Finaalit kevät 2010: HPK - TPS

  • 122 070
  • 516

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ajakaa niitä homoja.

Paraskin kirjoittaja. Kertsihän se tykkää tulla takaapäin?

On tämä ihan kuin sumussa vaeltaisi edelleen, ei nimittäin luupäälle meinaa avautua että TPS on kolmen voiton päässä Suomen mestaruudesta. Vaikka sarja menisi HPK:lle 4-1 niin siltikään ei osaisi olla pettynyt. Kun miettii puolentoista vuoden takaisia tapahtumia (jumbona viiden pisteen marginaalilla) niin onhan tämä HONIGGIA!
 

Morgoth

Jäsen
Kotietu menetettiin. Väliaikaisesti, tai sitten se on tuskaa loppuun asti. Hätäisimmät tulevat jo housuihinsa, kuten tuolla edellä näkyy. Mestaruutta ei kuitenkaan voiteta tai hävitä ekassa matsissa. Jäitä hattuun.

Sarjan ensimmäinen peli on vasta pelattu ja tilanne 1-0, mutta todella hyvät lähtökohdat tämä antaa lauantain peliin. Jos tilanne on sen jälkeen 2-0, niin ei sarja senkään jälkeen ole mitenkään ohi, mutta ainahan se on helpompaa jos voittaa.

Kotona TPS on pelannut huomattavasti paremmin kuin vieraissa ja tuo ensimmäinen voitto tuli kuitenkin aika heikolla esityksellä. JYP-sarjan TPS voitti juuri sen ansioista, että pystyi jatkuvasti parantamaan peliään. Hämeenlinna ei tunnu olevan läheskään samanlainen helvetti kuin Jyväskylä, joka taatuisti toi ylimääräistä mailanpuristusta kotipeleihin, kun tiedettiin, että siellä ei ole varaa hävitä. Molemmat parantavat varmaan paljon ja paljon vauhdikkaampi ja kiihkeämpi peli tulossa lauantaina. HPK on henkisesti kova, kun kahdesti tulee takaa tasoihin, mutta ihailtavaa myös ettei TPSnkään kantti pettänyt. Erkinjuntti teki tärkeän voittomaalin JYP-sarjassa ja sama juttu ensimmäisessä pelissä.

Kommentoidaan lisää lauantain jälkeen. Ei kuitenkaan mitään mullistavaa tapahtunut vielä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No joo, aikamoinen pelihän se oli... Lassila kun skarppaa pari napsua (imut pois, ribarit paremmin kontrolliin) ja hyökkäys laittaa avopaikoista sisään niin tää on Kerhon sarja!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ensimmäinen finaaliottelu on takana. TPS vei sen näkemäni perusteella loppujen lopuksi varsin helposti, niin kuin monien muidenkin täällä kirjoittelevien mielestä. HPK ei saanut kunnon maalintekopaikkoja, TPS:llä niitä oli selvästi enemmän. HPK:n kannattajista monet kuitenkin näkevät tämänkin niin, että kyse oli vain ja ainoastaan Kerhon huonoudesta. Varsin harva pystyy ajattelemaan asian niinpäin, että Tepsi teki HPK:sta "huonon". Pyytäisin kuitenkin värilasienkin takaa HPK:n kannattajia miettimään hieman, minkä takia HPK ei päässyt niille maalipaikoille. Suurin syy tälle nimittäin on se, että TPS:n viisikkopuolustus on aivan äärettömän hyvä ja toimiva.[/SIZE]
Kyllä on aika mustavalkoinen näkemys. Kerholla oli ihan yhtä paljon maalipaikkoja, jopa hyviä sellaisia, kuin edellisissäkin sarjoissa. Laakkosella $1000, Sailio&joku toinen $1000, pari hyvää vetopaikkaa pakeilla. Ja sitten vielä ne tehdyt maalit. Ihan vain muutaman mainitakseni. Ei niitä tosin tuon enempää ollutkaan, mutta oli kuitenkin nuo maintsemani, vaikka väitätte mitä. Kerhon vahvuus runkosarjan jälkeen on ollut muuntautumiskyky. Tilanteeseen sopeudutaan ja samoja virheitä ei tehdä uudelleen. Paitsi Syväsalmen peluutus. Olen aivan saletti, että Kerho ei todellakaan ole sanonut vielä viimeistä sanaansa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eka ottelu oli yllättävän viihdyttävä. HPK pelasi hyökkäävää peliä tällä kertaa. Tottakai kahvakiekon messias Rautakorpi syytti tappiota johtuneen juuri tästä. TPS:n pelissä näkyi paikoitellen KalPa maista kiekottelua, kun syöteltiin takaisiin omaan päähän jos ei päästy yli keskialueen. Filppulaa oli taas mukava seurata. Aivan jäätäviä lättyjä mies tarjoilee ja AV:kin sujuu.

Lassilalla ei taida pää kestää tosipelejä. Runkosarjassa mies on yksi parhaita maalivahteja, mutta näissä pudotuspeleissä mies on ollut todella huono ja on ottanut käsittämättömän paljon jäähyjä. Eikös mies muistini mukaan flopannut aika pahasti myös Kärpät - TPS finaalisarjassa ja TPS joutui laittamaan Karjalaisen loppupeleihin maaliin.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
Oli siellä ihan laatupaikkojakin, mutta ei mitenkään äärettömästi. Tepsin pakit luottavat maalivahteihinsa ja antaa laukoa kaukaa. Muistavat jopa mennä pois maskista. Tätä luottoa en ole kerholla nähnyt ja jokainen laukaus koitetaan pelata pois. Tämä tietenkin levittää materiaalia enemmän puolustusalueelle kerhon päässä.

Mä näin tuon että annettiin pyöriä noinkin paljon kulmissa kiekolla aika vaarallisena vaikka viisikkopuolustus toimii. Jääkiekko on niin nopea peli että yks merkkausvirhe, ulospelaaminen tai kompastuminen avaa tuon viisikon ennemmin tai myöhemmin, joten sitä aikaa kuinka kauan kerho pitää kiekko palloseuran puolustusalueella tulee vähentää. Nyt onnistui todella hyvin sitä ei voi kieltää.

Tuossa joku kuulutti kerholta varsinkin enemmän taklauksia ja rottailua niin luulen että rautakorpi on käskenyt varoa jäähyjä niin se kaikuu varmasti pelaajien korvissa kentällä. Tietenkään rautakorpi ei ole kieltänyt taklaamasta, mutta tuollainen käsky vaikuttaa, kun kuitenkin usko ja halu miellyttää rautakorpea kerhossa on kova. Miksipä ei olisi kun miehen taktiikoilla on tultu näin pitkälle.
Tässä sarjassa varmasti valmentajat nousevat isompaan rooliin kuin yleensä, koska vastakkain on kaksi järjestelmää ja _joukkuetta_.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä on aika mustavalkoinen näkemys. Kerholla oli ihan yhtä paljon maalipaikkoja, jopa hyviä sellaisia, kuin edellisissäkin sarjoissa. Laakkosella $1000, Sailio&joku toinen $1000, pari hyvää vetopaikkaa pakeilla. Ja sitten vielä ne tehdyt maalit. Ihan vain muutaman mainitakseni. Ei niitä tosin tuon enempää ollutkaan, mutta oli kuitenkin nuo maintsemani, vaikka väitätte mitä. Kerhon vahvuus runkosarjan jälkeen on ollut muuntautumiskyky. Tilanteeseen sopeudutaan ja samoja virheitä ei tehdä uudelleen. Paitsi Syväsalmen peluutus. Olen aivan saletti, että Kerho ei todellakaan ole sanonut vielä viimeistä sanaansa.

Eihän Kerholla tosiaan määrättömästi ollut maalipaikkoja, huomattavasti vähemmän kuin Kalpaa vastaan, tämähän johtui tietenkin TPS:n paremmasta puolustuspelaamisesta. Mutta että TPS vei selkeästi maalipaikat, täytyy olla kyllä varsin kiimassa nähdäkseen tuollaista. Hattusen puolittainen läpiajo ensimmäisessä erässä, Venäläisen ohi mennyt one-timeri yv:llä ja Nordlundin ohjaus päätyverkkoihin myös yv:llä, tuossa TPS:n paikat joista ei osuttu. Vähemmän noita edelleen on kuin mitä oli Kerholla. Lisäksi TPS teki sen ensimmäisen ilman paikkaa.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Mikäli niin onnellisesti Palloseuran kannalta tapahtuisi, että kultaa voitettaisiin, niin mielenkiinnolla jään odottelemaan, mihin täällä Jatkoajassa vedotaan, jotta ansio saataisiin pois Tepsiltä ja siirrettyä vastustajan heikkouden piikkiin.

Olisiko sillä mitään väliä? Ketä oikeasti edes kiinnostaa, mitä muut ajattelevat? Ei se ole voittajalta pois, jos häviäjät selittelevät. Jääkiekossa tasoa mitataan vain suhteessa vastustajiin ja kaikki menestys on pelaamalla hankittua.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Ja sana lato todella pitää paikkansa, en Rinkelinmäellä ole ennen käynyt niin pieni kulttuurishokki kyllä tapahtui; jopa parkkipaikan löytäminen oli melko nihkeetä, joten auton jätin suosiolla sattuman varaisesti valitun omakotitalon eteen. Onko teillä Hämeenlinnassa edes katsojille varattua parkkitilaa?

Missähän sitä ollaan autolla oikein ajettu? Vielä vartti ennen pelin alkua oli tilaa parkkipaikoilla jäähallin eteläpuolella. Kompassi mukaan seuraavaan peliin. Hallin vierustoilla/tontilla on kolme isohkoa parkkialuetta rahvaalle; yksi pohjoispuolella, yksi eteläpuolella ja yksi länsipuolella. Kahteen viimeiseen ajetaan hallin pihaparkkipaikan (vip-parkkipaikat) vierestä sisään. Jos näistä ei onnistu tilaa löytämään niin ihmettelen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oli muuten vaisu HPK hyökkäyspäässä, joutuivatko näin paljon tekemään duunia aikaisemmissa sarjoissa edes kohtalaiseen maalipaikkaan pääsemiseksi?

Oli, molempien sarjojen eka kotipeli oli samanlaista. Paitsi että toisessa tehtiin 0 maalia ja toisessa 1 maali, joten voi melkein sanoa onnistuneeksi avaus kotipeliksi. :) Kivempi olisi voittaa, mutta näin tällä kertaa ei muuta kuin pää pystyyn ja Turkuun hakemaan kotietu takaisin. Nyt on finaalit avattu ja ei muuta kuin peliä.
 

el marina

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuon vähän eri ketjusta tänne tämän hauskan syksyisen viestin, jota tuolla bandwagon ketjussakin on jo lainattu.

Tyttöystävä katseli kun kirosin tuossa vitutuspäissäni TPS-Kerho pelin koostetta netistä ja innoistui selittämään, että TPS voittaa mestaruuden. Kyseinen henkilö ei juuri mitään kiekosta tiedä ja sanoin, ettei varmasti voita. Lyötiin sitten 100euroa vetoa siitä, että minun mielestäni joku muu joukkue voittaa. Erikoinen tapaus..

Vieläkö on tyttöystävä tallella?

Aika uskomattomalta kyllä tuntuu nämä finaalit kuuden vuoden tauon jälkeen ja sanattomaksi vetää. Toivottavasti TPS ratkaisee mestaruuden joko neljännessä tai kuudennessa pelissä ja täysi Turkuhalli kiittää niin että katto lentää.

Henkilökohtaisesti olisin halunnut revanssin keväältä 2004 kärpistä, koska silloin siitä sai niin paljon kuulla tuolla pohjoisessa. Nytkin ollaan muka niiden ansiosta finaalissa.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän Kerholla tosiaan määrättömästi ollut maalipaikkoja, huomattavasti vähemmän kuin Kalpaa vastaan, tämähän johtui tietenkin TPS:n paremmasta puolustuspelaamisesta. Mutta että TPS vei selkeästi maalipaikat, täytyy olla kyllä varsin kiimassa nähdäkseen tuollaista. Hattusen puolittainen läpiajo ensimmäisessä erässä, Venäläisen ohi mennyt one-timeri yv:llä ja Nordlundin ohjaus päätyverkkoihin myös yv:llä, tuossa TPS:n paikat joista ei osuttu. Vähemmän noita edelleen on kuin mitä oli Kerholla. Lisäksi TPS teki sen ensimmäisen ilman paikkaa.

Samaa mieltä. Kyllähän TPS käytti maalipaikkansa tehokkaasti. HPK:lla oli omat paikkansa, mutta aika vähille jäi paikat myös teillä. Jotenkin mua aina pelottaa nuo vastustajan kulmapyöritykset vaikka homma pidetäänkin kasassa eikä päästetä kaveria hyville maalipaikoille. Tiedä kuinka paljon tepsin vaisuuteen maalipaikkojen aikaansaamisessa vaikutti se, että peliä johdettiin aika pitkä aika peliajasta. Silloin, kun tupataan pelaamaan varovaisesti.

Kyllä HPK antoi ekan ottelun perusteella hyvän kuvan joukkueesta. Organisoitu ja työteliäs joukkue jolla on erinomainen ykkösketju sekä kiekollisesti vaaralliset pakit. Jotenkin alkoi, vaan tuntumaan siltä, että sarjan yksi ratkaisu saattaa olla tepsin kavereiden parempi luovuus ja taito. Jotenkin tuo Sailion maalipaikka oli kuvaava. Kerholla oli muitakin hyviä paikkoja tai niiden alkuja, mutta kaatuivat huonoon ratkaisuun tai kädettömyyteen. Tietysti sattumalla on merkityksensä ja aina ei voi onnistua. Maalit Kerho yllättäen sai tilanteista, josta niitä vähiten odotti. TPS rokotti paikoistaan kovalla prosentilla. Siitä täytyy olla todella iloinen. Maalintekopelihän tämä on ja siksi maalintekotaito on yksi hyvän joukkueen ominaisuus. Suomessa siitä huolimatta tupataan hakea aina niitä moraalisia voittajia sillä perusteella, että kummalla oli enemmän paikkoja. Turha kuitenkaan kenenkään huolesta sattuman vaikutuksesta. Paras seitsemästä sarjassa parempi voittaa. Siitä olen varma.

TPS-fanina on pakko olla todella tyytyväinen voittoon tällaisella OK peliesityksellä. Tietyllä tapaa tuo on hyvän joukkueen merkki. Se, että huono ja rutiinitason esitys riittää voittoon. Näin kävi ainakin ekassa JYP-kotipelissäkin.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Tiedä kuinka paljon tepsin vaisuuteen maalipaikkojen aikaansaamisessa vaikutti se, että peliä johdettiin aika pitkä aika peliajasta. Silloin, kun tupataan pelaamaan varovaisesti.

Nähdäkseni Tepsin joutuminen johtoasemassa alakynteen johtui siitä, että Kerho muutti peliään aina Tepsin päästyä johtoon. Mielestäni Kerho pyrki häviöllä ollessaan pelaamaan selvästi aktiivisemmin kuin tasatilanteessa.
 

M10

Jäsen
Aika koomista tosiaan, että TPS voitti tuon ensimmäisen ottelun. Toimi tosin hyvänä herätyskellona Kerholle, joka pelasi kyllä esim. fyysisiltä otteiltaan keskinkertaisen pelin. Kuten joku jo tuolla otteluketjussa sanoi, nyt Kerho on sitten altavastaajana tässä sarjassa ja sehän meille sopii. Mikäs sen hienompaa kuin mennä pilaamaan lauantai-illan huuma Turkuun. Noissa tilanteissa Rautakorven Kerho on parhaimmillaan.

Tuntui HPK olevan hieman ihmeissään TPS:n kanssa, joka päästi kotijoukkueen pörräämään alueella paljon vapaammin mitä HIFK tai KalPa. Muutenkin tuo peli oli ihmeellistä katsottavaa kun iiris tottunut aiempien sarjojen kovatempoisiin ja fyysisiin peleihin. Että tällaiset finaalit tulossa?

Varsin luottavaisin mielin tässä voi hämeenlinnalaisena olla. Ihan aikataulussa mennään ja TPS näytti juuri niin haavoittuvaiselta kuin veikkasinkin. Heidän onnensa vaan, että kotijoukkue pelasi eilen yhden heikoimmista peleistään tänä keväänä. Varmaan sitä ylilatausta mistä Tuulolakin puhui.

Tuuski oli muuten eilenkin kentän herra ja hidalgo. Toinen todella hyvä oli Muhonen, joka on koko ajan pelin sisällä eikä luovu kiekosta hölmösti. Rohkea pelaaja on hän. Täytyy antaa myös tunnustusta näille TPS:n alempien ketjujen työmyyrille. Nimiä en muista kirveelläkään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tuon vähän eri ketjusta tänne tämän hauskan syksyisen viestin, jota tuolla bandwagon ketjussakin on jo lainattu.

Vieläkö on tyttöystävä tallella?

Nykyään avovaimo. Mikäs siinä, voittaahan jotkut Ässä-arvallakin rahaa.

Lauantain jälkeen osaa hieman paremmin arvioida voimasuhteita, koska oletan molempien joukkueiden parantavan peliä huomattavasti.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maalintekopelihän tämä on ja siksi maalintekotaito on yksi hyvän joukkueen ominaisuus. Suomessa siitä huolimatta tupataan hakea aina niitä moraalisia voittajia sillä perusteella, että kummalla oli enemmän paikkoja. Turha kuitenkaan kenenkään huolesta sattuman vaikutuksesta. Paras seitsemästä sarjassa parempi voittaa. Siitä olen varma.
Tämä on kyllä ihan totta, ja hyvinhän tuon pitäisi olla kerhofaneilla muistissa, voittihan HPK molemmat aikaisemmat vastustajansa niin sanotusti väärin. Ehkä tällä nyt haetaan lähinnä sitä, että pitkässä sarjassa paikoista alkaa kuitenkin jossain vaiheessa menemään sisään, kunhan vaan jaksetaan jauhaa, ja Kerhohan on jaksanut. Pelin pitää toki parantua koska TPS:kin tulee varmasti parantamaan, mutta en näe mitään syytä miksi näin ei kävisi. Jos TPS on ollut tilastollisesti playoffien paras kotijoukkue, niin samoin HPK on ollut playoffien paras vierasjoukkue. Mitään läpihuutojuttua on Turussa lauantailta turha odottaa, vaikkakin itse epäilen sarjan olevan TPS:lle huomisen jälkeen 2-0, mutta tiistaina sitten 2-2.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Varsin luottavaisin mielin tässä voi hämeenlinnalaisena olla. Ihan aikataulussa mennään ja TPS näytti juuri niin haavoittuvaiselta kuin veikkasinkin. Heidän onnensa vaan, että kotijoukkue pelasi eilen yhden heikoimmista peleistään tänä keväänä.

Eilinen peli oli myös Tepsiltä yksi kevään heikoimmista. Siinä mielessä tätä osasi jopa odottaa, että myös Lukko- ja JYP-sarjoissa Tepsi pelasi huonon ensimmäisen ottelun. Tulevissa finaaleissa molempien joukkueiden voi odottaa nostavan tasoaan eilisestä, sillä kumpikaan joukkue ei olisi finaaleissa, jos eilinen esitys olisi joukkueiden normaali taso.
 

el_mariachi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomalaiset huippuyksilöt
No minäkin sitten sanoin jotain.
Kovasti meinasi jännittää peliä seuratessa..

Mielestäni ensimmäinen erä oli hienokseltaan Seuran kun taas toinen ja kolmas erä olivat Kerhon. Mutta niin kuin aina, maalit ratkaisee.

Lassila ihmeen epävarma, kun taas Engren (ihmeen) varma. Palloseuran ketjut aika tasapäisiä, kun taas Kerholla yksi huippuvaarallinen ketju ja muutama väläytys a'la Kemppainen&Muhonen. Muuten enemmän tasoeroa ketjujen välillä.

Ainakin laukaisukartan perusteella molemmat pelasivat pääsäntöisesti sektorin pois.

Se mikä tässä on hyvää jatkoa ajatellen, on se että Palloseura pelasi aika kaukana omasta tasostaan. Rutkasti on varaa petrata.
Kerhon pelejä ennen tätä en ole nähnyt, mutta yllätyin positiivisesti Kerhon pelityylistä. Pelasi hyökkäävää peliä, eikä tosiaan Rautakorven jumaloimaa kahvakiekkoa ja maalinestopeliä.
Vihkolle peukku toisesta maalista, komia ohjaus.

Hyvät alku Palloseuralle, toinen voitto kotona, niin ollaan jo tosi lähellä.
Nyt (molemmilta) tosiaan testataan sitä pääkoppaa.

Jos joku palstan asiantuntijoista tietää/muistaa, oliko se joku vuosi sitten nimenomaan Rautakorpi, joka jossain haastattelussa totesi että pelaaminen haittaa harjoittelua?
 

ditrim

Jäsen
Sellainen peli. Ilman kupillista kahvia olisin varmasti nukahtanut. Toivottavasti TPS parantaa peliään sarjan edetessä, jotenkin tuntuu, että tästä hyötyisi enemmän HPK.

Lassila pelasi sitten heti aika päin vittua, nyt on sitten näytettävä, että onko niissä brödöör-puhuissa mitään perää. Toinen paska oli Laakkonen, jonka pitää nopeasti saada onnistumisia, ettei miehestä synny hyökkäyspään riippakiveä. Ykkösketjun muut IFK-pojkarnat tekivät työnsä kiitettävästi.

Sanomattakin on selvää, että pelin paskin oli kuitenkin Syväsalmi. Pystyy kämmäämään kahdesti TPS:n voittomaalissa. Ei saatana, onko sitä pakko peluuttaa? Onneksi fanit osaavat tukea pelaajaansa perustamalla Kai Syväsalmi antifanclubin Facebookkiin. Eittämättä hyödyllistä touhua...
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Että oli komiaa katella TPS:n Hokki-ketjua. Hattunen on ku uudesti syntyny. TPS:n nelonen sai monta hienoa pyöritystä HPK päätyyn. Parhaiten jäi mieleen Hattusen maalille ajo. Kaks pakkia koittaa estää. Hattunen saa laukauksen ja heittää vielä toisen pakeista samalla vauhdilla jään pintaan. Muutenkin oli kenttä hyvin haastamassa. Ehkä Virtala jäi välillä hiukan jyrän alle, mutta antokin kyllä pari hyvää niittiä. Tollanen asenne kun saatas vielä muillekin päälle!

Mäkelä oli ihan hyvä HPK:lta, mutta eipä se nyt niin fyysistä peliä ollu. Parempi näytti kiekon kanssa olevan ku ilman. Nordlund lahjotti yhden, mutta mitäpä siitä, niistä oppii.

Melkosen hieno fiilis on päällä
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kerho maali kiinni. Ei auta..Lassila, sä et päästä enää mitään. Suomen Brodeur..ole se!!
Turkulaiseen homoon kiinni. Ei auta. Ajakaa niitä homoja. Filppula kurvailee seuraavan kerran sähköpyörätuolilla hämiksen keskussairaalassa.
Maalia saatana.. Uutta verkkoa nyplätään kiinassa lapsityövoimin...
Peliä perkele!!!

Ohhoh, isäskö sylissä istuit ku yllät näppikselle asti. Hienoo nähdä noin asiapitosta kirjotusta. Eilisen perusteella teiän pelaajat ei osu taklauksillaan edes kaukalon seiniin, sen verran pihalla tuntu olevan. Toivottavasti pelin yleinen kuva on hiukan parempi, mitä eilen nähtyyn tulee.
 
Tyttöystävä katseli kun kirosin tuossa vitutuspäissäni TPS-Kerho pelin koostetta netistä ja innoistui selittämään, että TPS voittaa mestaruuden. Kyseinen henkilö ei juuri mitään kiekosta tiedä ja sanoin, ettei varmasti voita. Lyötiin sitten 100euroa vetoa siitä, että minun mielestäni joku muu joukkue voittaa. Erikoinen tapaus..

Jos minulle olisi joku mottipäinen yksityishenkilö/vedonvälittäjä syksyllä tarjonnut samalla tavalla kahden kerrointa tapahtumasta, jonka oikeampi kerroin tuolloin olisi ollut luokkaa 1,05, niin olisin kyllä lyönyt kiinni niin paljon rahaa kuin vain olisin saanut haalittua kasaan tai ko. taho olisi ollut valmis ottamaan vastaan.

Eikä silti kaduttaisi tippaakaan, vaikka Tepsi nyt voittaisikin, sillä sulaa hulluutta olisi ollut jättää tuollainen kerroin pelaamatta.

Paljonkohan olisi ennen kauden alkua muuten tarjottu kerrointa sille, että TPS sijoittuu liigassa vähintään 12 sijaa Ilveksen edelle? Eikös Tepsi kuitenkin ollut useimmissa ennakko-rankingeissa Ipan alapuolella?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Paljonkohan olisi ennen kauden alkua muuten tarjottu kerrointa sille, että TPS sijoittuu liigassa vähintään 12 sijaa Ilveksen edelle? Eikös Tepsi kuitenkin ollut useimmissa ennakko-rankingeissa Ipan alapuolella?

HPK - TPS finaaliparista olisi kesällä varmaan saanut myös muhkean kertoimen, koska silloin oli todennäköisempää, että molemmat olisi ollut konkurssissa kuin finaalissa.
 

12961

Jäsen
Jos joku palstan asiantuntijoista tietää/muistaa, oliko se joku vuosi sitten nimenomaan Rautakorpi, joka jossain haastattelussa totesi että pelaaminen haittaa harjoittelua?

Miten mun mieleen tulee tästä lausahduksesta Hannu Virta? En tosin satavarma ole, jotain yhtä tyhmää jokatapauksessa Hanttakin laukoi.
 

w00kie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ässät
Otteluketjusta lainattua:Graingerilta erinomainen kysymys: minkälainen kokoero Hämeenlinnan ja Turun kaukaloilla virallisesti on?

Ellen aivan väärin kuullut, niin olisko Nieminen sanonut eilen lähetyksessä että Hämeenlinnassa kaukalo on 2m lyhyempi kuin Turussa. Keskialue saman kokoinen, mutta molemmat hyökkäysalueet metrin lyhyempiä.

Leveys meni ohi, jos se siitä jotain puhui...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös