Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

 1. P.P. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kuulostaa siis vaan hemmetin tyhmälle omaan korvaan tuo nimi mutta kuten oli puhetta kaikkeen tottuu. Niiralan monttuna se pysyy epävirallisesti jollain tapaa aina. Raha on rahaa. Tämä diili on varmasti tuonu jokaiselle osapuolelle hyötyjä ja ei kai sitä osaa kukaan arvostellutkaan. Kaikenkaikkiaan IPK yhteistyöseurana ja Olvi yhteistyökumppanina on pelkästään hyvä ja looginen ratkasu. Muu kritiikki liitty yleisesti muuhun toimintaan, yhteiseen linjaan ja pitkäjänteisyyteen. Nään tämän vähän sellasena murrosvaiheena. Tulokset tulee aina vasta viiveellä näissä projekteissa.
   
 2. Zibbazubba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Taitaa olla kauden alussa hallin ympäristö edelleen työmaata? Meinaan, on toi uimahalli vielä aika pahanoloisesti keskeneränen. 2kk kauden alkuun. Oliko tarkoituskaan koko alueen olla valmis syksyyn mennessä?

  Parkkihalli, ravintola ja hallin sisusta lienee kuitenkin valmis kun kiekko tippuu.
   
 3. P.P. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Ens kesänä vasta uimahalli valmis. Parkkihalli jne valmistuu nyt syksyllä. Kuitenkin tuo alue pysyy osittain työmaana tietenkin uimahallin valmistumiseen saakka. Ainakin osittain.
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Lainaus:
  Oon töissä siina uimahallin työmaalla, ja kyllähän tuo jäähallin piha näyttää aika keskeneräiseltä, mutta kai se johonkin kuntoon saadaan syyskuuhun mennessä. Uimahalli on tosiaan vielä betonipinnalla.
   
 5. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Eikö se nyt alunperin ollut niin, että parkkihalli, jäähalli jossa ne uudet pääsisäänkäynnit yms. ovat valmiita ennen kauden alkua.
  Eli eiköhän sinne jonkunlaiset kulkuväylät tule jos se uusi pääsisäänkäynti on tarkoitus ottaa kerran käyttöön kauden alussa, toki ei varmaan ole täysin lopullisessa muodossaan kulkuväylät siinä vaiheessa.

  Uimahallissa taas alkaa sisätyöt vasta talvella ja kokonaisuutena kaiketi valmista 2020 loppuvuodesta.
  Nämä siis noiden kuntolaakso videoiden perusteella.
   
  Zibbazubba tykkää tästä.
 6. Majoneesi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Onko joku ehtinyt käydä väijymässä halliin kesän aikana tehtyjä tuunauksia? Ei ole itselle sattunut silmään videoita aiemman tapaan rempan edistymisestä.
   
 7. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
 8. KiekkoMes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
  Lainaus:
  Otahan työkaveritkin mukaan. Toivottavasti olisi voitollista toimintaa KalPalle. Itsekkin täytyy käydä syömässä kun on keskustan lähellä hommissa.
   
 9. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Lainaus:
  Otan. Mielummin mä rahat KalPalle kannan kuin Ärrälle.
   
  KiekkoMes tykkää tästä.
 10. rolston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jokos siellä nälkäisimmät kävi hallilounaalla? Oliko asialliset mätöt?
   
 11. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ainakin KalPa postasi äsken Facebookissa, että ensimmäisen päivän lounastajien määrä ylitti odotukset. Tiedä sitten tarkoittaako savolaisittain, että ruoka loppui kesken, mutta joka tapauksessa ilmeisesti hyvin porukka löysi lihapatojen ääreen.
   
 12. Zibbazubba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Oliko korkeamassa päätykatsomossa jo uudet penkit asennettuna? Ei ota täysin selvää tänpäiväisestä IG-storysta.
   
 13. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Lainaus:
  Aikalailla valmis se halli on, eli penkitkin meni ylös asti. Ainoastaan se käytävä B-ovelta ravintolaan on kesken.