Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Haaveena halliremontti

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana verikuut, 17.03.2017 klo 23.15.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Tässä ketjussa uneksitaan nykyaikaisesta tai ainakin toimivasta hallista, luetellaan hyviä puolia halliremontille siltä varalta, että joku rikas tai vaikutusvaltainen henkilö lukee tätä ketjua, sekä tottakai kerrotaan hyviä ideoita, jotka parantaisivat kokemusta ja joiden ansiosta halliin tulisi enemmän väkeä.

  Faktat ovat kaikille selvät: halliin mahtuu n. 5 000 katsojaa, mutta palvelut ja käytävät alkavat tukkeutua jo 3 tuhannen katsojan ansiosta. Vessoja on liian vähän ja niihinkin jonottaessa tutkitaan kulkuväylä. Pubit ovat yhtä läpikulkuliikennettä, jos ehtii erätauolla saada bissen käteen niin eiköhän joku selän takaa vaeltaja tönäise sen verran, että puoli tuoppia on rinnuksilla. Myyntikojuista saa kahvia ja makkaraa, niihinkin jonotetaan käytävällä.

  Niiralan monttu on aikanaan rakennettu sellaiseksi, ettei kaikkia vikoja varmasti pystytä muokkaamaan nykypäivään täydellisesti soveltuvaksi ilman, että kustannukset katkaisivat täysin lapasesta, mutta jo yhden päädyn rakentaminen järkevää suunnittelua käyttäen voisi helpottaa hallin ongelmia huomattavasti.

  KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman mainitsi äskettäin esimerkkinä keittiötilojen puutteen rajoittavan monia kehitysmahdollisuuksia. Aloin samantien makustelemaan idealla, että työpäivän jälkeen menisin kaverin, tai vaikka puolison, kanssa matsiin pihvi-illalliselle. Ravintolapöytä kenttänäkymällä yhdeksi eräksi anniskeluoikeuksin, kaksi muuta erää normaaleilla istumapaikoilla. Ennakkovarauksin ja -tilauksin tuo ei olisi temppu eikä mikään. Olisihan sellainen aivan huikeaa verrattuna nykyiseen, kun peliä ei halua katsoa nälissään eikä hallin lähistöllä ole rafloja vaan ruokailu pitää suunnitella johonkin keskustan ravintolaan, josta sitten yrittää ajoittaa oikein siirtyminen hallille. No, tähän nykytilanteeseen peilattuna minulle kelpaisi vaikka mäkkäri paremman puutteessa tuonne halliin ainakin ensi alkuun.

  Paremmalla hallilla oheispalveluita voisi kehittää ja parantaa ja sitä kautta väki toisi lisää rahaa kassaan. Remontti olisi kuitenkin kallis, ja kaupungin halukkuutta pistää miljoonia moiseen projektiin ei ole liiemmin löytynyt. KalPan talouskaan ei ole nyt eikä lähitulevaisuudessa sellaisessa tilanteessa, että se pystyisi rahoittamaan edes osaa näin suuresta investoinnista. Vaihtoehtoina on siis löytää joku avokätinen miljonääri mukaan talkoisiin tai houkutella kaupungin päättäjät tämän hankkeen taakse. Faktahan on se, että Kuopion kaupunki syytää rahaa aika pirusti kaikkeen turhaan, tai sanotaanko näin, että ainakin se maksaa monessa kohtaa selkeää ylihintaa verrattuna siihen, mitä markkinahinta olisi. Kuntavaalit ovat ovella, kuka ottaa KalPan agendakseen?

  Paljon oli muutakin asiaa mielessä, mitä tähän ketjun avaukseen piti kirjoittaa, vaan eipä ne nyt mieleen tule. Lisätään sitten kun tulee.
   
 2. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tilanne hallin kehittämisen suhteen ei ole ihan niin epätoivoinen kuin viestisi antaa ymmärtää. Remontti on tulossa parin vuoden sisällä.

  Kaupungin kaavoituskatsauksen mukaan kaavamuutoksen valmisteluaineisto tulee nähtäville loppukeväästä. Tavoitteena on käsittääkseni remontoida ja laajentaa jäähallia sekä rakentaa uusi uimahalli ja parkkihalli jäähallin yhteyteen.

  Tässä muutama aihetta käsittelevä artikkeli:
  http://www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/Moderni-jäähalli-siintää-KalPan-silmissä/733994

  http://www.savonsanomat.fi/savo/Kuo...ähallikompleksi-etenee-leasingpohjalta/785841

  Kuopio varautuu Kuntolaakso-hankkeeseen: aikoo ostaa tontin jäähallin päädystä | Yle Uutiset | yle.fi
   
 3. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Kyllä. Olen ymmärtänyt, että koska uusi uimahalli rakennetaan samaan jäähallin yhteyteen, niin tämän takia kaupunki on sitoutunut projektiin mukaan. Ilman tätä kokonaisuutta ei varmasti jäähalli saisi kovin kummoisia parannuksia (imho).
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Porissa on juuri uunituoretta kokemusta siitä, että pelkällä remontillakin saadaan ihmeitä aikaan. Isomäen massiivinen päivitys areenaluokan halliksi maksoi "vain" 11 miljoonaa. Kokonaan uusi monitoimiareena tyyppinen halli, jota Porissa myös vakavasti suunniteltiin esimerkiksi uuden kauppakeskuksen yhteyteen rakennettavaksi (eli todellinen suuren maailman visio), olisi maksanut sitten jo vajaat 25 miljoonaa. Porissa se homma siis kaatui ihan rahaan..

  Pistän teille tuoreen videon liittyen enemmänkin Ässien arkeen, mutta videosta saa samalla erittäin hyvän kuvan mitä 11 miljoonalla on saatu aikaan, Isomäki näyttäytyy koko komeudessaan hienosti (pelaajien sosiaalitilat, kaukalon puolelta näköalaravintola, sauna-aitio sun muut). Eli älkää säikähtäkö, jos Kuopiossakin päädytään "vain" remonttiin, tässä todistetta että tekemällä sen laadukkaasti lopputulos on vakuuttava

  Tämä on Ässät - sensuroimatta - Satakunnan Kansa
   
 5. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Lainaus:
  Kiitoksia Pata-Jaskalle tästä! Kyllä Kuopiossa rakentaa osataan ja kaupunki kehittää infraa kovalla tahdilla tällä hetkellä, joten eiköhän tännekin saada tilat ja palvelut hallilla kuntoon.
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Sen verran täydennystä, että jos tuo 11 miljoonaa tuntuu jopa hämmentävän pieneltä summalta, niin Porissa tuli varmasti ihan pirunmoinen säästö siitä, että kattorakenteille ei tarvinnut tehdä yhtään mitään. Isomäki on ns. kaarihalli (tai se kahden sivustan mittainen laajennusosa on tasakattoinen, mutta halliosa itsessään on kaarihalli), eli talvella esimerkiksi lumikuorma tulee suurimmaksi osaksi alas ihan luonnollista reittiä, eikä jää sinne rakenteita rasittamaan. Kuopion jäähalli taas on tasakattoinen, eli jos kattorakenteissa on korjaamisen varaa, niin sitten aivan varmasti lisämiljoonat paukkuvat..
   
 7. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Itse unohtaisin kokonaan lisäpaikkojen rakentamisen. Kuinka usein halli myydään loppuun? Viime vuosina ilman Kapasen ja Timosen iltoja ei koskaan. Parkkipaikan ja kasarmien suuntaan luulisi olevan suhteellisen helppo laajentaa. Mihin sitten uusi uimahalli tulee, sitä en tiedä. Ensiarvoisen tärkeää on suunnitella katsomon ulkopuolinen laajennus niin, että oheismyynti, viihtyvyys, oleskelu, liikkuminen ja wc:n käyttö sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Oluen ym. myynnin lisäksi kannattaa panostaa myös ottelusafkan myyntiin kuivien mikrolihisten ja jauhomakkaroiden sijaan. Usein ajan matsiin käytännössä suoraan töistä ilman, että ehtii syömään. Muutakin kuin sen jauhokyrsän voisi naamariinsa vetää. Ei olisi myöskään huono idea tehdä KalPa-tuotteille myymälätyylinen ratkaisu ahtaan kioskin sijaan.
   
 8. Uncle Ben Jäsen

  Niin, näistä remonttisuunnitelmistahan on keskusteltu tuolla Halli, makkarat ja show -ketjussa. Pakko edelleen muistuttaa, että jos tuossa reilun vuoden takaisessa Savon Sanomien jutussa hahmoteltu rahankäyttö tulee pitämään kutinsa, niin jäähallin osalta ei kannata liikoja odottaa. Tuollahan todettiin, että "Uuden uimahallin hinnaksi on arvioitu noin 22 miljoonaa euroa, jäähallin korjauksen 3,5 miljoonaa." Edelleen samaisessa jutussa todettiin, että "Jäähallissa korjataan pääasiassa talotekniikkaa, uusitaan pukuhuonetilat ja rakennetaan lisää vessoja. Remontin yhteydessä lisätään myös katsomopaikkoja."

  Kuten PataJaska edellä muistutti, niin Porin hallin remppa kustansi ”vain” luokkaa 11 miljoonaa. Kolmella ja puolella ei saa samaa kuin yhdellätoista. Mutta tämähän oli haaveiluketju, että voihan sitä haaveilla, että suunnitelmat tuosta kohentuisivat.
   
 9. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Hyvä keskustelunaihe. On pitänyt jo pidempään kirjoittaa aiheesta, sillä näen halliolosuhteet kenties merkittävimpänä seuran tulevaisuutta määrittävänä tekijänä. Ihmisten kulutuskäyttäytymnen on muuttunut pysyvästi siten, ettei halliin saapuminen ole edellytys pelin näkemiselle. Tämä näkyy etenkin arkipelien katsojamäärissä. Arjen kiireessä ihmiset jäävät seuraamaan ottelua kotisohvalle, koska se vain on helpoin tapa nauttia jääkiekkoviihteestä.

  Ihmisten kulutus ja ehkä elämä ylipäätään on hyvin viikonloppukeskeistä. KalPan peleihin tullaan tapaamaan tuttuja, hakemaan vauhtia iltaan, siis ylipäätään viihtymään. Tai ainakin pyrkimys olisi viihtyä. Itse olen useampaan kertaan kaljajonossa miettinyt onko tässä mitään järkeä, että ensin siirryt kaameassa ruuhkassa jonottamaan pahimmillaan 10 minuutiksi olutta, jotta voit nauttia sen tappituntumalla muiden janoisten kanssa. Oluen jälkeen voikin miettiä, että lähtisikö jonottamaan vessaan, vai katsoisiko sen sijaan erän miltei alusta asti.

  Tulevassa remontissa on ymmärtääkseni tarkoitus rakentaa muutama vessa lisää, sekä kaventaa kaukaloa ja tämän myötä laskea pitkät sivut lähemmäs kaukaloa ja täten lisätä hieman istumapaikkojen määrää. Itse en ymmärrä katsomopaikkojen lisäystä alkuunkaan. Pyrkisivät ensin luomaan olosuhteet nykyisten katsojamäärien palvelimiselle.

  Uncle Ben osuu tuossa ylempänä erinomaisesti lankulle tuomalla esille jäähalliremontin budjetin. Jäähallin peruskorjaukseen on varattu 3,5 miljoonaa euroa ja painopisteen ollessa talotekniikassa, jokainen varmaan osaa laskea ettei Saksmanin haave modernista jäähallista ja uusista keittiötiloista ole realistista.

  KalPalla on jo nyt yksi liigan heikoimmista halleista ja samaan aikaan Ilves, Tappara, IFK, JYP ja ehkä jopa SaiPa ovat saamassa uuden jäähallin. Raumalla, Porissa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Mikkelissä ja Kouvolassa merkittävät halliremontit ovat taas tehtynä aivan viime vuosina. Vaasassa jäähallia ollaan lähivuosina remontoimassa n. 10 miljoonalla. Tulevasta jäähallin peruskorjauksesta huolimatta ollaan viiden vuoden päästä todennäköisesti tilanteessa, että Kuopiossa on palvelutarjonnaltaan ehkä jopa ylivoimaisesti liigan heikoin jäähalli. Ja kun peruskorjauksen perimmäisenä tavoitteena on jäähallin käyttöiän jatkaminen, on Kuopiossa täysin turha haaveilla uudesta jäähallista ainakaan 15 vuoteen.

  Harmillista, ettei KalPalla ole halua ja/tai resursseja lähteä mukaan kehittämään jäähallia. Porissa asia nähtiin siten, ettei Ässillä ollut varaa olla lähtemättä osaltaan peruskorjaukseen mukaan. Ässien kotiareenan korjauksen kustannusarvio oli 11,2 miljoona, josta kaupungin osuus 5,8 miljoonaa, Ässien osuus 4,65 miljoonaa ja valtion tuen osuus 750 000 euroa.

  On suorastaan edesvastuutonta olettaa tai odottaa, että kaupunki kustantaisi kaikki remonttitoiveet. Ei ole tarkoituksenmukaista, että kaupunki rakentaisi verovaroin useamman miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävälle yritykselle keittiöitä tai laajentaisi kalja-alueita. Kaupunki remontoi perus-infran ja sen on riitettävä. Jos haluaa halliin ylimääräistä, niin sen rahoittamiseksi seuran olisi osallistuttava tavalla tai toisella. Minusta seuran tulisi olla (tässä vaiheessa voitaneen puhua: olisi pitänyt olla) mukana halliyhtiössä ja investoimassa hallin kehittämiseen Porin Ässien tapaan.

  Investointi ei ole sama asia kuin kulu. Investointi on sijoittamista tulevaisuuteen. Jos kuvitellaan, että seura laskisi korjausinvestoinnin hinnaksi 5 miljoonaa euroa, 15 vuoden käyttöiällä ja 5 prosentin korkokannalla seuran tulisi saada minimissään 350 ke per vuosi lisää tuloja investoinnin myötä. Lisätuloja voitaisiin odottaa kasvavista yleisömääristä, lisääntyvästä ottelumyynnistä, sekä mahdollisesti ravintola- tai tapahtumamyynnistä. En tiedä onko tämän esimerkin 350 ke lisätulo miten helppo saavuttaa, mutta vanhanaikaisella hallilla KalPan kilpailukyky muita seuroja vastaan tulee varmuudella heikentymään tulevaisuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 21.45
 10. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ei tätä varmasti oletetakkaan mutta tiedätkö miten kävi kun KalPa omalla rahallaan rakensi nuo aitot yms. kaupunki vastasi tähä nostamalla vuokraa kun hallin palvelutaso on parempi.
  Toisaalta samalla myös kaupunki tai tarkemmin palotarkastaja on osaltaan ollut estämässä hyvien katsomopaikkojen häviämistä montusta kun yläpesässä ei saa enää olla suoraan pleksin takana vaan siellä 2m päässä kun kyseessä on "hätäpoistumistie" kumma kun siinä sai kuitenkin olla sen vajaa kymmenen vuotta.
  Hyvittavintahan tässä oli se, että kyseisen katsomonosan katsojakapasiteetti laski samalla kun sinne tuli istumapaikkoja seisomapaikkojen tilalle.

  KalPalla olisi varmasti halua lähteä tähän mukaan mutta samalla myös kaupungin pitää olla valmis panostamaan remonttiin kunnolla ja päästää myös KalPa tekemään osaltaa tulosta remontin jälkeen.
   
 11. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Lainaus:
  Kuten Jaakun linkeistä käy ilmi, halli on tarkoitus myydä tälle rakennuttajalle. Joten jatkossa vuokrista ym. päättää tämä ulkopuolinen investori. KalPa on nyt jättäytymässä tästä yhtälöstä kokonaan ulkopuolelle, joten seuran neuvotteluasema tulee olemaan jatkossa entistäkin huonompi.

  Aina saa toivoa, mutta uskoisin hallin saneeraussuunnitelmien olevan jo lukkoon lyötyjä. Käytettävä budjetti on jo asetettu, joten eiköhän ole myös selvillä mitä remontoidaan ja mitä ei. Harmi ettei KalPa ole päättämässä, koska ei ole eurollakaan valmis investointiin osallistumaan.
   
 12. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  Otan sen verran kiinni keskusteluun, että pitää muistaa, ettei Kuopiossa ole enää mitään halliyhtiötä vaan jäähalli on jo vuosia sitten (en äkkiseltään löytänyt minä vuonna) siirretty jo Kuopion tilakeskuksen yhteyteen. Kuopion Jäähalli Oy oli aikanaan perustettu 23.10.1973 ja sen omistussuhteet menivät alun perin seuraavasti: Kuopion kaupunki (1200 os.), Kalevan Pallo ry (20 os.), Kiekko-Kilpi ry (20 os.), Kuopion Työväen Kiekkoilijat ry (20 os.), Kuopion Kisaveikot ry (20 os.) sekä Kuopion Luistinseura ry (20 os.). Kuten määristä huomataan, oli kaupungin osuus osakkeista varsin huomattava (92.3%). Siitä minulla ei ole tarkempaa tietoa, miksi Jäähalli Oy sittemmin lakkautettiin, mutta kenties jäähallin pyörittäminen erillisenä yhtiönä oli turhan byrokraattista, kun kaupungin omistusoikeus oli noinkin suuri. Hallin saneeraaminen vaatii tämän kaltaisessa tilanteessa, olipa kaupungin omistus sitten 92,3% tai 100%, joka tapauksessa aina suuren tuen julkiselta taholta.
   
 13. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Jos veikata pitää, niin mainitut lisäpaikat tulevat juurikin siitä että uimahallin päätyyn rakennetaan katsomo ja katsomopaikat rakennetaan samalla koko hallissa pleksiin asti.

  Pelimerkit kannattaa satsata myyntitilojen laajentamiseen/väljentämiseen, sillä kuten täällä on viisaasti jo mainittu, valuu KalPalla jokaisella erätauolla rahaa hukkaan kun eivät ehdi myydä niin paljoa mitä olisi halukkaita ostajia.

  KalPalla on myös toiveissa rakentaa sellainen juottola, jossa voi hanasta laskea koko ajan juomaa ja peliä saa ihan luvan kanssa katsoa lasin takaa tuoppi kourassa. Tämä jos mikä tuo rahaa kassaan. Jossain vaiheessa tämä rahasampo oli toiveissa sijoittaa sinne seinustalle ja samoille korkeuksille missä on tätä nykyä selostuskoppi.
   
 14. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Joensuun Mehtimäellä olutjuottola on toteutettu Areenan puoleiseen päätyyn toiseen kaarteeseen. Pelin näkee kotijoukkueen hyökkäyspäästä ja välissä ei ole mitään laseja tai muuta näköesteitä. Tämä ollut käytössä nyt pari vuotta. Pikkuisen se rajoittaa kulkua varsinkin lasten kanssa, mut muuten hyvin toimiva ratkaisu.
   
 15. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Asiat etenevät. Kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina YIT:n tarjouksen uimahall/jäähalli/parkkitalo-projektista. Mielenkiintoista tuossa on se, että urakasta puhutaan nyt n. 50 miljoonan arvoisena, kun aiemmin puheet olivat 25-30 miljoonassa. Jospa tuolla rahalla saataisiin jäähallinkin puolelle muutakin kuin pientä pintaremonttia. Aivan lähiaikoina pitäisi tulla nähtäväksi aluetta koskeva kaavasuunnitelma. Jäämme odottelemaan tarkempia hanketta koskevia lisätietoja.
   
 16. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Käsittääkseni tuossa puhuttiin että jäähalli peruskorjataan jolloin aletaan puhua jo massiivisemmasta kokonaisuudesta. Lisätietoja odotellaan mielenkiinnolla.
   
 17. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Lainaus:
  Peruskorjaus on ollut esillä jo pidemmän aikaa. Se oli suunniteltu kattamaan talotekniikkaa ja budjetin oli kerrottu olevan n. 3.5 miljoonaa. Sillä ei mitään oleellista ja näkyvää muutosta tuohon latoon saada. Mutta nyt kasvanut kustannusarvio lisää toiveita, että hallin modernisoinniksi tehtäisiin jotain konkreettisiakin toimenpiteitä.
   
 18. hessum63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
  Mitä se Kuopion kaupunginhallitus oli eilen päättänyt jää- ja uimahallin osalta? Täällä Ohtaansalmen väärällä puolella en saa Mullikan juttua auki.
   
 19. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 20. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Uutiset - Kuopion jäähallin nimeksi virallisesti Niiralan Monttu kaitpa tämän uutisen voi tänne ketjuun laittaa

  KalPan kotihalli tullaan tuntemaan tästäkin edes jo legendaarisella nimityksellään Niiralan Monttu.

  Minusta aivan erinomainen uutinen. Nykyään on vaikka mitä nimiä nuilla halleilla ja eihän nuissa kukaan pysy perässä enää. Kaikki kunnia Data Groupille, mutta tuskin kovin moni olisi osannut sanoa KalPan pelaavan Data Group Areenalla, vai oliko se nyt Center? ;) Sen sijaan moni osaisi varmasti sanoa KalPan pelaavan Niiralan Montussa. Huikea uutinen minusta kaikkineen. Varmasti tuo myös monta uutta yhteistyökumppania kun saadan käyttää kulttuuritasollakin jo tuttua nimeä jääkiekkohallista.
   
 21. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 22. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä remontti tuon jutun perusteella vaikuttaa vähän paremmalta kuin mitä aikaisemmista tarinoista sai ymmärtää. Uusi uimahalli tulisi siis ilmeisesti ihan kiinni jäähallin poliisiaseman puoleiseen päätyyn? Jutussa mainitaan, että jäähallia laajennettaisiin noin 1500-1700 neliön verran, kuvien mukaan lisätilaa vaikuttaisi tulevan ainakin ton B-puolen sisäänkäynnin yhteyteen. Olisko tuossa sitten mm. jutussa mainittuja ravintolatiloja. Toisaalta jos hallista tulee ympäri kuljettava, niin jotain lisää tarvittaneen myös vanhan uimahallin puoleiseen päätyyn.
   
 23. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Jos tämänkin remontin jälkeen 3500 katsojan pelissä seistään kalja-alueella kuin sillit purkissa ja kustaan reidet hipoen toisiaan, niin siirryn lopullisesti tukemaan KuPSia
   
 24. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aamun mullikan paperiversiossa oli juttu tästä aiheesta. Remppa alkaa viimeinkin tämän kauden päätyttyä hutikuussa ja jatkuu vaiheittain aina vuoteen 2020.

  Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan mm. pysäköintihalli ja ensi syksynä liigan startatessa hallin päätyyn ei ole vielä mahdollista pysäköidä. Yhteistyökumppaneiden kanssa käydään neuvotteluja sopivan pysäköintiratkaisun aikaansaamiseksi.
   
 25. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Onneksi saatiin nämä suunnitelmat, alkoi ahistaa jo kotipeleissä käynti parkkipaikoilla..