Härkälälle kenkää!

  • 66 430
  • 630

Jäässä

Jäsen
Samoin perustein voitaisiin antaa Talajalle kenkää, Ojantakaselle kenkää, Kaarlehdolle kenkää, Knihdinään kanssa ei kannata jatkoja tehdä. Vuorinen voitaisiin vapauttaa myös tehtävästään
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Väitän että kauden päättymisen jälkeisissä keskusteluissa on Vuorisen ja Härkälän visio tulevasta kaudesta ja joukkueesta sekä viime kauden ongelmien juurisyystä eronnut niin perustavanlaatuisesti, että nyt kävi näin.

Ei tuossa paljon muuta vaihtoehtoa ole.

Jännä silti, että kun oli vaikeaa, ei Vuorinen antanut tukea.

Voi silti olla, että jos pelaajat valuu ohi eikä halua Härkälän joukkueeseen, on pakko reagoida.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
SM-liigakauden sensaatiojoukkue Ässät teki jatkosopimuksen päävalmentajansa Jere Härkälän kanssa. Seura käytti Härkälän sopimuksessa olleen option kaudesta 2024–2025. -IL 18.10.2023.
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu mutta tämä keissi on kuin kopio Virtasen jatkosopimuksen kanssa.
Mitä isoveli edellä pikkuveli perässä.
Paitsi että Pikkaraisella on sentään jotain näyttöjä Liigasta, toisin kuin Lämsällä. Tai no joo, on Lämsän joukkue voittanut runkosarjan, mut siinäpä se. Muuten kyllä samanlainen perseily pois potkitun valmentajan jatkojen kanssa molemmilla Satakunnan seuroilla.
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Eli ensin tehdään jatkosopimus, sitten potkitaan pois ja otetaan saman tasoinen ukko tilalle ja ensi kaudella maksetaan palkkaa kahdelle päävalmentajalle. Näinkö tämä nyt menee?

Tätä tässä itsekin ihmettelen.

Miten meni noin niinkuin omasta mielestä toimisto?
 

Mikolammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tuossa paljon muuta vaihtoehtoa ole.

Jännä silti, että kun oli vaikeaa, ei Vuorinen antanut tukea.

Voi silti olla, että jos pelaajat valuu ohi eikä halua Härkälän joukkueeseen, on pakko reagoida.
Tämä tuli myös itsellä mieleen. Onkohan taustalla, jotkut pelaajat kieltäytyneet Ässien tarjouksesta koska Härkälä? Silti vähän on kyllä taas sellasta puuhastelua et hohhoijaa..
 

Tenkane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Huuhkajat
Iso OHO! Onhan tämä nyt järkyttävän noloa, kun optio käytettiin jo aikaa takaisin ja sitten kauden jälkeen kengän kuvaa persuksiin. Toki tässä kohtaa on toisaalta kaivettu pallit esiin ja teoriassa myönnetty virhe ja hommattu kokeneempi valmentaja.

Kyllä tämä itsellä kokonaisuudessa nostaa ensi kauden odotusta.
 

Seppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät
Tätä tässä itsekin ihmettelen.

Miten meni noin niinkuin omasta mielestä toimisto?
no vituiksi se meni nyt kun asiaa tarkastelee. vähän sellainen kutina ollut kaikilla että vaara on että siitä syksyllä jatkettais mihi nyt jäätiin ja sehän ei ole ihan se optimi jos uskottavuutta halutaan.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tervetullut freesaus! Samaa pelkurihokia olisi muuten ollut luvassa ens kaudellakin. Nyt on särmää ja ennalta-arvaamattomuutta valmennuksessa.
Härkälällä oli sellainen ~40-45 peliä aikaa kääntää peli takaisin samannäköiseksi mitä se alkukaudella oli, mutta viivelähtöjä ja sellasta arkaa ja ujoa kiekkoa pelattiin kauden loppuun asti.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkäpä oikeaan aikaan reagoitiin, toisaalta pitkäjänteisyys loppui ja tuli historian yksi lyhyimmistä päävalmentajapesteistä Ässissä. Syksy 2023 näytti välillä aika hyvältä, mutta sitten tapahtui jotain ja olisiko pleijaripaikka pelastanut Härkälän, sitä ei tiedä.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensimmäinen fiilis oli lievä pettymys. Jotenkin ajattelin, että Härkälä olisi käynyt asiat mielessään läpi ja kasvanut ja kehittynyt.
Ehkä päättävät tahot eivät nähneet viitteitä sellaisesta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Semmonen kutina nyt tässä on että jatkosopimus vei luoton valmennukseen, eli samalla kun peli vaihtui peruutteluun meni luottokin (sen miksi peli muuttui tuollaiseksi tietää ainoastaan Härkälä - luulis kyllä että jatkosopimus olisi päinvastoin tuonut peliin lisää vapauksia eikä peruuttelua). Loppujen lopulta ehkä kuitenkin oikea ratkaisu ja jospa Pikkarainen toisi jonkun uuden apuvalmentajan pellehermannin tilalle.

Toisaalta harmittaa kun jatkuvuuskin olisi tärkeää, mutta ehkä parempi näin.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tulokseen peilaten hyväksyttävä ratkaisu vaihtaa valmentajaa. Olisin kyllä todella mielelläni nähnyt uutisen, jossa Härkälän korvaa Kari Jalonen. Pikkarainen on semmonen vanhan liiton kaveri, vaatimustaso korkealla varsinkin jos halutaan sellaista ”perinteistä” porilaista identiteettiä. Toivotaan, että toimii.

Mielenkiintoista nähdä, jatkaako Hermanni. Jos jatkaa, niin todennäköisesti on ollut erimielisyyttä Jeren kanssa pelitavasta tai sitten on vain kyseessä ei-niin-lojaali tapaus. Veikkaan, että Pike on antanut talouden sanella ja hyväksynyt Hermannin jatkokauden kiekkojen kerääjänä. Turusen kanssa varmaan homma toimii.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ohhoh.. olinko ainoa joka tarkisti ettei vielä ole aprillipäivä! Kylläpä tuli puskista, Vuorinen näyttää hauista kyllä yllättävillä tavoilla. Siis periaatteessa viimeiset 3/4 kaudesta olivat alamäkeä, mutta ohhoh..

Ässät ei kyllä koskaan petä. Never stop the madness!
Kun tämä on nyt juuri se omakin pelko.. nyt ei sekoilu saa alkaa taas uudestaan! Muuten meille nauraa kohta taas hevosetkin..
 

Nigi

Jäsen
Aika pommi sieltä tippui. Jotkut painavat syyt siellä taustalla varmasti ovat, kun tähän ratkaisuun on päädytty. Vaatimustaso, Vuorinen-Härkälä luottamus mennyt, pelaajamarkkinat?

Pikkarainen sisään, en syty tälle ratkaisulle. Aika ohkainen hänen pelikirjansa muistaakseni on.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli kyllä yllätyksenä ja katsoin myös päivämäärän varmuuden vuoksi. Huomenna kuullaan tästä lisää, mielenkiintoista.
 

nuukapuuha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks #88
Härkälän pelityyli ei varmasti houkutellut pelaajia, siinä syy.
Tämä se juurikin on! Hykkäävällä pelityylillä yksilön mahdollisuus saada paremmat pisteet, joka tuo paremman jatkosopimuksen. Eri asia olisi jos oltaisiin puolustavalla tyylillä mitalli peleissä, niin silloin se ei söisi pelaajan pussista niin paljon, mutta jos olet sarjan huonoimmissa joukkueissa huonoilla tehoilla, niin eihän se hyvältä näytä jatkosopimuksien kannalta. Tuskin ketään kenellä on taito tehdä 40-60p lähtee tänne peruuttelemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös