Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. Abdel Jäsen

  Voisin uutena liittyä mukaan!

  Joukkueen nimi: Pehmee Kosketus
   
 2. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  FC Asterix ottaisi kutsun ilomielin vastaan!
   
 3. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Kutsu lähetetty nyt sinullekin. Vielä näyttäisi olevan kaksi paikkaa vapaana, @Abdel näkyikin jo liittyneen mukaan.
   
 4. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Noniin, turnaustulokas 1. FC Leppäviita Conquerers odottaa suurella jännityksellä Jatkoaika Cupin maanantaista avauskierrosta. Hattrick tökki taas sen verran, että suurta ennakkoanalyysiä lohkosta ei pystynyt nyt tekemään, mutta pikaisen sarjatasotsekkauksen perusteella lähdetään vahvasti haastajan roolissa tavoittelemaan jatkopaikkaa. Joukkue on tosin pienoisessa murrosvaiheessa vähittäisen sukupolvenvaihdoksen myötä, joten ei tässä nyt kuuta lähdetä taivaalta tavoittelemaan.
   
 5. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Lainaus:
  Siellä Hämeenlinnassa on saatu juhlia ihan huolella, mutta juhlat loppuu tänään! Nahkamunkki latoo sellaiset lukemat taululle, että kuoharit menevät vääräänkurkkuun!
   
 6. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Tämän keulimisviestin lukemisen jälkeen vituttaa entistäkin enemmän, että kovalla hallinnalla ansaitun Robert Sabolin tasoitusmaalin jälkeen Erkka Kalske onnistuu vielä tekemään voittomaalin vieraille. :D

  Ei vaan, oikeinhan tuo meni. Vähän kuin Kärpät, onnistuimme kuitenkin yllättävänkin hyvin roikkumaan taitavamman ja nopeamman joukkueen vauhdissa, hirveällä raivotrapillä pitämään pelin numerollisesti tasaisena ja iskemään ainoasta paikasta maalin.
   
 7. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Jäi ekan kerran ikinä laittamatta konoonpanot lauantaina, kun oli ajatukset ihan muualla.
  On kyllä muutenkin jo aikalailla hiipunut kiinnostus Hattrickiä kohtaan, mutta jos nyt vielä jatkais, kun ei tää yksi tappio vielä mikään katastrofi ollut.
   
 8. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Varmaan joskus tulee se aikansa kutakin tunne. Varsinkin kun uudistukset tuntuvat vain vaikeuttavan hattrickin käyttöä.

  Itse olen pelannut vuodesta 2011 ja toistaiseksi olen vielä hyvin jaksanut. Motivaatiota nyt saan ehkä siitä, että olen saanut kehiteltyä kaikkien aikojen joukkueeni ja rahaakin on pankissa mukavasti.
   
 9. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Itellä nuo joukkueet (2) ovat vähän sellaisessa mitähän sitten vaiheessa. Ykkös ja samalla vanhempi joukkue seilaa 4:sen ja 5:sen välii ees taas ja kakkos joukkue on jumittunut 6 divarii vaiherikkaalla menestyksellä,millon voitetaan koko sarja,millon ollaan 4:jäs. Tää vähän niin kuin polkee paikallaan,eikä oo oikein tietoo mitä kannattais joukkueille tehdä.
   
 10. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  FC Asterix selviytyi vähän yllättäen Jatkoajan turnauksen finaaliin.

  Toki viidestä pelistä on tullut pelkkiä voittoja. Vielä pitäisi yksi kaivaa.
   
 11. Abdel Jäsen

  Onko täällä tuoretta pakkitreenin läpivienyttä antamaan neuvoja allekirjoittaneelle?
  Olen nyt jo useamman kauden jauhanut sitä ja meinaa kärsivällisyys loppua, kun tuntuu niin hidasta olevan.
  Eli minkä ikäisenä olette sitten lopulta treenikkeenne myyneet? Itsellä nyt kaksi parasta karvan päälle 20v, jotka luultavasti ovat molemmat perjantaina unohtumattomia puolustustaidoltaan, molemmilla myös löytyy ihan hyvät oheistaidot.
   
 12. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Onnittelut seurahistorian ensimmäisestä Jatkoaika Cupin finaalipaikasta!

  Hieman jäi kieltämättä tulos (AC Niinivaara–FC Asterix 1–2) kaivelemaan, kun olin kuitenkin arvosanojen perusteella aavistuksen edellä pelissä. Mutta eihän tuo ero toki suuri ollut, ja viime kauden alkulohkoon jäämisen jälkeen jo välieräpaikka oli AC Niinivaaralle periaatteessa ihan ok tulos.
   
  Tilastomies ja Lert tykkäävät tästä.
 13. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Lainaus:
  Itse aloitin hatun 2011, ja vasta toista nousua ylöspäin tekemässä. Miun mielestäni jonkinmoinen menestyminen vaatii tosi pitkän ajan suunnitelman eteenpäin. Pikavoittoja ei juuri ole tarjolla. Ensimmäisellä kertaa rakensin oman joukkueeni puolustuksen, laiturit, sekä keskikentän omista kasvateista. Kolmosen keskikastiin tuolla päästiin, sitten kun huomasin, ettei ylemmäs ollut mahdollisuuksia laitoin pelaajat rahoiksi. Nyt tekemässä uutta tulemista pikkuhiljaa. Viimeeksi yritin hallinnan, ja puolustuksen kautta, ja tällä kertaa hallinnalla ja hyökkäyksellä.
  Harmikseni tällä kaudella nelosessa, on lohkossani ihan todella kova joukkue, jonka kanssa noususta taistellaan. Ensiviikon lauantaina kohdataan, ja voittaja tullee nousemaan.

  Nahkamunkki tällä hetkellä on jo kovempi joukkue, kuin koskaan kun kolmosta pelasin, ja harjoituksen sekä kassan myötä tulee paranemaan toivottavasti sille tasolle, että kakkoseen pitäisi jossain vaiheessa päästä. Hehe.
   
  Jaded tykkää tästä.
 14. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  No niin voitto tuli ja FC Asterix nappasi vähän leijonien tapaan altavastaajana historiallisen ensimmäisen jatkoaika Cup voittonsa!

  Finaalissa Sininen Kyynel oli hallitsevampi osapuoli ja 20 simuloinnin otannalla olisi voittanut 18-2 tuon ottelun. Nyt kuitenkin onni oli puolellani.
   
  Bird tykkää tästä.
 15. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Jatkoaika Cup, 20. kausi – mitalipelit

  Finaali

  Sininen Kyynel–FC Asterix 1–2 (0–0)

  Välierät

  Sininen Kyynel
  –Thug Angelz 3–1 (2–1)
  AC Niinivaara–FC Asterix 1–2 (1–1)

  Turnauksen 20. kausi päättyi maanantai-iltana pelattuun finaaliin. Sarjassa nelosdivarilohkonsa keskikastissa tarpova FC Asterix huipensi upean turnauksensa kahteen perättäiseen 3. divisioonajoukkueen nitistämiseen. Välierissä kaatui AC Niinivaara, ja finaalissa meni nurin Jatkoaika Cupin hallitseva mestari Sininen Kyynel.

  Sininen Kyynel hallitsi palloa loppuottelussa noin 55-prosenttisesti, mutta muutoin homma oli arvosanoiltaan suht tasaista. Kaikki maalit nähtiin vasta viimeisen 25-minuuttisen aikana. Asterix meni ensin johtoon, SKY tasoitti, ja 85. minuutilla Silvio Deggelmann niittasi Asterixille mestaruuden tuoneen 2–1-osuman. Mainittakoon vielä, että finaalijoukkueet kohtasivat jo myös alkulohkossa, ja tuolloinkin Asterix vei voiton (4–2).

  Onnittelut Asterixille (manageri @Lert), josta tuli yhdestoista eri Jatkoaika Cupin voittanut joukkue. Myöskään hopea ei ole tässä turnauksessa koskaan minkäänlainen häpeä, joten onnittelut luonnollisesti myös Siniselle Kyyneleelle (@Blue F)!

  Seuraava turnaus voisi käynnistyä sitten joskus loppukesästä. Perinteisestihän Jatkoaika Cup on osunut HT:n sarjakauden jälkipuoliskolle, joten aloittelen varmaankin uuden turnauksen kokoamista viimeistään elokuun puolivälissä.

  Ja lopuksi perinteiseen tapaan Jatkoaika Cupin mitalitaulukko 20 pelatun kauden jälkeen. "Pronssit" ovat siis sijoja 3.–4., koska turnauksessa ei pelata pronssiottelua.

  Koodi:
  AC Niinivaara       (Bird)    5–5–4
  Citystars         (mico)    3–3–3
  Kiksautus FC       (Brutus)   3–1–2
  Sininen Kyynel      (Blue F)   2–1–2
  Nahkamunkki        (Krepo)    1–2–4
  FC Arabia         (Footless)  1–1–3
  FC Villahousut      (McTorso)   1–1–2
  Peppulit         (Peppuli)   1–0–3
  Hyhkyn Hurjat       (Tumbenson)  1–0–1
  FC Asterix        (Lert)    1–0–1
  FC Pizzapojat       (Hocki)    1–0–0
  Thug Angelz        (Lunatico)  0–2–4
  Bengali Phantoms     (Aatelinen)  0–2–0
  Pallo-Peikot, Voikkaa   (Tilastomies) 0–1–4
  JäSy           (Salming)   0–1–0
  Rosy Reloads       (Karpat46)  0–0–2
  FC Pihlis         (Center#30)  0–0–2
  FC Jykke         (Jykke1978)  0–0–1
  BööleBoys         (Mad E)    0–0–1
  Arctic Knights      (Rapala)   0–0–1
   
  Kaspo ja Lert tykkäävät tästä.
 16. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Voihan kökkö. Ei tää toinen joukkue noussu vieläkää pois kutosesta ja tästä rasittavasta sarjasta. Nousu karsinnassa hävisin rankkareilla 5-4. Sarjassa on siis joukkue jolla ei ole tarpeeksi pelaajia avaukseen vaan joka ottelusta tulee 5-0 voitto. Rasittavaa.
   
 17. Abdel Jäsen

  Haluaisiko joku auttaa? Vuoden päivät on nyt pelattu alimmalla sarjatasolla, ja nyt ensimmäistä kertaa näyttää realistiselta kamppailla sarjanoususta alkavalla kaudella.

  Puolustusta on tullut koko aika reenattua, joista nyt pari kovinta treenikettä jätin toistaiseksi vielä itselle. Hilloa on tilillä karvan alle 7 miljoonaa. Mihin tuota rahaa olisi järkevintä tässä kohtaa sijoittaa? Ostanko uudelle pelipaikalle taas niitä 17 v ukkoja ja alan treenaamaan niitä? Vai jotain vanhempia ratsuja? Nousu kovasti polttelisi. Myös erinomaisen valmentajan hankinta on käynyt mielessä.
   
 18. Makinpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Japani
  Lainaus:
  En nyt ole kyllä paras henkilö neuvomaan, kun itsekin noita alempia divareita koluan. Yleinen neuvohan tuntuu olevan että nuoria 17v ostelee ja niille sitten paljon pelinrakennusta. En tiedä sitten tarviiko sun toimia samallalailla, kun jo vuosia pelistä alla jonkin verran ja joukkue ei ilmeisesti ole ihan alkutekijöissään. Varmaan kuitenkin kannattaa panostaa tuohon keskikentän tehoihin jos haluaa ylemmäksi nousta. Toki jos sulla on todella kova puolustus, niin voit panostaa vaikka hyökkäykseen ja ruveta pelaamaan vastahyökkäyksillä. Vastiksilla voittaminen säännöllisesti taitaa mennä toki aika vaikeaksi ylemmissä divareissa. Mun sarjassa on kylläkin yks joukkue joka pelaa jokaisen pelin vastahyökkäyksillä, ihan hyvin se pärjää sarjassa ja vaikka aina sitä vastaan pelatessa tietää mitä on vastassa, on kyseisen joukkueen voittaminen hankalaa.

  Joukkueen voi rakentaa niin monella eri tavalla ja silti menestyä. Mulla ei ole paljoa keskikentällä tehoja, mutta puolustus ja maalivahti on sarjatasoon nähden tosi kovalla tasolla. Kaikilta pelaajilta löytyy myös erikoisuudet, jotka ovat omasta mielestä hyvin tasapainossa. Vitosdivarissa pystyn tällä tavalla voittamaan sarjan, ylemmäksi en vielä halua nousta sillä siellä en pärjäisi.

  Erinomaista valmentajaa en hankkisi, hyvällä pärjää aivan varmasti, siihen vielä vaan riittävästi johtajuutta päällä. Valmentajan korkea johtajuus tuo boostia keskikentän tehoihin ja sitä kautta lisää hallintaa otteluissa. Mulla on ollut tapana hankkia siirtolistalta pelaaja, jolla on hyvä johtajuus ja jonkin verran kokemusta. Pelaaja on muuten ollut taidoitaan sellainen että siitä on myös hyötyä joukkueella otteluissa. Peluutan sitten tätä pelaajaa useita kausia kunnes kokemus on jossain mahtavan/loistavan tasolla, tämän jälkeen teen kyseisestä pelaajasta valmentajan. Tällä tavoin säästää merkittävästi rahaa verrattuna siihen että hankkii valmentajan ulkoisen värväyksen kautta. Ulkoisesti hankittu hyvä valmentaja hyvällä johtajuudella maksaa yli 2,5 milliä, mun nykyinen valkku maksoi jotain alta puolen millin kun se oli joukkueen sisältä värvätty.

  Tuossa nyt jotain sekavia neuvoja, vaihtoehtoja on paljon mitä voit tehdä kun rahaakin on tuon verran.
   
 19. Abdel Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos!
  Joo kyllä taidan tuolle pelinrakennuksen tielle lähteä, jotenkin mukavampi ajatella että vaihteeksi sais joskus itsekin olla palloa pitävä osapuoli, kun vastaan oon pyrkinyt aina tähän asti iskemään. Ja tuo valmentajavinkki oli myös tärkeä!
   
 20. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Lainaus:
  Vuoden reenaus on kyllä melko vähän, oli pelipaikka mikä tahansa. Sinuna möisin kaikki reenamasi pelaajat pois, joista saisi pienen pohjakassan, koska kohta et tee noilla vuoden reeniä saaneilla mitään.
  Ostat niin hyvät reenikkeet pr treeniin, kuin saat, ja sitten papparaisia muille paikoille.mieluiten toki pelaajia, joilla on joku erityistaito, mieluiten pääpeli. Tuolla pääset jo vitoseen. Ja sitten en voi enempää korostaa maltin suuruutta tässä. Yritä ajatella missä joukkueesi on vaikka viiden kauden päästä. Kunnon pelaajat tarvitsevat päätaidon lisäksi aputaitoja. Reenailet niitä pr junnuja titaaniseksi asti, ja sitten syöttöä päälle. Mietit itse esim neljä pelaajaa jotka halua pitää itselläsi, joille reenaat lisätaitoja. Muita voit myydä saadaksesi kassaa. Itse reenasin oman ensimmäisen nousuni omilla junnuilla, joista reenasin innerit, laturit, ja puolustuksen.

  Erinomaisella valmennuksella et tee mitään.
   
  Abdel tykkää tästä.
 21. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Hahaa. Olin cupissa jo tappiolla 3_0, ja tuosta kuopasta Nahkamunkki nousi jatkoilla 3_4 voittoon. Seiska kierros itselläni ennätys, jota nyt sivutaan , joten sarjassa helpon vastustajan kautta paukut ensi tiistaille cuppiin.

  Jatkoaika cuppia odotellen @Bird
   
  Lert ja Jaded tykkäävät tästä.
 22. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Jatkoaika Cup, kausi 21

  No niin, tätähän oli jo ehditty kaivatakin. :) Eli Jatkoaika Cupin historian 21. turnaus on nyt luotu. Avauskierros potkaistaan vauhtiin 26. elokuuta kello 20.00 eli kauden 8. sarjakierroksen jälkeisenä maanantaina, mikäli 16 joukkuetta on kasassa viimeistään edellisenä perjantaina 23. elokuuta.

  Tällä kertaa mukaan on kutsuttu kaikki viime kauden joukkueet, lukuun ottamatta lohkojumboiksi nollalla pisteellä jääneitä ryhmiä (FC Pihlis, Peppulit ja BööleBoys).

  Mukaan mahtuu siis taas myös muutama joukkue, jotka eivät osallistuneet turnaukseen viime kaudella. Ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla joukkueen nimi sekä käyttäjätunnus Hattrickissa. Yritän lähettää sitten kutsun mahdollisimman nopeasti Hattrickissa.

  Mikäli paikkoja näyttää jäävän vapaaksi, nyt vielä vaille kutsua jääneet viime kauden joukkueet saavat turnauskutsun ensi viikon jälkipuoliskolla. Tarvittaessa nakkelen toki kutsuja sitten muillekin jatkislaisille, joiden joukkueen nimen tiedän HT:ssa, jos näyttää siltä, että turnaus ei ala täyttyä.

  Kaikki perusjutut ovat ennallaan eli jokainen vastaa itse mahdollisesta osallistumismaksustaan jne. Vähintään Gold-tason supporterin omistaville turnaukseen liittyminen ei maksa mitään, mutta muilta veloitetaan kaksi kredittiä. Pienin mahdollinen ostettava kredittimäärä on 10 kappaletta, joka maksaa 3,90 euroa eli turnausosallistumisen hinnaksi tulee siis noin 80 senttiä.

  Ja mahdollisille uusille osallistujille varmuudeksi vielä se tieto, että tämä turnaus pelataan ns. normaalin Hattrickin ulkopuolella eli osallistuminen tähän ei vaikuta millään tapaa treeniin, vaan pelata voi aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Turnausotteluissa ei myöskään tapahdu loukkaantumisia, joten senkin puoleen voi olla täysin huoletta.

  Ja sitten taas loppuun JA-nimimerkkejä tägättyinä, jotta tieto kulkee paremmin tätäkin kautta: @Blue F @uljas @Mad E @Krepo @Peppuli @Jaded @Salming @Center#30 @McTorso @Tilastomies @Brutus @Jykke1978 @Lert @Karpat46 @mico @Fancy Jasper @Tumbenson @Crapbag @Kaspo
   
  Lert tykkää tästä.
 23. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  FC Asterix lähtee puolustamaan mestaruuttaan ennakkoluulottomasti, vaikkakin meneillä oleva kausi on ollut ja on vaikea.

  Mutta ilomielin siis mukana Jatkoaika Cupissa!
   
 24. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Viime kaudella tuli murrosvaiheessa olevalla joukkueella yllättäenkin tasaisen ja kovatasoisen vitosdivarilohkon mestaruus, mutta nousukarsinnassa dunkkuun odotetusti ja aika rumasti. Tällä kaudella joukkueen ikääntyvä runko on näkynyt kohtuullisen karulla tavalla, kausi on edennyt tuskaisesti ja tällä hetkellä joukkue sitkuttelee putoamiskarsintasijoilla. Tällä kaudella muutama oma kasvatti on kuitenkin viimein murtautunut avauskokoonpanoon ja joitakin ihan potentiaalisia oman akatemiajoukkueen kasvatteja on myös ringissä, joten jollakin lailla tuo pakollinen nuorennusleikkaus näyttäisi onnistuvan. Kassa näyttää siltä, että pari tuolle sarjatasolle kohtuullisen kovaa täsmähakua voi myös tarvittaessa tehdä.

  Jatkoaika Cup -debyytti sujui viime kaudella plusmerkkisesti, kun lopullinen sijoitus oli yhdeksäs ja jatkopaikkakin oli lähes käden ulottuvilla. Suuria menestysodotuksia ei tälle turneelle kuitenkaan nytkään ole ja minimitavoitteeksi ollaan asetettu nytkin lohkon kolmossija.
   
 25. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lähettelin nyt sitten kutsut Jatkoaika Cupiin lopuillekin viime kauden osallistujille (@Center#30 @Peppuli ).

  Ja uusiakin yrittäjiä saa yhä tulla mukaan enemmän kuin mielellään, sillä turnauksen 16 paikasta vasta kymmenen on toistaiseksi täytetty. Tarvittavat infot löytyvät tuosta muutaman viestin verran ylempää.
   
  Jaded tykkää tästä.