Formula 1 – liveseuranta

  • 1 143 790
  • 23 229

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ihan hyvin näyttänyt Hamilton koonneen itsensä pettymyksen jälkeen. Noh, ehkä ne seitsemän mestaruutta vähän helpottaa tuossa tilanteessa.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo siis en lajia seuraa, joten voihan se olla aivan oikein. Satunnaiskatsojana jäi vaan fiilis, että turva-auton perässä maaliin ajaminenkin olisi ollut rehdimpi lopputulos koko kisaa ajatellen.
Nojoo. Nyt tapahtu niin paljon et en itekkään pysyny perässä. Taisi lopulta mennä vähän kyseenalaisesti tuo tilanne kun muitakin kommenteja viitsin lukea tässä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikähän olisi fiilis nyt, jos Hamiltonin sijaan tuossa olisi ollut Räikkönen tai Bottas? Varmaan aika hyvä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
En välitä oikein kummastakaan mutta kyllä tässä nyt mestaruus pelaamalla pelattiin Maxille. Juuri niin naurettavaa touhua kun tältä sarjalta voi odottaa. Paska maku jäi
Just näin, Mersun asiakastallin kuski ajoi tahallaan seinään ja kiusasi Mersua.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toto kysyi juuri Paavo Väyryseltä että ”voiko vitutukseen kuolla?”
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Michael Masi ei taida olla kilpailujohtajana ensi kaudella.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Mersu ja onnetar kusi tämän Lewisin osalta. Jos Latifi ei olisi törmäillyt seinään ja jos Lewisille olisi vaihdettu uudet renkaat, niin Lewis olisi mestari. Hamilton oli ehdottomasti parempi kuski tänään, mutta Verstappen & Perez & Red Bull oli parempi yhdessä. Mielestäni hieno loppu hienolle kaudelle ja Lewisille hatunnosto tavasta miten otti hopean vastaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Keken mestaruus oli muuten vielä merkittävämpi onnenkantamoinen. Ja James Huntin. Nämä kaksi tulivat mieleen ja on niitä takuulla muitakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös