clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hämeen Sanomat osaa kertoa että Hassinen lopettaa uransa.

Sääli että Jani joutuu lopettamaan. Tärkeintä on kuitenkin terveys ja toivon että hän toipuu aivotärähdyksestä.

Kiitokset Hassiselle upeista maaleista ja hienoista kiekkomuistoista!
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Varaukseton valtavan iso käsi täältäkin päin Hasalle. Yksi parhaista Jannen rinnalla kautta aikain. Ellei jopa paras. Tehnyt yhden ikimuistoisimmista maaleista Ipan verkkoon semifinaaleissa aikanaan. Hyvä jätkä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyviä eläkepäiviä!

Toivottavasti miehen "normaali"elämä uran jälkeen sujuu terveissä merkeissä, eikä ikävästä tapahtumasta jää pysyviä haittoja.

Harmi miehensä itsensä kannalta, tuo peliuran päättyminen, jos olisi vielä ollut suuria haluja jatkaa. Vaikkei tätä saisi tietysti sanoakaan, niin HPK:lle pelillisesti mies ei ole menetys eikä mikään. Valitettavasti koko loppuvisiitissä oli hieman väsähtäneen pelimiehen rahastuksen makua. Loistavan vauhdikas ja taitavakin pelimanni parhaimmillaan.

Ei näitä kyllä haluaisi nähdä, mutta minkäs teet, laji on kova. Kova on mieskin ja ottaa haastattelusta päätellen asian sellaisena kuin se tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Todella ikävää.

Jani Hassinen oli aina yksi suosikkipelaajani ja hän teki komean uran. On ikävää, että nämä aivotärähdykset ovat lisääntyneet ja niiden aiheuttamat peliurien lopettamiset ennen aikojaan.

Ensimmäinen muistoni Hassisesta on jo kouluni rusettiluistelutapahtumasta. Olin varmaan kakkosluokalla tuolloin, eli siitä on aikaa sellaiset 14-15 vuotta. Tuolloin rusettiluistelumme oli saada pahan takaiskun, kun HPK:sta luvattiin yksi pelaaja osallistumaan luokkamme tapahtumaan, mutta harjoitusten takia viimeisenä mahdollisena päivänä tuo peruttiinkin. Luokkamme sai elää jonkin aikaa kovan pettymyksen alla, kun kukaan ei ole tulossakaan vaikka luvattu oli. Kuitenkin luokkamme opettaja sai takaoven kautta suostuteltua silloin vielä junnun ja neverhöödin Jani Hassisen tuohon vieraaksi ja tuomaan hieman lohdutusta pettyneiden lasten mieliin. Nykyään asia olisi kyllä ihan toisin.

Tuosta lähtien olen pitänyt Hassista yhtenä suosikeistani. Mutta nyt hänen pelaaja-uransa on valitettavasti ohi.

Vaikka Hassisen viimeiset kaudet olivatkin ailahtelevaisia loukkaantumistenkin takia, niin silti HPK olisi kipeästi kaivannut Hassisen apuja tälläkin kaudella.

Mutta nyt on mielenkiintoista nähdä HPK:n ratkaisut. Tuleeko uusi pelaaja tilalle Hassisesta vapautuneilla perunoilla?
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyviä eläkepäiviä Hassisen Koneelle minunkin puolesta. Ikäviä juttuja nämä loukkaantumisiin lopettamiset aina on, varmaan 3-4 vuotta olisi voinut hyvinkin vielä mennä. Hieno pelimies Jani kuitenkin oli ja harmi, ettei ihan yltänyt 600 liigapelin rajapyykkiin. HPK vissiin sitten korvaajan hakuun?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, harmittaahan tämä Janin puolesta. Vuosia kuitenkin vielä olisi ollut jäljellä. Ikävää myös, että hyvän jääkiekkoilijan uran viime kaudet jäivät näiden loukkaantumisten sävyttämiksi.

Toivottavasti kaveri toipuu vammastaan.
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kohtuutonta!

Jani Hassinen pelasi herrasmiesmäisesti, hän on herrasmies nyt sitten kaukalon ulkopuolella. Kaikkea hyvää vain hänelle!

Viime vuosina tällaisia uutisia on kuitenkin tullut ihan liikaa. Äkkiä mieleen tulevat Jukka Tiilikainen ja Tero Paappanen, hekin kärsivät kuukausia aivotärähdyksestä ja ura loppui ainakin liigatasolla.

Jokaisen kannattaa miettiä, miltä tuo tuntuisi omalle kohdalle sattuessaan. Minusta se on kohtuutonta.

Hassinen ei syytä Porthenia. Herrasmies kun on. Ja miksipä tilanne siitä muuttuisi.

Joskus silti toivoisi, että pitkäaikaisen loukkaantumisen aiheuttanut pelaaja saisi loukkaantumisaikaa vastaavan pelikiellon. Teon tahallisuuden todistaminen on tietysti vaikeaa, ja harva varmaankaan tarkoittaa vahingoittaa toista näin pahasti. Silti teoistaan on vastattava.

Nyt Porthen valmistautuu uuteen kauteen, juo Koffia tuttujen pelikaverien kesken. Hänellä mikään ei ole muuttunut.

Hassisella on.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK vissiin sitten korvaajan hakuun?
Paskat täällä mitään korvaajia tarvita, olisi pian liikaa käsiä joukkueessa.

Hyviä eläkepäiviä Hasalle, vaikka ei kovin pleijaripelaaja ole, niin valitettavasti hänen mukanaan katosi melkein ne loputkin kädet HPK:n hyökkäyksestä.
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
uran loppuminen on ihan pikku juttu verrattuna siihen ettei esimerkiksi pysty juoksemaan ilman että alkaa särkeä päätä.
Hassisen tilanteessa on varmaan niin että heti jos syke nousee niin pää sanoo että lopeta. ei kehuttavia eläkepäiviä edessä?!?!
silti kaveri sanoo korrektisti ettei syytä porthenia (vaikka tähtäin oli vain ja ainoastaan päässä). no ei ole porthenillakaan varmaan hyvä fiilis ole.

on muuten hassua että jotkut toimittajat surkuttelivat taannoin tapahtuneella totonton kypreoksen uran päättymisellä, joka tuli puhtaan iskujen vaihdon seurauksena. siinä oli kuitenkin mies jonka tehtävä oli vain tapella ja pelata kovaa riskirajoilla. Hassinen oli maalintekijä jonka ura päättyi yksipuoliseen tekoon. missä ovat toimittajat nyt? sellaista vaan sattuu vai?

eikä ole tarkoitus mustamaalata ketään vaan tuoda asia oikeaan perspektiiviin.

EDIT: katsoin vielä videon youtubesta ja enempää ei voi taklausta enää päähän tähdätä! lopputuloksen näkee jo kaukaa.
 
Viimeksi muokattu:
Joko tänä vuonna??

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Ikävä homma tosiaan että Janin ura loppuu tällä tavalla puhtaaseen taklaukseen. Ihan helvetin turhaa syyttää Porthenia tapahtuneesta, koska näistä päästään eroon vain jos kaikki taklaukset kiellettäisiin. Leppoisat eläkepäivät vaan Hassiselle.
 
Skate or Die, mielummin Die.

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Todella ikävä homma varsinkin miehelle itselleen, mutta ei auta kuin toivotta Janille kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja samalla kiitos näistä vuosista!
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Hevosmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rattoisia "eläkepäiviä"!

Rafaelin tavoin muistelen kaiholla tutkaparia Hassinen - Ojanen, siihen aikaan matsiin ei yksinkertaisesti voinut lähteä kuuntelematta ensin Hassisen Konetta.

Harmittava päätös komealle uralle, kahden maan mestaruutta ei sentäs ihan joka jätkällä ole. No, nyt on sitten aikaa käydä vaikka Hakametsässä ihastelemassa Tapparan otteita. :)
 
Money, its a crime.
Share it fairly but dont take a slice of my pie.

-Pink Floyd: Money- ...sivistyneen maailman ohjenuorana vuodesta '73

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Hassinen ei syytä Porthenia. Herrasmies kun on. Ja miksipä tilanne siitä muuttuisi.

Joskus silti toivoisi, että pitkäaikaisen loukkaantumisen aiheuttanut pelaaja saisi loukkaantumisaikaa vastaavan pelikiellon. Teon tahallisuuden todistaminen on tietysti vaikeaa, ja harva varmaankaan tarkoittaa vahingoittaa toista näin pahasti. Silti teoistaan on vastattava.

Nyt Porthen valmistautuu uuteen kauteen, juo Koffia tuttujen pelikaverien kesken. Hänellä mikään ei ole muuttunut.

Hassisella on.
Entäpä jos taklaaja olisikin ollut vaikkapa Tuulola? Kirjoittaisitko yhtä myrkyllisesti, että "siellä se vaan juo Karjalaa eikä mikään ole muuttunut"?

Olen aina sympannut Hassista tyyppinä ja pelaajana, ja tämä on surullinen uutinen. Ukon Voimaa hänelle, ja menestystä elämässä.
 
You can call me lost, I call it freedom.
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kirjoittaisin. Pointti ei ole Koff. Eikä Karjala. Vaan se, että toinen saa jatkaa työtään, toinen ei. Olisi tietysti oikeusmurha, jos Porthen määrättäisiin myös lopettamaan uransa. Mutta pelaajien kunnioituksesta toisiaan kohtaan on turha puhua, kun tällaista tapahtuu. Jos ja ilmeisesti kun Hassinen kärsii aivotärähdyksen oireista liikkuessaan, niin se on (nyt entiselle) ammattiurheilijalle kohtuuttoman iso elämänmuutos. Kohtuutonta!
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Hassista voi kai pitää periaatteessa omana kasvattina. 17-vuotiaana liigamiehistöön ja parin opettelukauden jälkeen räjäytti pankin. Ketju oli yksi Kerhon kautta aikojen parhaista Hassinen-Jalo-Andrijevski. Toki koko 96/97 joukkue oli huikea, kolmen em. kaverin lisäksi oli Kauppilaa, 21 maalin Mäkkäriä, Kyytä, Pikkaria, luotettavaa Savijokea, nuori Kapanen ja puolustuksessa niinkin vaatimattomia kavereita kuin Rafalski, Koivisto, Nikko, Kakko... Tuo joukkue olisi ansainnut jotain suurta. No, lähemmäksi finaalia ei voi ainakaan päästä.

Hassisen siirto Jokereihin taisi olla tämän kuppausketjun pelinavaus, tai ainakin muistelen sen vituttaneen rankasti silloin joskus yläaste-aikoina. Siinäkin mielessä Hasa on merkittävä pelaaja. Jokereissa normi floppi, mutta Tapparassa hienot kaudet. Kerhon paluun pilasivat taas loukkaantumiset. Mestaruuskaudella nostalgisia tunteita nosti ketju Hassinen-Leino-Sprukts. Harmi, että silloinkin lähti saikulle. Porthenin taklausta on erittäin vaikea arvostaa. Teloitukselta se näytti livenä ja sitä loppujen lopuksi olikin.
 
Gabba Gabba Hey

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Kirjoittaisin. Pointti ei ole Koff. Eikä Karjala. Vaan se, että toinen saa jatkaa työtään, toinen ei. Olisi tietysti oikeusmurha, jos Porthen määrättäisiin myös lopettamaan uransa. Mutta pelaajien kunnioituksesta toisiaan kohtaan on turha puhua, kun tällaista tapahtuu. Jos ja ilmeisesti kun Hassinen kärsii aivotärähdyksen oireista liikkuessaan, niin se on (nyt entiselle) ammattiurheilijalle kohtuuttoman iso elämänmuutos. Kohtuutonta!
Se on silti se riski, jonka jokainen ammatikseen pelaava tiedostaen ottaa aina peliin lähtiessään. On sekin kohtuutonta, että postimies joutuu venäläisen rekan yliajamaksi, mutta niin vain käy. Ei se siitä jeesustelemalla muuksi muutu.

Hassisen peliura on ohi, mutta eiköhän mies vielä tekemistä itselleen löydä. Fiksun oloinen sälli, eikä rahastakaan tarvitse huolehtia todennäköisesti koskaan.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Se on silti se riski, jonka jokainen ammatikseen pelaava tiedostaen ottaa aina peliin lähtiessään. On sekin kohtuutonta, että postimies joutuu venäläisen rekan yliajamaksi, mutta niin vain käy. Ei se siitä jeesustelemalla muuksi muutu.
Tarkoitatko, että rekkakuski katsoo yliajaessaan osuiko päähän vai menikö puhtaasti? Puhutaan pikkuisen eriasioista kuitenkin tässä yhteydessä.
Videota kelatessa, en voi ainakaan yhtyä puheisiin puhtaasta taklauksesta.
Toivottavasti Porthen kärsii hirvittävistä omantunnon tuskista, jota kuitenkin epäilen. Keep your head up sanois yksi entinen pakki..
 
Jukurit on eurooppalainen huippujoukkue.- Juhani Tamminen-

Animal

Jäsen
EDIT: katsoin vielä videon youtubesta ja enempää ei voi taklausta enää päähän tähdätä! lopputuloksen näkee jo kaukaa.
Perssilmälläkö katsoit?

http://www.youtube.com/watch?v=YqozqGQdVXg

Itse taklaus on sinällään puhdas, mutta ongelma on siinä, että Hassinen ei ole yhtään valmis (enää sillä hetkellä) ottamaan taklausta vastaan. Se onkin sitten toinen kysymys mikä on taklaajan ja taklattavan oma vastuu, ja kuuluko taklaukset viedä loppuun.
 

REDNECK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta -68
Taistelu kentällä ohi ja taistelu vakuutus yhtiötä vastaan vasta alkamassa, jaksamista siihen taisteluun.

Taklaus oli mielestäni puhdas. Aika pahasti tuo pää siinä heittelehtii.
 
Favorin teki kaikkensa että voitettas tämä peli
Muistutamme hyvissä ajoin, että vääntö taklauksen oikeellisuudesta on jo tehty kertaalleen, joten ei uhrata tätä ketjua sille. Asiasta voi toki keskustella, mutta turhaa taistelua kannattaa välttää. Taistelua voi jatkaa toki täällä.

t. Moderaattorit
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taistelu kentällä ohi ja taistelu vakuutus yhtiötä vastaan vasta alkamassa, jaksamista siihen taisteluun.

Taklaus oli mielestäni puhdas. Aika pahasti tuo pää siinä heittelehtii.
Esimerkki kuinka lätkäfani kykenee tarkastelemaan tilanteita objektiivisesti ilman värilaseja. Toisin kuin moni muu yllä.

Todella ikävä asia Hassisen kannalta, näitä sattuu lätkässä, sitä ei voida estää kuin taklaukset kieltämällä. Ja Hassinen tajuaa fiksuna miehenä, ettei turha syyllistäminen auta tässä tilanteessa yhtään, syyllinen kun ei ole sen enempää Porthen kuin mies itsekään.
 

d2uce

Jäsen
Vaikka Hassinen ei koskaan, huikeista otteista huolimatta, kuulunutkaan niihin ehdottomiin suosikkipelaajiini, on hän silti yksi HPK:n kaikkien aikojen parhaista. Miehellä olisi varmasti peliuraa ollut jäljellä vielä vuosia ja taidot tallella, kunhan vaan olisi kunnossa pysynyt.

No nyt tuli sitten se viimeinen tälli ja ura sitä myöten paketissa. Erittäin harmillinen asia.

Onnea "eläkepäiville" ja toivotaan todella, ettei mitään perin vittumaista vaivaa jää tuosta.
 
FIGHT THE POWER! 14.2.2011 , 11.9.2011, 30.4.2012 & 20.11.2013 ME EMME UNOHDA!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy