Harjoitusottelut kaudelle 2023–2024

  • 83 740
  • 1 043

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tasakentällisin avaus- ja viisikkopelissä ei mitään logiikkaa tai sitten TPS sumputtaa ja karvaa fiksusti. (Heitä en seuraa.)

TPS karvaa ja sumputtaa ja träppää fiksusti. Ja on fyysisempi kuin Kerho. Eipähän noillakaan oikein tontteja sitten ole ollut.

Aika lailla normaalia elokuun höntsää. Kokeneet tervaskannot vielä kesäfiiliksissä, nuoret painaa minkä ehtii, peli hakee uomiansa.

Näit on nähty....
 
L

luigitar

Päivärinta on ollut tähän mennessä parhain sentteri, toivon mukaan Maso antaa vastuuta enemmän kolmoserään.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Onhan tää nyt treenipeli ja varmaankaan muutamia pelaajia ei kiinnosta paskankaan vertaa laittaa vielä laittaa itseään likoon, ettei vaan loukkaantuisi tai muuten vaan ja käydään vaan niitä yhdessä sovittuja pelillisiä asioita läpi.
Mutta! Ketkä tai edes kuka tota peliä rakentaa?
 
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan tää nyt treenipeli ja varmaankaan muutamia pelaajia ei kiinnosta paskankaan vertaa laittaa vielä laittaa itseään likoon, ettei vaan loukkaantuisi tai muuten vaan ja käydään vaan niitä yhdessä sovittuja pelillisiä asioita läpi.
Mutta! Ketkä tai edes kuka tota peliä rakentaa?
Tänään treenataan kiekotonta pelaamista. Jos vastustaja kuitenkin saa kassin, niin siirrytään träppiin punaviivalle ja roiskitaan tarvittaessa pois.
 
L

luigitar

Et oo tosissasi?
Voi perkele jos se tippui nyt pidemmäksi aikaa pois.
Alkaa viimekauden painajaiset muistumaan mieleen... No, kai sinne joku wold tai vastaava sitten laitetaan paikkaajaksi ja leikitään että kaikki hyvin.

Saa painaa Eki heti pää märkänä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kerho olisi voinut tämän ottelun jättää väliin. Kalliiksi tuli jos Tuulola on pitkäänkin poissa.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Kliseisesti sanottuna prosessi on vasta alussa ja rosterikin oli aika naurua, joten ei tästä auta mieltään sen enempää vielä pahoittaa, vaikka tämä aivan hirveää kuraa olikin.


Wold ---> myyntiin
Janatuinen ---> myyntiin
Pärssinen ---> Mestikseen
Järvelä ---> A:n mukaan

Sitten pari uutta laadukasta pelaajaa sisään, ja voidaan alkaa puhumaan tähän sarjaan kelvollisesta rosterista.

Mustonen täysi vitsi.

Ketolasta pakko tykätä.
 

Kymppitonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Philadelphia Flyers
Liigan linjaus/linjattomuus taklausten suhteen saa varmasti ihmisiä jättämään pelit välistä. Edelleen sama jatkuu, saa kamppailla, mutta vain mailalla. Taklaaminen alkaa olla täysin turhaa, vaikka taklauksella olisi mahdollista pelata vastustaja kiekosta irti.

Itse ottelussa TPS oli selkeästi edellä ainakin kiekollisessa pelissä. Kerholle tuntuu olevan myrkkyä korkealta karvaava pelityyli ja se käytännössä tuhosi koko juokkueen kiekollisen pelin. Raju otti sen yhden imuroinnin jälleen... Lisäksi oltiin niissä kamppailussa aivan lapasia.

Posia on se, että ollaan vasta elokuussa ja projektissa mennään alkumetreillä.
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Näin vain jälkimmäisen puolikkaan pelistä... mutta pelasiko ykköskenttään merkitty Mustonen ollenkaan? Musta on ollut pitkään varsin selvää, että Musesta ei ole kärkiroolin, eli kahden ylemmän kentän pelaajaksi. Isolla alennuksella alemmissa kentissä voisi olla oikein jees, mutta arvelen, että monen muun aiemman hankinnan lailla ihan palkoilla ollaan. Kerhossa pelaakin vielä joitain pelaajia, jotka ovat kaiketi jonkinlainen testamentti Mikan työstä ja hinta-laadusta. Mielelläni olisin väärässä, mutta silmätestin lisäksi Musen tilastot eivät kerro mistään muusta kuin totaalisesta keskinkertaisuudesta 1üga-tasolla.

Tällä kaudella olisi parilla muullakin hahmolla iso paikka näyttää, että kuuluvat vielä tälle tasolle. Luulen, että Maso ei kavahda haastetta.

Hietasen nykytasosta oli jollain palstahenkilöllä taannoin antaa paljon kirkkaampi kiteytys kuin mitä osaisin itse laatia. Komppaan ja mukailen, että auttava jalka on Juusolla hidastunut Juusolla enemmän kuin mihin Bendium III pään sisällä antaa myöten. Vähän sicakmaisena, jalalla nopeana pienempänä pelaajana Juuso ei siten saa reagoinnin hidastuessa ennakoinnista samanlaista etua kuin joku muu. Viime kauden dominoinnin puute selittyy juuri sen avun puutteella, jolla sensei Tuulola pärjäsi niin pitkään vuosituhannen vaihteen jälkeisessä liigassa, jossa saatana sentään sai vielä taklatakin.

Tästä päästäänkin siihen, että tuomarit ottivat Nikkilän jäähyssä liikaa roolia. Harkkamatsi jumalauta, eikä minkäännäköistä sikailua. TPS syötteli HPK:n päädyssä liian pienessä tilassa, ja Nikkilä ainoana kerholaisena luki oikein passin ja ajoi kaksi kymmenystä etuajassa kiekolliseksi tulevan turkulaisen ihmettelemään perseelleen. En nähnyt mistä jäähy annettiin, mutta musta niitti ei tullut päähän, eikä todellakaan ollut estäminen. Mistä helvetistä se jäähy tuli, isosta puhumattakaan? Hevoisen paskaa.

Nurmen vajoaminen lupaavuudesta keskinkertaisuuden kautta kaiken arvostelun alle on surullista katsottavaa. Toivottavasti Karjalainen palaa, sillä Pärssisen lisäksi Nurmesta ei tunnu olevan Kerhossa ainakaan yhtään aiempaa isompaan pelaavaan rooliin. Lisäksi jonkun olisi pitänyt tänä ehtoona pyyhkiä Lauridsenin ämmän pennulla jäätä.

Ja jottei menisi ihan negailuksi, niin itseäni ilahduttavan, jopa yllättävän mukavia hetkiä nähtiin ainakin henkilöiltä Toivola, Ketola, Rajaniemi. Eikä tuo touhu nyt muutenkaan toivottomalta näytä. Itse asiassa jonkinlainen miellyttävä kiihohan tässä kauden ja rojektin äärellä kuplii ja muhii.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Aika harmiton tilanne missä Eetu loukkaantui mutta toivottavasti ei ole pitkään poissa mutta eihän toi hyvältä näytä.
Eipä kerholla ollut kuin pari paikkaa ja muuten oltiin puolustamassa. Pitkistä hyökkäyksistä tietoakaan joten tekemistä on vielä ihan vitusti!

Kunnolla Nikkilän taklausta nähnyt mutta vaikutti aika kesyltä ja nykyisessä liigassa tuomio voi olla mitä tahansa!

Miettinen jatkaa samaa ulinaa ja poikkarin käyttö tuotu myös tepsiin mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös