Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Harjoituspelit 2007

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Charlie Horse, 22.05.2007 klo 11.28.

 1. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:
  Junnila pudottaa jos haastetaan. Mutta ei tiedä pelaako huomenna. Joukkueen sisältä kuultuna Marko Mäkinen ilmestynyt treeneihin ja normaali reeni tilanteessa törmänneet Mäkinesen kanssa ja Iirolta kyynärpää auki. Ei muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2007 klo 23.38
 2. JuVii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Toivotaan tosiaan että Junnila ja Lostedt pelaisivat huomenna. On tullut kyllä luettua Jäähyaitiosta juttuja Junnilasta mutta siirto on kyllä minulta mennyt täysin ohitse.

  Uusi halli on kuulemma hieno...
   
 3. Lauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues & Devils
  Blues lähtee junnupainotteisella kokoonpanolla illan peliin, joten tasaista vääntöä varmaan luvassa.

  Kentälliset:

  Mikko Koskinen (maalissa)
  Jere Myllyniemi

  Carlo Grünn - Matti Uusivirta - Mikko Lehtonen
  Mikael Kurki - Ismo Kuoppala

  Oskar Osala - Cami Miettinen - Tomi Karlsson
  Kimmo Pikkarainen - Samuli Suhonen

  Pentti Nöyränen - Joni Töykkälä - Patrik Lostedt
  Miika Huczkowski - Santeri Heiskanen

  Toni Kähkönen - Tomi Sallinen - Ari Katavisto
  Juha Gustafsson
   
 4. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
 5. Lord Nikon Jäsen

  Tuto voitti 2-1-

  Blues hallitsi ja pyöri kulmissa. Tilanteita oli paljon mutta Koivisto pelasi erittäin hyvin. Tuton ensi kausi ei kaadu todellakaan maalivahtiin.

  Tutosta pari huomiota:

  Seppä- Täysi turisti, iso mies ilman asennetta tai kovuutta. Erittäin epävarma ja hasardi. Turha sainaus.
  Junnila- ei esittänyt mitään, yksi jäähy poikittaisesta.
  Sillanpää- Hidas kankea ja kaikkea. On iso mutta kolija tuntuu olevan 20 liikaa. Ei käytä myöskään kokoaan hyväksi.
  Peltosuo- Ensi kauden pakki nro 1, Tuton oma Aki Berg. Erittäin rauhallinen , ei hae taklauksia yli innokkaasti, erittäin ulottuva. avaa peliä hyvin.
  Pietilä- Eka maali tänään. Potenttiaalinen ja kuuluu ensikaudella vakio kokoonpanoon.

  Ensi kauden joukkueeseen tarvittaisiin tämän päivän perusteella hyökkäykseen ainakin yksi vahvistus joka olisi powerforward mutta liiketta olisi silti hyvin.
  Pakistoon myös iso mutta liikkuva.
   
 6. TF-79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
  Hieno alku tosiaan, vauhtiakin TuTolta alkoi löytyä alkukankeuden jälkeen. Koivisto yllätti todella positiivisesti, nopea ja hyvin peliä lukeva maalivahti!
  Ketään en vielä olisi vilttiin heittämässä yhden pelin perusteella, mutta tulokkaista Peltosuo ja Pietilä kiinnittivät huomion taidoillaaan, kuten myöskin junnuista noussut Pusa.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Makea avaus TuTolta

  TuTo voitti makeasti ensimmäisen harjoitusottelunsa. Blues kieltämättä hallitsi pikkaisen peliä, mutta oli TuTollakin tilanteensa. Ottelun hahmo oli kuitenkin TuTon maalivahti Petri Koivisto, joka teki muutaman todella näyttävän GameSaverin ja piti hienosti muutenkin joukkuetta pahoissa paikoissa pystyssä. Molempien joukkueiden otteissa näkyi kuitenkin selvästi vielä pelituntuman puute, mutta loppua kohti peli parani ja jännitys tiivistyi, kun TuTo pääsi vielä johtoon. Lopussa Blues yritti vielä ihan tosissaan tasoitusta, mutta Koivisto ja TuTon puolustus kestivät.

  Varsinkin TuTon omat juniorit olivat yllättävän pirteässä vedossa. Etenkin Pusa ja Aaltonen pelasivat mielestäni molemmat hyvin. Uusista hankinnoista eniten kiinnitti huomiota Peltosuon tasaisen varma työskentely ja hyvä liike noinkin isoksi kaveriksi, muutkin kyllä esiintyivät mielestäni edukseen. Kaikki eivät tosin varmasti olleet vielä lähelläkään parastaan, mutta uskoa liittää, että kyllä se sieltä vielä tulee.

  Voitto toi varmasti paljon lisää itseluottamusta omaan tasoon, kun voitettiin heti kärkeen "liigajoukkue". Varsinkin nuoremmille kavereille voitto oli varmasti tärkeä tähän paikkaan. Ottelussa oli ihan mukavasti katsojiakin, TuTon ensimmäiseksi harjoitusotteluksi, n. 1400. Seuraavaan harkkapeliin HPK voisikin ladata sitten vanhan TPS ikonin Kai Nurmisen. Olisi mukavaa nähdä miten peli luistaisi pitkästä aikaa uudessa paidassa ja uudella kupittaalla.
   
 8. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Hieman eri silmin ollaan peliä katsottu. Sepän ja Junnilan ansioista on paha sanoa mitään, koska pelasivat vain erän verran. Sillanpää oli erittäin hyvä, oikea voimahyökkääjä samoin kuin Lindlöf. Pietilä pelasi erittäin pirteästi ja tekee loistavasti kunniaa numeroa 16 ennen kantaneelle Timo Salolle. Aika samantyylinen pelaaja. Loistava pelisilmä ja sijoittuminen. Peltosuo oli mielestäni hidas, mutta kankea ja kaiken lisäksi vielä pehmeä. Hyvää oli hieno ulottuvuus. Koivisto maalissa veti aivan maagisia torjuntoja.
   
 9. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Saapa nähdä yleisömääriä HPK-pelissä ja ennen kaikkea TPS-pelissä. Blueskin keräsi kelpo määrän yleisöä, vaikkei se liigaseuroista kovin mediaseksikäs olekaan (joukkueeltahan katosi valtaosa perinteistä ja kiinnostavuudesta K-Espoo -nimenmuutoksen jälkeen).

  Olisiko ensi viikon perjantaina jo tupa täynnä, onko harkkapeleihinkin pakko ostaa jo lippu etukäteen?

  Makea voitto (vaikkakin junnupainotteisesta) Bluesista antaa luvan odottaa kovaa taistelua Turun herruudesta, sillä TPS:n liigajoukkuehan on materiaaliltaan Bluesia selvästi heikompaa kamaa.
   
 10. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri näin. Kaiken kaikkiaan luottamusta herättävä esitys. Jo mainittujen onnistujien lisäksi Kestikin tuntui olevan ihan peli päällä. Pietilä-Kesti yhdistelmä vaikuttaa varsin toimivalta, ja ketjun kolmas lenkki Pusakin vapautui alun jännityksen jälkeen kelpo esitykseen. Jortikkakin näytti kehittyneen kesän aikana. Muutama vauhdikas nousu, pari kovaa lämäriä ja rauhallinen suoritus omassa päässä lupaa hyvää. Nostaisin kuitenkin Koiviston ohella illan todelliseksi tähdeksi kapteeni Järvisen. Koskaan ei ole kiire mihinkään, silti aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Pablo oli eilenkin kuin kala vedessä Bluesin isojen hyökkääjien keskellä. Järvinen voittaa ylivoimaisesti Mestiksen puolustajien pistepörssin, mikäli vaan terveenä pysyy.
   
 11. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Todellakin positiivinen esitys kun ottaa huomioon vallitsevan vuodenajan. Kun kuvioita saadaan vielä hiottua ja maestro palaa pelaavaan kokoonpanoon lienee lupa odottaa voittoja sarjapeleissäkin.

  Koivistoa on jo ehditty kehumaan ja minä kehun lisää. Kaksi aivan varmaa maalia räpsäänsä napannut kaveri on ainakin tämän yhden pelin perusteella arvioituna todella mainio hankinta. Eräs lähelläni istunut vääräleuka tokaisi pelin aikana Koivistosta jotakuinkin näin: "Ihan kuin Kuokkanen, mutta parempi." Tämä jää vielä nähtäväksi mutta potentiaalia ainakin on.

  Silmiin pisti myös Lindlöfin hyvä fyysinen peli. Erityisesti mieleen jäi Jonin mainio puolustuspään pelaaminen tilanteessa jossa Blues-pelaaja oli pääsemässä puolittain läpi. Lindlöf lähti muutaman potkun perästä ja pisti tyylipuhtaalla shoulder-to-shoulder taklauksella vastustajan kanveesiin ja esti näin hyvän maalintekopaikan. Hienoa kahden suunnan pelaamista.

  Vuorisalon kotiinpaluu ei vielä tarjonnut suurempia. Jos ja kun Marre ja Forre samassa kentässä pelaavat lienee jälki kuitenkin totuttua. Virpiön paikka löytynee kakkosketjusta. Jotenkin vain tuntuu siltä että Marre-Forre-Virpiö ketju ei ole se optimaalinen koostumus. Kentällä Virpiön taisteluasenne oli eilenkin valovuosia Marrea edellä, mutta Vuorisalon kädet ja höhenenkevyt luistelu tasoittavat kuitenkin puntteja ja puoltavat mielestäni Markun valintaa ykkösketjun snaipperiksi.

  Nyt jännityksellä odottamaan ensi viikkoa.
   
 12. Tommy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #17
  Vaikka ei otteluun varsinaisesti liity, mutta tuli oltua Kupittaalla viimeksi vuonna 1995 Kiekko-Espoon rökittäessä 2-10. Eilen olin myös paikalla.

  PK-seudun hallien sekä Turkuhallin jälkeen hienoin jäähalli mitä Suomesta löytyy.
  Hienoa. Ironistahan ja hienoa olisi ensi kaudella kun pudottaisitte TPS:n Mestikseen.
   
 13. tuomto Jäsen

  Lainaus:
  Melko vaikeaa on ketään ensi kaudella pudottaa mestikseen. Faktat selviksi, sitten kirjoittelemaan...
   
 14. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Monsterimonni, jalalla nostajat, HC TPS
  Lainaus:
  Halli on kyllä maukas. Karsinnoissa 2009 TuTo saattaa olla yllättävän vahva. Eräs hra Pärssinen esim. saattaa kuulua paluumuuttajiin...
   
 15. Charlie Horse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kommentoidaan nyt pikaisesti tätä keskustelua. On turhan aikaista lähteä yhden tai muutamankaan pelin perusteella vielä kritisoimaan yksittäisten pelaajien otteita. Niin kuutamolla nimittäin oli varmaan puoli porukkaa yhteisistä kuvioista ensimmäisessä pelissä. Loppua kohti alkoi hieman paremmin juoni löytymään, mutta eipä siinä mitään hienouksia vielä tarjoiltu. Oikeastaan ainoat kuvion poikaset tuli vanhoilta tutolaisilta tyyliin Järvinen-Virpiö, joille homma on tuttu viime kaudesta. Se tulee tuosta paranemaan vielä huomattavasti, kunhan alla on pari kolme viikkoa jäätä ja useampia harkkapelejä. Täytyy muistaa, että esimerkiksi Junnila ja Seppä ovat olleet joukkueen mukana vissiin viikon.

  Muutaman positiivisen huomion voisi tässä silti laittaa. Mielestäni Palmroth oli yllättävän hyvä. Yritti ainakin olla aktiivinen sekä puolustuspäässä että kiekon kanssa. Itse en ole ollut Henristä kovinkaan vakuuttunut, mutta ehkäpä nyt alkaisi peli kulkemaan. TuTon pakisto kaipaisikin kiekollista taitoa Järvisen ja Syväsalmen lisäksi. Peltosuo samoin oli ihan hyvä, vaikka syötöt karkailivatkin. On niin ulottuva pelaaja, ettei tarvitse kauheasti höntyillä. Eikä varmaan oikein kannatakaan, kun koko aiheuttaa rajoitteita liikkumiseen. Ihan lupaavan oloista peliä kunhan hieman alkaa kaverit löytymään. Ja sitten Pusa. Minä pidin. Selvästi näki, että alkuun jännitti ihan pirusti, mutta muutaman onnistumisen jälkeen itseluottamus nousi oikein kunnolla. Oivaltaa tilanteet todella nopeasti, näkee pelin paremmin kuin moni muu, on taitava käsistään ja hyvä syöttämään. Täytyy myöntää, että välillä tuli mieleen nuori Antti Virtanen ja se on aika paljon se. Voisi hyvinkin olla edustuksen mies ensi kaudella, jos Ika antaa vastuuta. Toivottavasti saa nyt treenikaudella edes lisää näyttöpaikkoja. Hmmm... Mitäs vielä. Virpiö oli tutun aktiivinen, mutta pelasi ns. out-of-position sentterinä, joten paljon enemmän on luvassa, kun pääsee tutulle paikalleen laidalle. Niin ja Vuorisalo oli ihan sen näköinen, ettei treenihöntsät kauheasti kiinnosta. No, siitä ei tarvitse olla kauhean huolestunut. Lindlöf ja Sillanpää olivat ihan ok, mutta sieltä on tulossa todnäk vielä paljonkin lisää. Katsellaan rauhassa. Tuossa nyt jotain.
   
 16. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Heikki "Domi" Pusa

  Lainaus:
  Pusan pelaamisesta näkyi kyllä suunnaton into ja yritys. Pientä mussutustakin taisi olla jonkun Bluesin kaverin kanssa, mutta ei sen enempää. Andreas Pietilän maalin jälkeen Pusa oli selvästi seitsemännessä taivassa ja mikäs siinä olessa kun muutenkin peli luisti.

  Taisi Heikki "Domi" Pusa tosin jo nuorempanakin pelata aika kovalla tunteella, ainakin tämän vanhan TPS:n C-junnujen pätkän mukaan:

  http://www.youtube.com/watch?v=YjxzuCDKfhI
   
 17. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pitää nyt muutama sana ottelusta todeta, vaikka useimmat pelaajat onkin jo ansiokkaasti analysoitu. Ottelu oli ajankohta huomioon ottaen varsin viihdyttävä sekä lupauksia herättävä, ja ainahan voitto maistuu.

  Koivisto oli maalissa ihan mielettömän hyvä. Kaveri pelasi itsensä kerralla kotiyleisön sydämiin, paremmin sujunutta debyyttiä on vaikea kuvitella.

  Puolustus pelasi kokonaisuudessa hyvän pelin. Onkohan Pablo ollut ikinä yhtä hyvässä kunnossa kesän jälkeen? Syväsalmi oli pitkän loukkaantumisjakson jäljiltä normaalia vaisumpi, sen sijaan Jortikka pelasi vakuuttavan pelin. Palmrothkin voi olla oikein tyytyväinen iltaansa. Suurikokoinen Peltosuo on mielenkiintoinen tuttavuus; pelityyli muistuttaa laiskaa kissaa, mutta tämän kaveri ohi ei ihan niin vain mennä, ulottuvuus ja suuri koko tekevät sen vaikeaksi. Seppä ja Junnila olivat aika nesteessä ensimmäisessä erässä, ja siihen se pelaaminen sitten molemmilta loppuikin.

  Hyökkäyksessä oli monta onnistujaa ja vähän pettymyksiä. Andreas Pietilä oli oikein pirteä tulokas, näillä esityksillä pelipaikka edustusjoukkueessa on varma. A-junioreissa tämä jamppa voisi olla todellinen pisterohmu. Lindlöf osoitti fyysisiä vahvuuksia muutaman kerran ja Sillanpää saa minulta hyväksytyn suorituksen. Vuorisalo oli samankainen kuin aina tässä vaiheessa kautta, Virpiö sen sijaan ei tunnista harjoituskauden ja runkosarjan eroa; vauhtia ja vipellystä riitti. Keinänen oli varsin pirteä, hän on todella arvaamaton ja siten vaarallinen pelaaja. Pusa posotti sata lasissa, oikein energinen ja reipas esitys nuorelta kaverilta.

  Katsomossa oli porukkaa hämmästyttävän paljon, olkoonkin että ottelua oli mainostettu ihan lehdissäkin. Ensi viikolla taitaa tupa olla aika täysi, kun TPS tulee kylään. Se on muuten ottelu, jossa TPS:lla on vain hävittävää, kun taas TuTo voi lähteä otteluun ilman paineita.
   
 18. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itse näkisin asian hieman toisin. Ensinnäkin on turkulaisen kiekkoilun etu mielestäni, että saadaan paikalliskamppailujakin, ainakin kerran kaudessa (edellisestä on jo 3 vuotta). Mielestäni nämä ovat aina mielenkiintosia ja värikkäitä tapahtumia, joita kannattaa mennä seuraamaan.

  TPS on kieltämättä otteluun selvä ennakkosuosikki, jolta odotetaan vain ja ainoastaan voittoa. Viime aikoina on kuitenkin ollut huomattavissa "pikkaisen" TPS:n kannatajien uskon oman joukkueen menestys mahdollisuuksiin heikentyneen ja tätä taustaa vasten voitto nosteessa olevasta paikallisvastustajasta olisi myös heille varmasti tervetullut. Häviö sitävastoin varmasti vahvistaisi heidän uskoaan tulevaan huonoon kauteen ja lisäisi kritiikkiä seuraa kohtaan. On sitä panosta siis TPS:lläkin ottelussa, vaikkei voitto välttämättä maistu niin hyvältä paikallisvastustajasta, kuin TuTon kohdalla.
   
 19. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Huomattakoon, että Turun messuilta saa tiettävästi ostaa S-etukortilla jonkun rannekkeen, jolla saa sitten puolestaan ostaa TPS-otteluun matsilipun neljään euroon.

  S-rannekkeella saa muitakin etuja, mm. TuTo-kausikortin hintaan 75€ (mikä on jo todella kova tarjous, eli puolet pois normaalista 150 euron hinnasta).

  Messulippu maksoi, ja ranneke maksoi, mutta siitä huolimatta kausikortin hinta on kyllä erittäin kohtuullinen.
   
 20. Receiver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  VG-62, TPS, TuTo, Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Messulippu maksaa 14 euroa ja S-etukortilla 7 euroa. Super-Bonus-ranneke, jolla TuTon kausikortin saa 75 eurolla, maksaa ilman S-etukorttia 10 euroa ja S-etukortin kanssa 5 euroa.
   
 21. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tuo on kyllä lähes "ilmainen". Itse maksoin kausikortista 216 euroa, mikä kylläkin sisältää runkosarjaotteluiden lisäksi kaikki harjoitusmatsit sekä mahdolliset playoffit. Kyllähän hyvästä kannattaa aina maksaa....on muuten jo lähes 700 samoin ajattelevaa kauden tässä vaiheessa ja varmasti tuo em. messutarjous siirtää luvun jo toiselle tuhannelle.
   
 22. Shane Falco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
  Lainaus:
  Todellakin. Kävin itse tänään hakemassa lippuni molempiin tämän viikon otteluihin. Telepörssin myyjän mukaan ennakkolippuja tepsi-matsiin on mennyt kaikkiaan jo yli 2000, joten kannattanee mennä pikapikaa lippua lunastamaan jos paikallisvääntö paikan päältä seurattuna kiinnostaa.
   
 23. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Kaiketi tuo Messutarjous-kausikortti sisältänee nämä samat, vai sisältääkö? Vai onko sinulla joku erikoiskausikortti? Jos tuolla 75 eurolla tosiaan saa myös pleijarit mukaan, niin halvallahan tuo menee, vaikkei joka runkosarjapeliin pääsisikään.
   
 24. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  "Apuuuva..." Matti Myöhäsenä en vielä ole lippua hankkinut TuTo-TPS:n peliin. Jos todellakin lippuja on jo yli 2000 myyty, niin portilta ei kyllä perjantaina ilmeisesti lippua "helpolla" saa. Toivottavasti TuTo-HPK pelissä on vielä lippuja ennakkomyynnissä paikalliskamppailuunkin.
   
 25. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Mikäli olen oikein V.Heinosta ymmärtänyt, harjoituspelit eivätkä playoffit sisälly ns."tavalliseen" kausikorttiin. Korjatkoon joku, jos olen väärässä. Sekin voi tietysti olla, että yrityspuolelle on eri paketteja tarjolla.