Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Free Agent Frenzy – kesä 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 23.06.2019 klo 20.48.

 1. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Varmaan tuossa Canadiens luottaa siihen, että Hurricanes ei pysty maksamaan palkkaa ensimmäiseltä vuodelta Aholle niin paljoa. Mutta kuitenkin luulisi että Carolina matchaa tuon.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sinä näet, että Aho ei ole sitoutunut, koska on allekirjoittanut Montrealin tarjouksen. Minä näen, että tämä ei kerro Ahon sitoutumisesta mitään. Johan minä tuon kirjoitin edellä. Näkemyksemme eroavat siis täydellisesti.
   
 3. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tunnustan kyllä heti, että ei nämä sopimusasiat ole kovin vahvasti hallussa, mutta eikös Aho tuon Canadiensin lapun hyväksymällä jo melko lailla niputtanut sopimusehdot? Eli pelaa noilla ehdoilla jommassa kummassa. Jos ei, niin valaiskaa toki tietämätöntä. Saako esimerkiksi Canes tarjota nyt pidempää sopimusta, jos ehdot eivät muuten heikkene?
   
 4. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Selvästihän tuo offer sheet on heitetty aivan tosissaan ja Montreal todella yrittää saada Ahon itselleen.
   
 5. Lainaus:
  Heitelläänkö näitä kuinka paljon ihan leikillään eikä oikeasti edes yritetä saada pelaajaa?
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juha Oinonen voi tästä jo vääntää kolumin, kuinka Montreal ei tehnyt mitään muuta kuin palveluksen Carolinalle.
   
 7. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  No ei varmaan kauheasti heitellä. Sen takia jotkut kommentit tässä ketjussa kummallisia ovat olleetkin.
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Vastine Ahosta (ykkös-, kakkos- ja kolmoskierroksien varaukset) on niin olematon, että Carolinalla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin matchata, vaikka allekirjoitusbonarit kovia tähän alkuun ovatkin. Ei vain voi olla. Ihan omalla tupeloinnillaan menettivät pari sopimusvuotta ja nyt kävi näin.
   
  Moses, Myrkky, valkoiset luistimet ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 9. vivalavili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Edellinen offersheet on vuosien takaa kun Ryan O'Reilly offersheetattiin Flamesin toimesta, mutta Colorado matchasi tuon.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eli sun mielestä on edelleen mahdollista, että Aho haluaa pelata vain ja ainoastaan. Juu, tämänhän kerroit jo. Pidän hauskana, että joku pitää mahdollisena pelaajan tekevän sopimuksen joukkueeseen A, mutta ei halua pelata muualla kuin joukkueessa B. Tiedä vaikka Donskoikin olisi tehnyt sopimuksen Avalancheen vain siksi, että saisi pyytää treidiä muualle. Kuka tietää, ei asia ole niin mustavalkoista, sano.

  Lainaus:
  Edellinen offer sheet vai edellinen hyväksytty offer sheet?
   
 11. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Ahollehan tuo on aivan loistava tilanne. Pääsee suoraan UFA-markkinoille sopimuksen jälkeen, ekan vuoden sisällä jo 20milliä käteen (joojoo verot) vaikka tulisi työsulku... Sama se kumman logolle pelaa mutta Aholle loistava tarjous.

  Montrealina olisin ehkä vielä sen millin heittänyt lisää mutta näillä mennään.
   
  pahakurki tykkää tästä.
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En minäkään pidä Simmondsin 5 miljoonan diilistä. Siitä sen sijaan pidän kovasti, että se on vain 1-vuotinen, joten riski on todella pieni. Donskoin sopimus on keskihinnaltaan alhaisempi, mutta ei se siitä minusta parempaa tee. Kaksi täysin eri tyylistä pelaajaa, joista Simmondsin ura on laskussa ja Donskoin ei ole koskaan oikein noussutkaan. En silti pidä Donskoin sopimusta huonona, vaan ihan ok.

  Ymmärrän näkemyksesi, mutta olen eri mieltä. Edellä mainituista syistä.
   
 13. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Lainaus:
  Tämä minuakin kiinnostaisi? Vaiko onko tilanne se että tuo on nyt Ahon sopimus ja kysymys on vain siitä että Carolina päättää kummassa joukkueessa Sebu pelaa?

  Entä jos paikalle ilmestyisi vielä kolmas joukkue "mottipäisen" offer sheetin kanssa? Voiko Aho allekirjoittaa senkin?
   
  Tadu tykkää tästä.
 14. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  @Konsta Kepuli
  Siis Aho on nyt allekirjoittanut sopimuksen, se ei muutu miksikään. Nyt vain on Carolinan päätettävissä, ottavatko sopimuksen itselleen vai antavatko Montrealiin varauksia vastaan.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei Aho voi kahta sopimusta allekirjoittaa, kuten ei kukaan muukaan pelaaja.
   
  tuketuksu tykkää tästä.
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Älä nyt ole lapsellinen. Tulkitset ihan omiasi. Donskoi sai valita vapaasti seuransa ja valitsi kaikista tarjouksista Coloradon, joten tietenkin haluaa pelata siellä. Aholla ei tuollaisia valttikortteja ole. Hän sai mielestään hyvän tarjouksen ja hyväksyi sen tiedostaen, että nykyisellä työnantajallaan on mahdollisuus vastata tähän.

  Uskoisin, että tiedät miten offer sheet toimii, mutta jostain ihme syystä haluat nyt väitellä ihan turhanpäiväisestä jutusta. Itse en jaksa, joten voitaneen sopia, että olemme tästä nyt vain eri mieltä ja sillä hyvä?
   
  mikko6000 tykkää tästä.
 17. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Offer sheet on RFAn hyväksymä sopimustarjous toiselta joukkueelta.?

  Edit
  No ei kai se ihan noin mene. Mutta joo, eiköhän noita ole ollut, muttei tietenkään tulleet julki
   
 18. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No näin mäkin olen tämän tulkinnut. Eli ei tätä tosiaan voi minään pelkkänä neuvottelujen vauhdittamisena pitää, kun mitään neuvoteltavaa ei enää ole. Canes nyt vain calculoi, kannattaako Aho pitää. Ja eiköhän lopputulema ole, että kannattaa.
   
 19. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jonne Virtanen voi.
   
  Huppu, Pain no gain, RäpyläRepe ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  ...paitsi Jonne Virtanen.

  edit: hah, hidaas!
   
  FutureHockey ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 21. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Eikös tuossa Montreal vetänyt juuri maksimisumman noihin varauksiin. Vähän lisää palkkaan ja olisi joutunut antamaan toisenkin ykköskierroksen varauksen.

  Mutta Aholle melkoinen win win...kävi miten tahansa.

  Muistaakseni tossa TSN:n lähetyksessä jossain vaiheessa keskusteltiin vanhoista offer sheeteistä ja miten aika useasti on dollarit raavittu kasaan ja matchatty... vaikka tiukilla on oltu. Näin varmaan käy nytkin.
   
 22. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  "Aho on paras pelaajamme ja haluamme pitää hänet pitkään", sanoi Don Waddell, joka kertoi jopa yllättyneensä siitä, ettei Montrealin sopimustarjous ollut rahakkaampi."
   
  Cornelius tykkää tästä.
 23. Oranssia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK,
  Lainaus:
  Haiskahtaa paniikilta ja paskalta housun lahkeessa tuo viimeinen kommentti..
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mutta jos Aho haluaisi pelata juuri Hurricanesissa, hän olisi kieltäytynyt Canadiensin sopparista ja jatkanut neuvottelujaan Hurricanesin kanssa. Jos vaikka kahden kuukauden päästä syyskuussa kokisi edelleen, että Hurricanes ei tarjoa tarpeeksi paljon, voisi hän silloin ottaa offer sheetin vastaan. Nyt otti aika nopeasti siihen nähden, ettei ole mikään kiire tehdä sopimusta. Se kertoo mielestäni siitä, että Aho on valmis pelaamaan muuallakin. Ei kai hän muutoin sopparia muualle hyväksyisi?
   
 25. 3za Jäsen

  Lainaus:
  Kuten jo mainitsin, Carolinan on tarjottava täysin samaa sopimusta ehdoiltaan. Aho on kirjoittanut sopimuksen Montrealin kanssa, hän ei näin ollen voi kirjoittaa sopimusta toisen joukkueen kanssa.