Harrastekiekkoa

  • 165 757
  • 747

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Tosin pitää muistaa skannailla tuo tässä viikon aikana, että jää itsellekkin kunnon versio.
Tämä aiemmin ketjussa linkitetty versioko ei ole riittävä laadultaan? http://i106.photobucket.com/albums/m264/goldenawe/turuus.jpg

Kuulin muuten sellaisen jutun että nimimerkki ja ihminen Azul seisoi kuvaa otettaessa noiden tyttöjen edessä, mutta rajauksesta johtuen ei lyyhyytensä vuoksi mahdu näkyville. Kuka lie ilkiö tuollaista hallilla puhunut.
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kuulin muuten sellaisen jutun että nimimerkki ja ihminen Azul seisoi kuvaa otettaessa noiden tyttöjen edessä, mutta rajauksesta johtuen ei lyyhyytensä vuoksi mahdu näkyville. Kuka lie ilkiö tuollaista hallilla puhunut.

Nyt tuli Twitelta pahaa settiä. Mä olen kuitenkin huikeat 161 cm pitkä, korot jalassa peräti 169, hyvänä päivänä jopa 170. Ja se sun valtava hanska mun pään päällä olen ainakin 175.

Lukemat siis tosiaan senttejä, ei millejä.

Miekkarille kiitokset, tarjoan ensi kerralla mukin KKK:ssa.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
No niin, tappio tuli sitten vasta kauden toisessa pelissä. Hallinnasta huolimatta 2-4 turpaan, taas tuli pari pinnaakin, vaikka lauantain jäljiltä selkä kivasti jumissa.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Muutaman päivän ehtinyt sulatella Turun keikkaa ja miettiä mitä tuli tehtyä, oikein ja väärin. Siitähän lähdetään että huikea kokemus kaikkiaan. Kotimatkalla puheltiin miten halli tuntui pienemmältä mitä odotukset oli, isohan se on toki. Siellä pääosan esittäjän paikalla ei pahemmin maisemia katsella, pelin tunnelma ja syke vie mennessään vaikka etukäteen muuta luulikin, parempi näin. Etukäteen ei näillä kyvyillä peliä pahemmin suunnitella, syötä kiekko paremmalle pelaajalle, veto jos paikka on ja lyhyttä vaihtoa, siinäpä ne suunnitelmat oli. Jotakuinkin onnistuikin, tietysti voi aina olla terävämpi. Rohkeasti irtokiekkoon, enemmän iholle ja mailaan kiinni, aina sen verran häiritsee että voi jäädä vastustajalta maali tekemättä. Vaihtoon tajusin tulla parin kerran edestakaisen luistelun jälkeen, maila ylös vaihdon merkiksi ja pois jaloista puuskuttamaan.

Pitäähän se tunnustaa että hieman jännitti. Varusteet meinasi mennä ties missä järjestyksessä päälle. Ennen ensimmäistä vaihtoa joku tuli jyrätyksi juuri vaihtoaition edessä, käväisi mielessä uskaltaako tuonne edes mennä mutta sekaan vaan kun oma vuoro oli. Valmentajien huutaminen kuului jäälle mutta eipä tuota pahemmin noteerannut, ei millään pahalla. Penkillä ehti miettiä mitäs pitää tehdä, kentällä meni tilanteen mukaan, välillä siedettävästi ja välillä säälittävästi. Edelleen ihaillen katselen useammankin pelaajan suorituksia jäällä, jonkusen kerran tuli mietittyä miten ne sen tekee ja hitto kun on hyviä pelaajia.

Yhteenvetona koko touhusta, mun mielestä tää on aika hieno laji.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kommenttien aika jännittävästä kokeilusta. Kova oli uho kopissa ennen jäälle menoa, yhtään ei taakse mene, puheet oli kovemmat kuin teot. Ei pahemmin jännittänyt kuin jäälle meno ja ensimmäiset vedot, sitten huomasi ettei kohdalle osuessa satu niin loppu menikin omalla painollaan. Tuurilla tuli torjuttua, taidolla ei ole mitään tekemistä pysähtyneiden kiekkojen kanssa. Jäästä olisi mukavaa päästä ylös ilman että käydään konttausasennon kautta. Mutta eipä paljon jäihin uskaltanut tiputtautua, olisi pitänyt rohkeasti vaan mennä sattumisen uhallakin.

Hyvä näin päin että päädyin maalille jossa oli vähemmän hommia, muuten olisi ensimmäisen vartin jälkeen menty rintauintia. Maalin mittojen käsittäminen ihan hepreaa, samoin sijoittuminen. Vaikeaa tuo on, maalivahdit on kovia poikia pelin tasosta riippumatta, eikä ne voi pelata ihan täydellä pakalla. Ehtinyt pariinkaan kertaan silmää räpäyttää kun jo verkko pöllähti tai putki kilahti, ei puhettakaan että ehtisi tehdä mitään. Mutta kaikille asiasta kiinnostuneille suosittelen kokeilemaan jos vaan mahdollisuus on, peli näyttää niin erilaiselta ristikon takaa ettei sitä usko ennen kuin itse kokee.

Bliz & HeGe41 kaksikon hyökkäys kun pysähtyi hanskaan, niin sitä muistoa tohtii vaalia. Vaikka se suoraan tumppuun tulikin :)
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Bliz & HeGe41 kaksikon hyökkäys kun pysähtyi hanskaan, niin sitä muistoa tohtii vaalia. Vaikka se suoraan tumppuun tulikin :)

Kaveri antoi hienon syötön, mutta niin vain äijä nappas räpylällä kiekon talteen. Laukaus ei edes epäonnistunut, vaan kaikki voidaan laittaa hyvän torjunnan piikkiin.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Semmoinen jäävuoro tänään, paikkoja tuli kuin hammaslääkärissä mutta ei osunut, aina oli Nokkis edessä. Sitä siinä paluumatkalla jotta maalivahtimme toivoi harjoitusta missä tulisi sivuttaisliikettä, koutsit ehdotuksia. Näin kenttäpelaajan toive olisi jos siihen voisi yhdistää luistelun, niitäkin tilanteita tulee paljon eikä ne heikkotaitoiselle ole ihan helppoja. Itselle olisi nuo suoraan syötöstä treenit enemmän kuin tarpeeseen, uskokaa tai älkää mutta joskus olen osannut vetää lämärin suoraan syötöstä, vieläpä niin että se on lähtenytkin johonkin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Sitä siinä paluumatkalla jotta maalivahtimme toivoi harjoitusta missä tulisi sivuttaisliikettä, koutsit ehdotuksia. Näin kenttäpelaajan toive olisi jos siihen voisi yhdistää luistelun, niitäkin tilanteita tulee paljon eikä ne heikkotaitoiselle ole ihan helppoja.

Normi 2-0 hyökkäystä yhdellä poikkisyötöllä:
Kulmista liikkeelle => "avaussyöttö" kaukalon poikki => keskialueella leikkaus (ja syöttö jos haluaa) => paitsiopisteiden kohdalta sisään => B-pisteen yläkaarella poikkisyöttö => veto! Ja kulman vaihto niin tulee vedettyä molemmissa rooleissa...

Veskareille (viimeksi eilen seuran MV-jäillä) noita drillejä on vaikka sun peevelisti, mutta jos siihen otetaan pelaajatkin mukaan niin kannattaa sopia hyvin tarkasti miten toimitaan => omasta kokemuksesta voin sanoa, että jos tuossa yhden poikkisyötön 2-0:ssa tulee se toinen ns. takaisin syöttö niin MV-maila heilahtaa melko vihaisesti!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tehokkaimmin ja helpoimmin tuon poikittaisliikkeen saa kahdella pelaajalla, jotka ampuu suoraan poikittaissyötöstä. Toinen ampuja voisi olla rightin kaveri, niin tulee maalivahdin liike myös toisin päin. Se on helpoin ja vähiten pelaajia vaativa tapa, jossa maalivahdille tulee varmuudella tarpeeksi toistoja. Jos haluaa sen pelaajien liikkeen mukaan, niin tuo 2-0 -hyökkäys on hyvä tapa.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Tänään tiukan väännön jälkeen sarjapisteet oikeaan osoitteeseen. 3-1 voitto ja hyvä mieli :)
 

vehhhmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Viesti2
Sarjajumbokin avasi pistetilinsä kun napattiin 5-5 tasuri illan myöhäisottelussa. "Ruotsityyppinen" nousu 1-4 tappioasemasta! Viimeinen oli mahtava tahtomaali ilman molaria loppusekunneilla.
Itelle maali ja taisi tulla syöttöjäkin. Hieno peli!
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Sarjajumbokin avasi pistetilinsä kun napattiin 5-5 tasuri illan myöhäisottelussa. "Ruotsityyppinen" nousu 1-4 tappioasemasta!

Hieno peli teiltä. Hyvältä porukalta pisteen nappasitte, tilanne taisi olla jopa 2-5 vastustajalle.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Snadi 2

Köysi on kireällä ylemmän Play Off-paikan suhteen. Eilen saatiin TODELLISTA lisähappea, kun tappioitta ollut sarjajohtaja Pilotit kaatui komeasti puolustuksen kautta 3-0. "Luongolle" kauden toinen 0 ja sekä toinen peräkkäinen kotinolla.
Onneksi vastustaja lähti vajaa miehisenä peliin, muuten olisi voinut tulla tukkapöllyä. Itselle ei tilastomerkintöjä, mutta 4 aiheutettua jäähyä vastustajalle! Yksi peli ensi viikolla jäljellä ja siitä voitto, niin ei tarvitse spekuloida.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kun oikein kiertää joukkueita, niin tuleehan se voitto sieltä. Eli kolmas joukkue jonka maalilla Tre Harrasteessa olen ollut seisomassa ja vihdoin tuli voitto. On tää vekkuli tunne. Onneksi seuraavalla kerralla tuleekin paluu arkeen, tosin silloin laiskan pulskeana sentterinä. Eetu Holma ilman pienintäkään taitoa
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipahan tänään äksöniä. Heti alussa yhdeltä naama auki "korvasta korvaan" mailan lavan osumasta. Sitten pelailua puolisen tuntia ja lopetetaan matsi, kun huomataan neliön kokoisella alueella paistavan betoni. Onneks ei ollut viikonlopun lepakkovuoro, olis voinut pistää vituttamaan.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Pelivuorokin oli tänään ja ihan asiallista peliä olikin. Mitä nyt yhdelle sankarille väkivaltaisen maalivahdin mailasta haava leukaan, arvet kaunistaa. Omien paikkojen sössintä se vaan harmittaa, paikkoja tuli mutta ei vaan saanut sisään. Tosin täytyypäs sen verran sanoa että huonommalle molarille olisi mennyt ainakin yksi, otti parempien miesten vedot kiinni hyvällä prosentilla. Kohta ei kukaan viitsi enää syöttää jos jostain kumman syystä ehdin 2-1 tilanteeseen tai olen muuten vapaassa paikassa, lopputulos kun on tiedossa jo ennen syöttöä.

Rohkeasti lisää pelaajia kentälle, ketjuun voi ilmoittaa halukkuuttaan. Huonommatkin pelimiehet mukaan, syötellään keskenämme.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Pelipassin omaavillahan sellainen taitaa olla pelipassin mukana? Miten se nyt menee, joku varmaan osaa kertoa.

Lisenssiä maksaessa voi valita ottaako siihen mukaan vakuutuksen vai ei. Tuota vakuutuksen suuruutta en muista mutta aika pieni se joka tapauksessa on, eli jos tulee vaikka kiekko purukalustoon niin lisenssin mukana tuleva vakuutus ei riitä korvaamaan yhtään hammasta. Kannattaa kyllä ehdottomasti tarkistaa, että on voimassaoleva vakuutus koska tämmöisilläkin höntsävuoroilla voi sattua pahakin vahinko. Esim. joku voi jäädä alle kun Bone kaatuu.
 

passenger

Jäsen
Lisenssiä maksaessa voi valita ottaako siihen mukaan vakuutuksen vai ei. Tuota vakuutuksen suuruutta en muista mutta aika pieni se joka tapauksessa on, eli jos tulee vaikka kiekko purukalustoon niin lisenssin mukana tuleva vakuutus ei riitä korvaamaan yhtään hammasta. Kannattaa kyllä ehdottomasti tarkistaa, että on voimassaoleva vakuutus koska tämmöisilläkin höntsävuoroilla voi sattua pahakin vahinko. Esim. joku voi jäädä alle kun Bone kaatuu.

Niitähän on harrastekiekkoilijoille kaksi eri vakuutusvaihtoehtoa. Halvemmalla ei tosiaan korvata mitään isompaa, mutta se hieman kalliimpi on jo ihan asiallinen. Ja kannattaa kyllä tosiaan hoitaa vakuutus kuntoon, riittää kun kerran laukaus nousee suuhun niin kallis remppa tulee. Harvinaistahan se näissä peleissä tosin on että saa vedon edes nousemaan niin hyvin, mutta voihan vedot muuttaa suuntaa jostain..
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
Lisenssiä maksaessa voi valita ottaako siihen mukaan vakuutuksen vai ei. Tuota vakuutuksen suuruutta en muista mutta aika pieni se joka tapauksessa on, eli jos tulee vaikka kiekko purukalustoon niin lisenssin mukana tuleva vakuutus ei riitä korvaamaan yhtään hammasta.

Pelipassimaksu 128€ josta vakuutuksen osuus 90€ ja hoitokorvaus 8500€ asti. Halvempi vaihtoehto 78€ josta vakuutuksen osuus 40€ ja hoitokorvaus 1000€ asti.

Kyllä tuolla 8500€ jo leekoja saa jonkun verran korjattua.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Pelipassimaksu 128€ josta vakuutuksen osuus 90€ ja hoitokorvaus 8500€ asti. Halvempi vaihtoehto 78€ josta vakuutuksen osuus 40€ ja hoitokorvaus 1000€ asti.

Kyllä tuolla 8500€ jo leekoja saa jonkun verran korjattua.

En ole tuota kalliimpaa vaihtoehtoa edes huomannut vaan opiskelijana etsin tieysti halvimman hinnan ja maksan sen. Kai noi leegot tässä opiskelijaelämän tuoksinnassa putoaa muutenkin niin voi tuonkin 50e sijoittaa johonkin muuhun..
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Köyhien hommaa tollaset vakuutukset. Omavastuu, omalla vastuulla, jee jee \m/

- No sitten teidän on mentävä omalla vastuulla.
- Paljos se maksaa?
- No se on ilmainen!
- Jeh jeh, me otetaan se! Omavastuu!!

Huumoripläjäyksen jälkeen kyselisin, että löytyykö Jyväskylästä vailla maalivahtia olevaa harrastekiekkoporukkaa? Toki Viitaniemen yleisöluistelussa saa veskarinkamat päällä hikoilla ihan tosissaan, mutta se "ihan kunnon" torjuminenkin kiinnostaisi.

Vastaukset privalla, ettei tämä ketju nyt täyty liikaa tämmöisistä viestistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös