Halli, makkarat ja show

  • 645 211
  • 2 053

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Iltapäivälehdet metsästävät klikkejä mauttomalla, liioittelevalla ja jopa valehtelevalla otsikoinnilla. Tuo menee suoraan siihen kategoriaan.
 

Unseen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, New Jersey Devils
Iltalehden uutisessa haetaan jollain ihme yhteydellä vertausta NHL-tyyliin. Aika monta savolaista saa olla iltalehden toimituksessa että tuollainenkin uutinen pääsee läpi.

Toistetaan nyt sitä, mitä edellisillä sivulla on puhuttu, mutta eiköhän tuo Iltalehden juttu ole saanut alkusysäyksen KalPan omien nettisivujen uutisesta, jossa uuden paidan logoa mainostetaan NHL-tyyliseksi. Tässä vielä linkki siihen alkuperäiseen juttuun: KalPan uutinen aiheesta

e. tarkennusta
e2. linkin korjailua
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Kapasen Ikku aamulla tarinoi Radio Savolla. Monenlaista hallin kehityshanketta on tosiaan vielä menossa ja moni odottaa kaavamuutoksia hallin ympäristöön. Vihdoinkin myös hallin penkkirivien tiputus jääntasolle asti oli esille joka tulenee lähiaikoina (vuosina) toteutukseen. Tämä on mielestäni uudistus joka pitäisi toteuttaa mahdollisimman nopeasti. Muuta oli että parkkitilat suunnitteilla, hotelli, johon KalPa tosin ei lähde sijoittamaan vaan se bisnes jätetään muille. Näistähän onkin ollut jo tarinaa aiemmin.

Myynti menee edellä viime vuotta ja tavoitetta myynnin suhteen yrityksille on nostettu entisestään, kausikortit menevät hyvin kaupaksi ja eilen (torstai) oli kuulemma erittäin vilkas päivä korttimyynnissä.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Onhan tuosta KalPan markkinoinnin tasosta ollut keskustelua jo aiemmin, joten eipä luulisi tuonkaan tulleen yllätyksenä kenellekkään. Puuhastelijat ja ammattilaiset erottuvat tuolla saralla.

Väittäisin kuitenkin, että tällä kertaa KalPan toimistolla on kuitenkin pieni ammattimainen tuulen vire käynyt. Monestikko on KalPan pelipaitaa mainostettu Iltapäivälehdissä? Ei vissiin kertaakaan aiemmin? Eikä ole monen muunkaan paitajulkistuksia suuremmin noteerattu. Lukon uusi paita taisi ylittää kynnyksen, mutta muita en ole tänä kesänä vielä huomannut.

Sinänsä siis oiva veto hakea tuohon tuo NHL-viittaus, jolloin kiinnostavuus uuteen paitaan kohoaa muillakin kuin paikallisilla faneilla. Ja koska näkyvyys lisääntyy - sponsorit tykkää ja mainospaikka antaa rahalle vastinetta. Kenties ensi vuonna jonkun euron jälleen enemmän?

Jos nuo kaiken kirjavat mainokset tuosta paidasta heivataan vatukkoon eli paita on kutakuinkin tämän näköinen, niin kyllähän tuossa haiskahtaa tuo änärisukulaisuus ison logon ansiosta. Raha sanelee kuitenkin myös pelipaidan, mikä mainoksineen on kyllä vertaansa vailla oleva tilkkutäkki, että oksat (ei se maalivahti mika) pois.

Sivukysymyksenä sellainen, että kun tiistain Mullikassa ollut juttu jäähallin juomakaappimurrosta oli hieman epäselvä, niin avautuiko jollekkin se, että oliko nuo hallin seinustalla olleet juomakaapit hallin ulko- vai sisäpuolella? Vorohan oli vienyt juomat sekä lukot(!) mennessään. Ilmeisesti joku raumalainen gangsteri liikenteessä.
 

August

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse ihmettelen hieman pelipaitoihin kohdistunutta kritiikkiä. Tottakai mainokset pilaavat paitaa, ja asettelun suhteenkin voitaisiin olla taidokkaampia. On kuitenkin selvää, että SM-liigajoukkueilla mainokset ovat aina paidoissa. Itse olen jo turtunut mainoksiin paidoissa, ja yritänkin nähdä niiden läpi..Uudistukset ovat hyviä paidan suhteen, Viime vuoden huono fontti vaihdettu sekä logoa suurennettu. Kuten aiempi kirjoittaja totesi, mainospalstan omistavat yritykset ovat kyllä mielissään, kun näkyvyyttä on tullut jo ennnen kautta paitojen avulla.

Olisi mielenkiintoista saada haastattelu joltain liigajoukkueen markkinointivastaavalta, ja selvittää kuinka paljon rahallisesti paitamarkkinointi tuottaa. Lisäksi olisi mielenkiintoista tietää, onko pohdittu vaihtoehtoisia sponsorin näkyvyyden mahdollistamia toimenpiteitä. Jos jokin suuri yritys ostaisi esimerkiksi KalPan pelipaitojen kaikki mainospaikat, eikä täyttäisi niitä mainoksilla vaan jättäisi tyhjäksi, olisiko siitä saatu mediahuomio enemmän, kuin mainos paidassa?No, katsojan näkökulmasta helppo huudella, mutta pelkästään se on mielenkiintoista, että voin kirjoittaa näin paljon pelkästään pelipaidoista...
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipas C-ovella oudon väljää:) tuo uudistus tuli kyllä tarpeeseen. Oliko jossain mainintaa, että katsomoita laskettaisiin alas asti?

Kyllä uudistus tosiaan tarpeeseen tuli ja nyt tilaa alkaa olemaan. Itse olisin odottanut kyllä lisää metrejä reilusti siihen myyntipisteeseen. En tiedä onko jatkossa myyntitilaa luvassa enemmän mutta jo eilen taisi "kahden kassa myyntipisteeseen" olla melko reiluja jonoja.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Onhan tuo paidan mainokseton versio hieno! Ja uutisen mukaanhan fanopaita on mainokseton, joten fanit ainakin ovat tyylikkäitä :) Noilla mainoksilla tehdään varmaan lopulta paljon rahaa, joka varmasti tulee tarpeeseen.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Yakuza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hokki, IPK
En tiedä kuuluuko tähän ketjuun vai mihin, mutta tietääkö joku millon mahtaa tulla liput SM-liiga peleihin myyntiin?
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En tiedä kuuluuko tähän ketjuun vai mihin, mutta tietääkö joku millon mahtaa tulla liput SM-liiga peleihin myyntiin?

Liput tulevat myyntiin 11.9 heti aamulla, jos en ihan väärin muista. Sitä en tiedä kuuluuko tähän ketjuun:)

Onkohan uusi Vip-tila aikataulussaan ja valmiina kun sarja alkaa? ainakin ulkoa katsottuna työmaa on vielä keskeneräinen.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Areena Projekti

Viikkosavossa oli jälleen juttua ns. Areena-hankkeesta. Jäähallin ympäristöön on suunniteltu mm. Spa Hotel Areenaa, uimahallia, viihdekeskusta, asuinkerrostaloja, parkkihalli sekä messu/mailapelihallia. Hankkeen vetäjän, Heikki Korhosen mukaan tiloihin tulevat toimijat olisivat jo 90% tiedossa. Hanke vaatii kuitenkin vielä alueelle kaavamuutoksen, mutta valmistumisaika projektille on suunniteltu olevan vuonna 2016. Myös rahoitusneuvottelut ovat vielä kesken.

Erittäin kunnianhimoinen hanke ja hyvinkin tervetullut lisä kaupungin liikunta/messutiloihin, vaikkakin hanke totetutetaan valtaosin yksityisellä rahoituksella. KalPa Hockey Oy ja Kapaset eivät ole (ainakaan merkittävästi) hankkeen taustalla.

Linkki Viikkosavon näköislehteen (lataa pdf-sivun koneelle)
 

MVD

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Dallas Stars & Liverpool
Tosiaan toi Areena suunnitelma on aika iso kokonaisuus ja toivon että kaikki onnistuu ja saadaan nauttia hienoista olosuhteista vuonna 2016, hieno juttu.

Eilisessä pelissä paljon hyvää ja muutamia huonoja, 1 niistä musiikki. Kenenkä naftaliinistä nämä rallit oikein kaivetaan ,voi herranen aika sentään. Hyvillä biisi valinnoilla voidaan saada halliin hieno tunnelma säilymään koko pelin ajan. Eilen oltiin jossain todella syvällä metsässä sen suhteen. Piti jo rueta ihan seuraamaan mitä seuraavaksi mahtaa tulla tuutista ulos.
Liekkö näissä peleissä on vain sama cd pyörinyt ja kun liiga alkaa niin tämäkin asia on korjattu ja unohdettu.

Jäi vaan vaivaamaan en tiedä miksi.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Tuota tuota. En nyt oikein vielä osaa päättää pidänkö näitä mainoksia säälittävän huonoina vai nerokkaina, sillä tuohon välimaastoon näitä on kyllä vaikea sijoittaa.

Tuorein mainosklippi antaa vastauksen tähän pohdintaan ja se kallistuu vahvasti tuonne säälittävän puolelle. Joku saattaisi myös käyttää adjektiiveja nolo ja naurettava.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tuorein mainosklippi antaa vastauksen tähän pohdintaan ja se kallistuu vahvasti tuonne säälittävän puolelle. Joku saattaisi myös käyttää adjektiiveja nolo ja naurettava.

Tuo ensimmäinen kausikortti TV-mainos nyt vielä menee, mutta huhhuh, huhhuh. Kunnia niille joilla kunnia kuuluu, mutta tämähän on hirveintä tuubaa sitten... No, ei kyllä totta puhuen tule mieleen ihan lähimenneisyydestä yhtä paskaa mainosta kuin tuo. Edelleenkin Ilveksellä tuossa vuosi pari sitten oli todella mainio video, jossa vallattiin Tampere ja maalattiin se vihreäkeltaiseksi. Mutta lohikärmes ja kilpisoturit?

Tosin, kukapa minä olen huutelemaan, ei ole Jyväsjärven rannoillakaan tuo markkinointi kovin kummoista ollut, ei siis sillä. Rehellinen mielipide vain tuosta KalPan pätkästä piti tulla esittämään.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Aivan mahtava mainos, tosi hieno lohikäärme! Ei tarvitse ihmetellä jatkossa jos ei saada enää kovia vahvistuksia. Pelkäävät, että joutuvat esiintymään meidän mainoksissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pakko vielä jatkaa pohdintaa sen verran, että onko KalPa oikeasti maksanut tästä mainoksesta, vai onkohan Kapasten suvussa joku enon lankomies joka toimii valaisinmiehenä Viinijärven kesäteatterissa, joka on sitten "alan miehenä" palkattu hoitamaan mainoksen suunnitelu. Voin nähdä kuinka tätä eeppistä feodaalipläjäystä on yhdessä ihasteltu toimistossa. "Kato kun se syöksee noita liekkejä!!"
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Onks tuo lohikäärme sitten niinkun JYP? Jos olisin Kari Tyni niin keksisin tuosta jotain hauskaa spottia seuraavaan kotiotteluun. Tosin Tyni taitaa olla sen verran tosikko ettei moiseen veny.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Hieno on KalPan mainos. Tulee mieleen se Kummelin larppaussketsi hiisineen. Tosin siinä oli uskottavamman näköiset rekvisiitat.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Vähän odottelinkin milloin joku media tekee tuosta eeppisestä videosta uutisen YouTube/Jatkoaika -kommenteilla höystettynä. Voice on tarttunut tehtävään, ettei mestariteos jää yksin jääkiekkoa seuraavien ihmisten nautittavaksi.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Ai tommonen se vaan oli. Eihän tuo nyt niin hirvee ole, että tartteis yöuniaan menettää. On noita nyt sentään huonompiakin nähty. Tuskin tuon takia kukaan jättää sentään hallille tulematta.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Ai tommonen se vaan oli. Eihän tuo nyt niin hirvee ole, että tartteis yöuniaan menettää. On noita nyt sentään huonompiakin nähty. Tuskin tuon takia kukaan jättää sentään hallille tulematta.

Laita vaan linkkiä siihen vielä huonompaan mainokseen. Mainoshan on vähän sen näköinen, että pikku pieruissaan ollaan mietitty tuo kässäri ja kuvitelmissa varmasti ollut ihan hienokin tekele. Toteutus nyt vähän ontuu.. tai oikeastaan aika paljonkin.

Eipä silti, ei kukaan varmasti käänny kantapäillään tuon takia, mutta ei varmasti juokse kiljuen Pelimiehenkään rahat kourassa.

Seuraavaan mainosviritelmään suosittelisin ottamaan pari säkillistä huumoria mukaan (eiku hetkinen, jos tuo mainos olikin vai sarkastinen eikä me maalaisjuntit ymmärretä mistään mitään?)
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Seuraavaan mainosviritelmään suosittelisin ottamaan pari säkillistä huumoria mukaan (eiku hetkinen, jos tuo mainos olikin vai sarkastinen eikä me maalaisjuntit ymmärretä mistään mitään?)

Minusta tuo huumori on nyt koluttu, seuraavalla mainoksella voisi yrittää vähän herättää jotain tunteita kilpisydämissä. Jos kuopiolaisilla nyt sellaisia edes on. Siis kilpisydämiä.
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Kuopion hallin invapaikat

Ovatko invapaikat edelleen samalla paikalla eli 5 kpl jonkun oven vieressä ja 3 päädyssä mistä talvella liukas mäki ovelle. Vieläkö se jätesäiliö on viemässä yhden invapaikan? Kuinka aikaiseen pitäisi tulla jotta pääsee ko paikoille, Raumalla joku tulee jopa 2 tuntia ennen vaikka siellä on kaksinkertainen määrä invapaikoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös