Haluaisitko nähdä Willmanin Mestiksessä myös ensi kaudella?

  • 3 424
  • 49

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ilman muuta Willmanille jatkoa Mestikseen.

Perustelut edellä mainitut. Osaa pelata myös rehdisti ja kovaa, vaikka ylilyöntejäkin on joukkoon mahtunut. Väriä kaivataan kaukaloon ja Willman sitä tuo.

Jalkapallokentän laidalla, Wilzu
 

manager78

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Suomen maajoukkueet
Viestin lähetti Fordél


Kyllä me ollaan Kouvolassakin nähty mikä pikkupoika Wilman on. Hyvänä esimerkkkinä menneeltä kaudelta on kun Wilman sai jäähyn ja yks pikku poika (n.10 v.) kävi katsomosta huutelemaan sille niin eiköhän mies menettänyt hermonsa ja rupes hakkaamaan pleksiä kun mikäkin hullu.


Hah!! Olin katsomassa tällä kaudella molemmat fps:n kouvolan matsit ja voin todeta, että se huutelija ei todellakaan ollut 10 vuotias. Se oli aikuinen mies, iältään 20-30 vuotta. Että semmosta tällä kertaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti manager78
Hah!! Olin katsomassa tällä kaudella molemmat fps:n kouvolan matsit ja voin todeta, että se huutelija ei todellakaan ollut 10 vuotias. Se oli aikuinen mies, iältään 20-30 vuotta. Että semmosta tällä kertaa.

Istuin jäähyaitoiden takana olevassa katsomossa ja näin tilanteen läheltä. Kyllä kyseinen katsoja ketä Willman yritti mailalla lyödä oli korkeintaan 10-vuotias pojan nassikka. Voihan tietysti olla että jossain toisessa kohtaa Willman on yrittänyt huitaista 20-30 vuotiasta miestä.

MUTTA: Oli katsoja sitten 10-vuotias tai 50-vuotias, niin kyllä jääkiekko-ottelussa katsojien koskemattomuus PITÄÄ olla kaikissa tilanteissa turvattu. Jos jääkiekkoilija ei kestä katsomosta kuuluvaa huutelua niin on syytä lopettaa jääkiekkoilu PIKIMMITEN !!!
 
Suosikkijoukkue
Mestiksen paras sentteri Patrik Westerback
Kumma juttu, että kaikki jotka ei halua nähdä Willmania mestiksessä on KooKoon kannattajia.

Itse haluan nähdä Willmanin mestiksessä. Kaikki perustelut on jo esiintynyt tässä ketjussa.
 

Rocco

Jäsen
En ole lukenut ketjua enkä lue, mutta Willman on persoona. Mestis muuttuu joka vuosi entistä mauttomammaksi ja värittömämmäksi sarjaksi. Jokainen pelaaja on entistä enemmän samasta muotista veistetty. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta harvassa ovat tällaiset piristykset. Willman mukaan, mutta Sportiin... ei kiitos. Pelaa mieluusti vaikka vastustajalla.
 

RooHoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
Kyllähän Willman tuo oman säpinänsä otteluun, joten miksi ei! Kuitenkin kaukalon ulkopuolella vaikuttaa olevan todellinen symppis.

Ja siitä Kouvolan hallissa tapahtuneesta "välikohtauksesta". Ensimmäinen huutelija on eräs ns. fani (jota ei viralliseen faniporukkaan edes huolita jäseneksi ), joka on käyttäytynyt sikamaisesti muuallakin. Kun hän juoksi häntä koipien välissä pakoon, niin paikalle tuli nuorempi henkilö, joka sai osuutensa huudoista. Tilanteen aloittanut taisi saada KooKooltakin varoituksen :)
 

Fordél

Jäsen
Joo on tainnu manager78 mennä rillit väärinpäin päähän kun näkee ties mitä. Kyllä se oli aivan selvästi yks pikku poika, joka kävi huutelemassa ja lähti sitten karkuun kun kuuluttaja pyysi järjestysmiehiä paikalle. Toki voihan olla, että Wilmanni on jossain toisessakin tilanteessa menettänyt hermonsa jonkun 30v.miehen takia. Eihän siitä hullusta kukaan ota selvää! Mutta siinä on teille tosiaan pelaaja jota kannatta kunnioittaa..TAI SITTEN EI!
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Näyttää tuosta Kouvolan episodista olla yhtä monta mielipidettä kuin näkijääkin. Muutaman täällä olevan lausunnon ja pelinjälkeisten lehtijuttujenkin mukaan se jäähyaition kulmalle aluksi tullut henkilö oli ihan aikuinen mies (todennäköisemmin hiiri?). Willman pysyi varmaankin aika kiltisti jäähyaitiossaan. Setä katsomosta halusi tulla kai silittelemään Timon kutreja, mutta kun Wilu huomasi kaverin niin tämä älykääpiö ottikin hatkat

Kookoo-fanit ovat aika aktiivisia netissä, mutta jotenkin siltikin yllättää että tähänkin ketjuun 40% viesteistä on tullut musta-oranssien lasien takaa. Niitäkin, jotka haluavat Willmanin pois mestiksestä, tuntuu asia kiinnostavan todella paljon. He ovat todellakin omistautuneet asialleen.

Meininki muistuttaa melkein sitä aikaa (vai onko voimassa vieläkin), kun Tapparan-foorumilla ~puolet kirjoituksista liittyi Raimo Helmiseen.
 
Voi itku, vai on Willmanilla mennyt hermot Kouvolassa kun on joku vittuillut? Mitä sitten?
Kuinkahan monta kertaa esim. Jari Korpisalo on menettänyt hermonsa raumalaisyleisöön ja yrittänyt jopa mailalla huitaista, mutta en minä silti ole korppiakaan savustamassa liigasta ulos sen takia, päinvastoin, hyvä että jatkaa.
Meni nyt vähän ohi aiheen, mutta onko se oikeasti niin kamalaa, jos jääkiekkoilijallakin menee hermot? Ihmisiä nekin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Boogeyman
Näyttää tuosta Kouvolan episodista olla yhtä monta mielipidettä kuin näkijääkin.

Asiaa varmaan sotkee se, että tilanteessa oli kaksi eri henkilöä. Ensin joku kävi huutamassa Willmanille ja häipyi sitten paikalta kun metsä vastasi. Sinänsä fikus ratkaisu kyllä sekin, olihan Willmanin maila ojjentumassa jo aikaomista vauhtia... Ja kun järkkärit ehtivät paikalle, luulivat he toista lähellä istunutta henkilöä välikohtaukseen osalliseksi. Vaikka olihan sekin saattanut huudella, eikä olisi kai halunnut siirtyä siitä lähettyviltä minnekään.

Vaan eipä tuo kaiken kaikkiaan kovin vakava episodi ollut. KooKoo määrättiin pitämään järkkäreitä jäähyaitioiden lähellä ja Willman sai hänkin vakavan varoituksen. Mutta ei mitään sen suurempaa draamaa.

Syy siihen, että KooKoo-fanit ovat aktiivisia tässä(kin) ketjussa löytyy varmaan paitsi siitä, että meitä on täällä Jatkoajassa niin monta, myös siitä, että Willmanin värikkäimmät ottelut sattuivat juuri KooKoota vastaan. Samalla ne olivat myös HMV-KooKoo-kauden erikoisuuksia. Kähinä katsojan kanssa, ulosajo ja jahtaaminen, taklaukset Lajusen kanssa ja privaattitanssahtelut Pentikäisen kera.

Eikä meistä kaikki haluaisi Willmania hyvästellä. (viidestä ei-vastauksesta näyttäisi kaksi tiulleen Kouvolasta, kolme muualta) Viime kauden mielenkiintoisin persoona, jonka toilailut saivat ainakin minut hallille, olisi kiva nähdä antamassa Kookoolle 5 minuutin YV ensi kaudellakin.
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
En halua nähdä Willmania enää Mestiksessä Pelaa sikaa koko ajan ja, kun jotkut puhuvat tappelijasta ei voi Willmania siihen termiin yhdistää. Koko Suomesta löytyy vain muutama pelaaja, joita voi rehellisesti kutsua tappelijoiksi. He ovat mielestäni Roman Vopat (HIFK) ja Toni Mäkiaho (HPK).
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Rocco
mutta Willman on persoona. Mestis muuttuu joka vuosi entistä mauttomammaksi ja värittömämmäksi sarjaksi. Jokainen pelaaja on entistä enemmän samasta muotista veistetty.


Nimenomaan! Ei maksava yleisö halua nähdä jotain junnuja pelkästään pelaamassa sitä pakollista kautta ennen siirtymistä ylemmille tasoille. Mielestäni kehitys, joka on johtanut siihen, että 25-30 vuotiaat mestisjyrät alkavat olla muisto vain ja yli 30 vuotiaita ei löydy kuin muutama, on erittäin valitettavaa.

Brad Vigon: Vopat on ehkä joskus ollutkin tappelija, mutta voisin väittää, että viimeisen kahden kauden aikana Willmanilla on enemmän tappeluita, kuin Vopatilla.

Ja loppuun vielä, että kun puhutaan keihästyksistä jne. Niin samalla logiikalla KooKoonkin rosterista voitaneen poistaa useampi pelaaja samalla oven avauksella. Jopa super symppis kaikkien kaveri Katteluskin keihästi vastustajaa viime kaudella saamatta edes kakkosta.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Viestin lähetti KPL
Mielestäni kehitys, joka on johtanut siihen, että 25-30 vuotiaat mestisjyrät alkavat olla muisto vain ja yli 30 vuotiaita ei löydy kuin muutama, on erittäin valitettavaa.

KPL: samaa mieltä. Tämä kehitys on erittäin valitettavaa, koska persoonat kiinnostavat katsojia.
Tämä nyt ei kuitenkaan taas liity Willmaniin. Minulle on ihan sama, minkä ikäinen sellainen pelaaja on, joka pelaa sikaa ja riehuu, ja jota vielä jostain kumman syystä kutsutaan tappelijaksi. Mestis tarvitsee persoonia. Tinke on persoona.
Wilmania en taas laske persoonaksi, ainakaan sellaiseksi, jonka esitykset kiinnostavat minua. Kuka vain voi tökkiä mailalla toisia mahaan pelikatkon aikana. Ei vaadi suurta taitoa.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskinpa Willman on niin ansioitunut kiekkoilija, että ansaitsee oikein oman viestiketjun, mutta minun puolestani Willman pelatkoon ensi kaudellakin mestiksessä kunhan joukkue on jokin muu kuin KooKoo.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Toisaalta en tahtoisi nähdä Timo Willmania Mestiksessä, koska tahtoisin tämän pelaavan liigassa ihan missä tahansa joukkueessa, mutta jotta Mestiksessäkin olisi edes yksi muista hieman värikkäämpi ja hienompi pelaaja, toivon Timon jäävän Mestikseen. Liigassahan on jo hienoja persoonia kuten Nielikäinen, Toivonen, Mäkiaho, Vopat.. Ainiin mutta onhan Mestikselläkin jo Patrik Lostedt. :)

Ehdottomasti tahtoisin kuitenkin nähdä Willmanin Suomessa. Jos pelaa vaikkapa Suomi-Sarjassa, lupaan käydä katsomassa jos tulee Lappeenrantaan PePon vieraaksi.
 

Sparta Magic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KYLLÄ

Viestin lähetti Lätkä
Tätähän me jääkiekon ystävät toivotaankin...JÄÄKIEKKOA! Tän on
todella ymmärtäneet siis Pohjois-Amerikkalaiset myös. Olipa hie-
no katsoa MM-kisojakin, kun Jenkit ja Kanadalaiset luistelivat ai-
ka usein nk. broilereina pois tilanteista ja mihin se johti? Kanada
on maailmanmestari!

Näin ihanan pulmusia ne jenkit/kannukit sitten ovat kun sitä oikein kovasti tietyltä suunnalta katsoo.


Mutta mikä olikaan ottelun legendaarinen kulminaatiopiste, lainaus Jatkoajan rarortista

Erän puolivälissä Rob Niedermayer esitti ruman laitataklauksen uhrinaan Peter Forsberg. Niedermayer selvisi tempustaan ilman pelirangaistusta, mutta seurauksena oli kuitenkin 2+10 minuuttia. Kanadan tilanne näytti tässä vaiheessa todella pahalta, mutta Ruotsi ei saanut ylivoimalla mitään erikoista aikaiseksi ja pikkuhiljaa ote alkoi siirtyä vaahterapaidoille.

Vielä kysytte mihin Willmannia tarvitaan , eli tekemään tarvittavia ratkaisuja pelin niin vaatiessa, mutta luulen ettei Mestis ansaitse Willmannia vaan liiga vie miehen joka todellakin ansaitsee oman viestiketjun suuri KIITOS siintä The Johtaja
 

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Ei

Willman on minusta sinänsä turha pelaaja, joka on aina istumassa kotona taikka jäähypenkillä, tietysti fyysisyttä kaivataan ja se on ok, mutta ei sentään liialisuuksiin voi mennä
(Kattelus, Pentikäinen etc..)

Hauskaa tapaus-Willmannissa on se, että hän pystytti Kouvolaan suuren vihellys konsertin korostan vielä, että suuren.

Jotkut tykkää, jotkut ei :l // Se on makuasia sanoi mäyräkoira kun palleja nuoli .
 

Brad Vigon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP, Mora IK
No eipä tarvitse enää tätäkään spekuloida : Jääkiekkolehti kirjoittaa Timo Willmannin lopettaneen uransa. Jatkoa ei liene koskaan luvassa...
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viestin lähetti Brad Vigon
: Jääkiekkolehti kirjoittaa Timo Willmannin lopettaneen uransa.

Voihan perse! No nyt on jonkun otettava pari askelta ylöspäin ja täytettävä Willmanin kokoinen aukko mestis-skenessä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Viestin lähetti Brad Vigon
No eipä tarvitse enää tätäkään spekuloida : Jääkiekkolehti kirjoittaa Timo Willmannin lopettaneen uransa. Jatkoa ei liene koskaan luvassa...

Jääkiekkolehti kirjoittaa paskaa.

Ei pidä paikkaansa.

Ja itse kysymykseen jyrkkä: kyllä.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Ainut paikka missä haluan tämän törkypelaajan olevan,on eläkkeelle jääneiden jääkiekonpelaajien suonikohju tanssit. PISTE.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös