Härkälälle kenkää!

  • 66 370
  • 630

SeppoKaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa, Suomen maajoukkueet
Väitän että kauden päättymisen jälkeisissä keskusteluissa on Vuorisen ja Härkälän visio tulevasta kaudesta ja joukkueesta sekä viime kauden ongelmien juurisyystä eronnut niin perustavanlaatuisesti, että nyt kävi näin.
Voi hyvin olla näin, ja Ässissä on lähimenneisyydessä ollut ainakin lähes vastaava tilanne. Eli case Kerttula vs. Selin, ja kaikki muistavat miten se saaga päättyi. Ehkä tässä pukumiehet yrittävät olla toistamatta samoja virheitä. (...vaikkakin vähän oudoksuttaa onko Pikkarainen tosiaan se avain tähän lukkoon)
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Ässät avaa asiaa kunnolla vielä.

Härkälän kannalta sääli, veikkasin että ensi kausi on uran viimeinen liigassa päävalmentajana, mutta tää tuli yllättäen.

Eiköhän kuitenkin saa töitä tehdä jääkiekon parissa. Apuvalmentajana luulisi töitä löytyvän.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvi vetää pata.
Ensi kasvatetaa kymmenen vuot Härkäläst päävalmetajaa. Sit yks kausi osittain vihkoo ja potku persellee.

On tää nykykiekon tila säälittävää.
Menee vähän samaan kategoriaan kuin Kotkaniemen kanssa, häntäkin tuohon pestiin aikanaan valmisteltiin tovi ja kaikki sen muistaa, miten kävi.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Eli ensin tehdään jatkosopimus, sitten potkitaan pois ja otetaan saman tasoinen ukko tilalle ja ensi kaudella maksetaan palkkaa kahdelle päävalmentajalle. Näinkö tämä nyt menee?
Sekoilujen jälkeen taas Karri Kivi pelastamaan mitä pelastettavissa on. En oikein ymmärrä miksi ei annettu Kiven jatkaa pari lisäkautta?? Olisi ollut jotain suuntaa pitkäjänteisyyteen.

Härkälän vaihto ekan kauden jälkeen, kauden jossa Ässät oli 11 ja Härkälää oli taustalla kasvatettu pitkään tähän rooliin….. en ymmärrä. Miten toimiston mielestä, olisiko tällä pelaajamateriaalilla pitänyt saavuttaa paljonkin enemmän?

Toki päävalmentaja on vastuuvalmentaja, mutta olikohan erilaiset apuvalmentajat ihan kartalla ja kuka heidät rooleihin valitsi? Saneliko resurssit nämä nimet? Onko näillä kavereilla joku vastuu tästä sirkuksesta?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Pakkohan tässä on olla taustalla totaalinen luottamuspula akselilla Vuorinen-Härkälä ja Ässät on valinnut puolekseen ensinmainitun.
Tai sit se luottamuspula on akselilla Härkälä - toimisto ja Vuorinen on asettunut toimiston näkemylsen taakse. Lehtisen mukaan muutos tehdään koska Ässien tavoite on olla JOKA VUOSI TOP-8 jengi. Jos ei olla, niin koutsilla alkaa jakkara heilua hyvin vahvasti.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aika pommi sieltä tippui. Jotkut painavat syyt siellä taustalla varmasti ovat, kun tähän ratkaisuun on päädytty. Vaatimustaso, Vuorinen-Härkälä luottamus mennyt, pelaajamarkkinat?
Kyllä.. jotakin siellä on tapahtunut jo kauden aikana Vuorinen-Härkälä välillä, koska runkosarjan päättymisestä on vain kaksi viikkoa. Siinä ajassa mikään ei näin pahasti kärjisty..

Oliko tilanne kuitenkin se, että Härkälä oli menettänyt kopin? Jotenkin hän oli esimerkiksi lehdistötilaisuudessa kauden lopun peleissä tavallistakin huonotuulisemman oloinen, myös voitettujen pelien jälkeen. Jospa sitten todellakin Härtsyltä oli lähtenyt joukkue näpeistä, sitä kait täällä kukaan ei voi tietää.. tai sitten oli Vuorisen kanssa valtavia näkemyseroja joukkueen rakentamisen ja/tai pelitavan suhteen, ja Vuorinen on kuitenkin Härkälän esimies, joten..

Tavallaan käy jopa vähän sääliksi. Miestä kasvatettiin niin pitkään, ja sitten parin pisteen päähän kymppisijasta päättynyt debyyttikausi toi potkut. Edelleen peli kiistatta vain taantui kauden mittaan, mutta siltikin käy jotenkin jopa sääliksi..
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Iso OHO! Onhan tämä nyt järkyttävän noloa, kun optio käytettiin jo aikaa takaisin ja sitten kauden jälkeen kengän kuvaa persuksiin. Toki tässä kohtaa on toisaalta kaivettu pallit esiin ja teoriassa myönnetty virhe ja hommattu kokeneempi valmentaja.

Kyllä tämä itsellä kokonaisuudessa nostaa ensi kauden odotusta.
Kukas se oli (Vellu vai Rocky?) kun sanoi ettei Ässien valmentaja voi olla mikään Tauno Tasalakki. Härtsy sai tilaisuutensa mut ei kyennyt tuottamaan tulosta. Nyt sit jää nähtäväksi mitä tapahtuu Pelle-Hermannin kohdalla ja mihin rooliin Härkälä organisaatiossa sijoitetaan? B-junnujen apuvalmentajaksi?
 

samtheman76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulipa kyllä ihan puskista tämä. Kyllähän Härkälän loppukausi oli tuloksellisesti heikko mutta silti pääsi tämä ratkaisu yllättämään. Pakko taustalla olla jotain isompaakin, kuten pelaajien mielipiteitä, uusien pelaajien rekryn vaikeus tms. Toisaalta Härkälä mun mielestä nähnyt ja analysoinut pelit haastatteluissa hyvinkin samalla tavalla kuin miten itse ottelut nähnyt mutta ehkä ongelma tosiaan siinä että pelkkä ongelmien ja kehitystarpeiden toteaminen ei riitä jos työkalupakissa ei ole keinoja muuttaa niitä myös käytännössä. Tämä oli mielestäni ehkä Härkälän ja valmennustiimin suurin ongelma ja heikkous, ongelmat tiedettiin mutta mitään ei asialle käytännössä tapahtunut. Täytyy toki myös sanoa että Vuoriselta ei kyllä tullut mitään tukea pelaajistoon kun sitä olisi kipeimmin tarvittu. Härkälälle kaikkea hyvää, ei jäänyt hirveän pahaa sanottavaa jo edellä mainittujen lisäksi, ehkä olisi voinut jotenkin elää enemmän tunteella penkin takana vaikeina hetkinä. Toivotaan että muutos tosiaan hyvästä, kuten jo moni sanonut on Pikkarainen ihan Ässien näköinen valmentaja, pärstästä lähtien.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Näinköhän siellä on perusporilaiseen tyyliin mennyt sukset ristiin pahemman kerran. Muuten aika omituinen ratkaisu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Täytyy toki myös sanoa että Vuoriselta ei kyllä tullut mitään tukea pelaajistoon kun sitä olisi kipeimmin tarvittu. Härkälälle kaikkea hyvää, ei jäänyt hirveän pahaa sanottavaa jo edellä mainittujen lisäksi, ehkä olisi voinut jotenkin elää enemmän tunteella penkin takana vaikeina hetkinä. Toivotaan että muutos tosiaan hyvästä, kuten jo moni sanonut on Pikkarainen ihan Ässien näköinen valmentaja, pärstästä lähtien.

Joo, ei Härkälästä pahaa sanottavaa. Nuoreks mieheks pitkä pätkä elämästä seuran tehtävissä.

Taispa Vuorinen todetakin tuoreeltaan kauden jälkeen, että ehkä olis pitäny syksymmällä reagoida jotenkin pelaajanarkkinoilla. Tokkopa Härkäläkään olis pistänyt sitä pahakseen.

Mutta. Marginaalit on pienet ja välillä heitetään noppaa. Arpakuutio on nyt tässä asennossa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksiköhän muuten piti saada tiedote ulos näin kiireellä ja huomenna vasta tiedotustilaisuus?
Mietin samaa. Onkohan siellä Härkälällä mennyt kuppi nurin, tai jollakin muulla. Toivotaan että huomenna joku selitys asiaan tulee.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hämmästyttävä ratkaisu sikäli, että Liiga-noviisi Härkälä valmensi joukkuettaan noin 3000 kertaa uskottavammin kuin runsaspuheinen kollegansa Lehtonen Hämeenlinnassa – ja sai siitä huolimatta kenkää.

No, Pike on joka tapauksessa hyvä, rutinoitunut ja kovan vaatimustason koutsi, joka laadukkaalla materiaalilla operoidessaan vie kyllä Ässät ensi kaudella heittämällä 10 sakkiin. Kerho puolestaan pelannee ensi kaudella tähän aikaan vuodesta karsintasarjaa.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä nimen omaan on oikea suunta. Amerikan malliin, tulos tai ulos. Ei tämä sentään mitään hyväntekeväisyyttä ole.
Paitsi, että Ässillä ei ole amerikan malliin rahaa tähän toimintaan.

Hyvin outo veto. Täytyy olla jotain ei pelillistä kyllä takana. Kärsivällisyys noin pitkään kehitetyn kaverin kehittymiseen taas täys nolla Ässillä. No, samaa rataa siellä vedellään junnupuolellakin, että kait se on sama prosessi kummassakin organisaatiossa.

Se, mikä on varmaa on se, että tällä elinkaarella, millä Ässissä avainhenkilöt vaihtuu, kiertää isompi ja jatkuvampi tulos kaukaa.
 
Suosikkijoukkue
Liiga
Tämä nimen omaan on oikea suunta. Amerikan malliin, tulos tai ulos. Ei tämä sentään mitään hyväntekeväisyyttä ole.
Tämänkaltaiset kommentit osoittavat, tietämättömyyden asiasta mistä keskustelee. Näillä muutoksilla ei tämä organisaatio voi ja toimi yhtään paremmin. Jos valmentajuuden hinta on näin halpa, niin tulevaisuus suomikiekossa on tuhottu. Pitää olla tapahtunut jotain isoa ja radikaalia, että tässä on pienintäkään järkeä/lisäarvoa tulevaan.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viimeiseen 10 vuoteen Porissa on nähty kuudet päävalmentajapotkut.

Virta, Rocky, Aho, Kotkaniemi, Selin, Härkälä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mietin samaa. Onkohan siellä Härkälällä mennyt kuppi nurin, tai jollakin muulla. Toivotaan että huomenna joku selitys asiaan tulee.
Kyl se sentään Japallekin uhosi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Levonen käyny kuiskuttelemassa Vuoriselle että meidän pumppu ei sitten vihellä yhtään jäähyä vierasjoukkueelle Isomäessä jos tää saatanan pelle jatkaa?

Erikoinen ratkaisu mutta haluan uskoa että siellä on jotain oikeasti hyviä syitä taustalla. Pitkään koulittiin Härkälästä päävalmentajaa joten siihen nähden erittäin nopeasti loppui kärsivällisyys. Toki Vuorisella ei ollut tähän koulimiseen osaa eikä arpaa.

Pikkaraiselle onnea pestiin.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Tai sit se luottamuspula on akselilla Härkälä - toimisto ja Vuorinen on asettunut toimiston näkemylsen taakse. Lehtisen mukaan muutos tehdään koska Ässien tavoite on olla JOKA VUOSI TOP-8 jengi. Jos ei olla, niin koutsilla alkaa jakkara heilua hyvin vahvasti.
Tulos tai ulos toiminnalla on saatu aikaiseksi Porin Ässissä noin suurin piirtein ei yhtään mitään. Tämä ratkaisu on vuorenvarmasti jotain muuta kuin pelillisiin asioihin perustuva. En vaan jaksa nyt asiasta enempää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös