ja kaiken siltä väliltä. Noh, eipähän ole joukkueella turhia paineita ennen sarja-avausta. Mutta mistä kummasta se johtuu, että yleisö ei löydä hallille pelipäivinä? Viisikinsataa silmäparia kotiotteluissa on Mestistasolla niin vähäinen määrä, että sitä on saatava kohennettua kauden mittaan. Toki jos joukkue menestyy, niin yleisöäkin piisaa. Juniorit ilmaiseksi fanipaita päällä on kampanjana hyvä. Lisää näitä!

Tässähän alkaa odottaa innolla keskiviikkona pyörähtävää sarjakautta. Jo Mandersonin takia on päästävä hallille. Eipähän ainakaan pitäisi jet lagin painaa Denverin pohkeissa, kun kerta Saksanmaalla on viime viikot viettänyt.

Edit. Ei ainakaan uutisessa mainittu mitään kahdensuunnan sopimuksesta?
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Eiköhän tälläkin veijarilla oli kahden suunnan soppari joten tarpeen vaatiessa lienee myös Pelsujen käytettävissä. Ainakin voisi olla hyvä veto jos on halpa sälli?
Eipä ole Pelsulla käyttöä enää uusille senttereille ilman loukkaantumisia ja yksi senttereistä pelannee jo laidassa joka tapauksessa, ollen siten varalla käytettävissä.
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kaikilla HeKin pelaajilla on käytännössä kahden suunnan sopimus. Hyvillä näytöillä käy kutsu liigaan. HeKi tuskin kummemmin estelee, jos joku pelaaja pystyy nousemaan liigatason pelaajaksi. Olen saanut sen käsityksen, että jos HeKistä pelaaja lähtee Pelicansiin, tulee sieltä yksi pelaaja takaisin päin. Tietysti asia on eri jos Lahdessa on isompi loukkaantumis-suma.

Manderson voi olla hyväkin munkki. Voisi kuvitella tuon Kanadan B-junnuliigan olevan tasoltaan parempi kuin kotomaan A-nuorten vastaava I-divari. Ja pääsihän tämä Denveri pisteille näissä muutamissa Trophy peleissäkin. Hyökkäyspää alkaa näyttää aika vahvalta. Vielä kun Lahdesta tai jostain tulisi yksi kokeneempi hyvä puolustaja.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Ottipas silmään tämmöinen kirjoitus Jatkoajan etusivulta http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=10413

Onko meillä jo rahat käytetty, vai onko muuten vaan jäänyt Jesselle huono mieli Heinolasta? Minun puolestani Uroselle sopimusta kouraan ja heti. Tämmöistä luontaista maalintekijää kaipaa mikä tahansa joukkue, ja meidän nykyisessä rosterissa olisi kärkihyökkääjiä ehdottomasti.

Nyt Jasi ja kaverit hereillä, jos rahaa löytyy niin kaikki tähän mieheen kiinni. Kiitos!
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Se voi hyvinkin olla että Jesse on tuumaillut että haetaan pelipaikkaa ulkomailtakin. Mutta toisaalta viimekausi oli yllättävän vaisu Uroselta joten sekin voi olla että on vaikuttanut siihen. Tietämättä tarkalleen onko sopimusta tarjottu on hankala spekuleerata.

Viimeisimmän hankinnan kanssa lienee kyllä aika selvää että rahat budjetissa alkaa olla finaalissa joten siinä mielessä Urosen pelaaminen HeKissä ensi kaudella tuntuu aika epävarmalta jollei jopa erittäin epätodennäköiseltä.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Onko meillä jo rahat käytetty, vai onko muuten vaan jäänyt Jesselle huono mieli Heinolasta?

Kuulemani mukaan mies tykkäsi pelata HeKissä, mutta ei viihtynyt kaupungissa. Samoiten jotkin talvella kirjoitetut facebook päivitykset puhuvat sen puolesta, että Urosella ja valmentaja Sinkkosella ei ollut lämpimimmät välit. Toki Jesse mahtuisi edelleen HeKin pelaavaan kokoonpanoon heittämällä.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Tämän videon perusteella mies tarvitsee itselleen vain pätevän tarjoilijan:

Onnea Heinolaan Denveristä! Hienoa että jälleen uusi pohjois-amerikkalainen sarjaan, nähdään vähän erilaista peliä kuin kotimaisilta. Jasin mukaanhan hän ei mitään tarjoilijaa tarvitse, vaan maalintekijän. Uronenhan olisi ehkä ollut sellainen, mutta eiköhän sopimus olisi jo tehty jos tarvetta olisi.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Lupailin aikaa sitten rustailla tulevan kauden ketjukoostumuksia silkan mielihyväntunteen takia. Laittakaa muutkin niin nähdään miten "oma" HeKin rosteri eroaa toisten mielestä. En ottanut mukaan Jesse Rohtlaa ja Matti Huillaa.

1. Ketju

Denver Manderson - Janis Straupe - Jussi-Mikko Makkonen
Antti Turunen - Aki Nurminen

Tuhovoimainen hyökkäysvitja ennakkokaavailussa. Ulkomaalaisvahvistuksiin kohdistuu suuret paineet, vaikkei niitä julkisesti kailoteta. Makkonen Mestiksen ex-maalikuninkaana tarvitsee vierelleen tarjoilijan. Sitä Straupe nettikirjoitusten mukaan on. Manderson on ketjutovereidensa tavoin tarkka laukomaan. Kaikki pystyvät ratkaisuihin.

Onneksi saatiin pidettyä Turunen täällä vielä kauden verran, oli meidän viime kauden johtavia pakkeja. Manne on meidän nuoren pakiston liideri, joten jo sen takia ykköseen.

2. Ketju

Mikko Niinikoski - Anton Kokkonen - Joni Isomäki
Roland Hofer - Antti Kauppila

Ei paljoa sanottavaa tästä. Kaikki tietävät Niiskun ja Isomäen taidot, ja Kokkonen onnistuessaan kuuluu ehdottomasti 2-3 kenttiin.

Kauppila ja Hofer ovat olleet hyviä harkkapeleissä. Ei tästäkään tällä hetkellä muuta.

3. Ketju

Janne Ritamäki - Jere Saarinen - Aapo Lampinen
Pekka Saittakari - Micke Niemelä

Rita kuuluisi top2-kenttiin, mutta kyllä Anton Kokkonen pelasi niin hyvän harjoituskauden, että hän ansaitsee tilaisuuden näyttää osaamisensa. Jere Saarinen ja Martin Ekström kilpailevat paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Lampinen osoitti taitonsa kotipelissä Vantaata vastaan.

Puolustuksesta Saittakari seilailee 1-3 pakkiparien välillä, mutta Niemelän taidoista allekirjoittaneella ei ole aavistustakaan. Laitoin miehen Parkkulaisen edelle "yleisen" mielipiteen takia.

4. Ketju

Martin Ekström - Jukka Sompi - Marko Kiiskinen
Ville Parkkulainen -(Miikka Sireni try-outilla)

Nelosessa pelaa ne jotka ei pärjää ja mahdollisten liiga-apujen syrjäyttämät ylemmistä kentistä. Ekström kuuluisi mielestäni astetta ylempään kaartiin, mutta ainakin näin ennakkokaavailuissa Lampinen ja Saarinen ovat ruotsalaista edellä.

Maalivahdit

1. Timo Väisänen
2. Villem-Henrik Koitmaa

Maalivahdeissa tilanne on täysi selviö ennen kauden alkua. Koitmaa ei pelaa pelin peliä jos Väisänen pysyy kunnossa. In Väiski we trust!
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Mitäpä noihin Jylyn ketjukoostumuksiin on lisäämään. Sinällään vain se että Pelicans lainat tulevat hieman sekoittamaan tätä pakkaa. Toivotaan että ei sekoita liikaa :)

Samaan hengenvetoon pitää todeta että toivottavasti yleisö löytää myös hallille tänä iltana.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Jahas, 2 ensimmäistä eräähän näytti Heinolassa menneen putkeen.
Kävikös Väisäselle jotain vai mikä iski kun Koitmaa maaliin tuli?

Plussaa kolmannen erän maaleista mutta sanotaanpa näin että tulossa on pitkä ja murheellinen rupeama mikäli otteet ei parane...
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Jahas, 2 ensimmäistä eräähän näytti Heinolassa menneen putkeen.
Kävikös Väisäselle jotain vai mikä iski kun Koitmaa maaliin tuli?

Plussaa kolmannen erän maaleista mutta sanotaanpa näin että tulossa on pitkä ja murheellinen rupeama mikäli otteet ei parane...

Väiski hörppäsi oikein kunnolla, ja varmaan joukkuetta heräteltiin ja vaihdettiin Viron ihme maalille. Mutta yllättävän hyvin tuo Koitmaa pelasi, ei tosin tullut vielä hirmuisen pahoja tilanteita.

Joo pitkä kausi tulossa jos ei otteet parane. On tuo peli kehittynyt viime kaudesta, mutta jos me johonkin tällä joukkueella kaadutaan niin löytyy syy penkin takaa. Sinkkonen ei vaan ole valmis, vieläkään, valmentamaan Mestiksessä. Kyllä joukkueessa on niin huimasti potentiaalia, että poffit eivät ole pelaajalistaa tuijottamalla mahdottomuus. Sinkkonen jos joku tän homman vielä kusee.
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
Oli kyllä tosiaan melkoinen kotiavaus Hekiltä ! Kaiken kaikkiaan Koitmaa oli mielestäni ainoa joka sai puhtaat paperit. Jos puolustus ja Väiski pettää jatkossa näin pahasti voipi tulla Kuuselaa ikävä ! Toivotaan, että tämä matsi oli vain alkujännitystä...
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Olihan avauspeli. Kaikki pullat oli vielä hyvin uunissa ennen kuin SaPKo iski. Käsittämätöntä, kuinka pari maalia voivatkaan sekoittaa koko paletin. Puolustus kuutamolla ja Väiski pelasi kaiketi huonoimman pelin minkä muistan nähneeni. Noo, mutta avauspeli on aina avauspeli. Parempi ottaa heti alussa kunnolla kuokkaan niin tietää missä mennään. Perjantaina uudet syötit koukkuun ja onkimaan ensimmäisiä sarjapisteitä.
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
Raportoikaa nyt tarkemmin eilisestä turpiin otosta, itse olin katsomassa Ilmalassa Pelsujen liiga-avausta. Mikä tässä nyt teidän mielestänne on siis niin vaikeaa ? Avattu Sinkkosen pokuille näköjään uusi ketju. Onko puolustus edelleen noin kuralla, että omiin kahden matsin jälkeen on soinut 14 kertaa !
Mistähän löytyy eväät ensi keskiviikoksi, jotta peli käntyisi meille ? Koitmaa aloitukseen...ehkä ?
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
On? Eikai noista päästettyjen maalien määrästä muuta voi päätellä? Nojoo vähän sarkasmia peliin kun vatuttaa tämä HeKin jokavuotinen konttaaminen. Elä ota nokkiisi :)

Tarkoitin tällä lähinnä sitä, että oliko vika puolustuksessa vai menikö monta maalia Väiskin piikkiin ?
 

Kylähullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, KalPa, TPS, Minnesota Wild, Anaheim Ducks
Kuinka suoraan täällä uskaltaa kommentoida yksittäisten pelaajien suorituksia? Eilisen jälkeen tuntuu, että sanottavaa olisi ja paljon.....
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Kuinka suoraan täällä uskaltaa kommentoida yksittäisten pelaajien suorituksia? Eilisen jälkeen tuntuu, että sanottavaa olisi ja paljon.....

Niin suoraan kun sanottavaa on. Kaikki loat pelaajan/pelaajien niskaan jos aihetta on.

Väiskin piikkin voi laittaa vain murto-osan päästetyistä maaleista, hän jos kuka on pelannut edes paikoin omalla tasollaan. Eilenkin avauserässä useampi tärkeä koppi. Puolustus on ihan kuralla. Tuhkanenkin muka liigatason pakki. Siltä se ei todellakaan ole näyttänyt! Mutta huonommat paperit tulisi Nurmiselle, Turuselle ja Saittakarille. Vain Hofer on pelannut mainiosti, Antti Kauppila heti italiaanon perässä.
 

Hangref

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, JYP, Peliitat
Kuinka suoraan täällä uskaltaa kommentoida yksittäisten pelaajien suorituksia? Eilisen jälkeen tuntuu, että sanottavaa olisi ja paljon.....

Anna tulla vaan! Itse en ole pelin peliä, vaihdon vaihtoa nähnyt. Olisi kiva kuulla miten yksittäiset pelaajat ovat pelanneet. Erityiset pelimannit Aki Nurminen, Roland Hofer, Denver Manderson(erityisesti hän, voiko odottaa pistetilin aukeamista lähiaikoina?), Janis Straupe ja Marko Kiiskinen. Vaikak tulokset ei oo mairittelevia olleet, niin löytyykö ketään puhtaiden papereiden saajaa?
 

Kylähullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, KalPa, TPS, Minnesota Wild, Anaheim Ducks
Jokuhan tästä joka tapauksessa ottaa itseensä, mutta.....

Itse en kyllä antaisi Väisäselle kovin helposti synninpäästöä, sen verran monta hörppäystäkin on noihin 12 päästettyyn sisältynyt. Totta, että niin puolustajat kuin hyökkääjätkin ovat syötelleet vastustajia suorille maalipaikoille, mutta kyllä näkemäni Pelicans-harjoituspelin perusteella odotusarvo Väisäsen taidoille oli paljon paljon korkeammalla. Ja kumman helposti hänelläkin on parin omiin menneen maalin jälkeen itseluottamus romahtanut.

Totta on se, että Koitmaa on päässyt maalille tavallaan paineettomassa tilanteessa, kun takaa-ajoasema on ollut suhteellisen mahdoton eikä vastustajakaan ole enää aivan apinan raivolla hönkinyt päälle, mutta varsin kelvollisesti on nuori mies hommansa hoitanut. Molemmissa hänen taakseen tehdyissä maaleissa maalin edessä ollut oma pelaaja ei ole hoitanut omaa työtään ollenkaan. Voi olla, että aloittavan maalivahdin paine voi olla hänelle turhan kova, mutta hitto soikoon, ei se tulos ainakaan kovin paljon huonompi voi olla kuin mitä on ollut näissä kahdessa pelissä. Pelsun A-nuorista lainaan veska, aloittavaksi ainakin pariin peliin vuoroin hän ja Koitmaa ja Väisänen etsimään kadonnutta itseluottamustaan jo hyvissä ajoin kun se voi olla vielä jossain löydettävissä.

Sitten tapaus Makkonen. Voi hyvää päivää sanon minä. Pois kokoonpanosta vähäksi aikaa ja hiton nopeasti! Mies on ollut täysin pihalla eikä ainakaan viime pelissä tehnyt paljon mitään muuta kuin sotki Ritamäen ja Straupen orastavan yhteispelin. Tehdään vaikka Tinatuoppien kanssa vaihtokauppaa ja vaihdetaan Makkonen Kuuselaan vähäksi aikaa. Sori vaan tuhannesti, mutta Makkosella on jotain todella pahasti pielessä eikä silloin kyllä ole mitään asiaa pelata tällä tasolla ja varsinkaan joukkueessa joka odottaa häneltä oikesti onnistumisia.

Jos mahdollista niin tuorein hankinta Manderson oli eilisessä pelissä vieläkin surkeampi kuin Makkonen. En suostu täysin häntä vielä tuomitsemaan koska hän on kuitenkin ollut joukkueessa vielä suhteellisen vähän aikaa, mutta jos otteet eivät tuosta oleellisesti parane parin seuraavan viikon aikana niin mieluummin sitten kutsuisin sen ei pahemmin näyttöjen mahdollisuuksia saaneen Ozollapan takaisin. Ainakin hän uskalsi mennä tilanteisiin, vaikka vähän jäähyherkältä vaikuttikin.

Pakeista Hofer on ainoa, kuka on oikeasti uskaltanut pelata. Kauppilaakaan en teilaa, on kuitenkin ehkä enemmän onnistunut kuin epäonnistunut ja Turunen menee ehkä sellaisessa fifty-fifty -tilanteessa, mutta muista ei ole vielä paljoa positiivista sanottavaa. Tuhkanen on pelannut yhden hyvän erän eli Sapko-pelin ekan erän ja sen jälkeisiä otteita katsoessa olikin jo erittäin selvää, että ilman loukkaantumisia hänellä ei ihan heti tule olemaan mitään asiaa Pelsun kokoonpanoon. Eihän mies uskalla enää edes laukoa!!

Hyökkäyksessä pirteintä peliä olen nähnyt Kylmämaalta sekä ketjulta Kiiskinen-Sompi-Ekström. Ritamäestä ja Straupesta voi kehittyä hyvä tutkapari, samoin kuin Isomäestä ja Kokkosesta, mikäli valmennus ei taas päätä heittää koko hyökkäysketjustoa täysremonttiin. Lampinen on ihan hyvä, mutta usein turhan itsekäs ja hukkaa siitä syystä paljon paikkoja. Niinikosken peli-ilme on ollut ehkä yllättävänkin pirteä, mutta hyökkäyksessä tehdyt päätökset vähemmän hyviä. Syöttöjä väärään aikaan ja väärille kavereille ja omat laukaisut aivan onnettomia. Tosin tämä sama koskee suurinta osaa HeKin pelaajista tällä hetkellä.

Yv-peliä on jo kuulemma treenattu, mutta jos on niin miksi silloin ei 1,5 minuutin kahden miehen yv:n aikana saada aikaiseksi edes sitä yhtä ainoaa laukausta??? Ja missä on se maskimies maalin edestä? Yhä. Vieläkin. Keinänen oli hyvä yv:n pyörittäjä, mutta kieltäydyn uskomasta, että ilman Keinästä HeKillä ei ole elämää eikä varsinkaan ylivoimapeliä. Ei se Keikka nyt niin ylivoimaisen paras pelaaja ollut ja järjesti niitä yv-maaleja viime kaudellakin muutkin kuin yksin hän. No, ehkä se siitä kauden mittaan paranee. Toivottavasti.

Jos pelit kotona jatkuvat yhtä pahana rypemisenä, alkavat katsojaluvut kohtapuoliin ennemmin ykkösellä kuin kakkosella tai kolmosella, Heinolassa yleisö on aina osannut protestoida jaloillaan. Ja miksi ei protestoisi jos joukkue menee omiensa edessä ilta toisensa jälkeen täydelliseen kokovartalokipsiin. Mikä on niin oleellisesti muuttunut sen ensimmäisen Mestis-kauden jälkeen, jolloin HeKi vielä oli tunnettu siitä, että kotiluolasta siltä ei kukaan saanut pisteitä ilman hurjaa tappelua? Mikä kotikaukalosta on tehnyt joukkueelle niin pelottavan paikan?
 
Viimeksi muokattu:

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Yhdyn melkein kaikkeen Kylähullun kommentoimaan. Ainoastaan Väisäselle antaisin sen synninpäästön. Ei maalivahtiakaan kaikesta voi syyttää, jääkiekko on joukkuepeli, eikä pelkällä maalivahtipelillä pelejä voiteta. Mutta on se Koitmaakin jo kyntensä näyttänyt, saisi luvan aloittaa seuraavassa pelissä maalilla.

Ei... Ei kerta kaikkiaan YV-peliä ole voitu harjoitella! Niiiin kamalaa se on ollut. Niinä harvoina ylivoiminaan HeKiltä ei olla nähty mitään pakkopeliin viittaavaa. Ei maskimiestä, ei laukauksia. Syötöt menevät harvoin lapoihin. Viivamiehet eivät saa pidettyä kiekkoa hyökkäysalueella. Pyöritään vain kulmissa. Kuullostaako siltä että erikoistilannepelaaminen toimii?
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lampinen on ihan hyvä, mutta usein turhan itsekäs ja hukkaa siitä syystä paljon paikkoja

Ainakin KooKoo -vuosina Lampinen "eli" peliajasta ja mahdollisuuksista. Sitten kun valmentajat antoivat peliajan ostokavereille, niin tehotkin jäivät pienelle. Luulisin, että jos Heinolassa saataisiin kasaan vakioketjut, niin tämä kiharatukkakin pääsisi taas omalle tasolleen. Fiilispelaaja, parhaimmillaan melkein täydellinen. Niinkuin äitinsä! Jep.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös