Härkälän ensimmäinen – eli otteet kaukalossa 2023–2024

  • 214 793
  • 2 035

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Härkälä vois vähä reenauttaa tota puolustamista ens kaudeksi.
En keksi montaa asiaa, joita ei olisi syytä parantaa roimasti. Maalivahtiin ei kaaduttu, melkein kaikki muut asiat sakkasivat.
Ja mikä Vuorisella ja kumppaneilla oli tehdä jatkopahvi Härkälän kanssa? Kausihan oli lopulta ihan pannukakku. Alivoimapeli taisi parantua kauden mittaan, muuten peli eikä pelaajat eivät kehittyneet kauden mittaan mitenkään.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Seurasin loppukauden hyvin satunnaisesti pelejä, koska mua vitutti niin suunnattomasti, että peluutuksellisilla valinnoilla annettiin ihan tarjottimella kauden mittaan pisteitä pois. Tänäänkin pitkän loukin jälkeen Salmela kentälle ja palkintona -2. Aikalisät oli varmaan joku ”älä käytä, niin voitat ämpärin” juttuja, koska niitä ei ainakaan missään nimessä viitsitty käyttää.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Seurasin loppukauden hyvin satunnaisesti pelejä, koska mua vitutti niin suunnattomasti, että peluutuksellisilla valinnoilla annettiin ihan tarjottimella kauden mittaan pisteitä pois. Tänäänkin pitkän loukin jälkeen Salmela kentälle ja palkintona -2. Aikalisät oli varmaan joku ”älä käytä, niin voitat ämpärin” juttuja, koska niitä ei ainakaan missään nimessä viitsitty käyttää.

Jere pysähtyy Levillä soffalle ja avaa liigan sivut. Montakos aikalisää sai säästettyä.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Että sellaista.

Porilaiseen tapaan pitää heti tulla antamaan tänne puukkoa (toki en ole ensimmäisen kymmenen joukossa). Tänään Riekkinen, Davidsson ja Noiva pelasivat huonosti.
Noivan kohdalla nyt voidaan antaa anteeksi se, että on tuossa paikassa ihan vain siksi, että Ässien laiturihankinnat epäonnistuivat aivan täysin.
Niistä epäonnistumisista päästäänkin sitten kätevästi tuohon meidän supersentteriin #70. Neppailee ja lopettaa pelaamista ihan ihmeellisesti. Puolustuspäässä hyrrää ties missä sattuu ja -2 siitä tauluun. Väläyttelee aika usein niitä hyvän pelaajan taitoja, mutta sitten vastapainoksi myös sättää ja sählää kuin pienempi Kivenmäki konsanaan. Ei sellaista peliä, missä ei tuolta kaverilta olisi jotain koomajättöä nähnyt.
Riekkinen tutisi ja tötisi. Kiekko ei pysynyt lavassa ja ratkaisut oli ihan vaan reippaasti huonoja. Ei se tee hyökkäyspäässä mitään, mutta ei kyllä omissakaan ihan tarpeeksi.

Joensuu pelasi tänään hyvin. Se pitää sanoa. Nyt oli ihan erilainen Jesse siellä kentällä kuin on ollut pitkin kautta. Toki vieläkin saalisti niitä niittejä, mutta sen lisäksi pelasi tänään kiekolla fiksusti. Valitettavasti musta aukko nimeltään Ojantakanen hiihti toisella laidalla (ei sillä, että tämä peli olisi Ojikseen kaatunut) ja se siitä sitten.

Nelonen oli pirteä ja ykkönen ajoittain hyvä. Järvinen-Erholtz oli kyllä aikamoinen duo. Heimosalmelta aika kaksijakoinen peli kaikkineen. Hyvien suoritusten vastapainoksi tuli sitten niitä sekoilujakin. Toki samat sanat myös Zabranskylle ilman sitä hyvien suoritusten kehuja.

On se vaan vaikeeta olla Ässien fani. Koska Pitsi alkaa?
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Jesse sen sano haastattelussa: Jotain pitää löytää ja se jotain on uudet valmentajat.
Härkälän potkut tuskin realismia eikä kannattavaakaan tässä kohtaa, mutta Vidman pitää vapauttaa tehtävistään ja hankkia joku seppä joka laittaa tuon ylivoiman kuntoon.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Avainpelaajien loukkaantumisilla voidaan selittää jotain, mutta ei sitä, että pakkovoitot TPS, KooKoo ja Sport, hävittiin pistein 0-9.
Isossa kuvassa kausi kaatui tuohon.

Joukkue ei ollut parhaimmillaan silloin, kun olisi pitänyt olla.
Miten joukkue valmistetiin?
Miten otteluissa reagoitiin?

Härkälä näytti katsomoon siltä, että hahmo oli paikalla, mutta ei läsnä.
Hänen hommansa on toimia orkesterin johtajana.
Oliko hän sitä? Ainakaan se ei siltä näyttänyt.
 
Viimeksi muokattu:

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Härkälän potkut tuskin realismia eikä kannattavaakaan tässä kohtaa, mutta Vidman pitää vapauttaa tehtävistään ja hankkia joku seppä joka laittaa tuon ylivoiman kuntoon.
No mun mielestä jos Vidman lähtee niin Jere saa lähteä myös. Vituttaa tuo puujumala tyyli ettei voi tehdä mitään pelin aikana kuin seisoa ja lehdistössä sanoa että eka erä oli hyvä.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Jere ja Hermanni voivat katsoa peiliin ja kysyä toisilta että miksei kehitetty hyökkäys peliä.
Ja miten onnistui kehitysvalmentaja H.Hyvönen.. Tappion jälkeen tietysti synkät tunnelmat, mutta ei koko organisaatiosta löydy montaa kaveria kenen panokseen voi juuri nyt olla tyytyväinen. Ehkä Rubin ja Rosendahl onnistuivat, muiden osalta jäi vit*sti petrattavaa..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tulee mieleen jo Atu.

No no!

Olisko Härkälän harjottelut harjoteltu. Miljoonannen kerran hoettu asia, mutta esim. yv olis pitäny saada paremmin kuosiin kauden aikana, kevättä kohti. Oli siellä säätämässä sitten Pelle Hermanni tai Ronald McDonald niin siksi sitä kutsutaan vastuuvalmentajaksi koska siellä on lopullinen päätösvalta ja vastuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sens

Tuamas

Jäsen
Härkälälle ja muulle valmennustiimille repeatilla koko kesäksi tämän illan matsi oppimateriaaliksi.

Illan pelissä toistui koko kausi pienoiskoossa.

1.
Ylivoimaan on pakko rakentaa muukin sisäänvienti kuin vierumäen hidas nosto pudotuksen pudotuksella ja muutama peruskuvio.

2.
Peluutukseen pitää löytää viimeistään kauden puoleenväliin mennessä sapluuna, jossa vähintää kolme kenttää on saatu lyötyä lukkoon, minimissään 3-4 parivaljakkoa joita ei eroteta.

3.
Pelirohkeus on säilytettävä, tasatilanteessa tai maalin-parin johdossa ei joka kerta voi lopettaa hyökkäyspelaamista ja karvaamista. Jos ottaa vain vastaan, lopulta tulee aina turpiin.

4.
Toisiin eriin on keksittävä jotain, että jänne säilyy. Tällä kaudella hyvät, tai edes keskinkertaiset, kakkoserät olivat melkoinen harvinaisuus.

5.
Maalintekoon ja hyökkäyspeliin on löydettävä rohkeutta sekä itseluottamusta. Nyt joukkueessa ei ollut kuin Fabre jolla oli pelistä toiseen halu iskeä kiekko reppuun ja JMJ sekä ison osan kaudesta Graber joka uskalsi pelata kiekolla pelistä toiseen. Liikaa ensin kiekoteltiin korostetusti kiekkokontrollilla omissa ja sitten hyökkäyspäässä unohdettiin koko kiekkokontrolli pl. rännitykset.

6.
Pakistolle lupa pelata kiekkoa keskelle ja maalille, vaikka riskillä. Toistuvasti kauden mittaan vetopaikoissa, joissa maski oli valmis, pelattiin safety viivaa pitkin pakkiparille tai kiekko kulmaan ja painimaan. Tänään heti näkyi taululla kun kiekolla pelattiin viivassa rohkeasti ja toimitettiin maalille, kun tukitoimet oli kunnossa.

Muu pelaaminen oli aivan riittävässä kunnossa.

Noi kuntoon, niin hyvä ensi kaudesta tulee.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Ei nyt suoraan niihin kaaduttu, mutta. Salmela kaivettiin pitkältä loukilta ilman pelituntumaa ja -2 ja täysin hänen piikkiin eka maali.
Uskallan silti sanoa, että Salmela pelasi tänään paremmin kuin esim. Riekkinen.

No, silloin kun on vaikeeta, niin ei ole helppoa.

Tuohon ylivoiman sisääntuontiin luulisi keksivän edes jotain kauden edetessä. Aivan surkuhupaisan paskaa touhua.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joukkue oli Härkälän takana koko kauden loppuun asti. Tänäänkin kaikki jätettiin jäälle. Kun ei riitä, niin ei riitä.

Härkälältä erinomainen aloitus, mutta laittaisin myös Vuorisen piikkiin sitä, että kriittisten poissaolojen hetkillä ei löydetty tarpeeksi apuja pelaajistoon. Härkälä suoritti käytössä olevalla rosterilla lopulta aika lailla siihen mihin rahkeet riittivät ja niille sijoille mihin joukkue kuului. Ensimmäinen kausi päävalmentajana ei ole helppo ja luojan kiitos se ei päättynyt potkuihin.

Tänään yksi pomppu omille, niin kukaan ei kritisoisi Härkälää. Kertonee tarpeeksi.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Rohkeus voittaa puuttuu.

Ei nyt suoraan niihin kaaduttu, mutta. Salmela kaivettiin pitkältä loukilta ilman pelituntumaa ja -2 ja täysin hänen piikkiin eka maali. Miksi helvetissä voittanut kokoonpano vaihdettiin, 13. Hyökkääjäksi vaan Jesse mukaan.

Ässien viimeinen erä oli erinomaista kunnes kuin taikaiskusta taas heitettiin avaimet vastustajan käteen. Jos kaivaa verta nenästä, ei voi yllättyä kun nenästä tulee lopulta verta.

Härkälän kausi päättyi pettymykseen. Ensi kaudella on valmennusura liigassa pelissä. Voisin melkein lyödä toisen kiveksen pantiksi siitä, että passiivisempaan suuntaan me mennään.
Olet oikeassa ensi kaudella on Härkälän tuotava jotain lisää tähän pelaamiseen. Jos tästäkin jotain positiivista niin pelissä on rakenne, minkä päälle pitäisi olla tuotavissa parempaa sekä tehokkaampaa hyökkäyspeliä ja parempaa aktiivisempaa karvauspelaamista myös johtoasemassa.
Mutta myös Vuorisen on saatava hyökkäyspäähän enemmän laatua.

YV pelaaminen oli kyllä ihan sysipaskaa, ei ollut yhtään luovuutta, sisäänviennit olivat mielikuvituksettomia. Esim. Jyp pelissä, kun katseli miten Turkulainen sen sisäänviennin hoitaa, ei todellakaan ollut vaikeaa.
Mies taisi käytännössä seisoa hyökkäyssinisellä ja siihen kiekko, Jerry otti muutaman potkun rauhassa alueelle ja se oli siinä kuvio kunnossa.
Ässät hakee jotain todella vaikeaa tällä hetkellä. Henkisesti YV aivan jumissa.
Tästä menee Vidmanille iso kasa paskaa ja koko valmennukselle, ei saatu sellaista rentoutta tekemiseen mitä olisi tarvittu, vähän liikaa jäpittämistä.
Mielestäni kun on jo pitkään näkynyt tuo YV:N taso, niin olisi pitänyt vaan laittaa parhaat kokeneet kiekolliset toiseen ja vaikka nuorien varaan toinen.

Mutta kyllä Vuorisen toimittama materiaali loppujen lopuksi jäi vaisuksi, Lefe ei loukin jälkeen kuitenkaan ollut se, joka olisi YV:lle tuonut sen lisän mitä olisi tarvittu. Davidssonin rooli olisi pitänyt olla kaudeen loppuun tuo sniper, kiekollinen laituri. Mutta sekin sössittiin, pistämällä mies keskelle ja tehot hävisi saman tien.

Loppujen lopuksi oltiin koko kaudenkin otannalla täysin JMJ:n varassa, muut siinä laidalla kävi välillä nauttimassa JMJn tarjoiluista, mutta ei sieltä juurikaan apuja muualta tullut.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Joukkue oli Härkälän takana koko kauden loppuun asti. Tänäänkin kaikki jätettiin jäälle. Kun ei riitä, niin ei riitä.

Härkälältä erinomainen aloitus, mutta laittaisin myös Vuorisen piikkiin sitä, että kriittisten poissaolojen hetkillä ei löydetty tarpeeksi apuja pelaajistoon. Härkälä suoritti käytössä olevalla rosterilla lopulta aika lailla siihen mihin rahkeet riittivät ja niille sijoille mihin joukkue kuului. Ensimmäinen kausi päävalmentajana ei ole helppo ja luojan kiitos ne eivät päättyneet potkuihin.

Tänään yksi pomppu omille, niin kukaan ei kritisoisi Härkälää. Kertonee tarpeeksi.
Kyllä aivan kiistatta viime kaudella Ässillä oli paremmat pelaajat, ja eritoten puolustuksen osalta. Ja toki Härkälä on vielä Kiveen verraten aivan keltanokka, mutta tämä olikin vasta eka kausi päävalmentajana Liigassa. Ensi kaudella lite bättre, sanoisi Curre.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös