Harjoituspelit 2008

  • 68 364
  • 263
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Raporttia odotellessa. Kärpät ehkä puolivalot päällä ainakin kokoonpanoa katsellen. Tuskin vaasaan lähdetty silti häviämään. Enkä usko että niillä pelaajilla joilla oli näytön paikka ihan takki auki lähteneet peliin.

Sport taas Pitkät päällä ja sumuvalotkin, kuten pitää olla kun on pykälää ylempänä pelaava joukkue, ja vielä viime vuoden mestareitakin. Siitäkin voi olla haittaa jos menee ylitrittämiseen.

Kosonen oli kuin oma itseään. Sai yleisön mukaan. Vaikea sanoa tuomioista, mutta arpomista ja kuitteja taisi tulla. Se että tuomari viheltää kerran liikaa kuin jättää viheltämättä on toki näissä harjoituspeleissä ok. -Kunhan ne vaan vähentää turhia loukkaantumisia.

Ulkomaalaisketju oli mielestäni vikkelin omista. Suomalainen hoiti hommansa kuten pitikin, ja Sihvonen oli pelatessa joka paikassa, pelasi varmaa peliä, antoi hyvän kuvan. Kyllä se ykköseen taitaa sopia. Jopa neloskentällä oli pirteätä peliä. Pahkala oli Pahkala kuten ennenkin ;)

Olisin veikannut että jokunen oululainen asuntomessulainen enemmän olisi "eksinyt" paikan päälle, mutta ne jotka kävi hoitivat hommansa.

Vaikka potuttaa tämä syksyn lähestyminen niin kyllä
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Olisi tietty kiva lukea vähän tarkempiakin rapoja pelistä kuin näitä turhia onelinereitä. Kärpiltä tietty melko raakile kokoonpano ja varmaan turha Vaasalaisilta kysyä miten nämä Pekkalat ja Fialat esiintyi(?). Periaatteessa kiinnostaa tietää myös Sportin Sihvosen otteista ja noiden ulkolaisten pelistä jotain. Ei me kaikki oltu siellä paikan päällä... Eka peli, mutta monilla jo kova taistelu paikasta auringossa.
HÄHÄÄ! HALLITSEVAA SUOMEN MESTARIA PATAAN!!


No joo..
Jos Fiala oli #66, niin ei ollut ainakaan huonoimpia oululaisia tänä iltana. Ihan mukavasti kulki luistin, ja muutama maukas jättösyöttö ketjukavereille jäi mieleen. Muuten Kärppäryhmästä jäi verkkokalvolle hengenpelastaja Aarnio, mutta lähinnä jäähyjen ansiosta.

Hienostihan tuo alkoi Sportin kannalta. Peli ehti tuskin alkaa kun Koivisto jo kaivoi kiekkoa selkänsä takaa, maalin lirutti Cabana. Mies oli taas oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Sportin toisessa maalissa kiekko oli Koiviston lähettyvillä, mutta kuitenkin näkyvillä koko ajan ja lopulta Jaatinen kävi tökkäämässä mustan maaliin. Kärppien kavennuksen ohjasi hienosti Kuusela siniviivalta tulleesta laukauksesta.

Kolmannen erän alkupuolisko oli selvästi Kärppien hallintaa, osin Sport-jäähyjenkin ansiosta. Muuten ottelu oli kohtuu tasainen, kolmannen erän lopulla oli vielä Sportilla pari maukasta paikkaa ratkaista peli lopullisesti mutta mm. Sihvosen kova rannelaukaus meni hieman ohi maalin.

Maalivahdit olivat molemmat miehiä paikallaan tänään. Koivistoa ei voi syyttää kummastakaan maalista, ja Kuuselan ohjaus oli sellainen johon Suomalaisella ei ollut mahdollisuuksia vaikka kuti sinänsä "puhtaalta" alueelta tulikin.

Ottelun ulkopuolisia asioista hieman seuraavassa:
-Yleisöä oli tosiaan hyvin, itse silmämääräisesti arvoin +2500
-Kaljamerkki oli vaihtunut, kyselin Saralta asiasta ja jotain saksalaislitkua se kuulemma oli. Joka tapauksessa parempaa kuin Karjala.
-Kärppä-kannattajia oli noin kymmenkunta, jotain mökää sieltäkin välillä kuului.
-Hallin ulkopuolinen terassi veti hyvin porukkaa, samoin kaljapisteet erätauolla. Voi olla että oheismyyntitulot olivat paremmat kuin normaalissa sarjapelissä.
-Tamminen oli vetänyt komean rusketuksen naamaansa, kun käveli puhelin korvalla vastaan hallin pihamaalla ennen peliä
-Silti Alatalon kalju kiilsi komeimmin
 

Olppy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jäätävä alku Sportin harkka matseille! Viisikko peli oli mielestäni varsin hyvällä mallilla. Okei..Jonkun verran harhasyöttöjä mutta muuten varsin hyvää perus pelaamista. Kärpät ei ollu huono mutta taisivat vähän yllättyä sportin tehokkaasta alusta. Canukki ketju löysi heti toisensa mikä pisti silmään. Meitin tuossa että ykkönen haki vielä toisiaan..mutta sihvonen väläytteli muutaman kerran aika hienosti. Tästä on hyvä jatkaa. Viihdyttävä peli!
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
....ja mä syön hatullisen paskaa, jos ottelussa on 2500 katsojaa.
Tuohan olisi aivan uusissa atmösfääreissä, mitä tulee harjoitusottelun kävijämääriin.

Jos mainontaa tehdään joka päivä (kuten tänään) Pohjallisessa, voi jopa 1000 mennä rikkikin.

Niin ja vähän uutisia Vellistä. Edelleen hokkarit naulassa. Ei edes mietinnässä uran jatkuminen Sportissa tällähaavaa.....

Aijaijai!!
Saamme varmaan videon ko. tapahtumasta, varmistuaksemme, että Pat_LeFontaine ei ole pelkkä lampaanvillaan kääritty rikkinäinen lapanen. Pitäkää videokamera sen verran kaukana, ettei silmistä valuva vesi häiritse kuvanlaatua!
Kai modet antavat moisen lupauksen täyttämättä jättämisestä kuitenkin useamman kuukauden penaltin!?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tästä on hyvä jatkaa! Kärpät pelasi kuitenkin voitosta sekin, minkä todistaa muutamat turhautumiset, varsinkin Cabanaa kohtaan, joka oli ehkä Sportin terävin tänään. Cabanasta taitaa tulla tuon joukkueen leaderi tätä menoa. Mies on puhjennut loistoonsa kesän aikana ja odottettavissa on paljon hyvää. Collins ja Aikins vaikuttavat pelimiehiltä ja Collins on selvästi vahvistus. Hyvä pelikäsitys ja liukas kiekon kanssa, ja sitten muutama aivan jäätävä aloitusvoitto. Collins saattaa hyvinkin olla koko Mestiksen parhaita aloittajia.

Joukkueen suorituksessa miellytti se, että peli näytti jo nyt siltä, että joukkue uskoo itseensä. Syötöt olivat ajankohtaan nähden yllättävän hyvässä kuosissa ja yllättävän hyvin kaikki ketjut pääsivät vastustajan alueelle. Pelinrakentelu siis toimi aika hyvin.

Suomalainen..huh. Aivan maaginen koppi Korpikarin lämäriin! Muutenkin varmaotteinen koko ajan. Teki myös yhden loistavan pitkän avauksen oikeaan laitaan. Tämä Kärppä-voitto teki varmasti hyvää Jaskan itseluottamukselle ensi kautta ajatellen. Jaska vie Sportin pitkälle vaikka yksin. Puolustus pelasi kokonaisuudessaan hyvän pelin myös. Heikkoa lenkkiä ei sieltä nyt löydy. Näkyi otteissa, että nyt siellä oli paljon kokemuksen ja mestisvoittojen tuomaa rauhallisuutta (Erholtz, Salmu). Uitto myös pisti pari näyttävää niittiä, ja pelasi puhtaasti. Myös Pernaa ja Hallbäck paranevat vanhetessaan kuin viini.

Flinck pelasi pakkina eikä kyllä mitään erityistä esittänyt jos ei mokaillutkaan. Liekö sopimus selviö, kun paitaan oli jo nimi painettuna?

Takala nelosketjun sentterinä yllätti myönteisesti ja osoitti, että potentiaalia on suurempiinkin saappaisiin.

Miinusta tulee ykköskentän yhteispelille, joskaan ei varmaan siitä vielä huolestuakaan pidä. Nikoskelainen oli ekassa erässä aika lapanen, mutta heräsi tokaan ja saatiin näytteitä miehen kovasta laukauksestakin. Sihvonen ykköskentän keskellä herätti kyllä pienen epäilyn, että onkohan rooli liian suuri puolustavalle ja ikääntyvälle miehelle..MUTTA huono Sihvonen ei missään nimessä ollut. Haistoi hyvin paikkoja, mutta Jämsää ja Nikoskelaista ei vielä näkynyt niissä tilanteissa pistämässä ripareita sisään. Jämsä oli ykkösketjun heikoin lenkki tänään. Myös nelosessa Pahkala oli vaisu.

Mutta todella erinomainen startti joukkueelta!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Loistavaa!

Ensinnä Vaasan keli loistava - aurinko paistoi ylilämpösenä. Kalja oli kylmää, fanifrendi tarjos terävää ja laulujänteitä koeteltiin. Itse pelistä mainittavana oli Korpikarin hieno kiskasu vaan tällä kertaa "Meirän Jaska" nappas kiekon kiinni - Game sever. Kuten muut ovat skrivanneet ni Nikoskelainen pääsi muutamasti kokeilemaan lämäriänsä - ulkkarit oli yllättävän hyväs kuosis - Jaska oli byyrissä varmuus - Pakit rauhallisia ja Sihvonenkin edukseen kävi. Joitakin etänäätiä oli matsiin eksynyt, mutta katsomokulttuurillisesti mainittavia asioita ei tapahtunut heidän osalta. Oma faniporukka alotti aivan räväkästi, mutta vähän hiipui loppua kohti - hienoa kuitenkin oli olla osa tätä hienoa yleisöä pitkästä aikaa. Ja mitä hittoa - Kärpät nurin 2-1. En äkkiä olisi arvannut, mutta eipä tarvinnutkaan. Kanuunakausi sai maailmanluokanluokan alun! On jopa hienoa kuulla miltä se ruoan jäte ihmiskehosta oikeasti maistuu! Onko sanansa mittasia miehiä vai forumheiveröisiä, jauhaen sitä mitä suupielten väliin tupsahtaa - Juu-u - On mielenkiintosta lukea tämän erään nimimerkin kirjoituksia tästä edemmäs. Itsehän veikkasin, että pettynyt oisin alle 2800 katselijan - Noh joistakin tämäkin arvio oli ylimitoitettu. On hienoa taasen olla hajulla ja että Sport tappoi hallitsevan liigabändin. Perjantaina uutta turkkia niskaan jo vanhaksi käyvän Kärppätaljan tilalle.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
HÄHÄÄ! HALLITSEVAA SUOMEN MESTARIA PATAAN!!


No joo..

Ei siinä mitään. Ilomielin suon tämän voiton Sportille. Liigakarsinnat kiinnostavat sitten joskus enemmän kuin Kärppien ulkopuoliset pleioff ottelut ja tottakai olen 100% Mestisjoukkueen puolella silloin sillä oletuksella, että Kärpät ei sinne jostain syystä valahda. Sport tarvitsi tätä voittoa enemmän kuin Kärpät ja näköjään ansaitsi sen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jäätävä alku Sportin harkka matseille!

Rehellisesti ilman mitään provoilua onnea hienosta aloituksesta Vaasaan ja erityisen hienoa on tuo yleisömäärä heinäkuussa. Silti tulee tästä hallitsevan Suomen mestarin kaatamisesta keskikesällä mieto bon voyage-fiilis kahden vuoden takaa jo ihan tuloksensakin puolesta.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Rehellisesti ilman mitään provoilua onnea hienosta aloituksesta Vaasaan ja erityisen hienoa on tuo yleisömäärä heinäkuussa. Silti tulee tästä hallitsevan Suomen mestarin kaatamisesta keskikesällä mieto bon voyage-fiilis kahden vuoden takaa jo ihan tuloksensakin puolesta.

KooKoo-HPK harjoitusottelua oli silloin pari vuotta sitten seuraamassa Kouvolassa suuri määrä katsojia eli 1100. Olin itsekin silloin paikalla. Vaasassa Juhani Tammisen ja Sportin johdon aikaansaamassa jääkiekkonosteessa vastaavanlaisen pelin yleisömäärä oli eilen 2900. Olin itsekin eilen paikan päällä. Avautunut SM-liiga ja luottamus Juhani Tammisen kykyyn viedä joukkue Mestiksestä SM-liigaan näkyi hienosti vaasalaisessa yleisömäärässä. Joku täällä epäili, ettei Vaasassa olisi Tammisen toisen tulemisen aikana vastaavaa jääkiekkohypetystä vireillä kuin mitä hänen ensimmäisen käynnin yhteydessä oli. Eilisen pelin yleisömäärä kertokoon totuuden tilanteesta.

Pelaajista kommentoin vain, että kovan ulkomaalaiskolmikon on Tamminen Vaasaan saanut hankituksi. Vertaisin sitä täysin Kookoon viime kauden huippuryhmään Nistas, Baker ja Clarke. Cabana nousi taitavien Collinsin ja Aikinsin seurassa heti viime vuotista paremmalle tasolle. Näin tapahtui vasta parin yhteisharjoituksen tuloksena. Cabana oli pelirohkeampi SM-liigamestareita vastaan kuin mitä hän oli näkemissäni otteluissa sportin paidassa viime kaudella. Aikins tulee yllättämään taidollaan ja peliälykkyydellään, kunhan saa jäähyjä herkästi aiheuttavan automaattisen mailahäirintäpelinsä kokonaan pois.
 

Fordél

Jäsen
Avautunut SM-liiga ja luottamus Juhani Tammisen kykyyn viedä joukkue Mestiksestä SM-liigaan näkyi hienosti vaasalaisessa yleisömäärässä. Joku täällä epäili, ettei Vaasassa olisi Tammisen toisen tulemisen aikana vastaavaa jääkiekkohypetystä vireillä kuin mitä hänen ensimmäisen käynnin yhteydessä oli. Eilisen pelin yleisömäärä kertokoon totuuden tilanteesta.

Lisätään avautuneeseen liigaan ja Tamiin vielä Sportin johdon kasaama kova ja mielenkiintoinen joukkue sekä muutenkin kasvava kiinnostus Mestistä kohtaan; kiitos ainakin osaksi tämän pienoisen kilpavarustelun. Eiköhän tossa ole niitä elementtejä, jotka selittävät suuren yleisömäärän. Joka tapauksessa hieno avaus Sportilta kaikin puolin!
 

Jääkausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
...ettei Vaasassa olisi Tammisen toisen tulemisen aikana vastaavaa jääkiekkohypetystä vireillä kuin mitä hänen ensimmäisen käynnin yhteydessä oli...

Vaasalaista palloilua jo todella pitkään seuranneena tähän täytyy kommentoida, että oli laji mikä hyvänsä ja jos menestystä on (tai on odotettavissa), nousevat yleisömäärät tässä kaupungissa todella korkeiksi. Oli sitten kyseessä VPS, Vaasan Maila tai vaikka Kiisto (lentis). Aina areenat ovat pullistelleet yli äyräiden.

Väitän että Sportin katsojamäärä alkavalla kaudella olisi kutakuinkin sama, oli Tamia tai ei, jos joukkue on hyvä ja pärjää. Toki herra Tamminen osaa yleisönsä ottaa ja sanaparsillaan ("nyt mennään täysiä ja peräsuoli pitkällä joka pelissä" tms) rahvaan sytyttää. Värikkäät persoonat ruokkivat toki buumia, myönnän.

Vaasassa muuten takavuosina jopa kaupunginvaltuusto siirsi kokouspäivää, kun ilmeni, että kokous on samana iltana kuin paikallispeli VPS-VIFK. Missä muualla?
 

Katala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
...mieto bon voyage-fiilis kahden vuoden takaa jo ihan tuloksensakin puolesta.

Itsellänikin tuli jo ottelun aikana sellainen toivomus mieleen, että alkaisivat nyt nuo Kärpät pelaamaan tosissaan, ettei sitten lähdettäisi leijaillen ja takki auki tuleviin koitoksiin...

Muistaakseni Sportin kohdalla on käynyt usein sillä tavalla, että kun harkkapelit ovat menneet hyvin liigavastustajia vastaan, niin kauden alkaessa voi ottaa vähän löysemmin kun vastassa on vain Mestiksen keskikastin joukkue (esimerkiksi).

Noh, silloin ei ollut Tammista valmentajana, joka on varmasti tehokkaampi mentaalipuolen asioissa. Hyvässä ja pahassa...

Itse ottelusta jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis. Ainut mikä tosiaan ihmetytti, oli Kärppien aseettomuus. Ei ainakaan luulisi, että voisi tahdonpuutteesta johtua?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Itse ottelusta jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis. Ainut mikä tosiaan ihmetytti, oli Kärppien aseettomuus. Ei ainakaan luulisi, että voisi tahdonpuutteesta johtua?

Tuskin, kun mukana oli niinkin monta testipelaajaa, joista jokaiselle Kärppiin pääsy olisi varmasti huippujuttu. Ja jopa tämä kesäkuntoinen kärppälauma oli selvästi pelillisesti kypsempi porukka kuin yksikään Vaasassa vuosiin vieraillut mestis-ryhmä, joten siinä mielessä tulos oli lupauksia antava.

Mutta sitä kyllä ihmettelen, miten yksi kaikkien aikojen surkeimmista entisistä Sport-pelaajista, Tatu Backman, voi edes yrittää päästä liigaan?
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Väitän että Sportin katsojamäärä alkavalla kaudella olisi kutakuinkin sama, oli Tamia tai ei, jos joukkue on hyvä ja pärjää. Toki herra Tamminen osaa yleisönsä ottaa ja sanaparsillaan ("nyt mennään täysiä ja peräsuoli pitkällä joka pelissä" tms) rahvaan sytyttää. Värikkäät persoonat ruokkivat toki buumia, myönnän.

Tamminen on jääkiekkopiireissä niitä harvoja ellei ainut vaikuttaja, joka pystyy tämän syksyn korkeatasoiset harjoitusotteluvastustajat saamaan Mestis-joukkueen vieraiksi. Sport-Kärpät, Sport-Ilves, Sport-TuTo, Sport-Jyp, Sport-Ässät ja Sport-Björklöven on sen tason ohjelma, että se vaatii hyviä ja luottamuksellisia suhteita em. joukkueisiin.
Kärpät-peli oli nappiosuma kaikin puolin ja unelma-alku. Sport kerää syksyn harjoitusotteluista sellaisen yleisömäärän, jonka saavuttamiseen on SM-liigajoukkueillakin tekemistä.
Ilves on jo huomenna 1.8. Vaasa Areenalla. Kannattaa taas suunnata sinne koko Pohjanmaan alueelta tukemaan alueen jääkiekkojoukkueen taivalta kohti SM-liigaa.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ilves on jo huomenna 1.8. Vaasa Areenalla. Kannattaa taas suunnata sinne koko Pohjanmaan alueelta tukemaan alueen jääkiekkojoukkueen taivalta kohti SM-liigaa.

Veikkaan, että Ilves-pelissä jäädään selvästi Kärppä-pelin yleisömäärästä. Ilves tulee junnarijoukkueellaan, joten oletettavasti ei nappaa suurta yleisöä. Ihmettelen kovasti, jos päästään yli 2000 katsojan. En tosin syö hatullista paskaa, kuten nimimerkki Pat_LaFontaine toivon mukaan tulee tekemään (sanojensa mukaan).
 

Rocco

Jäsen
Mutta sitä kyllä ihmettelen, miten yksi kaikkien aikojen surkeimmista entisistä Sport-pelaajista, Tatu Backman, voi edes yrittää päästä liigaan?
Tatu oli Sportissa aika pienessä roolissa, joten ei ihme ettei Vaasassa päässyt kunnolla edes näyttöjä antamaankaan. Isoin rooli taisi olla KalPaa vastaan pelatuissa finaaleissa kun pelasi Oskar Osalan kanssa kakkospakkiparissa... Eihän Tatu missään nimessä huono ole, häneltä vaan puuttuu joku edellytys mikä tekisi hänestä paremman kuin joku muu. Keskitason pelaaja, keskitason taidoilla. Mutta ei tosiaan Kärppien tasoisen joukkueen mies missään nimessä. Mestikseen kelpo pelimies.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onnea vaan Vaasaan hienosti alkaneesta kaudesta, yleisömäärä varsinkin oli mahtava harkkapeliin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä oli ensimmäinen peli molemmille. Sportilla oli varmasti suuri näyttämisen halu ja Kärpillä ehkäpä kuitenkin ottelu oli vain SE ensimmäinen harjoituspeli. Kova ryhmä Sportilla on, siitä ei päästä mihinkään.
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Nyt kyllä täytyy ihmetellä Tamin kommenttia päivän Pohjallisessa. "Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta"? Mitä ihmettä se ajattelee. Kyseessä harkkapelit ja meidän kanukit ja jenkki on vasta 5 päivää ollu Suomessa. Yhteispeli natsasi kavereilla heti, mutta väsymystä saattaa olla kavereilla. Mielestäni olisi ollut paikallaan antaa kavereille huilia tähän peliin.

Omassa päässäni olisin nostanut Laitisen ketjun kakkoseksi ja laittanut Takalan kolmoseen keskelle, Zembergsin laitaan ja Kivimäen toiseen. Neloseen koonnut Hakomäki, Riska ja Pahkala/Kiviniemi. Olisi Tami edes antanut niitä näyttöpaikkoja. Ja maaliin tietysti Rossi. Ilveskin näyttää tulevan junnupitoisella rosterilla ja kyseessä kummiskin harjoituspeli ja luvattuja näyttöpaikkoja vois nyt juuri antaa.

Tietysti ymmärrän Tamia jos tarkoitus on antaa peliaikaa ykköselle sillä perusteella että kenttä saisi yhteispelejä alle sekä kakkoselle tottuakseen pelityyliin ja kaukaloon. Ja tietysti yleisöä kositaan kun pelataan parhaalla kokoonpanolla. Mutta silti herää kysymys, Miksi?!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kyllä täytyy ihmetellä Tamin kommenttia päivän Pohjallisessa. "Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta"? Mitä ihmettä se ajattelee. Kyseessä harkkapelit ja meidän kanukit ja jenkki on vasta 5 päivää ollu Suomessa. Yhteispeli natsasi kavereilla heti, mutta väsymystä saattaa olla kavereilla. Mielestäni olisi ollut paikallaan antaa kavereille huilia tähän peliin.

Omassa päässäni olisin nostanut Laitisen ketjun kakkoseksi ja laittanut Takalan kolmoseen keskelle, Zembergsin laitaan ja Kivimäen toiseen. Neloseen koonnut Hakomäki, Riska ja Pahkala/Kiviniemi. Olisi Tami edes antanut niitä näyttöpaikkoja. Ja maaliin tietysti Rossi. Ilveskin näyttää tulevan junnupitoisella rosterilla ja kyseessä kummiskin harjoituspeli ja luvattuja näyttöpaikkoja vois nyt juuri antaa.

Tietysti ymmärrän Tamia jos tarkoitus on antaa peliaikaa ykköselle sillä perusteella että kenttä saisi yhteispelejä alle sekä kakkoselle tottuakseen pelityyliin ja kaukaloon. Ja tietysti yleisöä kositaan kun pelataan parhaalla kokoonpanolla. Mutta silti herää kysymys, Miksi?!

Tää on taas tätä, sitten kun kausi alkaa niin ollaan paskat housuissa kun ollaan voitettu kaikki harjoituspelit ja hävitään eka oikea peli 5- 1.. No kattellaan miten käy, toisaalta noita harjoitusmatseja on ihan mukavasti jäljellä ja varmasti vielä kovempia sellaisia kuin "junnu-ilves".. Toivotaan että kaikki saa reilun näyttöpaikan !! Ennen kaikkea Kivimäki ; )
 
Ilveksen kokoonpano on sitä luokkaa että pärjääminen mestiksessä olis tiukassa, eli tässähän tämä.

Maalivahdit:
Mikko Pätsi(leki)
Aku Limnell(leki)

Puolustajat:
Juha Leimu(leki)
Jarkko Näppilä
Joonas Lehtivuori
Pavel Prohaczka(leki)
Jonas Alatalo
Ville Laine

Hyökkääjät:
Juuso Antonen
Lassi Mattila
Jaakko Pellinen
Henri Sandvik(leki)
Antti Kangasniemi(leki)
Tommi Välimaa(leki)
Joonas Rask
Matias Myttynen
Matias Sointu
Antti Roppo
Mika Niemi(leki)
Ville Korhonen
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ilveksen kokoonpano on sitä luokkaa että pärjääminen mestiksessä olis tiukassa, eli tässähän tämä.

Heh, enemmän tuo illan peli vaikuttaa Sport-LeKi, kuin Sport-Ilves peliltä. "Ilveksen" kokoonpanossa 8 LeKin pelaajaa ja loput taitavat olla lähinnän Ilveksen junnuja.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Ilkeämielistä ja kateellista panettelua. Ilves saapuu Vaasaan lähes parhaalla kokoonpanollaan.


..Helminenkin olisi mukana jos ei olisi lopettanut.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Älkäähän nyt. Mansessa on tuota kiekon korkeakulttuuria niin paljon, ettei pappaosastolla kannata Vaasaan lähteä ;)

Joo, onneksi en pääse tuota katsomaan. Ehkä naurettavinta onkin se, että Sport sitten lähtee parhaallaan. Ns. arvovaltavoitot näissä harkkapeleissä on täysin mitättömiä, vaikka Kärppä-voitto hyvälle maistuikin. Ei näitä kukaan muistele sitten runkosarjan alettua, ja vielä vähemmän ensi keväänä.

Pitäisköhän Sportinkin käydä jonkun Nivalan Cowboysin vieraana, että saatais unohtaa elvistely ja päästää jäälle Kivimäki, Hakomäki, Zembergs, patonki II, Rossi ja co. ja jättää Soosit ja americaanot meditoimaan pytyn voittoa.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ohhoh! On teille tulossa jäätävän kova Ilves vastaan tänään. Saa Tami taas kehua "dream teamiä", kuinka liigajoukkueetkin kaatuu.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ja tänään taasen rytisee. Näiden pelien tarkoitus on paitsi treenaaminen niin joukkueen esittely yleisölle ja sponsoreille - kyse on markkinoinnista. Jos Sport onnistuu heti aluksi lyömään kaksi SM-liigan statuksella olevaa joukkuetta niin ne otsikot ovat sellaisia, jotka jäävät myös maakuntamaurin mieleen oli kyseessä sitten junioripitoinen tai millä pelimanneilla tahansa varustettu joukkue. Mikään ei kuitenkaan vie voiton arvoa Sportilta pois. Kärpät-peli oli loistava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös