Mainos

Florida Panthers (1.) – Washington Capitals (WC2.), Atlantic 1. kierros

  • 42 124
  • 240

Jatkoon?

  • Panthers in 4

    Ääniä: 7 3,0%
  • Panthers in 5

    Ääniä: 52 22,3%
  • Panthers in 6

    Ääniä: 100 42,9%
  • Panthers in 7

    Ääniä: 18 7,7%
  • Caps in 4

    Ääniä: 1 0,4%
  • Caps in 5

    Ääniä: 6 2,6%
  • Caps in 6

    Ääniä: 30 12,9%
  • Caps in 7

    Ääniä: 19 8,2%

  • Äänestäjiä
    233

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Capsilla oli melko äärimmäistä poukoilemista Boudreausta Hunteriin. Menestys tuli kuitenkin lopulta Trotzin kanssa, joka nyt ei varsinaisesti ole mikään hyökkäävän kiekon ylipappi. Lisäksi voisi olla kohtuullista ajatella Capsin kehittymistä mestariksi prosessina, jossa yltiöpäisen hyökkäämisen ja nihilistisen puolustamisen väliltä löydettiin lopuksi kompromissi, jolla menestyttiin. Ts. contender-ikkunasta ei tuhlattu mitään, vaan polku oli käveltävä loppuun saakka, että menestys oli mahdollista. Boudreaun pelitavalla ei voinut voittaa, Hunter taas ei osannut hyödyntää joukkueen vahvuuksia, mutta Hunter saattoi silti olla tarpeellinen välivaihe, että pelaajat lopulta hyväksyivät Trotzin pelikirjan mukisematta.

Ennemmin katsoisin Panthersille mallia Boltsista, jonka suurin vahvuus on parina keväänä ollut, että se pystyy pelaamaan monipuolisesti: ei ole ollut mitään selkeää pelitaktista sabluunaa pysäyttää Lightningia, koska Lightning pystyy voittamaan vastustajansa niin painissa kuin muodostelmaluistelussa. Joukkue osaa hyökätä vastaan, hyökätä pitkiä, puolustaa viivaa ja omaa aluetta, voittaa pitämällä kiekkoa tai antamalla aloitteen vastustajalle.

Jos katsoo '22 Panthersia, niin en tiedä onko sillä oikeastaan näyttöä muusta kuin houkuttelusta vastustaja hawaii-kiekkoon ja voittamalla maalintekokilpailut. Se on aika kapea pelillinen identiteetti ja tuskainen tie yrittää menestyä keväällä.

Tottakai! Polku tuohon kyseiseen mestaruuteen on historian kirjoissa ja tavallaan se maistui paremmaltakin kaiken sen kipuilun jälkeen.

Ite tarkoitinkin tätä yhtä sarjaa ja lyhempää aikaväliä silmällä pitäen. Boudreaun Capitals oli paljolti mitä Panthers tänään, jopa lahjakkaampi. Mutta yks elämänsä kaksviikkosen vetänyt maalivahti musersi joukkueen ja koko organisaation selkärangan ja siihe vaadittiin vuosikausia pääsemään siitä kunnolla yli ja ”oppia pelaamaan oikein”. Kuka tietää mitä Caps olisi voinut saavuttaa jatkamalla Bouderaun pelityylillä, lisäten kokemusta ja oppien voittavaa kiekkoa samalla. Ehkä ei mitään, ehkä enemmän.

Tossakin silti Trotzin mestaruusjoukkueen matkalle mahtui paljon sattumaa ja kasvutarinaa, ja oli milleistä kiinni etteikö Trotz olisi saanut kenkää vuoden 17/18 vaihteessa ja oli yhdestä perseen kautta pommpineesta jatkoaikamaalista kiinni ettei matka katkennut jo ekalle kierrokselle siinäkin ”runissa”. Tarinan opetus lienee se että jokaisella mestaruusjoukkueella on oma polkunsa ja pleijareissa on niin paljon sattumaa ja tuuriakin mukana että tärkeintä on vaan luottaa omaan tekemiseen ja jyrätä vaikeuksien läpi.

Kyllä Panthers varmasti yrittää mukauttaa pelitapaansa seuraavaan peliin ja hakea ”twiikkejä”, mutta totaali suunnanmuutos offensiivisesta dynamosta grindaavaksi kulmapainiksi olisi periaatteessa viesti pelaajille että ollaan kusessa. Panthersin pitää löytää jotain siltä väliltä, kuten Caps lopulta löysi Trotzin kanssa. Toivottavasti eivät siinä vielä tänä vuonna onnistu :)
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Eli kritiikkiä ei saa esittää, kun joukkueen peli sakkaa, 8/9 erään 0+0 pelaajalta, jonka on monen (myös minun mielestäni) NHL:n top5 pelaaja, eli pitäisi olla näinä hetkinä selvästi parempi mitä on ollut.

Esimerkiksi eilinen peli oli täysi ohipeli myös Barkovilta. Pelaajalta, jonka pitäisi ottaa joukkue reppuselkään ison paikan tullen.

Ja runkosarjapelien ottaminen verrokiksi ei nyt oikein playoffeissa riitä.
Barkov oli yksi Panthersin parhaista pelaajista eilen. Jos tuo on Barkoville totaalinen ohipeli niin aika kova on vaatimustaso.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Barkov oli yksi Panthersin parhaista pelaajista eilen. Jos tuo on Barkoville totaalinen ohipeli niin aika kova on vaatimustaso.
Barkov on tässä sarjassa ollut muutenkin Panthersin parhaita pelaajia. Se vain ei eilenkään kerro oikein mitään, kun rima oli aika alhaalla. Odotukset ovat vielä korkeammalla Barkovin kohdalla, kun pitäisi Panthersin sijaan olla paras / parhaita molemmat kaukalossa olevat joukkueet mukaan luettuna. Odotetaan sitä runkosarjassa nähtyä dominanssia, jolla herra kykenee parhaillaan yksin pelejä ratkomaan. Ei ole sitä nähty nytkään tiivistä Capitalsia vastaan. Barkov pystyy vieläkin parempaan kuin nyt on nähty.

Ei Panthersin ongelmissa silti nähdäkseni kannata liikaa lähteä yksilöitä sormella osoittamaan. Ongelmat lähtevät jo pelitavasta. Joukkue ei oikein tunnu tietävän, miten vastata Capsin tapaan pelata fiksusti tuloksesta. Panthers ei ole saanut murrettua tiivistä puolustusta, oma puolustaminen on joukkueena aivan järkyttävää. Aivan kuin pelaajat eivät tietäisi, mitä kentällä pitäisi tehdä. Brunette on uutena valmentajana aika kovassa paikassa nyt. Pelikirjasta pitäisi löytää sivu, mitä tähän mennessä ei ole löydetty.

Panthersilla on joukkueessa pelaajia, jotka varmasti kykenisivät hyökkäystä myös erilailla pelaamaan. Kyllä Barkovilla, Huberdeaulle ja kumppaneilla riittää voima lähteä vääntämäänkin. Mutta joukkueen pitäisi olla samalla sivulla. Brunetten pitäisi nyt saada hiukan erilaista ilmettä mukaan joukkueen pelin tueksi. Pelkkä ketjuruletti ei riitä.

Sarjan alussa on karusti näkynyt kokemuksen merkitys. Panthers on edelleen opettelemassa kevään lainalaisuuksia, Capitals pelaa fiksusti tuloksesta. Toisella on kokemusta voittamisesta, tietävät mitä se vaatii.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Taitaa Kings olla edellinen joukkue, joka on nostellut kannua ilman suurempia kärsimyksiä edeltävillä kausilla. Sitä ennen Bruins ja sen jälkeen kaikki ovat joko uusijoita tai sitten vähintään pari suurehkoa pudotuspelipettymystä kokeneita joukkueita.

Ennen Kingsin ensimmäistä Hawks meni myös päätyyn aika nopeasti, taisi olla toinen kausi pudotuspeleissä sillä rungolla, Pensillä samaten(?)

Nuo kaikki nopeasti pudotuspeleissä 2010-luvun taitteessa menestyneet seurat tankkasivat sopivasti: ensimmäisiä, jotka ovat rakentaneet joukkueensa työsulkukauden jälkeiseen "uuteen NHL:ään".

Viime aikaisista mestareista Bolts, Caps ja Blues ovat kaikki kulkeneet aika kivisen tien ja samaa voi tietysti sanoa myös Pensin toisesta tulemisesta: aika monta edeltävää kevättä päättyi pettymykseen, eikä niitä aiemmasta kerrasta sormusta kantaneita enää riveissä montaa ollut. Kontendereista Canes, Leafs ja Avs eivät ole edes yltäneet finaaleihin, mutta harjoitelleet kyllä jo reippaasti. Jonkun kohtaloksi päätyy luultavasti tulla 2020-luvun Sharksiksi.

Niin että tietyllä tavalla Panthersin menestyksen odottaminen tänä keväänä on aivan epärealistista. Vaikka tuo joukkue nyt Capsista selviäisikin, niin en pitäisi ennakkosuosikkina Boltsia/Leafsia ja mahdollisesti Canesia saati Avsia vastaan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
0+0 kahdeksan erää pleijareissa.

Tää on kyllä jo hieman säälittävää, miten pienillä otannoilla yritetään tehdä johtopäätöksiä. Tuo Kahdeksan erää on ensinnäkin ihan ihmeellisesti valittu otanta ja toisekseen todella pieni otanta, joka sisältää todennäköisesti joku 160min peliaikaa.

Eli kritiikkiä ei saa esittää, kun joukkueen peli sakkaa, 8/9 erään 0+0 pelaajalta, jonka on monen (myös minun mielestäni) NHL:n top5 pelaaja, eli pitäisi olla näinä hetkinä selvästi parempi mitä on ollut.

Missä se kritiikki oli? Itsellä pistää nämä viestit aina silmään ja kertovat 100% varmuudella, ettei peliä ole tullut edes katsottua. Kritiikki olisi sitä, että kritisoitaisiin niitä otteita kentällä eikä tulosta. Mitä jos siellä on vedetty 10 täydellistä syöttöä omalle hyökkääjälle, joka on tempaissut kiekon katsomoon ja tulos on 0+0? Entä, jos Barkov on itse vetänyt sen 8 kertaa tolppaan? Tämmöisissä pienissä otannoissa varianssin määrä on ihan hemmetin isoa ja sen takia olisi huomattavasti mielekkäämpää arvioida itse suoritusta, kuin tulosta. Mitä itse olen kattonut, niin Barkovin ketju on ainut, joka saa pidettyä kiekkoa vastustajan päädyssä ja luotua maalipaikkoja. En ole Barkovin otteisiin niin paljoa keskittynyt, että osaisin tarkemmin arvioida.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
@larzzon illa hyviä pointteja Panthersin ongelmista. Kyllä ne ajoittain silti myös yrittää purkaa trappia pitkillä pyörityksillä, mutta vielä on ollut vähän sama mitä yyveellä. Caps on vahva kulmapainissa ja voittaa paljon yksykkösiä kun aletaan ottamaan miespolkkaa kiekosta. Ymmärrän myös sen miksi Panthers yrittää sinnikkäästi toteuttaa omaa pelitapaansa - Capitalsin heikkous on nimenomaan nopeus ja ”pelin kääntyminen”, suorien hyökkäyksien puolustaminen. Ja sikshän tietty Caps onkin vetänyt kunnon träpin päälle, kun vastaavasti tuo on se Panthersin vahvuus.

On yhtälailla riski ylireagoida ja keksiä pyörä uudelleen, siinä voi menettää pelaajien itseluottamuksen ja oman pelitavan arvostuksen pidemmällekin ajalle. Etenkin kun käsissä on suht nuori joukkue jonka starat on vasta päässeet primeensä. Samoinhan kävi aikanaan Capitalsille, kun Boudreau heitettiin junan alle ja tilalle palkattiin ”pleijareihin sopivampi” sumppu-Hunter - Caps hukkasi identiteettinsä ja menetti vuosia contender-ikkunastaan.

Ihmeen lyödyn oloinen on Panthersin ”fanilauma” tällä hetkellä. Sarjaa on vasta kolme takana ja kaikki auki. Ja kuitenkin vastassa on Caps joka on mm kussut useita 3-1 sarjajohtoja ennenkin. Mut toivotaan että sama mielentila vaivaa siellä Kissojen pukukopissakin, sehän sitä turhautumista ruokkii entisestään.

Edelleen pääfokus tulee olemaan maalivahtiosastolla. Yksittäiset pelit tulee olemaan nähdyn kaltaisia pienten juttujen pelejä. Tokassa pelissä Vanecek ei ottanut koppia tärkeään paikkaan ja Panthers käveli 5-1 voittoon, vastaavasti kolmannessa Samsonov otti gamesaverin ja Caps kuittasi vastahyökkäyksestä 2-1 maalin joka käänsi energiat ja itseluottamuksen taas täysin kotijoukkueelle. Merkittävä rooli siis ollut etenkin Capsin molareilla alkusarjan osalta. Bob on ollut tasaisen vahva, vaikka viime pelissä päästiin kolmannessa kaunistelemaan numeroita.

Barkovin mollaaminen kolmen pelin otannalla on sitä playoffs-kultin tuomaa harhaa. Sit kun se tekee johenkin G7 peliin perseellään 1+2 niin se onkin yhtäkkiä oppinut suureksi johtajaksi joka yksin voittaa stanley cuppeja pelkällä läsnäolollaan.

Hyvä viesti kokonaisuudessaan, tästä hyvänä esimerkkinä Gaudrean maalittaminen pisteiden valossa, kun voisi ihan suoraan vaan maalittaa hänen huonoa pelaamista suoristusten perusteella. Ovechkin oli huono johtaja ja Bobrovskin pää taas ei kestänyt playoffien paineita pienellä otannalla.

Tuo Capitalsin trappi on kyllä hienoa seurattavaa, todella tiivistä pelaamista ja ei sieltä kovin helpolla päästä ylivoimalla hyökkämään, hienosti kyllä scoutattu tuo Panthersin pelityyli ja laitettu luu kurkkuun toistaiseksi. Noh, sarja on kuitenkin vielä täysin auki ja turha alkaa tuulettelemaan, seuraava peli voi olla taas täysin erilainen ja Panttereilla on hyvin aikaa vielä keksiä oma pelinsä ja saada urut kunnolla auki aina kannuun saakka.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää on kyllä jo hieman säälittävää, miten pienillä otannoilla yritetään tehdä johtopäätöksiä. Tuo Kahdeksan erää on ensinnäkin ihan ihmeellisesti valittu otanta ja toisekseen todella pieni otanta, joka sisältää todennäköisesti joku 160min peliaikaa.



Missä se kritiikki oli? Itsellä pistää nämä viestit aina silmään ja kertovat 100% varmuudella, ettei peliä ole tullut edes katsottua. Kritiikki olisi sitä, että kritisoitaisiin niitä otteita kentällä eikä tulosta. Mitä jos siellä on vedetty 10 täydellistä syöttöä omalle hyökkääjälle, joka on tempaissut kiekon katsomoon ja tulos on 0+0? Entä, jos Barkov on itse vetänyt sen 8 kertaa tolppaan? Tämmöisissä pienissä otannoissa varianssin määrä on ihan hemmetin isoa ja sen takia olisi huomattavasti mielekkäämpää arvioida itse suoritusta, kuin tulosta. Mitä itse olen kattonut, niin Barkovin ketju on ainut, joka saa pidettyä kiekkoa vastustajan päädyssä ja luotua maalipaikkoja. En ole Barkovin otteisiin niin paljoa keskittynyt, että osaisin tarkemmin arvioida.

Kahdeksan erää play-off kiekkoa ei ole enää mikään pieni otanta. Tuossa ajassa voi sarja kääntyä jos vetelee runkkari moodissa vielä menemään.

Barkov tottakai huikea pelaaja mutta kaikkien fanipoikien pitäisi osata tunnustaa että nyt on ollut aivan hiihtelyä pleijareissa.

Tänne voi kirjoittaa mitä vaan mutta tilastoja ei pääse karkuun.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kahdeksan erää play-off kiekkoa ei ole enää mikään pieni otanta. Tuossa ajassa voi sarja kääntyä jos vetelee runkkari moodissa vielä menemään.
Ei, se on ihan helvetin pieni otanta, missä tuurin osuus korostuu valtavasti.

Barkov tottakai huikea pelaaja mutta kaikkien fanipoikien pitäisi osata tunnustaa että nyt on ollut aivan hiihtelyä pleijareissa.
En osaa ottaa kantaa, en seuraa suomalaisia melkein ollenkaan ja Panthersia en fanita myöskään. Jatka vaan ihmeessä miten tämä hiihtely ilmenee kentällä, niin osaan itsekin kiinnittää siihen tarkemmin huomiota seuraavassa pelissä. Onko antaa jotain esimerkkejä kirjallisena tai vaika klippien muodossa?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kahdeksan erää play-off kiekkoa ei ole enää mikään pieni otanta. Tuossa ajassa voi sarja kääntyä jos vetelee runkkari moodissa vielä menemään.

Barkov tottakai huikea pelaaja mutta kaikkien fanipoikien pitäisi osata tunnustaa että nyt on ollut aivan hiihtelyä pleijareissa.

Tänne voi kirjoittaa mitä vaan mutta tilastoja ei pääse karkuun.
3 peliä, 1+1 tehot, +/- on yhden verran plussalla, 11 laukausta, aloitukset voittanut 55%, kaksi taklausta, neljä blokattua laukausta, 2 kirkonriistoa ja 0 kiekonmenetystä tilastoituna. Selkeästi sysipaskat tilastot.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei, se on ihan helvetin pieni otanta, missä tuurin osuus korostuu valtavasti.


En osaa ottaa kantaa, en seuraa suomalaisia melkein ollenkaan ja Panthersia en fanita myöskään. Jatka vaan ihmeessä miten tämä hiihtely ilmenee kentällä, niin osaan itsekin kiinnittää siihen tarkemmin huomiota seuraavassa pelissä. Onko antaa jotain esimerkkejä kirjallisena tai vaika klippien muodossa?

Helvetin pieni otanta? Ai jaa, neljällä ohipelillä voisit olla jo golfaamassa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Voitoilla tässä mennään jatkoon.
Jep. Ja joukkuepelissä jääkiekko on suurista lajeista varmaan se, missä yhdellä (kenttä)pelaajalla on pienin merkitys voittoon. Lisäksi NHL:ssä tuurilla on Yhdysvaltojen isoimpien sarjojen osalta selkeästi suurin merkitys.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
3 peliä, 1+1 tehot, +/- on yhden verran plussalla, 11 laukausta, aloitukset voittanut 55%, kaksi taklausta, neljä blokattua laukausta, 2 kirkonriistoa ja 0 kiekonmenetystä tilastoituna. Selkeästi sysipaskat tilastot.
Tätä se on tulosurheilu tyylipisteitä ei jaeta ja voittoja lasketaan. Minusta on turha lähteä arvioimaan miestä liikaa kesken sarjan. Tilanne on kuitenkin 1-2 ja huonoimmassa tapauksessa loppuarvosana saadaan 2 pelin päästä. Joukkuelajista on kyse, mutta Barkov on Floridalle SE pelaaja, jolta odotetaan sitä että yksittäiset pelit kääntyvät vaikka yksilösuorituksilla omalle joukkueelle. Ei yksi pelaaja jokaista peliä voi kääntää tai voittaa, varsinkaan yksin mutta pitkässä sarjassa pitää pystyä vaikuttamaan riittävästi ja onnistua ainakin muutamissa peleissä.

Tulee viime vuoden Matthewsin tulosrivit mieleen. Vajaa piste per peli ja oman match upin selkeä voitto. Danaultin kenttä ei tehnyt tasakentällisin maalin maalia ja kun joukkue häviää, niin kysytään missä ne voittavat suoritukset olivat kun niitä tarvittiin.

Turha kuitenkaan nyt maalailla piruja seinille ja miettiä että tämä Barkovin niskaan kaatuu. Sarja on kesken ja näitä suorituksia ehtii vielä tekemään, eikä voi realistisesti odottaa että Barkov kaivaa neljä voittoa joukkueelleen. Pudotuspeleissä osa voitetaan puolustamalla, joskus syvyyspelaajat onnistuvat, Ekblad tai Huberdeau kääntää pelejä ja osa ratkaisuista tulee sitten Barkovin mailasta. Tärkeintä on että antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ja hoitaa oman tonttinsa joka pelissä.

Viime aikaisista mestareista Bolts, Caps ja Blues ovat kaikki kulkeneet aika kivisen tien ja samaa voi tietysti sanoa myös Pensin toisesta tulemisesta: aika monta edeltävää kevättä päättyi pettymykseen, eikä niitä aiemmasta kerrasta sormusta kantaneita enää riveissä montaa ollut. Kontendereista Canes, Leafs ja Avs eivät ole edes yltäneet finaaleihin, mutta harjoitelleet kyllä jo reippaasti. Jonkun kohtaloksi päätyy luultavasti tulla 2020-luvun Sharksiksi.

Niin että tietyllä tavalla Panthersin menestyksen odottaminen tänä keväänä on aivan epärealistista. Vaikka tuo joukkue nyt Capsista selviäisikin, niin en pitäisi ennakkosuosikkina Boltsia/Leafsia ja mahdollisesti Canesia saati Avsia vastaan.
Toki kattoaikana myös ajoituksella ja sitä kautta osin tuurilla on myös paljon merkitystä. Milloin joukkue on parhaimmillaan ja tilanne on katon osalta otollinen, minkälainen kilpailutilanne juuri silloin on olemassa. Sharks jäi oikeastaan aina väliinputoajaksi ja lopulta ilman kannua. Floridan, sekä osin Tampan ja Calgaryn tilanne tulee huononemaan ensi kaudeksi merkittävästi. Samoin tulee parin kauden sisällä käymään myös Torontolle ja Coloradolle. Kaikki nämä joukkueet eivät voi voittaa ja osan retool tulee menemään huonommin kuin on toivottu.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Barkov on lähtökohtaisesti joukkueensa paras pelaaja, joten on ihan perusteltu vaatimus, että johtaakseen joukkueensa jatkoon hänen tulee olla lähtökohtaisesti ottelusarjan paras pelaaja. Tietyillä osa-alueilla Barkov on varmasti ollut omalla korkealla tasollaan, mutta kyllähän erikoistilanteiden osalta Barkovin päälle on ihan aiheellista kaataa osa siitä likasangosta, että Washington on vienyt yv vs. av -vääntöä mennen tullen.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
3 peliä, 1+1 tehot, +/- on yhden verran plussalla, 11 laukausta, aloitukset voittanut 55%, kaksi taklausta, neljä blokattua laukausta, 2 kirkonriistoa ja 0 kiekonmenetystä tilastoituna. Selkeästi sysipaskat tilastot.

Heitän tähän vastapallona Barkovin tehot runkosarjan lopulla edes vähän merkityksellisissä peleissä. Eli pelit ovat 20.4 Islandersia vastaan, 22.4 Detroitia vastaan ja 24.4 Torontoa vastaan. Näissä Barkovin tehot ovat 5+1. Näistä peleistä Floridalla on myös voitot jokaisesta.

Noiden pelien jälkeen Barkov ei tehnyt enää pistettäkään runkosarjassa. Toki kaksi viimeistä peliä oli poissa kokoonpanosta.

Eli tuon 24.4 Toronto pelin jälkeen Barkov on pelannut viisi peliä pudotuspelit mukaanlukien tehoilla 1+1.

Näistä Florida on voittanut tasan yhden. Vieläkö otanta on pieni? Nyt puhutaan kuitenkin joukkueen kapteenista ja sielusta, jonka peli kantaa koko joukkuetta.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Parannettavaa on Barkovillakin kuten koko joukkueella, ja erityisesti taktisella tasolla. Vaikka Florida tiensä jatkoon selvittäisikin, niin tämä peli ei kyllä mitenkään riitä Tampan tai Toronton konetta vastaan. Mitä tulee näihin "kantaa joukkueensa mestaruuteen" -keskusteluihin, niin jääkiekon kaltaisen pelin osalta ne ovat aika lyhytnäköisiä ja yksinkertaistavia, ja ne sopivat huomattavasti paremmin vaikkapa NBA-koripalloon, jossa joukkueiden pelikirjat rakentuvat starojen ympärille, ja jossa yksittäisen pelaaja merkitys ylipäätään on merkittävästi suurempi. Sidney Crosbylla ei välttämättä olisi kolmea Stanley Cupia, mikäli Mike Sullivan ei olisi päätynyt Pensin peräsimeen. Capitals oli 2018 pudotuspelien 1. kierroksella lähellä päätyä 0-3-tappioasemaan Columbusta vastaan. Mikäli Atkinsonin (?) laukaus olisi mennyt sentin vasemmalle, niin Ovetshkin ei edelleenkään olisi "voittaja". Esimerkkejä voisi luetella enemmänkin.

Joka tapauksessa mielenkiintoinen sarja menossa, ja jälleen osoitus pudotuspelikiekon hienoudesta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Itseäni ihmetytti, miksi Barkov pelaa viivamiehenä ylivoimassa? Onko tämä tuttukin näky?

Omissa kirjoissa kun Barkov pelaisi keskustassa ja maalin edessä. Tuolla Brakov on ellei paras, niin ainakin ihan helevatan hyvä.
 
Itseäni ihmetytti, miksi Barkov pelaa viivamiehenä ylivoimassa? Onko tämä tuttukin näky?

Omissa kirjoissa kun Barkov pelaisi keskustassa ja maalin edessä. Tuolla Brakov on ellei paras, niin ainakin ihan helevatan hyvä.
Barkov on pelannut runkosarjan lopussa viivamiehenä. Maalin edessä herraa ei ole nähty pariin vuoteen. Normaali paikka on ennen tämän kauden TDL:ää ollut maalista katsoen vasemmalla viime kaudet.
 

Maukka187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, Koovee, FC Haka, NHL
Ihmeen lyödyn oloinen on Panthersin ”fanilauma” tällä hetkellä.
Tää nyt ei oo vielä mitään. Eilen kun kävi pelin loppuhetkillä lukeen hfboardsin Panthers-osion otteluseurantaa, niin siellä oli kyllä jo sen verta överidramaattisia reaktioita, että ei voinu kun nauraa ja vähän ehkä itkeä. Florida pelasi jo yhen ihan paskan (IMO tuloksesta huolimatta eilistäkin paskemman) pelin ja voitti silti seuraavan ihan keposeen. Onneksi joukkue ei varmasti luovuta yhtä helpolla, mitä internet-kansa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Barkov on suomalaisista oma lempipelaaja, mielestäni myös paras suomalaisista. Silti, onhan tuo touhu ollut liian vaatimatonta (vielä). Jonkinlainen draivi tuosta tekemisestä puuttuu. Haluan kuitenkin korostaa, että sarja on kaikkea muuta kuin ohi ja Sasha kerkeää vielä näyttämään. Se vaatii kuitenkin napsuja lisää tuohon nykytekemiseen. Jos sarja jatkuu nähdyn kaltaisena loppuun asti, niin pettymys.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käyttäjä on pariinkin otteeseen keskittynyt väärässä paikassa Ovetškinin kaukalon ulkopuoliseen toimintaan. Rikepiste annettu.
Sen verran täytyy tulla yle-veronmaksajien puolesta puhumaan, että Washingtonin NHL-joukkue olisi minulle taas ihan yhdentekevä kunhan ne vaan heittäisi sen yhden sotarikollista fanittavan urpon helvettiin sieltä jengistään. Jos SaiPassa pelaisi joku jamppa, jolla olisi instassa kuva hänestä jonkun yhtä vastenmielisen kusipään - sanotaan nyt esimerkin omaisesti vaikkapa Anders Breivikin - kanssa kättelemässä, ja joka ynisisi vaan jotain ”ei saa tappaa mutta en mä tiiä” kun asiasta häneltä kysyttäisiin, eikä se vitun kuva senkään jälkeen vaihtuisi sieltä, niin en vitussa kehtaisi taputtaa naama idioottimaiseessa virneessä jos tuon tason ihmisjäte tekisi SaiPalle maaleja. Eilen näin, kuinka Washingtonin NHL-joukkueen fanit tekivät käytännössä samaa. Siksi en nyt pidä Washingtonin NHL-joukkueesta, mutta sotarikollisen fanittaja pois, niin en ole joukkueesta taas mitään mieltä. Joku suomalainen sotarikollisfanin tilalle, niin Washingtonin NHL-joukkue olisi kiva. Patrik Laine tilalle, niin Washingtonin NHL-joukkue olisi ihana, ja katsoisin vimmalla teksti-tv:stä sivun 235 aina kun Washington on pelannut, ja varmaan muistaisin niiden jengin koko nimenkin! Mutta sitten taas, jos Laine ei tekisi maaleja, Washington muuttuisi ihanasta joukkueesta koulukiusaajia täynnä olevaksi kauhuhelvetiksi.

Kannattaisi siis varmaan riskien minimoimiseksi ensinnäkin heivata se sotarikollisfani mereen, ja korvata se jollain muulla suomalaisella ku Laineella. Barkovilla? Eiks se ois ihan kiva kompromissi? Ja sit keväällä aina 0+0 eriä pelaava Barkov saisi matkustella pleijarifinaaleihin Washingtonin NHL-joukkueen menestykseen tottuneiden, ei-sotarikollisfani-pelaajien siivellä. Kaikki voittaa, paitsi Laine ja sotarikolliset.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Barkov on suomalaisista oma lempipelaaja, mielestäni myös paras suomalaisista. Silti, onhan tuo touhu ollut liian vaatimatonta (vielä). Jonkinlainen draivi tuosta tekemisestä puuttuu. Haluan kuitenkin korostaa, että sarja on kaikkea muuta kuin ohi ja Sasha kerkeää vielä näyttämään. Se vaatii kuitenkin napsuja lisää tuohon nykytekemiseen. Jos sarja jatkuu nähdyn kaltaisena loppuun asti, niin pettymys.
Seinää on huono tehdä jos ei ole oikeita levyjä. Tai ainakin pitää tehdä töitä jotta löytyy. Kyllähän tässä taas palataan siihen kuinka hyvin Caps on tämän haasteen ottanut vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Tampereen Ilves
Sen verran täytyy tulla yle-veronmaksajien puolesta puhumaan, että Washingtonin NHL-joukkue olisi minulle taas ihan yhdentekevä kunhan ne vaan heittäisi sen yhden sotarikollista fanittavan urpon helvettiin sieltä jengistään. Jos SaiPassa pelaisi joku jamppa, jolla olisi instassa kuva hänestä jonkun yhtä vastenmielisen kusipään - sanotaan nyt esimerkin omaisesti vaikkapa Anders Breivikin - kanssa kättelemässä, ja joka ynisisi vaan jotain ”ei saa tappaa mutta en mä tiiä” kun asiasta häneltä kysyttäisiin, eikä se vitun kuva senkään jälkeen vaihtuisi sieltä, niin en vitussa kehtaisi taputtaa naama idioottimaiseessa virneessä jos tuon tason ihmisjäte tekisi SaiPalle maaleja. Eilen näin, kuinka Washingtonin NHL-joukkueen fanit tekivät käytännössä samaa. Siksi en nyt pidä Washingtonin NHL-joukkueesta, mutta sotarikollisen fanittaja pois, niin en ole joukkueesta taas mitään mieltä. Joku suomalainen sotarikollisfanin tilalle, niin Washingtonin NHL-joukkue olisi kiva. Patrik Laine tilalle, niin Washingtonin NHL-joukkue olisi ihana, ja katsoisin vimmalla teksti-tv:stä sivun 235 aina kun Washington on pelannut, ja varmaan muistaisin niiden jengin koko nimenkin! Mutta sitten taas, jos Laine ei tekisi maaleja, Washington muuttuisi ihanasta joukkueesta koulukiusaajia täynnä olevaksi kauhuhelvetiksi.

Kannattaisi siis varmaan riskien minimoimiseksi ensinnäkin heivata se sotarikollisfani mereen, ja korvata se jollain muulla suomalaisella ku Laineella. Barkovilla? Eiks se ois ihan kiva kompromissi? Ja sit keväällä aina 0+0 eriä pelaava Barkov saisi matkustella pleijarifinaaleihin Washingtonin NHL-joukkueen menestykseen tottuneiden, ei-sotarikollisfani-pelaajien siivellä. Kaikki voittaa, paitsi Laine ja sotarikolliset.
Älä ny jaksa täälläkin! Varmaan riittää ku keskityt otteluketjuissa tosta jauhaan. Ja jos haluat tosta vielä enemmän jatkaa, ni tiedät varmaan että sille on täällä ihan oma threadinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös