Hartwall Arena

  • 1 037 184
  • 3 034

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös tuossa sanota että Areenallekin halutaan suomalaiset omistajat jolloin rotta luopuisi Areenasta JA Jokereista.
Selänteelle ja Salonojalle kaavaillaan suurta roolia Jokereissa – Harkimo pimennossa neuvotteluista - KHL - Ilta-Sanomat
NYT KHL-seuran kabineteissa viritellään uutispommia: myös Hartwall Arenalle etsitään uusia, suomalaisia omistajia, jotka ottaisivat samalla Jokerit haltuunsa.

Kolme ajatusta tulee mieleen, jos pitää paikkansa:
-Putlerin asialistalla KHL on laskenut ja pietarilaista sisäpiiriä ei enää kiinnosta miellyttäminen Jokerien kautta.
-Onko Salonojalla varaa pistää 10 miljoonaa plus indeksikorotukset per vuosi Jokereiden pyörittämiseen + hallin tappiot + pääomat molempien ostamiseen? Siinä pitää olla pinkka kunnossa. Jokereiden pyörittäminen edes nollatuloksella KHL:ssä edellyttää Venäjän paluuta sivistysvaltioksi ja suhteiden normalisoitumista lännen kanssa, jotta monikansallisilla yrityksillä olisi mielenkiintoa lähteä mainostamaan narrien kautta.
-Harkimo on nähty ja johan hän myi hallin ja siirsi seuran itään, koska liiketoiminta ei ollut hyvää. Seuraava askel olisi luonnollisesti loppujen myyminen. Kohta voidaan haikeina muistella Harkimon hyviä ja onnellisia vuosia...

edit
Selänteellä en näe tässä kuviossa muuta kuin maitopojan asemaa. Tuskin se ameriikasta tänne on muuttamassa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Aika mielenkiintoista, jos tosiaan Selänne tulee Jokereihin ja kaverinsa Harkimo savustettaisiin ulos? Mitä tämä tekee herrojen väleille?

Onkohan joku kertonut Teemulle, kuinka paljon rahaa tähän hankkeeseen menee, noin vuositasolla? Siis oletan tässä, että Teemu haluttaisiin mukaan kustannuksia kattamaan. Liikemies Selänteen viimeaikaiset pisnekset Suomessa kuitenkin sen tyyppisiä, että kyseenalaistaisin hänen tietotaitonsa, toki onhan
Teemulla millä mällätä, no question about that...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko Salonojalla varaa pistää 10 miljoonaa plus indeksikorotukset per vuosi Jokereiden pyörittämiseen + hallin tappiot + pääomat molempien ostamiseen? Siinä pitää olla pinkka kunnossa.

Kannattaa huomioida sellainen vaihtoehto, että Jokereilla on uusi omistaja ensi kaudella. Tällöin Salonoja voi saada Arenan + Jokerit hyvin "edullisesti" koska venäläiset laskevat a) voimassa olevan sopimuksen kokonaistappiot ja b) voivat rahoittaa kaupan esim lainalla, joka maksetaan kerralla pois 3-5 vuoden päästä.

Oma näkemys on se, että KHL:n alasajo läntisessä Euroopassa on alkamassa. Aikanaan kyselin että viime vai tämän kauden jälkeen KHL lakkautuu nykymuodossaan... Riika lähtee ainakin (venäläishuhut) ja Jokereista nykyinen valtaa käyttävä omistaja pyrkii eroon. Alasajo? Kyllä. Kyse on siitä, että KHL ei ole bisnes eikä siihen voi Suomesta osallistua tavoitteenaan nollatulos tai edes parin miljoonan tappiot. Olen perustellut tämän näkemyksen parissakin ketjussa, joten lyhyesti: venäläiset subventoivat omia joukkueitaan niin rankasti, että saadakseen kilpailukykyisen miehistön kasaan Suomen verohelvetissä, jonkun on yksinkertaisesti maksettava isot tappiot. Tai se on siinä.

Kunhan Salonoja on pari vuotta Jokereita KHL:ssä pyörittänyt ja kyllästynyt tapansa mukaan tappioihin, Jokerit palaa Liigaan. Jos ottavat vastaan.

Mutta. Yllä spekua. Katsotaan mitä Hjallis tekee.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Huomasin muuten eilisestä keskustelusta, että jotkut olivat imo virheellisesti sotkeneet asiaan myös u20-kisoissa kuuluneen venäläisten maalilaulun... Mun ymmärtääkseni asia oli tuolloin ihan eri, joka jengillä oli oma maalilaulunsa ja kaikille se soitettiin, tasapuolisesti.

Kyseessä oli IIHF:n turnaus ja jos IIHF päättää, että jokaisen maan maalilauluja soitetaan, niin myös tehdään. On tosiaan kummalista, jos turnaus sekoitetaan yhteen pelitapahtumaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ei olisi kovin suuri yllätys, että Rotenbergin tavoitteena on realisoida Jokeriomistuksensa. Suursijoittaja George Soros ennustaa Venäjän talouden ajautuvan ensi vuoden aikana konkurssiin. Sorosin mukaan Venäjän kohtaloksi koituvat ensi vuonna erääntyvät suuret ulkomaiset lainat ja poliittinen kuohunta. Kun sekä USA:n että EU:n pakotteet sekä öljyn matala hinta nakertavat Venäjän taloutta ja kohdistuu erityisesti Putinin lähipiirissä vaikuttaviin "liikemiehiin" joihin myös Rotenbergien klaani kuuluu on luonnollista, että turhista menoeristä halutaan päästä eroon.

Mielenkiintoista nähdä onko tämä halukkuus realisoida Arena ja Jokeriomistukset myös lähtölaukaus nykymuotoisen KHL:n alasajamiseksi. KHL on yksi Venäjän politiikan instrumenteista, joka on erittäin tehoton erityisesti jos sitä suhteutetaan sen kustannuksiin. Yksinkertaisesti KHL on kallis mutta tehoton väline. Jokerit olivat koekaniini, jolla haluttiin mitata, kehittää ja parantaa Venäjän julkisuuskuvaa lännessä. Rotenbergin vastenmielinen toiminta Jokereita kohtaan ja kattava uutisonti Jokerien venäläisomistajien kuulumisesta EU:n ja USA:n pakotelistoihin ovat tehneet tälle Venäjän tavoitteelle -imagon kehittämiselle- peruuttamatonta vahinkoa. Jokereista on tullut niin Rotenbergille kuin KHL:kin painolasti.

Miettikää sitä imagoa joka Roman Rotenbergillä oli lehdistötilaisuudessa muutama vuosi sitten jolloin Jokereiden siirtyminen KHL:ään julkistettiin ja verratkaa sitä tähän päivään. Sen imagon muutos on maksanut Rotenbergille aika monta kymmentä miljoonaa euroa. Tulos on kokolailla päinvastainen kuin tavoite ja se korreloi samalla KHL:n tehokkuutta politiikan välineenä. Ei ole siis ihme jos Venäjällä aletaan ajamaan tätä kulissia alas.

edit. Cobol näköjään kirjoittikin samasta aiheesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@Cobol ja @C.Orr Laaja-alaisuutenne on kultaa!

Tuo on kerta kaikkiaan mainio kiteytys, miten Jokereiden ja KHL:n kannatus on muovautunut kesän 2013 jälkeen. Jokerit oli Liiga-aikana intohimolla vihattu seura ympäri Suomea, kun taas KHL oli hyväksi tiedetty liiga, johon ei liittynyt intohimoja, mutta Jokereiden liittymis-ilmoituksen mukaan kiinnostus alkoi lisääntyä. Pyrittiin siis parantamaan Venäjän identiteettiä kiinnostavan KHL:n avulla. Mitä tapahtui, oli että Jokerit keräsi positiivista kiinnostusta vanhan inhon tilalle ja ihmiset tulivat sankoin joukoin ympäri Suomea Pasilaan. Sen sijaan pukukoppien maalaukset, tuomarifarssit, miljoonatappiot, Ukraina ja Rotan kolmoisrooli ovat tehneet KHL:stä iljettävän. Tiivistäen: KHL vs. Jokerit ja tässä KHL:lle toivotaan pahaa ja Jokereille hyvää.

Samaan aikaan tämä epäsuosio maksaa Venäjän hallinnolle miljoonia ja taas miljoonia, jota sillä ei ole. Ja kuten Cobol sanoi, KHL ei ole bisnes, sillä sen ei ole mahdollista tuottaa toiminnallaan voittoa tai päästä edes lähelle nollatulosta. Näin ollen tämä taru lienee kohta lopussa ainakin Jokereiden osalta.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tällä Ilta-sanomien uutisella on vähänkään todellisuuden pohjaa, niin otan sen kiitollisena vastaan. Kunhan vain tuosta Roman Rottenbergistä päästään eroon:
" Jokereille ja Hartwall Arenalle etsitään kulisseissa uusia suomalaisomistajia." Selänteelle ja Salonojalle kaavaillaan suurta roolia Jokereissa – Harkimo pimennossa neuvotteluista - KHL - Ilta-Sanomat

Vähän ihmetyttää joidenkin fanien aika yksisilmäinen kiittämättömyys Hjallista kohtaan. Jos Hjallis on tällä hetkellä taho, joka jarruttaa Jokereiden kehittämistä siihen suuntaan, johon venäläiset omistajat haluaisivat mentävän, niin se voi olla oikeasti hyvä juttu.

Teukka olisi ilman muuta tervetullut Jokerien taustavoimiin, mutta en näe hänellä olevan eirtyisen suurta operatiivistä tai strategista potentiaalia. Sen sijaan muunlaisia, Jokereille hyvin tärkeitä apuja Teukan mukaantulolla olisi ihan varmasti.

Ja kuka oikeasti on sitä mieltä, ihan vaikka näyttöjen perusteella, että Hjallis kannattaisi vaihtaa Jussiin?

Hyvän johtajan merkki ei ole välttämättä se, että kaikilla on kaiken aikaa kivaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täyttä paskaa tuo iltasanomien juttu, paska haisee siitä kilometrien päähän.
Ei vähääkää uskottavuutta, eikä oo eka kerta kun kyseiseltä firmalta tulee tommosta "uutista" ulos.

Pitääki antaa amppareissa "en suosittele" tägäys.

En se kumma, heti kun tulee vähän menestystä niin koirat haukkuu, taitaa olla rotta nyholmin/rantasen saunakaveri ja saunominen tuskin jää selän pesuun. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan... ;)

Korkeintaan jos jotain on myynnissä niin tuo ryssien omistama osuus areenasta.

Kukahan idiootti tuotaki lehteä ostaa / tilaa..
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Lopetin tuon lehden tilauksen vuosi sitten just tämmöisen paskan takia. Vieläkin ne jaksaa soitella, että uudistettaisiinko tilaus.

Vai että Jokereista välittävä enemmistöomistaja korvataan väkipakolla joko hyvällä ystävällään tai miehellä joka kiistää osallisuutensa koko hommaan? Vihollistaan rahoittava ja sen takia jatkuvasti lapsellisesti kiukutteleva SKA:n Rotta haluaa jäädä?

Sanoma vittuilee Hjallikselle playoffien kynnyksellä. Kuka yllättyi?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Täyttä paskaa tuo iltasanomien juttu, paska haisee siitä kilometrien päähän.
Ei vähääkää uskottavuutta, eikä oo eka kerta kun kyseiseltä firmalta tulee tommosta "uutista" ulos...

Tuskin.

Rotenberg on tehnyt jo monta siirtoa, joilla hänen Suomessa olevaa liiketoimintaa on myyty. Tunnetuin on varmasti Långvikin myynti. Lisäksi sen sijaan että Rotenberg olisi kehittämässä Arenan liiketoimintoja ja hakemassa yhteistoimintaa mm. konserttien suhteen Helsinki-Pietari-Moskova, Rotenberg on ottanut vastaan Venäjän jääkiekkoliiton ensimmäisen varapuheenjohtajuuden tehtävänään mm. rakentaa KHL-joukkue Kiinaan. Kaikki se mitä on tapahtunut kielii siitä, että Rotenberg on jättämässä Suomen.

Nyt tuskin puhutaan ensi kaudesta vaan siitä, kuka ottaa Jokerit ja tappiot haltuunsa kun Hjalliksen & Rotenbergin tekemä sopimus päättyy. Tämän sopimuksen olemassa olon on vahvistanut Jokerien toimitusjohtaja Kohonen kertoen myös sen, että sopimus on syy miksi Rotenberg maksaa yksin Jokereista koituvat [noin 10 miljoonan] tappiot.

Rotenbergiin ja hänen kumppaneihinsa kohdistuneet Venäjä-pakotteet ovat laittaneet paitsi Jokerien rahaliikenteen erittäin ahtaalle, karsineet myös raskaalla kädellä aikanaan Rotenbergin kaavailemia tuloja Suomesta. Nythän tilanne on sellainen, että sijoitusten liiketoiminta on myyty ja huonoon aikaan (Ukraina, pakotteet) ostetettu Arena + Jokerit vie ison kasan euroja vuodessa.

Samaan aikaan Venäjä on isoissa taloudellisissa ongelmissa ja siellä kysyttiin jo viime kaudella, mitä järkeä Venäjältä on pumpata tavalla tai toisella suomalaisella verottajalle miljoonia, jotka ovat kaikki pois liiketoiminnoista Venäjällä.

En mitenkään epäile sitä, että Rotenberg haluaa ulos Jokereista ja Arenasta. Mitä hän niillä tekee kun KHL laajenee Kiinaan ja Rotenberg on yksi arkkitehdeista? Eiköhän SKA riitä hänelle.

Se on sitten kokonaan toinen asia, muuttuuko Jokereissa jokin vai kaatuvatko mahdolliset neuvottelut siihen, että ostajaa ei lopulta löydy. Kyllä niitä käydään tosissaan, koska Hjallis ilmoitti että ei kommentoi. Tyypillinen heitto kun halutaan pitää asiat omana tietonaan. Muutenhan Hjallis olisi sanonut, että täyttä paskaa jne. Myös Salolnojan ilmoitus, että toki hän haluaa olla KHL-seuran omistaja ja sitten muutaman tunnin päästä tiedote, että ei mitään tekemistä Jokerien kanssa kertoo siitä, että Jussi on saanut soiton jos parikin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Korkeintaan jos jotain on myynnissä niin tuo ryssien omistama osuus areenasta.

Eli koko halli? Nehän omistaa sen 100%:sti. Harkimohan sanoi päästessään eroon siitä, että ei siitä kannattavaa bisnestä saa. Vaikea uskoa, että kukaan ajan tasalla oleva taho olisi Areenasta kiinnostunut.
 
Eli koko halli? Nehän omistaa sen 100%:sti. Harkimohan sanoi päästessään eroon siitä, että ei siitä kannattavaa bisnestä saa. Vaikea uskoa, että kukaan ajan tasalla oleva taho olisi Areenasta kiinnostunut.

Siksi Selänne voisikin olla sopiva höynäytettävä. Ei Loimaan Bisons tai Teemun nimellä myytävät luontaistuotteet sen parempi bisnes ole. Toki Areena on kokoluokaltaan ihan eri juttu.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Olisi aika irvokasta, jos Selänne ryhtyisi pumppaamaan tappiolliseen toimintaan miljooniansa. Ei kiitos. Mielummin niin, että venäläiset kustantavat suomalaisille pelit ja vehkeet omilla rahoillaan, kuitaten samalla kovat vuosittaiset tappiot. Eihän tuo leikki kovin kauaa kestä, mutta nyt täytyy nauttia, kun on vielä mahdollisuus.

Nyt kannattaisi muuten kulisseissa ryhtyä valmistelemaan Jokereiden paluuta suomalaisiin sarjoihin.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Täyttä paskaa tuo iltasanomien juttu, paska haisee siitä kilometrien päähän.
Ei vähääkää uskottavuutta, eikä oo eka kerta kun kyseiseltä firmalta tulee tommosta "uutista" ulos.

Pitääki antaa amppareissa "en suosittele" tägäys.

En se kumma, heti kun tulee vähän menestystä niin koirat haukkuu, taitaa olla rotta nyholmin/rantasen saunakaveri ja saunominen tuskin jää selän pesuun. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan... ;)

Korkeintaan jos jotain on myynnissä niin tuo ryssien omistama osuus areenasta.

Kukahan idiootti tuotaki lehteä ostaa / tilaa..
Saahan täällä sentään lukea ihan asiaakin. Jotkut kuvittelee kaiken olevan faktaa, mitä mediasta lukevat. Hah.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Nyt kannattaisi muuten kulisseissa ryhtyä valmistelemaan Jokereiden paluuta suomalaisiin sarjoihin.

Jos sielä jotain valmistellaan niin eiköhän se ole tämä. Rotenberg realisoi mitä realisoitavissa on ja pistää pahan päivän varalle sveitsiläiselle tilille pelastusrenkaaksi odottamaan ;) Kai niillä kiltisti elää Suomen passin turvin EU-alueella sitten jos/kun Venäjän nykyjohto romahtaa ja samalla oligarkien bisnekset...

Venäläiset kun ostivat Arenan, maksoivat bisneksen lisäksi "näkymättömästä arvosta" joka oli KHL:n länsilaajenemisella heille. Nyt sieltä on todelliset oligarkit väistyneet takavasemmalle pakotteiden myötä ja KHL:n katse kääntyy itään. KHL:ssä pysyminen maksaa Rotenbergille tai jollekin venäläiselle taholle rahaa, jota ei joko ole tai jonka maksamiseen ei ole enää nykyisen sopimuksen jälkeen halukkuutta ja pelkän hallibisneksen pyörittämiseen Rotenbergillä tuskin on intressiä saati aikaa kun katseet on käännetty muualle (venäjän jääkiekkoliitto ja kiina).

Mutta kuinkahan paljon joku on Areenasta valmis maksamaan? Veikkaan ettei kovin paljoa eli halvemmalla irtoaa kuin mitä maksoivat. Arenalla ei niin tuottoisaa bisnestä tehdä, että isojen lainojen kustannuksia katettaisiin ja vielä voittoa tehtäisiin. Ja "käteisellä" ei varmaan kukaan suomalainen ainakaan tuollaista pysty ostamaan.

Jokerit ei, oli kenen omistuksessa tahansa, pysty KHL:ssä oikein taloudellisesti voitollisesti pelaamaan, koska kiinnostus ei ole Suomessa niin suurta, että jengi löytäisi hallille lippuhinnoilla joita nykyisen kaltaisten vieraspelimatkojen ym. rahoittaminen ja kilpailukykyisen joukkueen kasaaminen lipputuloista vaatisi. Vastassa kun olisi edelleen ne samat sugardaddyfirmojen rahoilla pelaavat joukkueet. Sponsoritulojakaan nyt ei niin paljoa oikein voi kerätä realisitisesti koska ei löydy tahoja joille mukana ololla olisi niin suuri arvo. EU:lla on pakotteet jotka jarruttavat länsifirmojen bisnesnäkymiä Venäjällä. Venäjä siis kääntyy sisäänpäin ja/tai itään päin ja samoin käy venäläisfirmojen intresseille.

Naatitaan KHL-kiekosta vielä kun voidaan ja annetaan Hjallikselle rakkautta kun ei myynyt enemmistöään seurasta - muutenhan venäläiset voisivat siirtää seuran vaikka Pekingiin. Niin ja muitakaa syleillä rakkaudella ja raivolla SM liigaa jos/kun sinne joskus taas päädytään.

Peace!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mutta. Yllä spekua. Katsotaan mitä Hjallis tekee.

Hjallikselta tuli nyt kommentti Maikkarin sivujen kautta. Ydin:

Olen täysin tietoinen siitä, mitä Jokereissa tapahtuu. Olemme pari viikkoa sitten sopineet, miten Jokereita rahoitetaan tulevaisuudessa. Minulla ei ole aikomusta luopua Jokereiden enemmistöosuudesta, Harkimo kertoo MTV Sportille.

Nyt puhuu Harkimo: Jokerien tulevaisuuden rahoitus sovittu - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

Katsotaan siis se 1-2 kautta. Eiköhän tilanne muutu sen aikana niin, että Rotenberg ei enää Jokereissa ole ja joku muu on. Kuten aiemmin kirjoitin, niin kauan kun sopimus siitä, että venäläiset maksavat Jokerien tappiot on voimassa, muutoksia ei välttämättä tule. Mutta kun se soppari päättyy, jonkun on otettava niskoilleen Jokerien talous.

Hjalis arvioi että tämän kauden tappiot ylittävät 10 miljoonaa kirjoituksessaan Savon Sanomissa. Sanotaan viisi vuotta Jokereita, ja ehkä 60 miljoonaa tappiota. Ei tuota maksa kukaan ellei liiketoimintaa saada paremmaksi. Mikä on mahdollista jos ja kun pakotteet päättyvät. Ehkäpä juuri 1-2 vuoden päästä...
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma näkemys on se, että KHL:n alasajo läntisessä Euroopassa on alkamassa. Aikanaan kyselin että viime vai tämän kauden jälkeen KHL lakkautuu nykymuodossaan...
Rotta on sisäpiiriläisiä, Venäjän eliittiä ja tietänee mistä päin alkaa puhaltamaan. Minä epäilen, että tässä jutussa ei ole muuta ydintä kuin venäläisten halu myydä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Rotta on sisäpiiriläisiä, Venäjän eliittiä ja tietänee mistä päin alkaa puhaltamaan. Minä epäilen, että tässä jutussa ei ole muuta ydintä kuin venäläisten halu myydä.

Näinkin voi olla. Toisaalta venäläismediassa on juttua Riikan alasajosta tämän kauden jälkeen ja Zagreb sekä Bratislava pelastettiin tälle kaudelle vastoin jopa seurojen omia odotuksia. Tuleeko Putinilta uusi käsky & rahat vai miten menee, sen näkee viimeistään kun sarja ensi kaudella alkaa.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Hjallikselta tuli nyt kommentti Maikkarin sivujen kautta. Ydin:

Olen täysin tietoinen siitä, mitä Jokereissa tapahtuu. Olemme pari viikkoa sitten sopineet, miten Jokereita rahoitetaan tulevaisuudessa. Minulla ei ole aikomusta luopua Jokereiden enemmistöosuudesta, Harkimo kertoo MTV Sportille.

Nyt puhuu Harkimo: Jokerien tulevaisuuden rahoitus sovittu - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

Katsotaan siis se 1-2 kautta. Eiköhän tilanne muutu sen aikana niin, että Rotenberg ei enää Jokereissa ole ja joku muu on. Kuten aiemmin kirjoitin, niin kauan kun sopimus siitä, että venäläiset maksavat Jokerien tappiot on voimassa, muutoksia ei välttämättä tule. Mutta kun se soppari päättyy, jonkun on otettava niskoilleen Jokerien talous.

Hjalis arvioi että tämän kauden tappiot ylittävät 10 miljoonaa kirjoituksessaan Savon Sanomissa. Sanotaan viisi vuotta Jokereita, ja ehkä 60 miljoonaa tappiota. Ei tuota maksa kukaan ellei liiketoimintaa saada paremmaksi. Mikä on mahdollista jos ja kun pakotteet päättyvät. Ehkäpä juuri 1-2 vuoden päästä...

Peilaten tuohon mitä aikaisemmin kirjoitin voisi vetää mutkat suoriksi, laskea 1 + 1, ja veikata, että rahoitus tulee Kiinasta. Eikös sielä oli Kiinan urheiluministerikin eilen pelissä paikalla. Kiinalaisilla ei ole pakotteita esteenä rahan siirtämiseen länteen, joten sieltä joku taho ostaa hallin Rotenbergin käsistä ja ottavat Jokerit rahoitettavakseen (mikä olisi Rotenbergin osuus siihen Jokereiden KHL sopimuksen loppuun) kun saavat itselleen KHL-seuran myös. Venäläiset tahot taas auttavat kiinalaisseuraa ja Kiinan jääkiekkoliittoa tavoitteisiinsa ja hakevat näkyvyyttä sieltä suunnalta.

Pelaakohan Jokerit muutaman vuoden päästä Alibaba Arenalla?...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kyllä niitä käydään tosissaan, koska Hjallis ilmoitti että ei kommentoi. Tyypillinen heitto kun halutaan pitää asiat omana tietonaan. Muutenhan Hjallis olisi sanonut, että täyttä paskaa jne. Myös Salolnojan ilmoitus, että toki hän haluaa olla KHL-seuran omistaja ja sitten muutaman tunnin päästä tiedote, että ei mitään tekemistä Jokerien kanssa kertoo siitä, että Jussi on saanut soiton jos parikin.

Hjallikselta nyt ei taida Sanomalle tulla yhtään ainutta kommenttia yhdestäkään asiasta, joten odotellaan rauhassa kun joku muu media kysyy häneltä

Edit. No MTV oli jo näköjään ehtinyt
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos niin satumaisesti käy että Rotenberg lähtee Jokereista kauas pois, niin estääkö Salonojaa, Selännettä ja kumppaneita mikään palauttamasta Jokereita takaisin SM-liigaan? Olettaen siis että SM-liigan ja Jääkiekkoliiton päästä saadaan luvat kuntoon (lienee muodollisuus).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös