Formula 1 – liveseuranta

  • 1 176 644
  • 23 584

Barney

Jäsen
Kohta tulee kärki kierroksella Valtterista ohi. Taitaa Russell päästä Mersun rattiin vielä tämän kauden aikana.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ylläri että Valtteri ”jumissa”. Niinä harvoina kertoina kun Lewis joutuu hakemaan vauhtia kauempaa, niin kauaa ei nokka tuhise ohitella jotain strolleja.
 

Jerkkuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Onhan toi Bottaksen vauhti ihan käsittämätöntä, omasta mielestäni jos toi Bottaksen vauhti johtuu vain Bottaksesta itsestään mun mielestä kaveri pitää vaihtaa Russeliin mahdollisimman pian. Nyt varsinkin kun näyttää olevan ns tiukempi kausi niin kyllä Mersu tarvii sen toisen kuskin että voi taistella valmistajien maailmanmestaruudesta, nyt pitää Bottaksen tsempata!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Nyt. Ihan oikeasti. Mazepin voisi pitää Taki Inouen muistoa esillä ja pyöräyttää autonsa johonkin jumiin.

Eihän tämä veto voi olla osumatta? Eihän?
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Bottas <-> Russell toisi lisää mielenkiintoa, ei Bottakselle voi kukaan puolustaa edes tasaväkistä kilpailuasetelmaa, jos on noin hidas. Kuitenkin Top-4 auto radalla
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Maikkarilla ollaan varmasti salaa tyytyväisiä Bottaksen surkeuteen. Eivät ole jumissa formuloiden kanssa enää ensi kaudella (jolloin suomalaisten into romahtaa).
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Jeesuksen poika on saanut varmaan uuden palan etusiipeensä ja pohjakin on korjaantunut kun noin hyvin kulkee, ihmeiden ihme!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös