Florida Panthers 2013–2014

  • 210 489
  • 384

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Pakko nyt nostaa viime kesältä keskustelua Gomezista. En nyt täysin väärässä ollut, kun väitin ettei Gomez ole enää 50 pisteen kunnossa. Toki tuo omakin arvio (max 30 pistettä) oli vähän yläkanttiin arvioitu. Onhan tuo 2+10 ja -11 todella heikko saldo ja eiköhän tämän jälkeen Gomez voi ihan hyvällä syyllä lopettaa uransa.

Juu, ja poppareillahan tuo on melkein puolet kaudesta ollut. Pistekeskiarvo antaisi täydellä kaudella sellaset reilut 20 pojoa, mutta täyden kauden taitaa pantteripaidassa pelata vain Brian Campbell. Gomezia suurempi pettymys on muuten ollut aivan samassa pistetahdissa etenevä Tomas Kopecky. Oli kahdella edellisellä kaudella yksi positiivisimmista onnistujista, mutta tämä kausi on kyllä ollut slovakille mahalasku. Ainoastaan +/- -tilasto on heikossa joukkueessa ihan mukavan pyöreä 0. Sen verran vähän onnistujia on joukkueessa ylipäätään tällä kaudella, että viime kauden tapaan yritetään oppia ja lakaistaan maton alle.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Florida Panthers sijoittui koko liigassa sijalle 29. Tämä tarkoittaa sitä, että draftissa mahdollisuudet ykkösvaraukseen ovat toiseksi parhaimmat (n. 20% ellen väärin muista). Viime vuonnahan Colorado arvonnan seurauksena "nousi" draftin ensimmäisellä kierroksella yhden sijan ohi Panthersin. Toisaalta mahdollisuus tipahtaa kolmanneksi on myös olemassa. Joka tapauksessa joku kolmikosta Ekblad-Bennet-Reinhart on mitä todennäköisimmin Floridan haavissa.

Jonkinnäköistä historiaa tuli tehtyä, sillä - kuten muistaakseni käyttäjä Bosco nosti tilastoketjussa esille - Floridan sisäisen pistepörssin voittoon vaadittu 38 pistettä on nyky-NHL:n pienin minkään joukkueen pistepörssivoittoon oikeuttava luku (pois lukien tynkäkaudet). Itse voittaja Nick Bjugstad on liigan pörssissä tuolla lukemalla sijalla 170. Tulokaspörssissä Big Nick on sijalla 5.
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Miika Arponen (@MiikaArponen) kirjoitteli jonkin aikaa sitten Twitterissä, että oli kuullut Panthersin neuvotelleen Ilveksen Michael Keräsen kanssa. Keränen teki menneellä kaudella 52 pistettä ja olisi erittäin mielenkiintoinen haku Floridalta. Käsittääkseni myös ainakin useampi KHL-seura on ollut kiinnostunut hankkimaan Keräsen riveihinsä ensi kaudeksi.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Hieman menee yksinpuheluksi, mutta menköön. Odottamattoman vapaapäivän ansiosta voisin kirjoitella hieman omaa yhteenvetoa kuluneesta kaudesta ja yksittäisten pelaajien otteista. Kausi jatkuu ihan muilla joukkueilla ja Panthersin osalta seuraava merkittävä tapahtuma on kesäkuun lopulla Flyersin kotihallissa pidettävä varaustilaisuus. Kovin vilkasta ei keskustelu ole tässä ketjussa ollut, mutta kiitokset kuitenkin ahkerimmille kirjoittajille (Mäntylä#18, Zborik_, punasydän, ndal88a ja kumppanit) panoksestanne. Palataan ensi kauden kausiketjussa.

Kuten jo todettua, joukkueen kausi päättyi sijalukuun 29 ja pisteitä plakkariin kertyi 66. Pistemäärä on huonoin sitten kauden 2001-2002 ja koko seuran kautta aikain kolmanneksi vähäisin (pl. tynkäkaudet). Pistekeskiarvo hieman nousi viime kaudesta. Erikoistilannepelaamisessa Panthers oli koko liigan huonoin ylivoimaprosentin ollessa surullinen 10 ja alivoimaprosentin 76. Sekä tehdyissä että päästetyissä maaleissa Panthers oli sijalla 29. Tämä heijastui mm. joukkueen sisäiseen pistepörssiin, joka voitettiin kautta aikain alhaisimmalla pistemäärällä. Ilonaiheita ei siis paljon ollut ja moni pelaaja alitti odotukset. Arvioin pelaajien suoritukset kouluarvosanoin, joissa numero 7 eli tyydyttävä vastaa ns. pelaajan normaalisuoritusta.

MAALIVAHDIT:

#1 Roberto Luongo; 6-7-1, 92.4%, 2.46 GAA
Yksi yllättävimmistä ja loppujen lopuksi positiivisimmista asioista oli Bobby Loun palaaminen joukkueeseen ja hänen hienot otteensa panttereiden maalinsuulla. Luongon merkitys on ensi kaudella suuri ja toivon mukaan hänelle yritetään esimerkiksi kesän varaustilaisuuden myötä hankkia oppipoika ja manttelinperjiä moniksi tuleviksi vuosiksi. Arvosana on vaikea vain neljäntoista pelatun ottelun myötä antaa, mutta mielestäni Luongo esiintyi jopa odotuksia paremmin ja hänen arvonsa mitataan myös kentän ulkopuolella. Siksi voin hyvällä omallatunnolla pyöräyttää Loulle arvosanaksi kiitettävän 9. (Totesin muuten tuossa Big Lebowskia katsellessa, että Luongo näyttää ihan John Turturrolta.)

#30 Scott Clemmensen; 6-7-1, 89.6%, 3.09 GAA
Clemmer teki minkä pystyi pelaamissaan otteluissa. Mielestäni Clemmensen on ihan pätevä kaveri avaamaan luukkua ja tuuraamaan silloin tällöin. Ei kuitenkaan mikään käänteentekevä kaveri ja kaatuu tai menestyy kyllä joukkueen mukana - eikä toisinpäin. Arvosanaksi 7.

#39 Dan Ellis; 0-5-0, 83.6%, 4.81 GAA
Aika mahdoton arvioida Ellisia viiden tappio-ottelun perusteella, mutta surullisissa merkeissä meni Ellisin loppukausi. Sopimus voimassa vielä ensi kauden.

Lisäksi joukkuetta piti ison osan kaudesta pystyssä nelikymppinen sätkynukke Tim Thomas, jolle kuuluu kunniamaininta tässä yhteenvedossa. Jacob Markström lähti hakemaan lisänostetta Canucksiin, jossa pääsi neljä ottelua pelaamaan.

PUOLUSTAJAT:

#4 Dylan Olsen; 3+9=12, -3
Chicagosta saapunut Olsen oli positiivinen ilmestys. Jämäkkää peruspeliä ja näkemissäni otteluissa oli hyökkäyssinisellä hyvä. Jäähyminuutit jäivät kahdeksaan, mikä on Olsenin kohdalla ehdottomasti positiivinen asia. Paikka ensi kaudelle löytynee kakkos-/kolmosparista. Kehittymisen varaa 23-vuotiaalta puolustajalta vielä löytyy. Arvosanaksi 8+.

#7 Dmitry Kulikov; 8+11=19, -26
Pettymys. Tasonnostoa odotettiin, mutta Kulin kautta värittivät räikeät oman pään virheet ja hölmöt jäähyt. Dineenin lähdettyä peli hieman parani, mutta oli silti kaukana siitä mitä 2,5 miljoonan caphitillä operoivalta puolustajalta odotetaan. Joukkueen selkeästi heikoin +/-. Pelasi kuitenkin yhtä peliä vaille täyden kauden, joten valmentaja näkee ilmeisesti jotain, mitä itse en näe. Arvosanaksi 5,5.

#44 Erik Gudbranson; 3+6=9, -7
Toinen puolustuspään isoista pettymyksistä. Ykköskierroksen varaukselta odotetaan enemmän ja bust-luokitus alkaa uhkaavasti lähestyä. Gudin pelistä tuntuu puuttuvan ajatus aivan liian usein. Halutessaan mies on oman pään isäntä isolla i:llä, mutta joskus energia ja keskittyminen on aivan epäolennaisissa asioissa. Ikää on toki vasta 22 vuotta, mutta tiettyä aikuistumista odottaisin ensi kaudella näkeväni. Kesällä on luvassa sopimusneuvottelut, joiden onnistuessa Gudbransonilla käynnistyy jo neljäs kausi Panthersin takalinjoilla. Arvosana tästä kaudesta on valitettavasti niukin naukin välttävä 6-.

#47 Colby Robak; 0+2=2, -4
Kahden vuoden jatkosopimuksen ennen kauden alkua tehnyt Robak pääsi loppukaudesta pelaamaan 16 peliä ylhäällä. Ei loistanut, muttei pettänytkään. Näkymätöntä puurtamista. Ensi kaudella Colbyn sopimus on yksisuuntainen ja myös tämän kauden tapaan miehen on läpäistävä waiverit San Antonioon siirrettäessä. Jotenkin on sellainen kutina, ettei Robak kuulu Tallonin suunnitelmiin. Tältä kaudelta antaisin pienen otannan perusteella arvosanan 7-.

#51 Brian Campbell; 7+30=37, -6
All hail Soupy! Joukkueen viivapelaamisen sielu oli lähellä voittaa koko joukkueen pistepörssin. Vaikea kritisoida Campbellia. Mies on toki melko pehmeä omassa päässä, mutta kun vahvuudet löytyvät aivan toisesta päästä kenttää, on se anteeksiannettavaa. Ikä alkaa painaa, mutta jäi vain juuri ja juuri puolustajien pistepörssin top30:sta liigan ylivoimaisesti huonoimmassa yv-joukkueessa. Sopimusta kaksi kautta jäljellä. Paras skenaario olisi löytää Campbellille ensi kauden puolustajapariksi joku varma oman pään luuta sekä tietysti paremmat yv-kaverit. Mies on edelleen joukkueen parhaimmistoa ja arvosanaksi annan 8,5.

#55 Ed Jovanovski; 1+4=5, -6
Kapteeni palasi pitkältä sairaslomalta kauden loppupuoliskolla ja aloitti vahvasti. Bensa kuitenkin loppui lähes heti ja konttaus alkoi. Oli auttamatta jäljessä tilanteesta toiseen. Jovocop alkaa valitettavasti olla jo fossiili tässä liigassa. Neljän millin sopimusta on vielä ensi kausi jäljellä. Saa nähdä mikä on Tallonin ratkaisu kipparin suhteen. 6,5

#77 Tom Gilbert; 3+25=28, -5
Tynkäkausi Wildissa päättyi ulosostoon Gilbertin osalta, joten odotukset eivät tämän kauden alussa olleet kovinkaan suuret. Gilbert kuitenkin pelasi yllättävän vahvan kauden ja palasi tasolleen. Varmaa suorittamista Campbellin parina ja sai pidettyä Panthersia yleisesti vaivanneet oman pään virheet minimissä. Sopimus päättyi tähän kauteen.7+

Kauden mittaan joukkueessa pelasivat myös Mike Weaver, Matt Gilroy, Alex Petrovic, Ryan Whitney, Mike Mottau ja Jonathan Racine. Näistä Petrovic on potentiaalinen (ja minun papereissani toivottava) nimi ensi kauden kokoonpanoon. Puolustus oli koko kauden ajan vaikeuksissa omassa päässä ja pelaajien arvosanojen laskettu keskiarvo 7 on ehkä jopa liian suuri kauden esitykseen peilaten. Juuri ja juuri välttävä 6- olisi ehkäpä lähempänä. Eniten tähän vaikuttivat Kulikovin ja Gudbransonin odotettua heikommat otteet.

EDIT: Ehtipä tuohon Zborik_ väliin mielenkiintoisen uutisen kanssa. Keräsestä tiedän itse hyvin vähän, mutta why not.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
HYÖKKÄÄJÄT:

#11 Jonathan Huberdeau; 9+19=28, -5
Vaikka Huberdeaun kausi oli vaikea, en olisi liian huolissani. Toisen kauden kirous kärsitty ja ensi kausi antaa osviittaa Hubyn tulevaisuudesta. Kuuluu edelleen Panthersin top6-kaavailuihin. Yhteispeli Barkovin tai Bjugstadin kanssa olisi tärkeää saada toimimaan. 6+

#12 Jimmy Hayes; 11+7=18, -6
Toinen Versteeg-kaupassa Floridaan liikkunut palanen osoittautui mainioksi pelimieheksi. Pelaa kuten ison kaverin kuuluu ja hakee röyhkeästi maalille. Ei kuitenkaan ota turhia rangaistuksia. Paikka neljännessä ketjussa löytyy ensi kaudellekin eli uutta sopparia käteen. 8-

#14 Tomas Fleischmann; 8+20=28, -18
Heikko, heikko kausi. Weissin ja Versteegin poistuttua viereltä ei tahtonut saada mitään aikaan. Laukausprosentti huono ja peli yksipuolista koohottamista. Sopimus jatkuu vielä ensi kauden, mutta näillä otteilla paikka löytyy korkeintaan kolmannesta ketjusta. 5,5

#15 Drew Shore; 5+2=7, -1
Shore on jo useamman kauden ajan ollut tyrkyllä vakiokokoonpanoon, mutta jotenkin sieltä on aina tullut uusia kavereita ohitse. Tälläkin kaudella yhtä huippupeliä lukuunottamatta aika näkymätöntä duunia ja AHL kutsui. Tulevaisuus panttereissa epävarma. 7-

#16 Alexander Barkov; 8+16=24, -3
Sashalta hyvä tulokaskausi, jonka loistoa varjosti loukkaantuminen Olympialaisissa. Ennen joulua tuli pieni slumppi, joka verotti pistetuotantoa, mutta oli ennen loukkaantumistaan taas päässyt hyvään tahtiin ja ottanut paikkansa ykkösketjun keskeltä. Mikä Barkovin pelissä on kuitenkin esimerkillistä, on sen kokonaisvaltaisuus. Harva tulokas kykenee ottamaan niskoilleen tuollaisen vastuun kahden suunnan pelistä. Barkovissa on ehdottomasti ainesta tulevaisuuden Bergeroniksi tai Datsyukiksi. 8,5

#17 Jesse Winchester; 9+9=18, -2
Joukkueen komein nimi ja asenne. Winchesterin myötä myös neljännen ketjun keskusta tai toinen laita on miehitetty. Periksiantamatonta ja energistä peliä. Arvostan. Uutta sopimusta käteen ja sassiin. 8-

#19 Scottie Upshall; 15+22=37, +1
Hyvä kausi Upshallilta. Jalka käy ihan eri sfääreissä moneen joukkuekaveriin verrattuna ja vetokin on yllättävän terävä. Fakta on - mitään Scottielta pois ottamatta - kuitenkin, että Upshallin tyyppisen pelaajan paikka on kolmannessa ketjussa eikä joukkueen pistepörssin kärkisijoilla. Joukkueen vakiokokoonpanon pelaajista ainoa, joka jäi plussan puolelle. 9

#20 Sean Bergenheim; 16+13=29, -16
Sean otti paikkansa ykkösketjusta Barkovin ja Boyesin kanssa ansaitusti. Tuntui että aina kun Bergenheim oli kentällä, jotain tapahtui. Energiaa vaikka muille jakaa. Hieman paremmalla viimeistelyllä 20 maalin raja olisi mennyt rikki. Samat sanat pätevät kuitenkin Bergyn ja Upshallin kohdalla. Eivät ole mielestäni cup contenderin top6-pelaajia. Jompi kumpi näistä todennäköisesti ensi kaudella kuitenkin siinä roolissa pelaa. Arvosanaa Seanin kohdalla laskee heikko +/- -lukema. 8

#21 Krys Barch; 0+4=4, -10
Hoiti nyrkkisankarin hommat kunnialla. Etsinee ensi kaudeksi uuden työnantajan. 6+

#23 Scott Gomez; 2+10=12, -11
Ei auttanut Gomezilla maisemanvaihto. Yksittäisiä väläytyksiä lukuunottamatta aika pihalla ja istuikin katsomossa puolet kaudesta. Aika on kohdellut karusti entistä tähtitulokasta. 6

#24 Brad Boyes; 21+15=36, -6
Boyes oli Killer Bees-ketjun olellinen osa ja sellainen köyhän miehen maaliruisku, mutta Barkovin loukkaannuttua lopahti Boyesinkin peli. Ansaitsi otteillaan kuitenkin jatkosopimuksen ja paikan ensi kauden top6:ssa. Floridan pelaajista ainoa, joka ylitti 20 maalin rajan. Rankkarispesialisti ja hyvä hankinta vapailta markkinoilta. 8+

#27 Nick Bjugstad; 16+22=38, -14
Big Nick oli minulle loppujen lopuksi se suurin positiivinen yllätys pantterinipusta. Kauden alussa miestä kaavailtiin San Antonion ykkössentteriksi, mutta pelasi loppukaudesta Panthersissa samalla tittelillä. Käyttää kokoaan ihailtavasti hyödyksi ja luo maalipaikkoja tyhjästä. On Barkoviin verrattuna suoraviivaisempi maalintekijätyyppi. Tietyissä tilanteissa toivoisi Bjugstadilta vähän enemmän pelisilmää etenkin kiekottomassa pelissä. Sitä myöten myös heikko +/- parantuisi. 9

#67 Vincent Trocheck; 5+3=8, -11
Trocheck esitti 20 pelin aikana lupauksia herättäviä otteita. Miinuslukema pakkasen puolella pahasti, mutta kaiken kaikkiaan nuorukainen jätti positiivisen kuvan itsestään. Hieman vaikea arvioida, kun kaverin pelejä tuli vain muutama katseltua. 7

#73 Brandon Pirri; 7+7=14, +0
Lisää Chicagon tuliaisia. Pirri toi joukkueeseen mukavasti taitoa ja ylivoimalle käsiä. Lupaavia otteita pelaamissaan 21:ssa ottelussa ja paikka ensi kauden kokoonpanosta löytynee kunhan sopimusneuvottelut hoidetaan alta pois. Ensi kausi sekä kesän varaustilaisuus kertoo myös paljon sen suhteen, että mahtuuko Pirri Floridan pitkän tähtäimen suunnitelmiin. 7+

#82 Tomas Kopecky; 4+8=12, +0
Kopecky kuuluu myös pettymyksiin tämän kauden osalta. Loukkaantuminen Olympialaisissa päätti alavireisesti sujuneen kauden. Lähes kolmen miljoonan sopimus jatkuu vielä ensi kauden. Itse en välttämättä näkisi Kopeckylle paikkaa, sillä bottom6:een Floridalta löytyy rutkasti parempia pelimiehiä. 6

Lisäksi joukkueessa pelasivat pois kaupatut Marcel Goc, Shawn Matthias ja Kris Versteeg, loppukaudesta väläytellyt Quinton Howden sekä alle kymmeneen otteluun jääneet Joey Crabb, Bobby Butler ja Garret Wilson. Kuvaavaa on, että Floridan onnistujat ovat nuoria tulokkaita ja energiapelaajia. Tulosvastuussa alkukaavailuissa olleet Fleischmann, Huberdeau, Versteeg ja miksei myös Kopecky pettivät enemmän tai vähemmän. Alusta saakka selvää oli, että Florida tulee mahdollisen menestyksensä hankkimaan työnteon kautta ja tästä ruumiillistumia olivat Upshallin ja Winchesterin kaltaiset pelaajat. Tämän kauden perusteella ensi kauden rosteria voisi hahmotella jotenkin tähän tapaan:

Huberdeau-Bjugstad-XXX
Boyes-Barkov-Bergenheim
Fleischmann-Pirri-Upshall
Kopecky-Winchester-Hayes

Campbell-XXX
Gudbranson-Kulikov
Olsen-Petrovic

Luongo
XXX/Clemmer/Ellis

Se siitä minun osaltani. Palataan mahdollisiin hankintoihin ja varaustilaisuuden hedelmiin sitten ensi kauden ketjussa.
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Arvioin pelaajien suoritukset kouluarvosanoin, joissa numero 7 eli tyydyttävä vastaa ns. pelaajan normaalisuoritusta.

#51 Brian Campbell; 7+30=37, -6
All hail Soupy! Joukkueen viivapelaamisen sielu oli lähellä voittaa koko joukkueen pistepörssin. Vaikea kritisoida Campbellia. Mies on toki melko pehmeä omassa päässä, mutta kun vahvuudet löytyvät aivan toisesta päästä kenttää, on se anteeksiannettavaa. Ikä alkaa painaa, mutta jäi vain juuri ja juuri puolustajien pistepörssin top30:sta liigan ylivoimaisesti huonoimmassa yv-joukkueessa. Sopimusta kaksi kautta jäljellä. Paras skenaario olisi löytää Campbellille ensi kauden puolustajapariksi joku varma oman pään luuta sekä tietysti paremmat yv-kaverit. Mies on edelleen joukkueen parhaimmistoa ja arvosanaksi annan 8,5.

Onhan tää vitsi muuten ihan asiallisen oloisessa katsauksessa?
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Alotetaan sillä, että omat näkemykset perustuu 100% vain ja ainoastaan siihen, että olen katsellut pelejä. En lukenut mitään keskusteluja (tän ketjun lisäks). En tiedä esimerkiksi kuinka tärkeä pelaaja Campbell on pukukopissa ja muualla kaukalon ulkopuolella kokeneena pelaajana. Ilmeisesti tärkeä.
Kuitenkin jos tämän kauden perusteella Campbell on ylittänyt sinun odotukset (7 normisuoritus ja annoit 8.5) niin en voi kun ihmetellä miten ne olisi voinut alittaa. Panthersin ylivoima oli paskaa koko kauden, mutta eihän siitä suoraan voi vetää yhteenvetona, että Campbell ei saanut mitään aikaan koska joukkueen ylivoima oli niin huonoa. Campbell pelasi ~320 minuuttia ylivoimaa, seuraavaksi eniten oli Fleischmann ~207 minuuttia. Joku voisi vetää johtopäätöksen, että Campbell oli suurin yksittäinen syy miksi toi ylivoima oli niin paska. Puolustuspäässä miehellä on yhtä paljon käyttöä kun Ovechkinilla, selkä suorana seisoo paikallaan. Ei taklaa. Joskus harvoin yrittää mailaa pelata pois.
Se, että kuuluu joukkueen kapteenistoon ja pelaa tollai ottaa itseä kaikkein eniten päähän. Näytti etenkin keväällä siltä, ettei voisi vähempää kiinnostaa mitä kentällä tapahtuu. Joukkue on täynnä nuoria pelaajia joille pitäisi näyttää esimerkkiä (myös kentällä) eikä surffailla selkä suorana oman maalin edessä (taisi välillä olla yksin maalin takanakin kun vastustaja teki maalin edestä maalin).
Tuollaisia tilastojahan mitä yllä on linkattu pystyy varmaan jonkinlaisia tekeen kenestä vaan kun huomio haluamansa asiat.
En väitä, etteikö Campbell olisi Panthersin parhaita tai paras pakki kiekon kanssa, mutta totta kai hänen pitää sitä ollakin, on käytännössä ainoa kiekollinen pakki. Kun mietin mitä odotan tietyltä pelaajalta niin en pysty ohittaan palkkaa. Joukkueen ylivoimanen palkkakuningas ja taitaa olla koko liigan pakkien palkoissa aika kärkipäässä. Peliesitys tuo mieleen jotain ihan muuta. Ei erottunut mitenkään muista pakeista positiivisessä mielessä. Oma arvosana odotuksiin nähden (+palkka/peliaika/rooli) 5-.
 
Joo eipä ollut kehumista tuossa kun 38 pisteellä voitettiin pistepörssi. Mutta eiköhän se nouse yli neljäänkymmeneen ensi kaudella, jopa viiteenkymmeneen voi joku yltää.


Miika Arponen (@MiikaArponen) kirjoitteli jonkin aikaa sitten Twitterissä, että oli kuullut Panthersin neuvotelleen Ilveksen Michael Keräsen kanssa. Keränen teki menneellä kaudella 52 pistettä ja olisi erittäin mielenkiintoinen haku Floridalta. Käsittääkseni myös ainakin useampi KHL-seura on ollut kiinnostunut hankkimaan Keräsen riveihinsä ensi kaudeksi.

Aika mielenkiintoista tämä. Vaikka ei tietysti olisi mitään takeita NHL-urasta, ja Panthers ei kaipaa enää yhtäkään nallipyssyä hyökkäykseensä. Saapa nähdä ovatko Trosek ja Pirri jotakin enemmän, hyviä otteita heiltä nähtiin, ainakin näin Panthersin olosuhteisiin nähden hyviä.

Melko mukavasti olisi ainakin tilaa jos joku tunnettu kiekkoilija haluaisi asettua Floridan lämpöön asumaan, vaikka pitemmäksikin aikaa. Ja siis siinä samalla pelaisi paikallisessa NHL-joukkueessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös