Formula 1 – liveseuranta

  • 1 143 532
  • 23 229

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Toinen vaihtoehto oli ajaa sc perässä maaliin. Toki olisi voinut laittaa punaiset niin kuin Bakussa, mikä olisi ollut reiluinta.
Mutta ei näitä ratkaisuja reiluuden perusteella tehdä.
Punaiset liput heti Latifin mällin jälkeen. Kummallekin softit alle. Tosin Maxilla oli aika paljon epäonnea kauden aikana, joten ihan ok näin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ei ihan nyt lajin hengen mukainen loppu, mutta samalla tavallaan niin lajin hengen mukainen loppu kuin olla voi. Ja viittaan siis tuohon turva-autoepisodiin. Onneksi en ole kummankaan fani.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
On kieltämättä ristiriitaiset fiilikset.

Näillä mennään.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
20 minuuttia sitten toivoin Maxia mestariksi. Nyt tuntuu vain kusetukselta koko homma.

Punaiset olisi pitänyt ottaa heti kun Latifi oli seinässä.

Tämä olisi ollut todennäköisesti se reiluin vaihtoehto tässä kohtaa. Nyt olisi ollut jokatapauksessa huono loppu. Joko SCn takana tai sitten näin, että Maxille kultatarjottimella mahdollisuus mestaruuteen.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihanaa saatana!!! Harvoin näkee että joku onnistuu häviämään koko kauden pituisella tuomariedulla missään lajissa. Toisaalta is Kh... eikun F1. Kyllä on nautinto nähdä visiiri huurussa itkevä Hamilton!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei ole mitenkään verrattavissa. Lewis näytti, että on todellakin sarjan kovin kuski. Tällä kertaa Maxilla oli onnea. Jomman kumman piti voittaa. Valitettavasti Bottas ei ollut viiden kauden aikana näissä karkeloissa mukana.
Lähinnä tuollaiseen viimeisen kierroksen ratkaisuun viittasin vaikka toki eri tilanne kokonaisuutena.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Verstappen lukeutuu niihin kuljettajiin joista en niin välitä, mutta Hamilton on kirkkaasti ykkösinhokkini, Toto Wolff taas mielestäni vastenmielisin tallijefe. Myönnän pikkumaisuuteni ja tuuletan vahingoniloisesti, en Verstappenin mestaruudelle, vaan Hamiltonin kakkossijalle ja Toton radioitkuille. Ihanaa saatana!
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen ollut Hamiltonin fani McLarenin ajoista asti, mutta siis kyllähän tämä ihan oikein nyt meni, ei ollut mitään perustetta olla ottamatta safety caria pois. Ja lisäksi ensimmäisellä kierroksella voidaan ihan hyvin ajatella Verstappenin olleen edellä mutkassa ja siten oikeutettu linjaansa.
Niin siis kyseenalainen asiahan tuossa oli vain se, että vain osa autoista päästettiin turva-autosta ohi. Säännöt eivät toki vaadi, että ne kaikki (tai yksikään) pitäisi päästää, mutta eiköhän Mersulla joku valita tuollaisesta osaratkaisusta.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Vittu näitä selostajaämmiä!
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin näin satunnaiskatsojana jäi paska fiilis että ensin viedään 10 sekunnin johto ja sen jälkeen puhtaasti politikoidaan Verstappenille mahdollisuus voittoon. Sinäänsä aivan sama kuka voittaa, mutta jotenkin sitä silti odottaa että nopein/paras kuski voittaisi :D
Politikoidaan? Ihan normisettiä et kierroksella ohitetetut ohi ja sitten turva-auto vittuun ja kisa käymään. Jos oltais menty SCn perässä se ois ollu sitä politikointia. Ja RB tajus vaihtaa kumit, Mersu olis voinu tehdä saman ja todennäköisesti HAM ois nyt mestari vaikka ajettiinkin kierros.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös