rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Joukkueessa on Huberdeaun tasoinen ykköslaituri sekä Barkovin tasoinen ykkössentteri. Herrojen cap hittiä rasittava lukema on yhteensä 11,8 miljoonaa kaudessa. Siinä on kaksi hyökkäyksen avainpalaa, jotka pelaavat nykymarkkinoihin nähden suorastaan halvoilla sopimuksilla. Mutta miten Panthers on onnistunut tämän hyödyntämään joukkueen rakennuksessa? Ei mitenkään. Joukkue ei vieläkään näytä pudotuspelijoukkueelta, vaikka nyt poikkeusjärjestelyjen vuoksi muutaman pelin tilastoihin saavatkin. Nähdyillä otteilla Panthers ei ansaitse "pudotuspelijoukkue" -titteliä.

Tuosta kun vielä Dadonov ja / tai Hoffman menetetään kesällä UFA-markkinoille, niin melkoisia taikatemppuja saadaan toimistolla tehdä joukkueen uudelleen rakentamiseksi. Lafreniere olisi toki kiva, mutta Panthersin tuurilla? Noh, kaikki on mahdollista. Kun tässä joukkuetta aletaan jälleen hieman uusimaan, niin samalla pitää jo katsoa tulevaan. Parin (Barkov), kolmen (Huberdeau) vuoden päästä pitää jo kaivella lompakkoa aika paljon nykyistä syvemmältä, jos Barkov ja Huberdeau tahdotaan pidempäänkin seurassa pitää.

Tosin. Eipä tuon puolustuksen korjaaminen nytkään ihan helppoa olisi. Joukkueen puolustuspeli on Islandersiakin vastaan näyttänyt aivan järkyttävältä. Eivät ole palaset puolustuksessa aivan optimaaliset hintalappuihinsa nähden. Ekbladin kohdalla olen tosin tämän kauden myötä varovaisen positiivisin fiiliksin jälleen. Bobrovskya ei voi syyttää näistä peleistä, vaan ensi sijaisesti katselisin pelaajia siinä edessä. Toki keskipitkällä, tai hieman pidemmällä aikavälillä Bobinkin 10 sopimus melkoiseksi ankkuriksi muodostunee sekin... Eikä herra tänä vuonna runkosarjassakaan esittänyt otteita, joilla kymmenen miljoonaa kaudessa tienestejä voisi täysin kyseenalaistomattomana pitää.

Ei ole helppoa Panthersin toimistolla joukkueen korjaaminen, jos sisäinen palkkakattokin huhutusti realisoituu.
 

~POSEIDON~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Panthers,
Mutta miten Panthers on onnistunut tämän hyödyntämään joukkueen rakennuksessa?
Niinpä, ei mitenkään. Tämänhän olisi voinut oikeastaan hyödyntää vain saamalla vapailta markkinoilta laatu pelaajia, kuten Panarin... Mutta kun Florida Panthers ei ole kiinnostava joukkue johon vapaat pelaajat haluavat, vaan Panthersin on lyötävä aina pari milliä sopimuksiin lisää, että saavat haluamansa pelaajan jos edes silloinkaan. Tämä on nähtävissä Anton Strålmanninkin sopimuksesta, kun Tampassa pelatessa cap hit oli 4,5 miljoonaa ja Panthersissa pelatessa 5,5 miljoonaa, kun Antonin sopimuksen kausi kohtainen rahan arvo ei olisi pitänyt ainakaan kasvaa tosta Tampan ajoilta. Joten vaikee on joukkuetta rakentaa, kun pystyt pelaajia vain saamaan varaamalla tai tekemällä vaihtokauppaa.

Ongelmana on, että joukkue ei ole kiinnostava pelaaja materiaalin, yleisön ja areenan sijainnin puolelta. Panthersan yrittää nytten olla koko Floridan joukkue, jonka alueella on yli 21 miljoonaa asukasta. Mutta tämä ei minusta toimi, sillä alueelta löytyy Tampa Bay, jolla pyyhkii paljon paremmin. Joten pitäisikö tästäkin johtuen profiloitua pelkäksi Miamilaiseksi joukkueeksi joka on muutenkin paljon tunnetumpi nimi ja kaupunkinakin kuin Tampa. Sijainti olisi näistä helpoin muuttaa siirtämällä Areena Miamiin. Yleisö taitaa nykyäänkin perustua turismista, mutta lisäisikö se entisestään siirtämällä Areena Miamiin?
Sitten pieni lainaus Wikipediasta: "Miamissa oli vuoden 2010 väestönlaskennan mukaan 399 457 asukasta. Asukkaista peräti 70 prosenttia on latinoja. Mustia on 19,2 prosenttia ja valkoihoisia ei-latinoja vain 11,9 prosenttia asukkaista.[2] Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelman vuoden 2004 raportin mukaan Miamin asukkaista 59 prosenttia on syntynyt Yhdysvaltojen ulkopuolella. Missään muussa kaupungissa ulkomaalaisten osuus väestöstä ei ole näin suuri." Joten onko paikallisesta väestä sitten kuinka potenttiaalisia jääkiekon seuraajia lisäämään yleisö määrää, tuskin.

Joukkueen imagokin on minusta nyt täysin väritön ja mauton, joten pitäiskö käyttää hyväksi vice city tyyliä enemmän.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Joukkueessa on Huberdeaun tasoinen ykköslaituri sekä Barkovin tasoinen ykkössentteri. Herrojen cap hittiä rasittava lukema on yhteensä 11,8 miljoonaa kaudessa. Siinä on kaksi hyökkäyksen avainpalaa, jotka pelaavat nykymarkkinoihin nähden suorastaan halvoilla sopimuksilla. Mutta miten Panthers on onnistunut tämän hyödyntämään joukkueen rakennuksessa? Ei mitenkään. Joukkue ei vieläkään näytä pudotuspelijoukkueelta, vaikka nyt poikkeusjärjestelyjen vuoksi muutaman pelin tilastoihin saavatkin. Nähdyillä otteilla Panthers ei ansaitse "pudotuspelijoukkue" -titteliä.
Kun J.Jokinen pelasi Panthersissa tuli joukkuetta seurattua tarkasti. Silloin Florida oli menossa lujaa ylöspäin ja playoffseihinkin päästiin. Sitten tehtiin katastrofaalisia muutoksia. Galant potkittiin pois ja ulos päästettiin myös Jonathan Marchessault ja Reilly Smith. Kaikki kolme ovat avainhahmoja kun Vegas porskuttaa menemään playoffseissa tälläkin hetkellä. Vincent Trotchekin ja Nick Bjugstad eivät pelanneet odotetulla tasolla ja molemmat lähetettiin muualle. Johtajuutta ja ammattimaisuutta opettavia veteraanipelaajia ei ole tieten myöskään saatu paikattua, voi veikata ettei Hoffman ja Dadonov ole mitään taistelun ruumiillistumia, jotka hilaavat löysää seurakulttuuria oikeaan suuntaan. Tietenkin palkkakatto oloissa joukkue elää väkisinkin.

Bobrovskin kohdalla taidettiin mennä vanhan aikaiseen että hyvä puolustus saa maalivahdin näyttämään hyvältä. Columbuksen kurinalaisen joukkueen ja laadukkaan puolustuksen takana kelpaa maalivahdin pelata. Näin on käynyt aiemminkin. Ilya Bryzgalov pelasi aikoinaan Phoenixin kilpikonnan takana hyvin ja sai sen jälkeen Flyersiin 9 vuoden sopparin. Huonostihan siinä kävi. Bobrovskin tapausta pahentaa vielä tuo sisäinen palkkakatto, joka saa kalliin sopparin näyttämään entistä huonommalta.
 
Well, I pick up all the pieces and make an island
Might even raise just a little sand

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Galant potkittiin pois ja ulos päästettiin myös Jonathan Marchessault ja Reilly Smith. Kaikki kolme ovat avainhahmoja kun Vegas porskuttaa menemään playoffseissa tälläkin hetkellä. Vincent Trotchekin ja Nick Bjugstad eivät pelanneet odotetulla tasolla ja molemmat lähetettiin muualle.
Vegasin kaksikon Florida jostain syystä tosiaan tunki väkisin Vegasiin lähes ilmaiseksi. Tallon päätti suojata jostain käsittämättömästä syystä esim Petrovic, Pysyk ja Bjugstad kolmikon. Ei vaan voi käsittää vieläkään tuota mitä Tallon oikein tuossa haki. Bjugstadista (ja McCannista) Florida sentään sai kasan varausvuoroja. Mutta kyllähän Trocheck oli pirun hyvä Floridan kakkosketjussa. Hirveä määrä töitä joukkueen eteen ja siinä ohessa esim 30+ maalin ja 75 pinnan kausi. Trocheck oli Floridassa yksi luotettavimmista pelaajista, joten hänen kauppaamisensa oli kyllä erikoinen veto. Toki sillä kaupalla Florida sai laajuutta (Haula, Luostarinen, Wallmark, Priskie) rosteriin, mutta kyllähän kaupan paras pelaaja meni Carolinaan.

Kokonaisuutena joukkueen rakennuksessa on tehty varsin erikoisia ratkaisuita ja kaupoista näin ulkopuolisena näyttää ainoastaan Hoffmanin ja Vatranon kaupoissa sekä Dadonovin signauksessa olleen jotain järkeä. Ja nyt sitten Hoffman ja Dadonov ovat kävelemässä ilmaiseksi muualle. On kyllä melkoista touhua.
 

~POSEIDON~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, HIFK, Panthers,
Vieläkös Pantterit omistaa oikeudet Maxim Maminiin ja Juho Lammikkoon 20/21 kauden jälkeen? Vai menetettiinkö nämäkin varaukset? Kaksi kookasta pelaajaa jotka pysyvät NHL:n vauhdissa olisivat kyllä kovaa tavaraa tonne kahteen alimpaan ketjuun.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Panthers. On kyl paska seura! Ja tämä täysin ilmqn provoa. Hiukan ärsyttää miltä seuran lähitulevaisuus näyttää. Onhan tässä jo ollut mahdollisuuksia parempaankin, mutta kun ei niin ei. Dynamiittia tuo seura kaipaa.

En näe pienintäkään mahdollisuutta sille, että seurassa saataisiin mitään järkevää aikaiseksi kahdessa vuodessa. Siksi kysynkin, olisiko fiksua laittaa Sasha jo nyt lihoiksi? Eihän tuo oikeasti voi millään tehdä kahden vuoden päästä jatkoa Panttereihin. Eihän? Nyt Barkovista saisi varmaankin aika jäätävän korvauksen.

Joo, kuulostaahan se hölmölle myydä yksi pallon parhaista pelaajista, joka vielä kaiken lisäksi surffailee kentällä pilkkahintaan, mutta silti. Kysymyshän tässä on, että kuka pystyisi ja haluaisi maksamaan korvauksen, jossa vaakakuppi olisi edes lähellä normia. Vastaus on varmaankin, että joku tosissaan kuppia tavoitteleva joukkue, mutta itse en tiedä kenellä olisi tarjota Panttereille jotain mielenkiintoista. Yksi seura, joka minulle tulee mieleen on Rangers. Eikä nyt minkään Suomi fantasian vuoksi, vaan aattelin, että Rangereilla on ilmeisesti kasassa ja alkutaipaleella aika ryhdikäs ja sopivan ikäinen porukka, millä voidaan taistella kupista sen kymmenisen vuotta....jos vaan vauhtiin päästään. Ja huippusentteriä tuo Rangerin rosteri kaipaisi...ja ehkä olisi parempi, kun se sentteri olisi huippu jo ens kaudella. En tiedä, mitä muuta Rangereilla olisi tarjota, mutta ainakin se ykkösvaraus tulevaan draftiin, millä Pantterit voisi saada Barkoville suoraan korvaajan.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Joo, kuulostaahan se hölmölle myydä yksi pallon parhaista pelaajista, joka vielä kaiken lisäksi surffailee kentällä pilkkahintaan, mutta silti. Kysymyshän tässä on, että kuka pystyisi ja haluaisi maksamaan korvauksen, jossa vaakakuppi olisi edes lähellä normia. Vastaus on varmaankin, että joku tosissaan kuppia tavoitteleva joukkue, mutta itse en tiedä kenellä olisi tarjota Panttereille jotain mielenkiintoista. Yksi seura, joka minulle tulee mieleen on Rangers. Eikä nyt minkään Suomi fantasian vuoksi, vaan aattelin, että Rangereilla on ilmeisesti kasassa ja alkutaipaleella aika ryhdikäs ja sopivan ikäinen porukka, millä voidaan taistella kupista sen kymmenisen vuotta....jos vaan vauhtiin päästään. Ja huippusentteriä tuo Rangerin rosteri kaipaisi...ja ehkä olisi parempi, kun se sentteri olisi huippu jo ens kaudella. En tiedä, mitä muuta Rangereilla olisi tarjota, mutta ainakin se ykkösvaraus tulevaan draftiin, millä Pantterit voisi saada Barkoville suoraan korvaajan.
Olisi hieno jekku Lafrenierelle, joka kuvittelee kuukausia menevänsä New Yorkiin ja liittyvänsä legendaarisen Rangersin riveihin kunnes draftin alussa Bettman nousee lavalle ja kertoo, että hänellä on treidi ilmoitettavana.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Mutta kyllähän Trocheck oli pirun hyvä Floridan kakkosketjussa. Hirveä määrä töitä joukkueen eteen ja siinä ohessa esim 30+ maalin ja 75 pinnan kausi. Trocheck oli Floridassa yksi luotettavimmista pelaajista, joten hänen kauppaamisensa oli kyllä erikoinen veto. Toki sillä kaupalla Florida sai laajuutta (Haula, Luostarinen, Wallmark, Priskie) rosteriin, mutta kyllähän kaupan paras pelaaja meni Carolinaan.
Muistelen siirron aikoihin lukeneeni että Trocheck kärsi jalkavaivoista, eikä ollut enää tällä kaudella siksi samassa vireessä. Niinpä Florida fänien keskuudessa ei oltu kovin pahoillaan siirrosta.
 
Well, I pick up all the pieces and make an island
Might even raise just a little sand

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Paul Fentonin huhutaan liittyvän Ziton avuksi Floridaan. Fenton teki tällä kaudella Columbuksessa jotain scouttijuttuja Ziton apuna tms.

En jaksa etsiä aiemmin lukemaani twiittiä, joten sitaatti The Athleticista:

"Florida Panthers: Elliotte Friedman is reporting that Paul Fenton may end up in Florida on the staff of GM Bill Zito. Fenton most recently was scouting for Columbus with Zito and, of course, was the Wild GM before that. Zito has a lot of respect for Fenton’s player evaluation ability so it wouldn’t be surprising at all to see this get done. One source early Thursday said it wasn’t finalized but that can change quickly.

-Craig Custance"
 
“...we look like chickens with our heads cut off.” Andy Greene

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Paul Fentonin huhutaan liittyvän Ziton avuksi Floridaan. Fenton teki tällä kaudella Columbuksessa jotain scouttijuttuja Ziton apuna tms.
Nyt tarvitaan vielä Botterill mukaan niin on kolme entistä apulais-GM:ää joita kaikkia huhuiltiin muihin joukkueisiin vuosien ajan. Futa pitäisi vielä kaivaa esiin.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ziton eka liike oli hankkiutua eroon Mathesonista ja hänen hasardisopimuksestaan. Ei huono!

Hörnqvist tuo johtohahmon koppiin ja sopivaa santapaperia maalinedustalle.

Lisää liikkeitä odotellessa.
 

Krokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, K-espoo
Hiljaista ollut Floridan suunnalla, joten nostellaan tätäkin hieman ylemmäs.
Floridalla ei tähtisadetta sisäänpäin ole viime aikoina ollut. Jännä nähdä miten joukkue ensi kaudeksi rakentuu, ja millä palikoilla vakuutetaan mm Barkov jatkamaan Floridassa.

En ole niin läheltä seurannut joten fiksummat korjatkoon mutta Floridan rosteri TÄLLÄ hetkellä on suurinpiirtein seuraava:

Huberdeau - Barkov - Hörnqvist
Vatrano - wennberg - Tippett
Denisenko - Verhaeghe - hinostroza
Saarela - acciari - Connoly

Yandle. - ekblad
X - Strålman
Nutivaara - Gudas

Bobrovski
X

Vaikka tuonne muutama vahvistus löytyisikin niin onhan tuo hyökkäys todella ohkaisella. Jännä nähdä mitä seuraavat kuukaudet tuo tullessaan.
 
Noinhan se tämän hetkinen kokoonpano pitkälti taitaa olla, kuten yllä on todettu. X:n paikalle puolustukseen Weegar, joka vielä ilman sopimusta, mutta RFA:na oletettavasti tuolla jatkaa. Tai jos häntä ei halua siihen sopimuksettomana laittaa, niin sitten Riley Stillman tai vaikka Brady Keeper.

Molariksi Bobrovskin taakse Chris Driedger tai Sam Montembeault.
 
RELEASE THE KRAKEN

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Barkovilla enää kaksi vuotta kärsimystä jäljellä, toivottavasti ei tee jatkosopimusta Floridaan.
Veikkaanpa että tekee, koska on niin lojaali ollut omia uraseurojansa kohtaan.

Ja Bill Zito saattaa tuolla tehdä semmoisia taikoja, ettei parin vuoden päästä kannata lähteä mihinkään.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Puliveivaamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers & Barca
7 kautta ja 10 pudotuspeliottelua. Peleistä 4 tältä kaudelta. Eli yksi aito pleijarisarja pelattu (6 peliä). Onko Bill Zito sukua Jeesukselle?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
7 kautta ja 10 pudotuspeliottelua. Peleistä 4 tältä kaudelta. Eli yksi aito pleijarisarja pelattu (6 peliä). Onko Bill Zito sukua Jeesukselle?
Riittää se että ei tee yhtä huonoja päätöksiä kuin edeltäjänsä. Eli ei laita kahta 2. ja 3. parasta laituria laajennus joukkueeseen, hanki GM:ää joka on virassaan vuoden sen jälkeen palaten vanhaan ja laita kaikkia edeltäjän hankkimia pelaajia kiertoon. Eikä varata kolmosketjun voimahyökkääjiä 10 ensimmäisen varauksen sisällä ja sitten menetetä sitäkin pelaajaa kun pitää päästä eroon paskasta sopimuksesta. Ja ei anneta 10 miljoonaa dollaria maalivahdille.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Puliveivaamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers & Barca
Tai sitten sirkus jatkaa kulkuaan samalla tavalla. Jos omistaja pysyy samana, onko hänellä kärsivällisyyttä odottaa, että uusi GM saa asioita aikaan?
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sasha
Huberdeau - Barkov - Hörnqvist
Vatrano - wennberg - Tippett
Denisenko - Verhaeghe - hinostroza
Saarela - acciari - Connoly

Yandle. - ekblad
X - Strålman
Nutivaara - Gudas

Bobrovski
X
Huberdeaulla on kolme, Barkovilla kaksi kautta sopimusta jäljellä ennen rahakkaampaa jatkosopimusta. Samaan aikaan joukkue näyttää jälleen tältä. Jälleen on pari top-6 osaston laituria menetetty. Taino, onhan se Hoffman yhä ilman sopimusta, mutta... Kai tässä vaiheessa jo voi todeta, että Panthers epäonnistui rakentamaan Barkovin ja Huberdeaun varaan? Nyt eletään niitä kausia, kun Hubystä ja Barkovista saisi irti paljon, maltillisilla sopimuksilla. Vaikka Panthers saisi herroilta jatkosopimukseen allekirjoituksen aikanaan, niin onhan se joukkueen rakentaminen vaikeampaa silloin. Eivät pelaile Barkov tai Huby vastaavilla summilla jatkosopimuksensa myötä.

Mielenkiintoisia palasia kauteen lähdettäessä on, mutta paljon luotetaan taas potentiaalin realisoitumiseen. Kysymysmerkkejä on. Joko Tippett on valmis? Joko Bob pelaisi edes suunnilleen odotetulla tasolla? Pystyykö Ekblad ottamaan vielä askeleen eteenpäin, vielä hieman lähemmäs aikanaan nähtyä potentiaalia? Vieläkö Hörnqvist vertyy kärkiketjujen tasolle? Onko Wennbergistä nostamaan tasoaan parin heikomman kauden jälkeen?

Ei silti. Pidän Ziton tekemiä peliliikkeitä hyvinä, lähtökohdat eivät aivan optimaaliset herralle ole. Weegarille vielä järkevään hintaan sopimus kouraan, niin kesään voi olla tyytyväinen.
Wennberg esimerkiksi on tässä tilanteessa hyvä arpa kokeiltavaksi, kun halvalla sai. Nutivaara ja Gudas tuovat pakistoon hieman vahvempaa oman pään tekemistä. Ei herroista sateentekijöiksi ole, mutta ehkä Panthersin maalille kävellään edes muutaman kerran vähemmän ensi kaudella. Joukkueen selvää heikkoutta on edes yritetty paikata. Mathesonista irti pääseminen kaiken jälkeen oli hyvä uutinen, kaikkea hyvää herralle potentiaalinsa lunastamiseen. Hörnqvist tuo joukkueeseen kaivattua kokemusta. Samalla herra on edelleen loistava vahvistus hyökkäyspäähän maalinedustalle, vaikka optimaalinen ratkaisu ykkösketjuun ei enää näinä päivinä taida ollakaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Weegarin näkisin tällä hetkellä kauppatavarana.

Pakiston kätisyydet loksahtaa tällä hetkellä hyvin kohilleen ilman häntäkin ja rightin pakista joku voisi maksaa kohtuullisen laitahyökkääjän, paikkaamaan lähtijöitä. RD puolen minuutit on aika hyvin kohallaan 25min Ekblad - 20min Strålman - 15min Gudas. Roolitus myös.

LD puolella hazardi-Yandle on edelleen se murheenkryyni, mutta tuolle kryptoniitillehan ei mitään mahda edes laajennusdraftissa, kun se NMC pitää suojata. Strålmanin pariksi sopii. Perusvarma Stillman sopii ehkä hyvin tukemaan Ekbladia ja Nutivaara kolmoseen Gudasin kanssa.

LD Stillman - RD Ekblad
LD Yandle - RD Strålman
LD Nutivaara - RD Gudas
seiskapakki

Ei tässä Weegaria siis mitenkään elintärkeästi mihinkään tarvita, mutta hänellä on kauppa-arvo, jonka voi siirtää toiselle pelipaikalle. Vapaista sitten joku ilmainen veteraani minimilapulla tuohon seiskaksi.

Huberdeau - Barkov - Connolly
XXX.1 - Wennberg - Hörnqvist
Vatrano - Hinostroza - Denisenko/Tippet
Verhaege - Acciari - XXX.2
(Saarela, Denisenko, Tippet)

Se mikä Panthersin hyökkäyksestä vielä puuttuu, on Acciarin lisäksi toinen AV-spesialisti, joka karkasi Sceviourin mukana muualle. Koodinimi "Grabner" tähän XXX.2, ulosostetun miehen saanee halvalla.

XXX.1-laiturin hankkii Weegarilla jostain.

Onhan siinä sitten remonttia tehty ja Joel Quennevillen olisi aika alkaa näyttää, että osaako se valmentaa oikeasti enää yhtään mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy