Harjoitusottelut 2009–2010

  • 86 067
  • 226

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Missä Niemi? Mielestäni Huhtanen - Niemi - Salminen voisi olla kokeilemisen arvoinen. Toisaalta myös Huhtasen laittaminen Kuparisen laidalle ja Huhtalan laittaminen tuohon voisi toimia (ainakin 2008 junnujen playoffissa toimi).

Iso ongelma Ässille on se että Mave ja Piros eivät voi pelata Saken kanssa samassa ketjussa vaikka kätisyydet olisivatkin paremmat. Mutta entä jos koitettaisiin Sakkea ja Pirosta yhdessä ja Mavea jossain muussa ketjussa?
 

Radek

Jäsen
Kivenmäki- Piros- Luomala

Savinainen-Kuparinen-Huhtala

Forsbacka- Sillanpää/Huhtanen-Salminen

Mäkilä-Sillanpää/Huhtanen-Mäkinen

Oman havaintoni tukee tätä kahden ensimmäisen ketjun osalta.
Kaksi viimeistä näyttivät omasta mielestäni olevan:
Huhtanen - Sillanpää - Salminen
Pellinen - Niemi - Mäkinen

Mäkilän ja Fopan paikkoja en suoraan sanottuna pystynyt hahmottamaan. Kenties vetivät kiertävinä tai jotain...
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaksi viimeistä näyttivät omasta mielestäni olevan:
Huhtanen - Sillanpää - Salminen
Pellinen - Niemi - Mäkinen

Mäkilän ja Fopan paikkoja en suoraan sanottuna pystynyt hahmottamaan. Kenties vetivät kiertävinä tai jotain...
Varmaan olivat myös näissä koostumuksissa. Miehiä kierrätettiin melko lailla mutta kaksi ensimmäistä ketjua olivat noissa aiemmin mainituissa koostumuksissa.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Maalivahdit

Te ässien harjoituksia seuranneet, miten Ässien maalivahtipeli on toiminut? Onko Kilpeläisellä kevään vire päällä, entä onko Rynnäksestä luotettavaksi kakkos molariksi?
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tuli muuten mieleen, että voisiko tämä ollu kokeilun arvoinen nippu Ässille:

Kivenmäki - Piros - Huhtala
Salminen - Kuparinen - Luomala
Savinainen - Sillanpää - Mäkinen
Huhtanen - Pellinen - Forsbacka/junnu

Ja asiasta toiseen, en ymmärrä että miksi Salmista oltaisiin kolmoseen tunkemassa. Ihan kuin Ässillä olisi varaa haaskata tuon kaltaisia lupauksia. Toki kausi ei ole vielä alkanut ja hän tulee löytämään paikkansa ykkösketjusta tai kakkosketjusta, mutta vähän kummastuttaa. Mutta joo, ei mulla muuta. Hyvistä kyttäysasemista lähdetään pitsiturnaukseen...
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuli muuten mieleen, että voisiko tämä ollu kokeilun arvoinen nippu Ässille:

Kivenmäki - Piros - Huhtala
Salminen - Kuparinen - Luomala
Savinainen - Sillanpää - Mäkinen
Huhtanen - Pellinen - Forsbacka/junnu

Luomala ja Salminen vaihtavat paikkaa niin hyvä. Ja Niemi Pellisen tilalle, Pelliselle en löydä mitään käyttöä ja Niemeä on pakko ajaa jossain vaiheessa sisään, jos niin koskaan meinataan tehdä.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Harmin paikka että noita harkkamatseja on tänäkin vuonna Porissa tosi hintsusti. Muistaako joku että mikä sen SK-turnauksen aikanaan tappoi? Onhan täällä sivistyksen kehdossa näitä kivoja kesätapahtumia muutenkin enemmän kuin muualla, mutta olisihan se hauskaa jos Porissa järjestettäisiin joku loppukesän/alkusyksyn jääkiekkotapahtumakin.

Tuosta Jyväskylän hurrikaani-turnauksesta voisi ottaa vaikka esimerkin. Pienimuotoinen neljän pelin turnee. Mukaan Padan lisäksi vaikkapa lähialueen jengit lukko, tepsu ja esim sportti. Voisin vaikka itse lähteä mukaan talkootöihin, mutta munlaisella lomautetulla hitsarilla piisaa niin paljon kuutamokeikkaa ettei tahdo aika piisata.
 
Ässien alustava kokoonpano Lukko-ottelussa

Marko Luomala #71 - Kamil Piros #73 - Marko Kivenmäki #21
Tero Määttä #42 - Matti Kuusisto #20

Veli-Matti Savinainen #19 - Matti Kuparinen #22 - Tommi Huhtala #33
Ville Uusitalo #52 - Jussi Heikkinen #63

Tuomas Huhtanen #11 - Severi Sillanpää #72 - Sakari Salminen #23
Tapio Sammalkangas #47 - Jesse Jyrkkiö #58

Patrik Forsbacka #29 - Mika Niemi #31 - Marko Mäkinen #44
Miro Rahkola #8 - Mikko Palomäki #46

Eero Kilpeläinen #37
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Pitsin antia

Ässät-Lukko pelissä ensimmäisen painin jälkeen joku naishenkilö rupesi valittamaan että taputettiin liian kovaa ja korviin sattui ja blaa blaa blaa. Jep, vain raumalla...

Mutta oli kyllä yllättävänkin kova Ässät näin ekan jääviikon jälkeen. Patu oli mielestäni suht viihdyttävä(joka on kait ainoa asia mitä häneltä voi odottaa?), Lugu hävisi kaikki, Ässät pelasi finaalissa ja nähtiin muutama myllyn poikanen... Ihan hyvää antia, mielestäni.

Jos jollain riittää motivaatiota aloittaa kirjailemaan joukkueen pistepörssiä harjoitusotteluissa, niin olisi mukavaa... Itsellä ei riitä... :D
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pirteä Pata

Yllättävänkin hyvin putki kulki tässä vaiheessa harkkakautta. Mäkilä, Sillanpää, Huhtanen oli paras kenttä ja heiltä sopii odottaa jatkossa mukavia suorituksia. Salminen, Luomala ja Savinainen näyttivät tykkäävän kesäpelaamisesta ja ihan hyvältähän se näytti. Heikkisen sopparin voisi jo vahvistaa sen verran mukavasti lähti laukaus suoraan syötöstä ja puolustuskin melko virheetöntä. Foppakin aika hyvässä liikkeessä ja pelissä kiinni, vaikkei vielä rymistellytkään. Eero oli normaali hyvä itsensä, Rynnäs taas turhankin innokas ja ylitorjui muutamaan otteeseen itsensä ulos tilanteista. Piros paransi päivän mittaan, mutta eihän tuosta nyt vielä voi varmuudella sanoa mitään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ässiltä eilen onnistujiksi voi ehdottomasti laskea joukkueen parhaan puolustajan eilen, joka yllätti positiivisesti, eli Heikkinen. Aika helmi äijä oli eilen kun jalka liikkui ja maisema vaihtui. Lähti hienosti mukaan hyökkäyksiin, muttei kertakaan ollut myöhässä omista vaan meni nopeasti takas puolustukseen kun tarve tuli ja oli kummassakin päässä jäätävän hyvä. Avauksetkin lähti nopeasti, mutta välillä hän lähti myös itse tuomaan kiekkoa hyvin ylös. Kaverikin kysyi heti Lukkoa vastaa jo: "Kuka vittu tuo 63 on? Ei Ässillä viime kaudella noin hyviä pakkeja ollut." Ehdottomasti tulee pelaamaan padassa koko kauden. Jyrkkiöltä myös Lukko peliä lukuunottamatta hyvää peliä. Lukko pelissä tuli muutama hasardi, mutta muuten pelasi tosiaan hyvin ja hyvällä itseluottamuksella. Hyökkääjistä Savinainen, Salminen, Sillanpää, Mäkilä ja Huhtanen vakuuttivat. Sillanpään ketju oli valmis liigaan ja Ässien paras eilen (Huhtanen-Sillanpää-Mäkilä). Savinainen ja Salminen kuuluvat samaan kenttään. Niemi oli näkymätön.

Pirosista näki että on keskenkuntoinen, mutta kädet kävi komiasti. Luomala, Huhtala, Määttä ja Kuparinen olivat myös hieman normaalia raskaammalla jalalla liikkeellä, mutt ymmärtäähän sen kun vasta viikon menty jäällä.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Yllättävänkin hyvin putki kulki tässä vaiheessa harkkakautta. Mäkilä, Sillanpää, Huhtanen oli paras kenttä ja heiltä sopii odottaa jatkossa mukavia suorituksia. Salminen, Luomala ja Savinainen näyttivät tykkäävän kesäpelaamisesta ja ihan hyvältähän se näytti.

Piros paransi päivän mittaan, mutta eihän tuosta nyt vielä voi varmuudella sanoa mitään.
Mäkilä, Sillanpää ja Huhtanen oli Ässien parasta antia. Salminen, Luomala ja Savinainen pelasivat lähes yhtä hienosti. Jos Huhtanen saa liigassa ketsuppipullon auki, niin kaveri nakuttaa 20 maalia. Jalat käy ja mies ehtii joka paikkaan.

Piros oli taas järkyttävän huono. Vaikka kuinka parantaa tasoaan ja alkaa "pelaamaan", niin kyseessä hinta/laatusuhteeltaan käsittämättömän paska hankinta. Pelimiehestä näkee heti, onko pelimies vai ei. Piros ei ole.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mäkilä, Sillanpää ja Huhtanen oli Ässien parasta antia. Salminen, Luomala ja Savinainen pelasivat lähes yhtä hienosti. Jos Huhtanen saa liigassa ketsuppipullon auki, niin kaveri nakuttaa 20 maalia. Jalat käy ja mies ehtii joka paikkaan.

Huhtasen esitys oli kyllä erittäin positiivinen. Saanut entisestään liikettä ja röyhkeyttä pelaamiseen lisää. Vähän kiekollisempaa roolia ensi kaudeksi niin ketsuppipullo voi avautua maalienkin merkeissä.
Niemellä on hurjasti parannettavaa luistelunsa kanssa, mutta tulee haastamaan Pellisen nelossentterinä.
Jyrkkiöllä näyttää niska paisuneen kesän aikana puntin ja kaurapuuron tuloksena, ja on saanut selkeästi paljon voimaa ja massaa lisää. Tulee pelaamaan yv:tä ensi kaudella.
Pirosista en tee vielä mitään johtopäätöksiä. Ties kuinka kauan ollut poissa jäältä.

Määttä on taas lihonnut parikymmentä kiloa, eikä pysynyt edes Kärppien B-junnujen kyydissä. Treenaamalla itsensä jääkiekkoilijoiden mittoihin, olisi EHT-tasoa, samoin Kupru kaipaa keveyttä jalkoihin.
Nämä pitäisi olla jääkiekkoilijalle itsestäänselvyyksiä, ja eiköhän ainakin kupru treenaa ylimääräiset pois ennen kauden alkua.
Salminen tekee takuuvarmasti melko rumaa jälkeä ensi kaudella.

Nämä on vain päätelmiä muutaman höntsäpelin perusteella, mutta varsinkin syyskaudella Ässillä saattaa olla otolliset hetket kahmia voittoja, monen muun joukkueen hitsatessa joukkuettaan yhtenäiseksi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Määttä on taas lihonnut parikymmentä kiloa, eikä pysynyt edes Kärppien B-junnujen kyydissä.

Määtällä olisi pitänyt jo sopimukseen kirjata tietyt reunaehdot, joiden täyttämättä jättäminen näkyy suoraan palkkaa alentavasti. Uskomatonta, että mies kausi toisensa jälkeen pystyy kesällä syömään itsensä noinkin surkeaan kuntoon.

Tähän sopii sananlasku: "Viisas oppii virheistään, tosi viisas toisten virheistä – ylimielinen ei opi mistään eikä millään."
 

JoKKa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , NJD
Pitsiturnauksen osalta ei varmasti kannata vetää pitkälle meneviä johtopäätöksiä Pirosista, mutta tässä turnauksessa mies oli suoraan sanottuna herja! Siinä rinnalla näytti Mr.Kivenmäkikin melkoiselta raatajalta ja taistelijalta.

Ennen pitsiä olin hiukan vittuuntunut siitä miten jengi dissasi (taas) Määttää läskiksi, mutta eilisen jälkeen käännän takkini. Mies painaa aivan varmasti lähemmäs 120kg ja se ei todellakaan ole kaikki lihasta -pelimies silti.

Oli muuten sydäntälämmittävää katsoa Huhtasen menoa. Mies painaa röyhkeästi suoraan maalille, eikä pelkää ottaa iskuja vastaan. Jos meno jatkuu samanlaisena, niin kauden aikana se tuottaa aivan varmasti mukavasti tehopisteitä. Salminen on kyllä pelaajana mallia solid. Uskomaton tekniikka, pelisilmä ja hyvä laukaus. Näyttää kuitenkin siltä, että lihasmassaa ei ole tullut paljoakaan lisää viime kauteen verrattuna. Minkähänlaista jälkeä Sakke tulee vielä tekemäänkään kunhan saa muutaman lisäkilon pihviä ja voimaa?!
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Tero Juhani Määttä, oletko taas syönyt mamman lihapadasta?

Ennen pitsiä olin hiukan vittuuntunut siitä miten jengi dissasi (taas) Määttää läskiksi, mutta eilisen jälkeen käännän takkini. Mies painaa aivan varmasti lähemmäs 120kg ja se ei todellakaan ole kaikki lihasta -pelimies silti.

Pullukka ulos! En tiedä mitä kaikkea sopimuksiin kirjataan pikkuprintilla, mutta kai sentään itsensä täytyisi jonkinlaisessa kunnossa pitää..? Sopimusrikkomus ja se __tanan juottoporsas (rahattomana) kotiinsa Espooseen vai oliko se eläin(juottoporsas) Vantaan puolelta.. Menköön sieltä kyselemään pelipaikkaa.. (K-Vantaa ym)

Oikeasti voisi löytyä vähän enemmän nöyryyttä näiltä palkkasoturisankareilta, jos ei työpaikka olisi tiedossa kuin vuodeksi kerrallaan.. Miettisivät kesällä grillaillessaan vaikka palkkatavoitteitaan, 10k eur mestiksessä pullukkana vaiko 80k normikokoisena liigassa...hmmm

Törkeää touhua.
Sama homma jos vaikka minä tatuoisin kirkkoveneen kuvaelman kesäloman aikana naamani ja menisin töihin loman jälkeen(asiakaspalveluun), tuskin tarvitsisi enää seuraavana aamuna mennä..
 
Viimeksi muokattu:
Huhtasen esitys oli kyllä erittäin positiivinen. Saanut entisestään liikettä ja röyhkeyttä pelaamiseen lisää.

Huhtasen potentiaali on ollut jo parina kautena nähtävissä. Parhaimmillaan mies on ollut hyvä liigatason pelaaja, mutta noita matseja on vain ollut todella vähän, eli taso on heitellyt todella paljon.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ei kai tuo Määttä mitenkään eroa loppuaikojen Jutilasta. Kyllähän Timokin aina kesän jälkeisiin peleihin ilmestyi tajuttomasti turvonneena mutta kyllä ne kilot sieltä katosivat syyskuun loppuun mennessä. Se on pojat vaan lämpölaajenemista (!)
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuli muuten mieleen, että voisiko tämä ollu kokeilun arvoinen nippu Ässille:

Kivenmäki - Piros - Huhtala
Salminen - Kuparinen - Luomala
Savinainen - Sillanpää - Mäkinen
Huhtanen - Pellinen - Forsbacka/junnu

Luomala ja Salminen vaihtavat paikkaa niin hyvä. Ja Niemi Pellisen tilalle, Pelliselle en löydä mitään käyttöä ja Niemeä on pakko ajaa jossain vaiheessa sisään, jos niin koskaan meinataan tehdä.

Sen verran pitää vetää sanoja takaisin, että Pellinen menee Niemen edelle ainakin toistaiseksi, eli Pitsin perusteella. Pellinen itseasiassa vakuutti liikkeellään joka on mielestäni parantunut viime vuodesta mielestäni selvästi. Kiekon kanssa touhu oli toki suht päätöntä pääasiallisesti, kuten viime kaudellakin. Mutta aloituksia voitti mukavasti mikä on tärkeää nelossentterille.

Minä en osaa sanoa kuka sopisi parhaiten "ykköseen" Maven ja Pirosin viereen, onneksi en ole Ässien valmentaja. Parhaiten siihen toki sopisi rymistelijä joka osaa myös viimeistellä, mutta se ei tällä hetkellä ole kovinkaan realistista. Eli nykyisestä miehistöstä se pitäisi löytää. Helppoa ei varmasti tule olemaan.

Ehkä sitten kuitenkin heittäisin siihen kolmanen taiteilijan eli Sakke Salmisen. Osaa viimeistellä, ei toki rymistellä. Mutta sillä kolmikolla kun napsahtaisi kemiat kohdilleen niin ei olisi vastustajalla kivaa. Mielestäni kokeilun arvoinen kenttä.

Kakkonen saisi olla tuttu Savinainen - Kuparinen - Huhtala. En epäile hetkeäkään etteikö toimisi, jopa paremmin kuin viime kaudella. Savinainen oli helkkarin pirteä. Toki keskialueella saisi pitää päätään pystyssä, vaarallisen näköistä on kuin V-M kuljettaa kiekkoa pää alhalla. Kerran pamahti jo Pitsissäkin.

Huhtanen - Sillanpää - Luomala olisi mielestäni oiva kolmonen. Toki maalinteko on edelleen vaikeaa Huhtaselle Pitsin perusteella, mutta muutama onnistuminen ja lisää itseluottamusta, niin verkot heiluu useammin. Sillanpää jatkoi hyviä otteita joita jo keväällä nähtiin. Vaikuttaa fiksulta kaverilta niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin. Luomala myös samaa duunariosastoa kuin kaksi edellistäkin, mutta täydentäisi mielestäni kenttää. Kokeneempi ja vielä toistaiseksi parempi painos Huhtasesta.

Neloseen sitten Forsbacka - Pellinen - Mäkilä. Forsbacka rymistelee, Pellinen liikkuu hyvin ja kaivaa aloituksia, Mäkilään pätee sama kuin Huhtaseen. Hyvää liikettä, paikkoihin hakeutumista ja haastamista. Muutama onnistuminen alkuun ja itseluottamus nousee. Poikii varmasti lisä onnistumisia.

Sitten on nämä "ylimääräiset" eli Mäkinen, Niemi, Palonen, Laaksonen ja Uusitalo. Mäkiselle on todella vaikea löytää ruutua, lähinnä nelosen laidasta se löytyy jos on löytyäkseen. Mutta siinäkin antaisin Mäkilälle ensin kunnon mahdollisuuden.

Niemelle taitaa olla Mestis oikea paikka mikäli on vielä halua kehittyä. Ainakin Pitsissä kaveri oli täysi lapanen, ei mitään aikaan. Ei edes näennäistä karvausta. Suunnilleen vaan hyöri ja pyöri toimettomana kentällä. Toki aikaista tuomita yhden Pitsin jälkeen, mutta kyllä siellä muita nuoria kiinnosti kovasti osaamistaan näyttää. Niemeä ei.

Palonen on loukkaantuneena ja ei ole mitään takeita milloin mies on pelikunnossa. Kunnossa ollessaan taistelee neloskentän laiturin paikasta. Ylemmäs ei liene asiaa. Pitsissä kaverin näin ja täytyy sanoa, että ei Palonen ainakaan ulkoisesti miltään erityisen vahvalta näytä. Paljon pitää vielä fysiikkaa treenata, että kunnon rymistelijä neloseen saadaan. Toki potentiaalia siihen hommaan on.

Laaksosta ja Uusitaloa en lähde arvioimaan lainkaan, koska en ole koskaan poikia tositoimissa nähnyt. Annetaan poikien kuitenkin näyttää kunhan armeija antaa siihen mahdollisuuden.

Loppuun laitan Pitsin omat plussat ja miinukset. Ihan selvinpäin ja Patalasein katsottuna.

+ Huhtanen (Suurin positiivinen yllätys yhdessä Mäkilän kanssa. Liike hyvää, haastoi useasti ja pääsikin paikoille. Tarkkuutta viimeistelyyn ja hyvä tulee.)
+ Mäkilä (Samat sanat pätee Mäkilään kuin Huhtaseenkin.)
+ Salminen (Ässien paras pitsissä. Hyvä liike, todella taitava ja kyky tehdä maaleja, vaikka finaalin rankuissa tulikin kaksi hassia.)
+ Pellinen (Liike parantunut mielestäni selkeästi viime kaudesta ja aloituksiakin kauhoi mukavasti omille.)
+ Savinainen (Toipunut hienosti viime kauden tällistä. Kakkoskentän selkeä kiekollinen kaveri. Osui myös mukavasti tolppien väliin. Kunnon läpimurto edessä.)
+ Sillanpää (Rauhallista peliä. Hyviä aloituksia ja fiksuja ratkaisuja. Täysin valmis kolmossentteriksi.)
+ Forsbacka (Liike hyvällä tasolla. Selkeä henkinen johtaja!! Suuret pommit jäi vielä näkemättä, mutta kyllä ne sieltä tulee. Lappua kouraa.)
+ Molemmat maalivahdit (Kilpeläisen tekemisestä huokuaa suuri itseluottamus. Varmaa työskentelyä. Parit riparit antoi, mutta korjasi nekin kunnon torjunnoilla jatkotilanteissa. Mailatyöskentely myös hyvää. Rynnäs pelasi yhden pelin, mutta ei ainakaan minua pettänyt. Iso, hyvin peittävä maalivahti. Kelpo kakkonen.)

+/- Heikkinen (Hyvä liike, kova kuti kunhan pääsee käyttämään. Vastapainoksi varsinkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa kiekkokoulu tason virheitä. Sekä kiekon kanssa, että ilman. Potentiaalia on.)
+/- Määttä ( Pulskassa kunnossa taas. Siitä huolimatta paras Ässä-pakki eli kyllä siä kilojen alla pelimies piilee. Tympii vain miettiä millainen pelimies olisikaan kyseessä, jos kiloja ei kesällä kertyisi noin helvetisti. Toki ihan turha miettiä, kun tapana tuntuu olevan.)
+/- Tähän kategoriaan voisi oikeastaan niputtaa koko puolustuksen, siis odotuksiin nähden. Tasapaksua massaa. Eli selkeää liideriä huutaa pakisto vielä rankasti.

- Piros (Toki vasta rantaunut Suomeen ja totuttelu käynnissä. Siitäkin huolimatta etoo tuollainen laiskuus kentällä mikä näkyi varmasti ihan hallin perimmäiseen pubiin. Ei esittänyt yhtäkään positiivista suoritusta kentällä. Kolmea potkua enempää ei ottanut kertaakaan turnauksen aikana, aloituksia kaivoi omille tasan kaksi koko turnauksessa ja kiekkoa ei tainnut tuoda kertaakaan vastustajan hyökkäysalueelle, paitsi kerran ja sekin päätyi paitsio vihellykseen. Moni sanoo, että Pitsin perusteella on turha vetää liian pitkiä johtopäätöksiä, mutta kyllä esim. Jan Bendasta huomasi ensimmäisestä pelistä lähtien, että kyseessä on selkeä vahvistus vaikka ei järin hyvässä kunnossa tullessa ollutkaan. Pirosista en valitettavasti löytänyt yhtäkään sellaista piirrettä. Noh toivotaan, että Porin-Jaromir osoittaa epäilykseni vääriksi.)
- Kivenmäki (Perus pitsisurffausta Mavelta. Ei sitten niin mitään aikaan, finaalin maalia lukuunottamatta. Ei jaksa alkaa sen kummemmin ruotimaan, kun joka kesä sama juttu. Mutta olisi se Mavekin joskus pitsissä liekeissä nähdä. Ei nuo viime kaudet niin loistokkaasti oo mennyt, että olis kesällä varaa surffailla.)
- Mäkinen (Ei riitä liike, eikä "puolikas" polvi helpota asiaa ollenkaan. Omista junnuista löytyy paljon potentiaalisempia kavereita. Turhake.)

Loput pelasivat sitten ns. omalla tasollaan ilman suurempia onnistumisia tai pettymyksiä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jos Huhtanen saa liigassa ketsuppipullon auki, niin kaveri nakuttaa 20 maalia. Jalat käy ja mies ehtii joka paikkaan.

Aika kovilla jutuilla pommitetaan.. ensin tuomitset Piroksen YHDEN PÄIVÄN esityksen perusteella (ok, minä en ollut paikan päällä katsomassa), ja sitten heität Huhtasen päälle tuollaiset odotukset!! Tuossa äkkiseltään laskin että mies on pelannut pääsarjatasolla neljän kauden aikana 157 ottelua (kun kaikki lasketaan), ja tehnyt niissä yhteensä 8 maalia. Eli nyt jotain realismia noihin odotuksiin.. lähdetään nyt vaikka siitä että mies tällä kaudella ensin alkuun vaikka tuplaa tähän astisen maalimääränsä. Huhtanen ei kuitenkaan ole varsinainen maalintekijä tyyppi, se on jo nähty..

Eiköhän ihan perusteltua ole odottaa, että Salminen tekee sen ainakin 20 maalia, jos riittääkään.. ja muutenkin oli kyllä silti mukava lukea noin positiivis-sävytteisiä viestejä Pitsissä olleilta. Etenkin nuoriso-osastoon liittyen..
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nätin paikanhan tuo Foballe tarjoili. Mäkistä voisi kokeilla ihan hyvin rankkareissa. Läpiajoissa mies on ainakin ollut ihan kelvollinen.

Okei, yksittäinen tilanne. Ja enemmän sekin vaikutti vahingolta kuin suunnitellulta syötöltä. Annetaan Saken hoitaa rankkarit, homma menee hyvin vielä ku hioo rystypuolen kuntoon.

Ja eikös sellainen sääntötullut, että rankun vetää tästä edes rikottu pelaaja itse vai olenko nähnyt unta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös