Harry Harkimo, idiootti vai pelkästään tyhmä?

  • 19 729
  • 114

scholl

Jäsen
Viestin lähetti Birkku
Mielestäni olisi hyvä muistaa, että seurajohtajat joutuivat tekemään päätökset hankinnoista siinä vaiheessa kun ei ollut varmuutta NHL:n tilanteesta.

Jos on kaksi epävarmaa vaihtoehtoa niin silloin pitää tehdä niinkuin uskoo tapahtuvan. Ainakin itse pidin hyvin todennäköisenä, että kausi perutaan, enkä missään vaiheessa uskonut kauden alkavan. Ainoastaan kun tuli tieto pelaajien hyväksyvän jonkinlaisen palkkakaton, aloin hieman epäillä (ehkä se usko tuli myös siitä, koska vahvasti toivoin koko ajan kauden peruuntuvan ja NHLPA:n saavan nenilleen). Eli siis GM:t tekivät nyt niin kuin uskoivat tapahtuvan. Ja he, jotka tekivät uskoaan vastaan, heiltä sitten loppui yksinkertaisesti kantti. Joukkue, jolla on runko hyvin kasassa kuten Jokereilla, ei olisi riskiä juuri ollut ottaa vähän nimimiehiä, koska kuten sanottua, jos kausi olisikin alkanut, heillä olisi silti ollut hyvä paketti. IFK pelasi isommalla riskillä, mutta uskoivat siihen, että kausi perutaan.
 
Viimeksi muokattu:

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos laitetaan Hanken-Harryn meriitit sivuun ja tutkaillaan kaverin käyttäytymistä tässä lock-out-asiassa, niin kyllähän se eittämättä aika daijun kuvan antaa, että ensin ollaan tietävinään, että se kausi kyllä alkaa ja että kaikki muut ovat saatanan tyhmiä kun ne palkkaa NHL-staroja ja me vaan mennään omilla pojilla. Ja sitten kun tavara jo onkin housussa niin ei ehdi tuulipuvun takki Sipoossa paljoa edes kahista kun jo lausutaan hesarissa näitä, kyl mä ton tiesin, jokerithan tässä on voittaja ja muita samantasoisia blaablaablaa-juttuja. Tässä seuraava tiedotusministeri?
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti scholl
Jos on kaksi epävarmaa vaihtoehtoa niin silloin pitää tehdä niinkuin uskoo tapahtuvan. Ainakin itse pidin hyvin todennäköisenä, että kausi perutaan, enkä missään vaiheessa uskonut kauden alkavan. Eli siis GM:t tekivät nyt niin kuin uskoivat tapahtuvan. Ja he, jotka tekivät uskoaan vastaan, heiltä sitten loppui yksinkertaisesti kantti.

Kuten aiemmin totesin. Jälkeenpäin tällaisia lausuntoja on helppo kirjoittaa. Väittäisin ettei siellä keneltäkään kantti ole loppunut. Vastoin ketjun otsikkoa Harkimo ei ole tyhmä eikä myöskään idiootti. Mies toimi mielestäni ihan järkevästi oman bisneksensä kannalta. Kannataa myös palauttaa mieliin se että Jokerit ovat palkanneet joukkueeseensa herran nimeltä Teemu Selänne. Tämä oli heidän harkittu riskinsä. Kevät ja Teemun jalka näyttää kuinka tuossa riskinotossa kävi.
 

Ääninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomen A-mj.
Täällä puhutaan aivan kuin HIFK:n mestaruus olisi sinettiä vailla kiitos Penan "loistavan tilannetajun" ja änäri-vahvistusten. Eiköhän tällä kaudella ole kuin yksi suosikki mestariksi ja se on Jokerit. Joukkue johtaa sarjaa ja ei tarvi uusia pelaajia sekoittamaan pakkaansa. Temekin on riski, mutta toki ymmärrän hänen mahdollisen tulonsa miehen jokeri-ikoni statuksen takia.

Ja ei, en ole jokerifani, itse asiassa inhoan koko joukkuetta. Silti pidän Harkimoa "syyllisenä" moneen hyvään asiaan joka liigaamme on tullut vuosien mittaan. Esim- 90-luvun klassikkofinaaleihin, joissa miehillä punaisissa nutuissaan ei ollut osaa eikä arpaa :)
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
On hienoa!

ifk varmistaa mestaruuden hankkimalla OJ:n ja muut eivät tajua hölmöinä tuhlata ensikauden rahoja tämän kauden mestaruuden varmistamiseen. Hjallis täytyy olla tyhmä raha-asioissa kun ei tuhlaa.

Minusta on aika kornia, että ifk-fanit toivoivat kaikki jäsenet ristissä, että NHL-kausi peruuntuisi lopullisesti ja näin he voisivat taistella mestaruudesta. Onko tosiaan muutama mies niin ratkaiseva, että ilman heitä hieidän joukkue on niin sysipaska ettei se pysty taistelemaan mestaruudesta? Kuvitellaanko naapurissa taas, että yhdellä kentällä voitetaan mestaruus? Noh, onhan Harkins ja co pikkuhiljaa heräämässä... tosin he olivat heräämässä jo joulun jälkeenkin.

Naapurin pakiston nimilistaa on esitelty viimeksi Ässä-ketjussa ja täytyy sanoa, että vaikuttavahan se toki on. Ongelma vain on se, että kukaan noista nimistä ei ole tällä kaudella esittänyt sellaisia otteita kun ne nimet vaatisivat. Kondikset ja motivaatiot eivät näytä olevan kohdallaan. Zeta on minusta malliesimerkki "nimestä", joka on selvästi osoittanut pelaamisen olevan pakkopulla ja ne viime kauden NHL-tehot eivät näytä auttavan yhtään. Hyvänä esimerkkinä motivaation puuttesta hyvät esitykset Tsekin maajoukkueen kanssa ruotsin turnauksessa. Putki siis kulkee mutta miksi ei ifk-paidassa?
Pari valjakko Karalahti Söderholm on vain varjo viimekaudesta ja nyt vielä Jeren loukkaantuminen tuli tosi pahaan paikkaan juuri ennen pleikkareita.

Olen vain sitä mieltä, että NHL-miehillä ifk ei mestaruutta vie, vaan se vaatii tason nostoa laajalla rintamalla nimeen omaan rivimiehistössä.

Tämä koko ifk-fanien uho on vain vauhtisokeutta johon täällä on jo heidän osalta totuttu.
 

Haie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti hull16
Tämä koko ifk-fanien uho on vain vauhtisokeutta johon täällä on jo heidän osalta totuttu.
21 viimeistä kevättä on uhottu ja kerran on onni ollut myötäinen...mihin se muuttuisi tänäkään vuonna?
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No onpas ketju. Ainakin Hjalliksen touhut näyttävät kiinnostavan kun viestejä näin nopeasti tulee. Mikäs siinä.

Itse otsikon provoilevaan kysymykseen on turha vastata, mutta kysymykseen NHL-pelaajista voin ottaa kantaa. Itselläni oli ainoa toive, että Selänne nähtäisiin työsulun sattuessa narripaidassa. Tämä asia on Jokereiden puolelta hoidettu niin kuin pitikin. Campbell ja Väänänen ovat olleet myöskin hyvä lisä joukkueeseen. Muut miehet olisivat olleet toki mukavaa extraa, mutta enpä nyt jaksa asiaa harmitella. Näillä mennään, ja aika hyvillä miehillä mennäänkin.

Hjallis on nero.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16

Onko tosiaan muutama mies niin ratkaiseva, että ilman heitä hieidän joukkue on niin sysipaska ettei se pysty taistelemaan mestaruudesta?

Kyllä se tällä kaudella näin vaan on! Matikainen ei tehnyt kesän aikana (mitään) hankintoja, jotka jengin tasoa olisivat nostaneet. Jos työsulku olisi päättynyt Ifk olisi ollut enemmän kuin kusessa. NHL- kauden peruuntuminen on lottovoitto Ifkille, täytyy vaan toivoa että Ifk menee tappiin asti.

Ei kai Jokerileirissä sentään olla vähän huolestuneita kevään oikeista peleistä?
Jokereiden nousujohteinen käyrä on pikkuhiljaa hiipumassa(maalinteko ongelmia, jalat eivät liiku jne.)

Tunnelma hallissa, viimeksi tiistaina, oli todella heikko vaikka vastassa sentään oli takavuosien kiistakumppani Tps. Katsojiakin taisi olla ilmoitettuna rapiat 11 000, mutta tunnelma oli kuin hautajaisissa, jälleen kerran. Ei kai mm. jortikan tiukalla keskialueen trapilla ole mitään tekemistä tämän kanssa?

Selänne tuskin pelaa Sm-liigaa tällä kaudella. Taidanpa avata ketjun johon voi laittaa vetoomuksia Teemulle siitä että hän Jokereihin tulisi loppukaudeksi pelaamaan.

Mistä tietää että kevät on tulossa?!

Nimimerkki flintstone alkaa kirjoittamaan viestejä joissa manaa että Jokereiden peli on taas aivan sekaisin playoffseja lähestyttäessä ja että menestystä ei taaskaan tule:)

Viestin lähetti hull16

Kondikset ja motivaatiot eivät näytä olevan kohdallaan. Zeta on minusta malliesimerkki "nimestä", joka on selvästi osoittanut pelaamisen olevan pakkopulla ja ne viime kauden NHL-tehot eivät näytä auttavan yhtään. Hyvänä esimerkkinä motivaation puuttesta hyvät esitykset Tsekin maajoukkueen kanssa ruotsin turnauksessa. Putki siis kulkee mutta miksi ei ifk-paidassa?

Tästä asiasta samaa mieltä. Kondis varmasti Zidlickyllä on kohdallaan, mutta asenne ja motivaatio eivät. Helppoja virheitä tulee paljon, ylimielistä pelailua, joukkue-sana tuskin on kovin tuttu jne.
En usko että tilanne hänen kohdallaan tulee muuttumaan kevään mittaa. Täytyy vain toivoa, että Ara penkittää Z:taa playoffseissa jos tietynlainen katsojien viihdyttäminen sekä omaan pussiin pelaaminen menee joukkueen eteen pelaamisen edelle. Ei playoffseissa ole varaa antaa yhtään helppoa maalia vastustajalle eteen.

Pelata Zidlicky osaa ja on varmasti halutessaan liigan paras puolustaja, mutta joukkueen eteen hänenkin täytyy alkaa pelata.
Se joukkue kannun voittaa jolla on tiivein paketti, nousujohteinen käyrä kevättä kohden sekä muutama runkosarjapeleistä poikkeava yllätysratkaisija.



Ja itse topicciin sen verran että ei se Harkimo ihan mikään daiju ole.
Ei kukaan vatipää pysty rakentamaan Suomen parasta hallia ja luomaan sen ympärille menestyvää liiketoimintaa. Tai ainakin joskus menestynyttä. Täytyy toivoa että Jokerit eivät mihinkään liigakartalta häviä. Se olisi kova isku myös Ifkille. Ja kyllähän Suomen urheilupiirit, varsinkin lätkä, tarvitsevat ehdottomasti mm. Harkimon kaltaisia erilaisia persoonia. Ei näitä saatanan värikkäitä Mikko Leinosia ja Juha Junnoja katsele sikakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Viestin lähetti hull16
On hienoa!

ifk varmistaa mestaruuden hankkimalla OJ:n ja muut eivät tajua hölmöinä tuhlata ensikauden rahoja tämän kauden mestaruuden varmistamiseen. Hjallis täytyy olla tyhmä raha-asioissa kun ei tuhlaa.

Kerro tyhmälle mikä tekee ensi kauden mestaruudesta tätä kautta paremman? Vai tuhlaako HIFK nyt rahat seuraavan kahden vuoden mestaruudelta ja...? Aivan kuin nämä muutamat kärkiseurat eivät olisi joka kausi juuri mestaruuden perässä. Nyt taistellaan kauden 04-05 mestaruudesta ja HIFK otti pumpkin headin muodossa ison harppauksen kohti sitä.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Black Adder
Kerro tyhmälle mikä tekee ensi kauden mestaruudesta tätä kautta paremman?
Ei se toki ole parempi eikä myöskään huonompi, mutta rahaa tarvitaan myös ensi kaudella ja tietysti tulevinakin kausina mestaruuden tavoitteluun.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Birkku
Vastoin ketjun otsikkoa Harkimo ei ole tyhmä eikä myöskään idiootti. Mies toimi mielestäni ihan järkevästi oman bisneksensä kannalta.

Ei minustakaan Harkimo kuulu tyhmiin tai idiootteihin, sen sijaan tämän NHL-casen yhteydessä hänen tilannetajunsa ja taktinen kykynsä petti hivenen. Hänellä oli mahdollisuus tarjota Jokeri-faneille paljon enemmän kuin mihin hän lopulta kykeni, Selänne ei ole pelannut vielä peliäkään ja tiedä edes pelaako - melkoinen riski sijoitus siis! Tähän rinnalle olisi kannattanut ottaa joku toinen tuomaan kaukaloon tapahtumia ja väriä, esim. joissakin ketjuissa esille tuotu Tie Domi. Nyt joukkueen, fanien silmissä, ainoa NHL-tähti ja -väriläiskä jakelee nimikirjoituksia hallilla kykenemättä auttamaan joukkuetta muulla tavalla.

Kiteytettynä lyhyesti: Harkimo pelasi pelinsä luottaen osin vääriin kortteihin.

vlad.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16
Onko tosiaan muutama mies niin ratkaiseva, että ilman heitä hieidän joukkue on niin sysipaska ettei se pysty taistelemaan mestaruudesta? Kuvitellaanko naapurissa taas, että yhdellä kentällä voitetaan mestaruus?

Tuota IFK:lla ei todellakaan mahdollinen mestaruus ole muutamasta miehestä kiinni. Mutta teillä Ilmalassa tilanne on täysin toinen. Teillä se todellakin on kahdesta miehestä kiinni.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti hull16
Ei se toki ole parempi eikä myöskään huonompi, mutta rahaa tarvitaan myös ensi kaudella ja tietysti tulevinakin kausina mestaruuden tavoitteluun.

Aivan varmasti tarvitaan, onko sinulla joku muilta piilossa oleva tieto, että IFK on panostanut kaikki tulevienkin vuosien rahat tähän kevääseen.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Isaksson
Aivan varmasti tarvitaan, onko sinulla joku muilta piilossa oleva tieto, että IFK on panostanut kaikki tulevienkin vuosien rahat tähän kevääseen.
Juu ilman muuta, tulevina kausina ifk palaa taas banaanilinjalle palkanmaksun suhteen ;-)

Sinulla Isaksson oli varmastikkin paino sanalla kaikki.

Tässä tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Isaksson
Teillä se todellakin on kahdesta miehestä kiinni.
Totta!

Toinen on Hjallis ja toinen Henkka.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tsadilaisten leikkikenttä

Jaahas jaahas. Näköjään provoketjua ei sitten pistettykään aikoinaan lukkoon.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Re: Tsadilaisten leikkikenttä

Viestin lähetti Blackie
Jaahas jaahas. Näköjään provoketjua ei sitten pistettykään aikoinaan lukkoon.
Eihän tämä ole provoketju, tämä ifk-fanien aloittama ketju...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Re: Tsadilaisten leikkikenttä

Viestin lähetti hull16
Eihän tämä ole provoketju, tämä ifk-fanien aloittama ketju...

Ja sitäpaitsi tämän ketjun aiheena on IFK-fani eli Hjallis Harkimo.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti hull16
Juu ilman muuta, tulevina kausina ifk palaa taas banaanilinjalle palkanmaksun suhteen ;-)

Kyllä IFK:lla on vähemmän tuuliviirikannattajia kuin narreilla. IFK:lla on paljon kausikorttikatsojia, jotka ostavat vuodesta toiseen kortin samalle paikalle, vaikka menestystä ei tulekkaan. IFK-hallista eivät katsojat katoa samalla tavalla kuin Areenasta, jos on hieman heikompi kausi. Kyllä Penalla hilloa riittää tulevaisuudessakin palkan maksuun, jos tällä kaudella hieman tappiota tulisikin. Turha sinun Hull16 näistä asioista on huolehtia.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Kempes
Kyllä IFK:lla on vähemmän tuuliviirikannattajia kuin narreilla.
No ainakin teillä on enemmän tosikkoja ja meillä on tuo hymy enemmän herkässä aivan kuin logossammekin.
 

Sumupainija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suurmetsän urheilijoiden mattopainijat
Uusimmat uutiset Hjalliksen kuvioista

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101978591774

Rautakirja omistamaan Harkimon Hampurin hallia
Julkaistu 13:40

Rautakirja lunastaa kaikki osakkeet Jokerit-konsernin Hampurin hallin omistavasta JCH Arena Holding -yhtiöstä. Rautakirja on ollut tähän saakka merkittävä osakkeenomistaja Jokerit-konsernissa ja omistanut sen holding-yhtiöstä 48,2 prosenttia. Nyt holding-yhtiöstä tulee Rautakirjan tytäryhtiö.

"Hampurin hallin toiminta on mennyt hyvin, mutta nykyinen rahoitusrakenne osoittautui yritykselle raskaaksi", sanoo Jokereiden hallituksen puheenjohtaja Harry Harkimo.

Rautakirja omistaa edelleen 36,4 prosenttia Jokereista. Toteutettu kauppa ei vaikuta Jokerien Suomen toimintaan.
Rautakirja kuuluu samaan SanomaWSOY-konserniin kuin Helsingin Sanomat.


Tämähän on tarkemmin ajateltuna ihan ok peliliike Hjallikselta, tiedossahan oli, että tämä "hallibisnes" ja eritoten Hampurin Halli oli Hjalliksen silmäterä, ainakin mitä rivien välistä pystyi aavistelemaan. Varmasti vaikeaa luopua jostain mitä on rakentanut vuosien aikana ja sitten joutuu taipumaan taloudellisten realiteettien edessä.

Pääasia on se, että uutisen mukaan kauppa ei vaikuta pätkääkään Jokerien Suomen toimintaan, se olisi jo perin v-mäinen peliliike fanien näkökulmasta katsottuna , että riskaabelit bisneshessuilut hiekottaisivat urheilupuolen toimintaa.

edit: Gags laittoi jo linkin "rahajyskyt" ketjussa, en ollut tarkistanut.....
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luinko oikein?

Viestin lähetti hull16
No ainakin teillä on enemmän tosikkoja ja meillä on tuo hymy enemmän herkässä aivan kuin logossammekin.

Jos teit analyysisi keskustelupalstan kokemuksien perusteella, niin woe mahoton. Toivottavasti kuitenkin mielipiteesi perustuu ihan tosielämään.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Renegade

Immosen suustakin tuli vielä noin 2 viikkoa ennen Jortikan yllättävöää lähtöä sen suuntaista tekstiä, että Jortikka todellakin jatkaa ja mitään muuta ei ole mietitty tai ainakaan suunniteltu.

Näin juuri. Mutta kun Hjördis ei yksinään päättänyt valmentajasta. Jos olisi, olisi se ollut Jortikka.
Jokereiden jääkiekolla on mennyt pitkään huonosti osakeomistajien silmillä katsottuna. Nyt tarvitaa parempaa tulosta = säästöjä. Wade on Jortikkaan verrattuna säästö.
Hjördis on tehnyt Suomen jääkiekolle paljon hyvää, sitä ei sovi unohtaa, mutta oma panos Jokereiden jääkiekossa alkaa olla loppumetreillä. Hjördis keskittyy halli -projekteihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös