Formula 1 – liveseuranta

  • 1 144 868
  • 23 229

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Olishan tossa ollut Bottakselle voittoakin tarjolla, mutta kyllä puuttuu paljon munaa tosta ohittamisesta.
Eipä tuo ohittaminen kovin helppoa ollut kärkiautoilla tänään. Hamilton ei päässyt Norriksen ohi jne. Ainoa jolla oli "munaa" oli Verstappen ja siinä kävi miten kävi.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Upea kisa ja Bottakselta kyllä kova suoritus vetää pohjalta podiumille, vaikka lopussa ei enää päässyt ohi Perezistä.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Bottas otti sen lisäpisteen? Meni vähän ohi.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Taisteleeko Bottas nyt mestaruudesta
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
McLaren jälleen voittajana, mahtavaa!
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiku joo, näin se taisi ollakin. Pitkään se hieroi siinä takana kuitenkin. Anyway, ei se voitto kyllä Bottakselle mitenkään tarjolla tänään ollut.
Ja Norris otti kuitenkin varikoilla sen sijan heti takaisin. Bottakselle toki sekin, että ois pitänyt ohittaa Perez eka radalla "turhaan", että olisi päässyt yrittämään sijaohituksia. Sitten vielä Ferrarit aika lähellä takana, että jos olisi mediumit loppuneet kesken liiasta puskemisesta, niin aika paljon hävittävää.

Kerranhan Bottas jo pääsi Perezin ohi, mutta meni vähän se seuraava mutka sitten plörinäksi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaksi pointti:

En ota kantaa rangaistukseen, mutta kolari oli Maxin vika. Mutka oli Hamiltonin ja Max ajoi radan ulkopuolelta/kanttarin päältä edellä menevän päälle.

Jos sä olet kahteen pekkaan Suomesta lentänyt Italiaan selostamaan formulakisaa ja sitten kuitenkin missaat suomalaiskuskin palkintopallisijan, niin sun pitäisi saada potkut. Pieni lieventävä että grafiikoissakin tai olla virhe, mutta senkin lieventävän tyrivät selittelemällä että kisassa tapahtui niin paljon, kun kolme minuuttia aiemmin totesivat yhteen ääneen ettei kisassa tapahdu mitään.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bottakselta sympaattinen analyysi, kun katsoo kuinka Maxin RB hakee paikkaa Lewiksen pään päältä. Toki tiesi tuossa, että ei siinä mitään vakavaa käynyt, mutta vähän huvittava, kun käy ilmi, että näkee ekaa kertaa aika vaarallisen näköisen kolarin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pieni lieventävä että grafiikoissakin tai olla virhe, mutta senkin lieventävän tyrivät selittelemällä että kisassa tapahtui niin paljon, kun kolme minuuttia aiemmin totesivat yhteen ääneen ettei kisassa tapahdu mitään.
Ei grafiikoissa virhettä ollut, siinä näytetään aina se tilanne mikä kisassa on ja aikasakot lisätään kun ollaan maalissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös