Formula 1 – liveseuranta

  • 1 145 511
  • 23 234

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kai tässä on pakko uskoa jesseen. Eihän kenelläkään ilman apua tuollainen munkki käy, että hajotat etusiiven juuri sopivassa kohdassa. Stopin kestäessä ikuisuuden et silti tipu älyttömän kauas ja kaiken kukkuraksi porukka kerätään kasaan turva-auron takana eli olet edelleen voittotaistelussa.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kimi ajaa loistavaa kisaa? Kaksi pykälää on kaikkien ulosajojen ja sähellysten jälkeen pudonnut.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Melkein toivoisi Hulkille sitä ekaa podiumia. Tosin puolet kisasta jäljelle. Hamilton kun saa kahdeksan markan sakon rangaistukseksi niin tulee kyllä vielä ohi
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Hamilton voittaa tämän vielä. Siinä tapauksessa pitää vakavasti harkita uskoon tulemista, sen verran apuja yläkerrasta tulee kun on väleissä.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
5 sekunnin rangaistuksella selvisi Lewis, yllättyneitä ei varmasti ole rangaistuksen pienuudesta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toisaalta veikkaan että tuomaristo piti jotenkin lieventävänä asianhaarana sitä että Hamiltonin autossa oli kuitenkin suht pahoja vaurioita, eli isompi riski olisi ollut se jos Hamilton olisi ajanut täyden kierroksen radalla ja mennyt sitten vasta sisään. Eri juttu jos olisi käynyt niin että Hamilton olisi ollut menossa varikolle, tehnyt ajovirheen ja ajautunut siitä pitlanelta pois ja sitten koukannut takaisin sinne.
 

teppana

Jäsen
Hamilton lienee F1 historian onnekkain kuski. Ei siinä etteikö myös historiallisen hyvä kuljettaja olisi. Mutta onhan tuo melkoinen Hannu Hanhi. Ja 5 sekunnin aikasakko on kyllä kevyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös