mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika paljon kritiikkiä osuu tähän kaveriin. Toki ei ole tehoja kerännyt, mutta on saanut sentään jonkinlaista pyöritystä vastustajan päätyyn. Yksin niitä pisteitä on kuitenkin aika vaikea tehdä, jos kavereilta ei apuja saada.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joku kansallisuusvittuilu tähän väliin on ihan oksettavaa sekoilua. Aika paljon saanut Pavlikovskyn viestejä ja ketjuja hävetä viime päivinä.

Huumorin kukka se on kaunein kukka, mutta lajin vaikeus viehättää.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Greg Squiresista tulee omaan mieleen Spina. Pienikokoinen pyörii paljon, mutta se todellinen etu joukkueelle ei ole kovin suuri. Spina oli kuitenkin vielä tehokkaampi. Squires on kyllä sellainen kaveri, että tosiaan kun oikeat kaverit ympärille, ni hyvinki voi ruveta tapahtumaan nopeastikkin. Nyt näyttää siltä, että on vähän yksin siellä kaukalossa, mutta ei se täysin mee mun mielestä ketjukavereiden piikkiin, vaan on siellä Spinamaisia piirteitäkin.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tonnin seteli
Ekat peli pelasi jatkuvasti maalin eteen lyhyttä passia, siellä ei vain oikein ikinä ollut ketään tai kiekkoon ei osuttu. Sen jälkeen tekeminen mennyt aika väkinäiseksi kamppailuksi ja persliu’uksi. Koko on rasite.

Jahka Welli saa peräpäähän edes semikovaa betonia ja päästään enemmän katkoista hyökkäämään, niin uskon kaverin nousevan paremmin esiin.

Joukkueen selvästi vaarallisin rankkareissa.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minä en nyt vielä lähtisi Squiresia tuomitsemaan varsinkin, kun ottaa huomioon sen, kuinka sekaisin koko joukkueen peli on. Nopea kaveri, joka on myös taitava ja näppärä kiekon kanssa. Saa myös ihan hyvin pyöritystä aikaiseksi vastustajan päässä ja haastaa kyllä vastustajan pakkeja. Hän kyllä pyrkii myös ihan hyvin maalille ja toimittaa kiekkoa sinne. Vaikka Kaskinen oli sitä mieltä, että maalit tehdään pyörimällä kulmissa puolipäivää, niin kyllä ne maalit nyt yleensä kuitenkin sieltä maalin edustalta tehdään. Squiresilla on yritystä ja vauhtia. Tehokkuutta tarvitaan lisää ja kaksinkamppailuja häviää vähän turhan usein, mutta niin häviää aika moni muukin Tepsin pelaaja. Kamppailuvoimaa tarvitsisi hänkin. Eilen oli minusta muodosti hyvän parivaljakon Pajuniemen kanssa. Tälle kaksikolle vain tarvitaan sellainen sentteri, joka pysyisi näiden kahden vauhdissa mukana. Tepsin sentterit ovat niin hitaita, että eivät pysyi näiden harvojen nopeiden pelaajien vauhdissa mukana. Se on ehkä suurin ongelma. Squiresilla on todistettavaa, mutta arvioidaan tilannetta uudelleen, kun kymmenisen peliä on pelattu.
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mihin rooliin tää Squires on hankittu?

Maalintekijää hänestä ei ainakaan vielä ole kuoriutunut. Paikoista ei saa millään maaliin. Pelintekijän piirteitä hänessä ei mielestäni ole. Hän on toki näppärä kiekon kanssa ja nopea kaveri. Menee tilanteisiin intensiteetillä yms. Mutta mitä se on tuonut joukkueelle? Ei yhtään mitään. Toki +- tilasto näyttää 0. Eli ei siitä haittaakaan ole ollut. SHL tasolla hän on toki tehnyt about maalin neljään peliin, joten ehkä kun yksi osuu niin ketsuppi pullo aukeaa.

Mihin rooliin tää Squires on hankittu?
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ota mihinkään muuhun viestissäsi kantaa kuin tähän, joten en siksi tämän enempää lainaakaan. Tuossa olet väärässä, +/- tilasto valehtelee hyvin usein ja hyvin paljon.
Ai jaa? Sattumaahan se on, että pahiten TPS:n joukkueesta pakkasella on juuri kokenut osasto ja kapteenisto. Ei se tilasto valehtele ainakaan näiden pelaajien osalta. Tilastossa kannattaa huomioida muutakin kuin se miinuslukema. Miksiköhän Pohjois-Amerikassa tämä tilasto on valmentajien arvostama?
 

JJN

Jäsen
+/- tilastoa pidetään epätarkkana, sillä pelaajalla, jolle plussa tai miinus merkitään, ei välttämättä ole mitään tekemistä omaan tai vastustajan verkkoon syntyneen maalin kanssa. Toisaalta esimerkiksi ainakin NHL:ssä ylivoimapelissä tehdystä maalista pelaajat eivät saa plusmerkintää. Eihän se totuutta aina kerro. Välillä tulee maaleja niin, että kun hyppäät kentälle, niin jo soi omissa tai toisinpäin.

Esimerkkejä:

Pelaaja voi tehdä hattutempun ylivoimalla ja tehotilastossa voi lukea silti -3. Eli paljon ylivoimaa pelaavalla pelaajalla ei ole kuin hävittävää tuossa tilastossa.

Olet maalin edessä maskissa, kun haetaan lopussa tasoitusta ja siitä vastustaja karkaa läpi ja tekee tyhjiin, niin siitä tulee miinus. Kun maali on tyhjänä, vastustajan tekemän maalin todennäköisyys luonnollisesti kasvaa, mikä pitkässä juoksussa väkisinkin tuo miinuksia pelaajille ketkä pääsääntöisesti ovat kentällä kun ilman veskaria tasoitusta haetaan.

+/- tilasto on hyvin karkeasti suuntaa antava tilasto ja korkeintaan suuntaa antava.

Lienee reilua todeta, ettei mikään tilasto korvaa pelien katselemista
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Squires ja Janatuinen hankittiin niin sekavaan aikaan, että oliko hankinnan taustalla rauhoittaa tilannetta ja oliko kuinka tarkkaan harkitut hankinnat. He tulivat myös Kaskisen huomaan sekavassa vaiheessa. Uskoisin Virtasen katsovan Squiresilla omaa roolia mm haastamaan pakit kiekolla aina kun mahdollista myös jäähyjen toiveessa. Jos pääsee ohi niin maaliyritys. Muut hyökkääjät haaskalle lyömään irtokiekkoa sisään. Squires on niin kauan ok kun vauhtia riittää. Hänellä riittää kädetkin vauhdissa. Kun vauhti hiipuu nostavat pakit hänet kiekosta irti ja seinille vaikka pieneksi mieheksi onkin ihan vankka ja hyvä tasapaino. Uskon hänelle löytyvän duunia tuossa tällä hetkellä flegussa, hajuttomassa ja mauttomassa rosterissa.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Sai Kiinan muovipussipostipakettiin halvalla. Kädet käy, mutta vauhdin pysähtyessä nostetaan hänet narikkaan vastustajan toimesta. Sen lisäksi tänään oli monia huonoja ratkaisuja, jotka eivät varmasti kuulu Virtasen pelisuunnitelmaan. Tiedä jos olisi saanut enemmän maaleja alkuun mitä tekisi, mutta ei vaan riitä miehellä Liigassa. Sen lisäksi menee helvetin varovaisesti päätykiekkoihin. On pieni, mutta on näitä pieniä ihmiskuulia nähty Liigassa ja esim Väyrynen tai Larsson ovat paljon fyysisempiä kuin Squires.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä miehestä tulee mieleen se aikanaan Pahkasiassa ollut "vaihdetaan" -ilmoitus, tässä voisi olla herra Squires sen vittumaisen anopin tilalla. Eli vaihdetaan Ladan kampiakseliin, myös pintavialliset huomioidaan.
 
Viimeksi muokattu:
"Ota vissy!" - Kalle K.

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tämä papatti oli tuhnu. Kovin yrittää kun saa kiekon, ei vaan lähde. Kiekottomana erittäin laiska selkä pystyssä hiihtelijä.
 
Jonne Virtanen
"Jokerit pahoittelee virheellistä ilmoitusta Karalahden siirron kariutumisesta heinäkuussa!"

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Onneksi tämäkään herra ei tullut rahan perässä Turkuun!
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Squiresin pelaamista katsellessa ei voi uskoa häntä pohjoisamerikkalaiseksi pelaajaksi. Nämä ovat yleensä suoraviivaisesti kohti maalia pelaavia kavereita, jotka eivät hyökkäysalueella säästele laukaustaan vaan ampuvat heti kun paikka tulee. Squires ei jostain syystä edusta tätä tyyliä. Olen ihmetellyt, miksi ihmeessä tämä kaveri ei käytä laukaustaan. Tilastoja en ole tarkasti tutkinut mutta uskallan silti väittää, että hän on pelannut useamman ottelun laukomatta kertaakaan kohti vastustajan maalia. Siinä ei tarvitse ihmetellä, jos maalisarake näyttää edelleen pyöreää nollaa. Jonkun pitäisi kertoa tälle kaverille, että kiekkoa pitää ruveta ampumaan joskus vähän huonommastakin paikasta.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kyllähän tämä Squires on osoittautunut olevansa täydellisesti Antsa Niittymäen näköinen hankinta. Tyhjä arpa jos mikä. Miten tällaisia pelaajia kannattaa tänne tuottaa, vaikka eivät maksaisikaan mitään? Omista junioreista löytyy jo B-junioritasolta parempia pelaajia, joilla on sentään tulevaisuus edessä eikä takana.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Kyllähän tämä Squires on osoittautunut olevansa täydellisesti Antsa Niittymäen näköinen hankinta. Tyhjä arpa jos mikä. Miten tällaisia pelaajia kannattaa tänne tuottaa, vaikka eivät maksaisikaan mitään? Omista junioreista löytyy jo B-junioritasolta parempia pelaajia, joilla on sentään tulevaisuus edessä eikä takana.
Nimenomaan. Olisi pitänyt olla try-out. Tällaisella kaudella jos jollakin olisi ollut hyvä ajaa omia junnu-ukkoja sisään pikku hiljaa kenellä olisi riittänyt liigaan. Ne on kuin panisi rahaa pankkiin. Liiga on jo vuosia osoittanut, että näistä nuorista on jo todella nuorena kasvanut pelimiehiä joka kentällisiin. Nyt viimeisenä esimerkkinä nuori VGn kasvatti Viro.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, MTL, BUF
10 ottelua 0+4. Joskus pitäisi alkaa maalejakin tekemään. Viikonlopun peleissä 32 minuuttia kentällä ja yksi laukaus. Paniikki alkoi toimistolla näkyä kun lyötiin suora vuoden pahvi.
 
1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010 ? (tuskin vittu koskaan enää)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy