Formula 1 – liveseuranta

  • 1 175 978
  • 23 580

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koska viimeksi on kuljettajan uran ensimmäiset pisteet tulleet samaan aikaan kuin 1.voitto? Russellillahan tasan 0 pistettä kerättynä urallaan.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Ja sieltä tuli Hamiltonin tyyliset kommentit renkaista. Eli Bottas kohta sisään, koska renkaat ammuttu
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Russell: "Tyres are fine."

Mitä veikkaatte, sanoisiko Hamilton samat sanat tuossa tilanteessa?
Varmaan samaa. Sitten, kun käsketään varikolle, niin valittaa, että olis voinut viel vetää niillä samoilla nakeilla ja Bono selittää kuinka olis mennyt sijoitus. Sitten valittaa loppukisan niistä toisista nakeista, että ei mitenkään näillä pääse maaliin, kun liian aikaisin eka stoppi. Sehän on se Hamilton-spesiaali.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Valtteri kannattais kenkiä vittuun ja ottaa tämä uus kaveri tilalle niin tulis jo Hamiltonillekin vähän haastetta..

Sen takiahan Lewis toivoo ja on tähänkin asti halunnut Valtteria tallikaveriksi. Muista autoista ei ole haastajaksi ja ainoassa autossa mikä voisi haastaa on koko ruudukon surkein kuski. Helppo mestaruus kaudesta toiseen vaan täyttämällä ilmoittautumislomake.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En minä ainakaan tuloksesta (Bottas-Russel) ole yllättynyt. Russel on tämän kauden ajanut erittäin hyvin ja samalla on yksi iso tulevaisuuden nimistä. Bottaksen puolesta jopa onni, että sieltä tuli vain "Russel" korvaamaan Hamiltonia. Turpaan tulisi vielä enemmän, jos siellä olisi samassa autossa ollut Norris taikka Verstappen.

Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Talven aikana voi kasvattaa itselleen luolamiesparran ja juoda hieman viinaa, jonka jälkeen ensimmäisessä kisassa voi haistatella vitut tiimiradiossa arvostelijoille voiton myötä ja ottaa sen jälkeen taas seuraavat 15 kisaa turpaan Hamiltonilta.

Been there, done that.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Hiukan hymyilytti Maxin haastattelu, kun ihmetteli miten Leclerc ajeli niin rämäpäisesti mutkaan. Toki kokemuksen äänihän tuossa puhui.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Se olis Vale undercutin aika. Ihan sama mitä tiimi sanoo. Ole mies ja ota ohjat omiin käsiisi.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ossi ei lähtenyt Nikin Fiat-vitseihin
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
En usko, että Mersulla on mitään syytä pelata Bottasta kärkeen. Jos Russel voittaisi tänään ja seuraavan kisan olisi ihan hyvä valtti neuvottelupöydässä Hamiltonia vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös