Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Harjoitusottelut 2019

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Purkan Jauhaja, 25.05.2019 klo 11.31.

 1. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Samaa mieltä Nenosesta ja Kannisesta. Nessu ja Tavi pelaavat hyvin yhteen ja tämän päivän perusteella Kanninen sopii hyvin Lucen ketjuun.

  Innala-Lucenius-Kanninen
  Cornet-Kunyk-Puustinen
  Tavi-Tikka/Monto-Nenonen
  Ruokonen-Tikka/Monto-Krivosik

  Ei se hassummalta näytä... olisikohan paras mahdolinen kentällä Ilvestä vastaan? Ei välttämättä tuo koostumus, mutta ainakin nuo top 9 hyökkääjät mukana.
   
 2. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lisätään tämän päivän pelistä vielä se, että tuo kakkoserän pelaaminen oli aika huikeaa pitkine hyökkäyksineen. Laukaukset 28-8, maalit 3-0 ja hyvää yötä Pelicans. Ollaanhan me tätä nähty menneillä kausilla, mutta tätä asetta varmaan hiotaan entisestään. Toki siinä vastustajallakin on sanottavansa, mutta kun tuohon pesukoneeseen jää, niin raskasta se on vastustajalle.
   
  BlackWolf ja Rinksu tykkäävät tästä.
 3. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näinhän se menee, kun on se lyhyt vaihtomatka hyökkäävällä joukkueella. Itse pääset myllyttämään ja samalla vaihtamaan tuoretta ukkoa sisään, kun taas vastustaja joutuu linkoon, kun ei pääse ukkojaan vaihtamaan millään. Roiskit pitkän, niin samat ukothan sinne kentälle jää.

  Toki sama toimii toisinkin päin.
   
  BlackWolf ja mailanmittaaja tykkäävät tästä.
 4. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Juu kyllähän Pelsuilla niiden ykkönen tarjosi pariin kertaan Kerholle ja varsinkin junnuille vähän samaa asetta. Gymer, Mustonen, Mankinen veti sellasta minuutin kulmarallia ja pääsivät vaihtamaan lennosta. Ne olikin ainoita hetkiä kun Kerho oli oikeasti kusessa ja Frimankin piiputti jossain välissä oikein totaalisesti. Kerho se vaan paino tota touhua käytännössä sen 60 minuuttia. Siinä jää moni jalkoihin jos on pelitapa ja kunto tota luokkaa ja jokainen urheilija!! itse tajuaa, että mitä vaatii nykyaikainen pelityyli henkilöltä itseltään. Ei enää vain pärjää jos ei ole elämäntyyliltään omaksanut sitä mitä urheilijan elämä oikeasti on. Kilpailu kovenee ja onneksi Kerho on tässä ihan aallon harjalla.
   
  Gardemaister ja mailanmittaaja tykkäävät tästä.
 5. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Eilinen oli Niemisen Villen mukaan pelsulta harjoituskauden ohipeli. Eli voitettiin siis kun pelsu oli niin huono, turhaan juhlittiin omia otteita. Kiva nähdä kauden aikana tuleeko näitä ohipelejä vastustajilta useinkin meitä vastaan...
   
 6. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Rasti seinään, näitähän tulee riittämään.

  Ilveksen kohtaamista odotan kyllä mielenkiinnolla, kun siellä on aika hyvä pöhinä päällä. Viime vuoden harjoitusotteluissahan Ilves oli ainoa, joka kykeni Kerhon kaatamaan.

  Nyt tosin haisee kyllä vähän Ilveksen ohipeliltä, kun voittivat tuon Tampere Cupin...
   
 7. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Valmentajiinkin tarttunut tämä fanien mantra? Viime kaudella sai lukea niitä "kauden paskin peli" -heittoja, kun Kerho vei. Hyvältä kuulostaa. Ilves-ottelun jälkeen kuulostaa vielä paremmalta?
   
 8. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Perjantain Ilves-HPK on siirretty alkamaan jo kello 16, jotta halukkaat pääsevät katsomaan myös Veikkausliigan kärkiottelua Ilves-KuPS Tammelaan 18.30.
   
  BitterX tykkää tästä.
 9. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Otteluhan ei tule Telialta vaan Solidsport oli tarjoamassa lähetystä klo 18.20 alkaen. Mitenköhän tämä vaikuttaa tuohon?
   
 10. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ala tuossa tapauksessa siis klo 15.50. Solidsportin juttu on muistaakseni se, että seura saa heiltä laitteet mutta loput on sitten itsessään seuran käsissä. Eli koska alkaa jne jne.
   
  clayman tykkää tästä.
 11. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Taitavat tarjota vain alustan nettilähetykseen ja maksamiseen. Lähetykset kuvataan hallin omalla kalustolla mitä käytetään silloin kun Telia ei ole paikalla,
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2019 klo 14.56
  clayman tykkää tästä.
 12. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Näin taitaa olla.

  Onko porukalla kokemusta noista SolidSportin kautta striimatuista matseista ylipäätään?

  Ottaen huomioon, että laatu voi olla vaihtelevaa ja selostus puuttuu, niin hinta on aika suolainen Liigan harjoitusottelusta (jokainen matsi näyttäisi olevan 7,90 €). Mutta toki jos tuohon kuitenkin joitakin erityisiä panostuksia joudutaan tekemään, niin pitäähän siitä korvaus saada.

  Tämä matsi kiinnostaisi erityisen paljon molempien joukkueiden hyvän preseason-vireen takia, joten varmaankin aion tuon kaikesta huolimatta katsoa.


  Lainaus:
  Alkamisaika näyttäisi olevan päivitetty SolidSportin sivuille.
   
 13. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Decens cupin matseissa oli ok kuvan laatu/sujuvuus, sekä ihan ok selostaja. Isona puutteena oli sitten hidastusten puute mitä hieman kompensoi mahdollisuus katsoa peli myös tallenteena.
   
  BitterX tykkää tästä.
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Niinkin kaukana kuin tämän ketjun kakkossivulla on asiaa kommentoitu. En viitsisi noin lähellä olevia saman ketjun juttuja toistaa.
   
 15. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Joo, no sen olin toki missannut. On kuitenkin kesä ja kaikkee. Kiitokset vinkkauksesta, kävin lukemassa.
   
  BlackWolf tykkää tästä.
 16. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kerhon facesta löytyi ketjut illan peliin, joten en niitä nyt jaksa tähän näpytellä. Mutta parhaalla mahdollisella mennään, joka on jo sinällään mielenkiintoista, ja ketjutkin vaikuttaa siltä että niillä voitaisiin jopa lähteä kauden alkuun. Ainut mitä ihmettelen on, että Monto ei ole kehissä j Lahtelan paikka on nelosen keskellä? Laavainen on kuuden pelaavan pakin joukossa ja Latvala seiskapakki, Nurmikantaa ja ynnämuita ei näy, Ruokonen ylimääräinen hyökkääjä ja Kombe nelosen laidassa.
   
 17. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kaipa tuossa testaillaan, josko Lahtela olisi soveltuva tuohon nelosen keskurin rooliin - sitä av-vastuuta ynnä muuta santapaperipuolen hommaa jäi Riskalta sen verran. En oikein näe Montoa tuossa roolissa ja muutenhan top 9 on sitten koko lailla täysi. Nyt on munat samassa korissa ja Tikan ympärille koottu sellainen tyylipuhdas kolmonen + sitten vääntäjää ja kääntäjää neloseen.
   
 18. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Juuri noin minäkin sen näen, ja käsittääkseni Lahtelakin on pelannut hyvät harkkapelit roolissaan. Tuo on omiin silmiini paras mahdollinen kokoonpano, sellainen mitä hahmottelin jo kesäkuussa, Kombe ja Ruokonen toki silloin toisin päin. Laavaisella on nyt paikkaa kasvaa - ja tarvetta, paikka on aika maukas, oikein katettu hänelle, saa nähdä ottaako sen haltuun kuin mestaruusjuhlinnan - heja heja herho...
   
 19. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Mitäs Luceniukselle kävi? Aloitin katsomaan hieman myöhässä ja miestä ei kentällä näkynyt. Krivosik oli siirretty sentteriä pelaamaan.
   
 20. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Kovavireinen ja kauteen yhtenä kärjen kovimmista haastajista lähtevä Ilves vieraissa, niin ei tuo nyt yllättävä tai huolestuttava tulos ole. En nähnyt peliä, mutta ilmeisesti ihan mukana kuitenkin oltiin ja Ilves oli tehokas erikoistilanteissa. Laukaukset ihan normaalin tyypilliset.

  Maalivahti on ennakkoon meidän isoin kysymysmerkki ja kasvutarinaa tässä nyt lähdetään odottamaan ja seuraamaan. Enkä nyt siis tiedä menikö siellä maalit helposti. Tuskin kuitenkaan painuu tässä asiassa paniikkinappi kovin pian pohjaan, ja Kerho tulee ottamaan joka tapauksessa pisteitä tasaisesti ilman maalivahtien päällään seisomistakin.

  Sitten jäädään odottelemaan noita pelejä, joita täällä ei saa mainita.