Golfin harrastajat

  • 492 724
  • 2 957

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Tässä olisi joku toppaliivi tai vastaava kova sana. Olisi käsillä tilaa, mutta kroppa pysyisi lämpimänä. Sitten lämpimät hanskat lyöntien välillä liikkumiseen.
Liivi on hyvä. Mutta kyllä jos on vähän alle 10 astetta ja tuulee, niin ei meikäläinen kyllä kestä. Talvi-golfhanskat ovat erittäin hyvät. En pelaa niillä, mutta talviaikaan lauhemmalla kelillä aivan huiput. Ja autoa ajaessa. Toimii puhelimet ja muut kosketusvimpaimet ja ovat napakat kädessä.

Oma golfkausi alkaa vähän myöhemmin. Jouduin äkilliseen leikkaukseen ja 4 viikon päästä voi aloittaa puttailun ja chippailun. 8 vko sitten täyteen lyöntiin. Eli jos saisi lähipelin jiiriin kunnolla, niin kaudesta voisi tulla tosi hyvä. Onneksi kelit ovat tämmöiset, niin 9 päivää sairaalassa ei ottanut ihan niin paljon päähän. Tänään pääsin siis kotiin. Ja kaikki hyvin.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti mennä viikonloppuna golfaamaan...ei varmaan tartte mennä.
Ja tämä siis pääkaupunkiseudulla. Tuskin saavat kenttiä auki vielä. Vaikka tuo lumi sulaa nopeasti, to-pe tulossa vettä siihen malliin, että kentät ui vedessä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lumien sulamista seuratessa annan kuuntelusuosituksen uusimmalle Golfpisteen podcastin jaksolle, jossa vieraana mainittu Hirsalan kenttämestari Janne Lehto. Asiaa kenttien kunnosta tänä keväänä ja kaikenlaisesta vastuullisuusasiasta. Aika pintapuoliseksi lopulta jää tuo tästä keväästä keskustelu, tai siis ymmärrettävästi ei voi suoraan kysyä - eikä vastata - miksi kaikki muut kentät on nyt niin helvetisti huonommassa* kunnossa kuin Hirsala.
*varmaan ihan hyväkuntoisiakin on, eikä nyt mitään -22 karmeutta varmaan missään.



 

JaSa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks
Tälle kaudelle saatu jo kierros ulkomailla, kun onnistuin käyttämään tilaisuuden hyödyksi työreisulla kun jäi sopiva slotti ohjelman ja paluulennon välille.

Eilen siis tuli pelattua Parco de' Medici Golfin Blu kenttä (9R) vuokramailoilla. Orpo olo tuli kyllä noilla vuokravehkeillä pelatessa kun muutenkaan en vielä ole kummoinen golffari ja tuntuma tietysti vuokravälineillä ihan erilainen kuin omilla. Peli oli sen mukaista ja vika toki siellä gripin takana :)

Kenttä oli hyvässä kunossa ja sääkin oikein kiva +15, jos en ihan väärin muista. Reititys oli osittain mielenkiintoinen, esim siirtymä 1. reiältä 2. tiiboksiin oli sellanen, että helposti tulee pallosta, jos edellä olevat avaavat hieman sivuun. Loppupäässä taasen oli vesi kohtalaisesti mukana pelissä.

Tuota Sheraton Parco De' Medici resorttia en kuitenkaan voi suositella. Palvelu toki oli hyvää, mutta huoneet ovat parhaat päivänsä nähneet ja esim snacksia ei mistään hotellilta oikein saannut ja mitään kauppoja tai kiskoja ei ollut lähimaillakaan. Naapurissa on tuollainen "ostari", jossa joku elokuvateatteri ja kourallinen ravintoloita, jotka ilmeisesti aukeavat vasta ilta aikaan.
 
Viimeksi muokattu:

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Vähän sellaisin itkunaurun sekaisin tuntein olen teidän Pohjolassa asuvien kärvistelyä seurannut. Täällä aurinko paistaa ja aurinkorasvaa pitää jo läimäyttää paksu kerros iholle.

Yksi virstanpylväs tuli tiistaina saavutettua, kun juoksin Los Lagosin keltaisilta aikaan 57:54 (7,87km tuli taivallettua), tuloksena +5. Ensimmäistä kertaa ikinä siis alle tunnin golfkierros!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vähän sellaisin itkunaurun sekaisin tuntein olen teidän Pohjolassa asuvien kärvistelyä seurannut. Täällä aurinko paistaa ja aurinkorasvaa pitää jo läimäyttää paksu kerros iholle.
Mutta täällä on paremmat hiihtokelit. Eikä vaarallisia eläimiä, paitsi kyykäärme (vain lapsille vaarallinen).
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkos täällä kokemusta Lauro golfista ja sen resortista?
Ollaan menossa sinne marraskuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös