Free Agent Frenzy – kesä 2023

  • 229 615
  • 855

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Hierotaankohan siellä treidejä ja vapaat pelaajat saavat odottaa?
Toivottavasti. Äärettömän hiljainen ja tylsä alku ollut. Ensin höpistään vartti Reavesin sopparista ja perään Luke Schennistä, vois jotain isompaa tapahtua jo pikkuhiljaa.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
Ei oikein makua tämän vuoden frenzyssa kun ylilyönnit vaihtuneet alilyönteihin. Onko yhtään huonoa sopparia tehtynä? No Schenn menee rajoille mutta pikkurahan soppari joten ei edes lasketa,
Ryan Reaves Torontoon kolmeksi vuodeksi 1.3m capilla, olisi toki ollut mielestäni huono/tarpeeton signaus minimisopparillakin, mutta kun tosiaan tietää Leafsin tilanteen palkkakaton kanssa, niin ei voi kuin ihmetellä, pienistä puroista jne.
Menee samaan kategoriaan Cliffordin ja Simmondsin hankkimisen kanssa, ei Leafs ”kovuutta” neloseen/poppareille/Marliesiin kaipaa, vaan kärkiketjuihin.
 

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Omaan silmään tämä vasta ylihintainen onkin, Gudashan on aika keskinkertainen jääkiekkoilija oikeasti ja pelaa itsensä usein ulos täysin jolloin omissa helisee. Viihdettä omalle joukkueelle taklauksien muodossa mutta voittava pelaaja hän ei ole.
Törkeän ylihintainen. Mutta koska Anaheim niin no. Ostetaan. Tuskin Anaheim on tuon sopimuksen kanssa ongelmissa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh




Neljä milliä Brownille!!!! Olkoot ainoastaan vuoden sopimus, mutta noin iso summa koko viime kauden sivussa olleelle 30-40 pisteen laiturille (toki McDavid pystyy tuota pistemäärää nostamaan ylöspäin) on ihan älytöntä tiukan cap-tilanteen kanssa tuskailevalle Oilersille.

McDavidin vetovoiman olisi pitänyt riittää tuomaan tuollainen pelaaja vuoden mittaisella miljoonan arvoisella sopimuksella sisään. Sitten isot tehot siinä vierellä ja seuraavaksi kaudeksi tollanen neljä milliä pitkällä sopimuksella.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös