Finaalit kevät 2010: HPK - TPS

  • 121 999
  • 516

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kieltämättä absurdia ruveta miettimään finaaleita, ottaen huomioon että kovin kauaa ei ole siitä kun puheet olivat tyyliä toinen jalka haudassa, urheilullista menestystä lupa odottaa viiden vuoden kuluttua jos ei sitä ennen olla jo konkurssissa. Noh, tosiasia on että finaaleita TPS pelaa ylihuomenna, joten näkisin että luvassa on HPK:n kurmuutusta.

HPK on vähän kuin (omituinen) luokkakaveri, jonka kanssa ei tule juuri tekemisissä oltua. Harrastaa mopojen rassaamista, jousiammuntaa ja kilpikonnia. Koulussa sen aina näkee, ja aina joskus siihen törmää mutta silloinkaan sille ei juuri mitään sanottavaa ole. Eri aaltopituuksilla ollaan. Nyt kuitenkin joukkueiden käyrät törmää lähes identtisen kauden jälkeen.

Melko vähän on tullut Kerhoa seurattua tällä kaudella, mutta nähtyjen otteluiden perusteella tunnistaa kyllä Rautakorven alamaisiksi. Duunariporukka, joka iskee kovaa vastaan. Fyysistä raastamista ja terrierimäistä häirintäpeliä luvassa. Viivalta täytyy Mäenpää saada kuriin. Myös Laakkonen taitaa olla todellisissa liekeissä ja siinä peesissä tulevat ketjukaverit.

Vieläkö Palo muuten pelaa? Ei ainakaan ole edellisten otteluiden pöytäkirjoihin merkitty. Tuulola ainakin näyttäis vielä painavan. Menneistä puheen ollen olin muuten todistamassa sellaista ihmettä kuin 0-7 kotitappiota, nyt maksetaan sitten velat takaisin. Koroilla.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Vieläkö Palo muuten pelaa? Ei ainakaan ole edellisten otteluiden pöytäkirjoihin merkitty.

Teillä ainakin näyttää Suikkanen raatavan kentällä vuodesta toiseen? Ja Ylönenkin on yhä kolmosveskarina?
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Loukkaantumiset

Kerhon kannalta taitaa olla siinä mielessä ihmeelliset play-offit koska loukkaantumisista johtuvia runkopelaajien poissaoloja ei ole ollut. Laamasen tilaa tuntematta, se tais olla ensimmäinen vai onkohan se pelikunnossa torstaina.

Toinen poikkeus normaalista on se että välierävastustajalla ei ole plakkarissa 2-5 seuraavan kauden sopimusta Kerhon avainpelaajien kanssa.... eiku.... Mites se Laakkonen ja Syväsalmi ja KalPa ensi kauden suunnitteleekaan.

Enivei, nyt on hyvät finaalit tulossa !!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tässä kun on ihan vitsinä heitetty revanssia vuodelta -93, niin eilenpä avautui urkkaruutua katsoessani, että Tuulolalle se on ihan oikeasti revanssi. En sano tätä usein, mutta... miettikääpä sitä.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Teillä ainakin näyttää Suikkanen raatavan kentällä vuodesta toiseen? Ja Ylönenkin on yhä kolmosveskarina?

Suikkanen teki Kerhoa vastaan tärkeän tasoitusmaalinkin kevään 1991 neljännessä semifinaalissa. Muita pudotuspelimaaleja Suikkanen ei Tepsin paidassa tehnytkään. Ylönen ei sentään ole pelannut pudotuspeleissä Kerhoa vastaan.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Suputuksen sietokyky ratkaisee, eli pää pystyssä hopealla.

Niin, itse vankkana kiekko- ja muunakin asiantuntijana näkisin ilman muuta, että tämä sarja ratkaistaan nimenomaan ns. ulkojääkiekollisilla seikoilla.

Asiahan on niin, että joukkueiden voimasuhteet ovat enemmän tai vähemmän niin tasaisia, ettei niistä voida poimia mitään kättä pidempää.

Virallinen ja lopullinen totuuteni onkin, että Kanadamaljan kohtalo ratkaistaan epäjääkiekollisin mediahämmennys-, sekä ns. ynnä muu -asioiden puolella, josta johtuen ei liene kenellekään asiaa tuntevalle epäselvää, kuka tässä tapauksessa on rankkuri ja kuka siellä häkkikopissa kaihoisasti uliseva karvaturri. Suomeksi sanottuna, suputuksensietokyky on lähipäivien sanahirviö.

Totuushan on nimittäin se, että HPK, ja nimenomaan sen pellavapäinen valmentaja Jukka "Göebbels" Rautakorpi taitaa kaikenlaiset hämmennykset ja mediakeplottelut, sekä teoriassa, että ihan käytännössäkin. Itse en ainakaan muista lähivuosilta yhtään (0) tapausta, jossa Jukka Rautakorven medialle suoltama kikkare ei olisi ponnahtanut ensimmäisenä (1.) mediakylpylän poreammeen laineille kellumaan ja kylpevää kansaa kavahduttamaan.

Asiain tässä valossa onkin selvää, että äijämäiseksi jopa ihan Valtakunnakin tasollakin leimattu Tepsin Kai Suikkanen ei kerta kaikkiaan kehtaa lähteä mukaan tarpeellisella intensiteetillä moisen naisten, lasten ja iltapäivälehtien tahoilla laajalti harrastettuun mälväämiseen ja asioiden loputtomaan veivaamiseen.

Näin ollen onkin täysin selvää, että tällä kertaa ns. perinteisellä miehekkyydellä ja "yksin sateessa halkopinolla kossupullon kanssa -mutinalla" päästään vasta sijalle kaksi, nykyaikaisen ruotsalaishenkisen "keskusteleva vuorovaikutus-huomiotalousprosessin" viedessä projektin klousaukseen ja sitä kautta konttorin Guessiin pukeutuneiden assareiden mapitettavaksi.

Siitä voidaan tietysti olla montaa mieltä, onko moinen akkamaisuus, tai lähinnä siis "keskusteleva vuorovaikutus-huomiotalousprosessi" suotavaa noin yleisesti ja tervetullutta jääkiekon pariin? Itse en kuitenkaan näkisi asiassa vilppiä, koska jäällähän nämä ratkaisut kuitenkin viime kädessä tehdään, tai siis tähän voidaan aina vedota, vaikka kuinka olisi ollut tyttömäinen olo itse sarjan aikana.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Santtu suputtaa

Virallinen ja lopullinen totuuteni onkin, että Kanadamaljan kohtalo ratkaistaan epäjääkiekollisin mediahämmennys-, sekä ns. ynnä muu -asioiden puolella, josta johtuen ei liene kenellekään asiaa tuntevalle epäselvää, kuka tässä tapauksessa on rankkuri ja kuka siellä häkkikopissa kaihoisasti uliseva karvaturri. Suomeksi sanottuna, suputuksensietokyky on lähipäivien sanahirviö.
Se on jo alkanut, eilen vielä puhuttiin sensaatiosta, tänään jo puhutaan suuresta kohusta. Iltalehti voisi kyllä alkaa miettiä siirtymistä täysin seiskalehdeksi, jääkiekosta kirjoittamista ei ainakaan nykyisillä toimittajilla luulisi kehtaavan jatkaa:
IL:Kulisseissa muhii uusi kohu
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jännittää kuin kauden 2000-2001 TPS-Tappara finaalit. Vaikka TPS onkin selkeästi parempi joukkue kuin HPK, niin Rautakorpi tulee tekemään kaikkensa estääkseen Tepsin mestaruuden. Se ei tule olemaan kaunista katsottavaa. Vieläkin puistattaa, kun muistelee miten esim. Marko Mäkinen liukui pudotuspelien ajan tepsiläisten perässä yhtä lujaa kuin tepsiläiset ja ihan ilman luistelua. Niin lujaa Marko ei olekaan päässyt sen koommin.

SM-liiga sai onneksi tuhottua Rautakorven haaveet paremmasta maailmasta, joten näihin finaaleihin pitää Rautakorven keksiä uusia tapoja ottaa vastustajalta vauhti pois. Jari "pilli taskuun kolmannessa erässä" Levonen tosin antaa edelleen mahtavan hyvät mahdollisuudet johdon säilyttämiseen, jos Kerho johtoon sattuisi ennen kolmatta erää pääsemään.

Elämme mielenkiintoisia aikoja ja ei tästä ihan lyhyttä sarjaa taida tulla, jos ei sitten TPS käy heti huomenna ryöstöretkellä Hämeenlinnassa. Turussa Kerho ei tule voittamaan peliäkään.
 

UrheaT

Jäsen
Minkäs koira (lue Rautakorpi) karvoistaan pääsis, mutta HPK ei nyt kahvakiekkoa/estämispeliä nykyisellään sen enempää pelaa kuin kukaan muukaan joukkue. Fyysistä peliä kyllä ja tiukkaa puolustuspelaamista. En ole TPS:n pelejä nähnyt, mutta en ainakaan usko, että peli mitään hyökkäysilotulitusta on. Ja että TPS selvästi parempi joukkue kuin HPK? Takaisin asialinjalle poijjaat!

Sinänsä mielenkiintoinen asetelma, koska ei oikein tiedä, mitä sarjalta odottaa. HIFK:ltä ja Kalpalta tiesi mitä odottaa - toinen tarjosi fyysisyyttä (tosin ei ehkä onnistunut siinä ihan täysin) ja toinen tarjosi huippu vauhtia. TPS:n peli ei kai oikein ole profiloitunut mitenkään? Tämä ei ole provoa, vaan kysymys.

Huomenna kiekko tipahtaa ja se on menoa sitten!!
 

12961

Jäsen
TPS:n peli ei kai oikein ole profiloitunut mitenkään? Tämä ei ole provoa, vaan kysymys.

Näistä joukkueista palloseuran peli muistuttaa eniten Kalpan vastaavaa. Rajoitteina tiettyjen pelaajien kädettömyys, vasta-aseena neloskentän jäätävä vauhti. Erkinjuntti-Virtala-Hattunen oli JYPiä vastaan tepsin paras kenttä luistellen JYPiä nurin. Nämä mikkihiiret, joita tepsin selvimmäksi heikkoudeksi poffien alussa kuvailtiin, ovat suurimmat tasonnostajat. Myös Marko Mäkinen on yllättänyt "vauhdillaan", ei tuo niin huono ole ollenkaan mitä padassa puhuttiin.

Tärkeintä on, että Suikkasen joukkue hyökkää iloisesti ja kiroillen, mutta samaa perkelettä hoetaan myös alaspäin pelattaessa. Siinä missä Lukon YV-hyökkäykset olivat koko sarjan aikana yhden käden sormin laskettavissa, JYPille niitä siunaantui ehkäpä 3 käden sormien osoittama määrä.

Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, ensimmäistä kertaa tulee vastaan ainakin jossain määrin kiekkokontrollia hyödyntävä joukkue. Palloseurankin pelin pitää muuttua, miten, eos. Ehkäpä vastaus löytyy yksin halkopinon ääreltä ja kossupullo kädessä.

Mielenkiintoa lisää se, että molemmilla henkinen kantti vaikuttaa edellisten pelien perusteella olevan kohtuulluisen kovaa luokkaa, asenteestakaan tämä ei jää kiinni. Tasaisia pelejä uskon nähtävän.

Ennustin viimeisen TPS-HPK-runkosarjamatsin jälkeen, että kerho menee IFK:sta jatkoon, niin vittumaisen hyvin silloin sumppu toimi, vieläpä Artukaisten lentokentällä. JYPin sumppu ei tosin ainakaan huonompi pitänyt olla.

Ei ollutkaan huhuilemani rätit välttämättä pelkkiä rättejä, katsomoon saattaa ilmestyä värikoodin mukaisia paitoja ;)

EDIT: Nyt vahvistus on jo TPS:n facebookissa, paidan saa valita mustasta tai valkoisesta, paidassa on iso TPS-logo ja sen maksaa Varamiespalvelu. Näitä on kaikille katsojille.
 
Viimeksi muokattu:

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force

Jumalauta se Rautakorpi on kaiken lisäksi vielä meediokin! Eli tiesi jo runkosarjan lopussa, että huhtikuussa tavataan taas. Huh, huh.

Täytyy sanoa, että eipä ole kyllä mitään käsitystä miten TPS tulee pelaamaan. Jotenkin myös kasvoton kuva koko joukkueesta. Edellisillä vastustelijoilla on ollut sentään jokunen ihan pelimieskin.

Mutta eiköhän tässä kohu-sarjassa saada kuitenkin ihan hyvät pelit aikaiseksi ja huomenna illalla voi varmaan jo jotain sarjan suunnasta alkaa ennustelemaan.

Alkais jo!
 
Jumalauta se Rautakorpi on kaiken lisäksi vielä meediokin! Eli tiesi jo runkosarjan lopussa, että huhtikuussa tavataan taas. Huh, huh.

Täytyy sanoa, että eipä ole kyllä mitään käsitystä miten TPS tulee pelaamaan. Jotenkin myös kasvoton kuva koko joukkueesta. Edellisillä vastustelijoilla on ollut sentään jokunen ihan pelimieskin.

Täällähän on jo alkanut vähän otteet kovenemaan piilo- ja ei niin piiloprovojen kanssa (älä Maikki ota itseesi, lainasin vain uusimman viestin). Kyllä mä uskon että TPS:stä joku pelimies löytyy ihan puun takaa, voi olla joku yllättävä tasonnostaja paskan kauden jälkeen, kuten Filppula, Vahalahti tai Sweatt.

Finaalipaidat ovat loistava idea ja saa nähdä laitetaanko ne valmiiksi penkeille vai jaetaanko ovilla että varmistetaan kaikkien saavan sellaisen.
 

12961

Jäsen
Edellisillä vastustelijoilla on ollut sentään jokunen ihan pelimieskin.

Mutta eiköhän tässä kohu-sarjassa saada kuitenkin ihan hyvät pelit aikaiseksi ja huomenna illalla voi varmaan jo jotain sarjan suunnasta alkaa ennustelemaan.

Alkais jo!

Hyvä provo.

No, ensin voisi kysyä, että montako sellaista kaveria niillä vastustajilla on ollut jotka pelasivat vielä viime kauden NHL:aa ylhäällä ja siellä jopa ykkösalivoimaa? Miten pelimies sitten määritellään, tuo NHL-mies ei ole käytännössä tepsin 6 parhaan pelaajan joukossa tällä hetkellä. Meriittien luulisi riittävän, eikä urakaan ole vielä ehtoopuolella. Ei se nimi selässä jne... :)

Tässäkin sarjassa se yksittäinen peli ei välttämättä kerro suunnasta mitään, JYPkin vei tepsiä kahdessa ekassa kotipelissään kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Samoin IFK kylvetti kerhoa. Ekan pelin jälkeen ei paljon voi vielä paras 7:sta-sarjassa ennustaa, toki pelien eroavaisuudet nähdään versus edelliset vastustajat. Toisaalta TPS:n peli muuttui Jyväskylän 2. ja 3. pelin välissä jäätävästi.

Viimeisestä kommentista 100% samaa mieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Ja vinaalit. Jopa on parivaljakko.

Niin, asiahan on näin että kivointa kiekkoa tällä kaudella ovat pelanneet Tappara, KalPa ja TPS, joista siis oikein ansaitusti yksi löytyy fiinaaleista. Vastustelijana siemenperunoiden viljelyyn profiloitunut Hämeenlinnan NMKY.

Sarjasta tulee siinä mielessä äärimmäisen mielenkiintoinen että kummallakaan joukkueella ei ole hirmuista edgeä suuntaan jos toiseen. Kerholla on Lassila, mutta Tepsillä taas tasainen, hyvä veskaripari. Molemilla on kädellisiä pakkeja ja viivapelotteita, yhtäältä huimeaan sekoiluun omassa päässä kykeneviä pakkeja. Yv taitaa olla melkolailla yhtä tehokasta. Hyökkäyspäässä taas molemmilla jengeillä on neljä hyvää kenttää, joista kaikki ovat saaneet kivasti onnistumisia pleijareiden aikana.

Ei tämä kuitenkaan sarjana järin kauaa kestä. Viisi peliä on maksimi ja kumminpäin, on vielä aivan mysteeri. Omiin ja omien tekemiseen kuitenkin luotetaan, joten Kerho vie.

Olispa jo torstai.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Niin kuin on täällä jo mainittukin, niin asetelmathan ovat aikalailla samanlaiset kuin mitä ne olivat myös keväällä 2006. Silloinkin oli kyseessä yllätysfinaali ja HPK:n lisäksi toinen finaalijoukkue oli länsirannikolta. Nyt länsirannikon joukkue ei ole Ässät vaan melkeinpä samanlaisen paukun tänä keväänä järjestänyt, mutta entisaikojen mestari TPS. TPS on tehnyt nyt jo nousun takaisin huipulle, mutta saako turkulaisten huipulle nousu sitten todellisen kliimaksin mestaruuden muodossa, se jää nähtäväksi. Jokatapauksessa on oikeastaan hienoa nähdä HPK:n lisäksi finaaleissa myös entisaikojen suuruus, TPS.

Joukkueilla on samantasoiset rosterit. HPK:lla on parempi ykkösmaalivahti, mutta TPS:llä on sitten puolestaan laajempi maalivahtikaksikko. No, samanlainen oli tilanne Kalpa-välieräsarjassakin ja HPK vei silti maalivahtien taiston. Puolustuksessa tai hyökkäyksessäkään ei suuremmin eroja ole. J-P Laamasen tilanne huolestuttaa. Pääseekö mies kehiin jo huomenna?

Joukkueet on edennyt nimenomaan joukkueina näin pitkälle. Kummankin joukkueen päävalmentaja on ollut suuressa roolissa matkalla finaaleihin. Eli aikalailla samanlaiset asetelmat ovat joukkueilla.

Henkilökohtaisesti tilanne on se, että olin jo oikeastaan pirun tyytyväinen välieräpaikkaan. Nyt kun ollaan finaaleissa niin se on helvetin komea saavutus synkänkin kauden jälkeen. Olisihan se upeaa päättää kausi torijuhliin, mutta tällä hetkellä ainakin tuntuu, ettei se niin kova järkytys olisi vaikka kaudesta jäisi käteen lopulta vain hopeaakin.

Ei tässä oikein muuta osaa turista. Huomenna saadaan paljon osviittaa taas jo siitä, missä merkeissä sarjaa viedään eteenpäin. Näen, että HPK on pienoinen ennakkosuosikki sarjaan lähdettäessä. Saattaa tulla tasainen sarja, mutta yleensä nämä finaalit ovat menneet kaiketi niin ohi, että häviävä joukkue on voittanut 0-1 pelin.

Liput on minulla jo hommattuna neljään ensimmäiseen finaaliin. Enpä tiedä onko varaa oikeastaan niihin, mutta niin harvinaista herkkuahan tämä loppupeleissä on, että ei näitä oikein ole varaa jättää väliinkään.

Risto Korpelako laulaa Maamme-laulun huomenna niin kuin 2006 keväälläkin?
 

J.Petke

Jäsen
Onpahan hienoa lähteä finaaleihin TPS:ää vastaan. HPK on käynyt kovan koulun HIFK:ta sekä Kalpaa vastaan ja on taatusti valmis finaaleihin. TPS on pudottanut Lukon ja JYP:n joten ei olla sielläkään aidan matalimmasta kohdasta olla edetty.

Itse näen HPK:n systeemin vahvempana mutta se ei liene yllätys kenellekään. Viime mestaruuskaudella HPK kouluttautui finaaleihin fyysistä ässiä vastaan HIFK:n avulla ja tällä kaudella liikkuvaa TPS:ää vastaan saatiin hyvä koulutus Kalpan avulla. Rautakorpi on hyvä reagoimaan pelien sisälläkin ja pystyy tekemään tarvittavat muutokset jos niihin tarvetta on. TPS ei millään pysty aiheuttamaan yhtä kovaa painetta HPK:n miehille kuin Kalpa teki joten tilaa jää varmaan hieman enemmän.

En ole niin tarkkaan seurannut niin onko TPS:llä maalivahtien peluutus vagiintunut Engreniin vai saako Leggio vielä peliaikaa? Molemmilla on kyllä maalivahtipeli kunnossa ja uskonkin MVP:n löytyvän jommankumman joukkueen maalinsuulta.

Hienoa, että juuri TPS on vastassa ja isot joukkueet pelailevat himmeämmistä mitaleista.
 

Aurelius

Jäsen
En ole niin tarkkaan seurannut niin onko TPS:llä maalivahtien peluutus vagiintunut Engreniin vai saako Leggio vielä peliaikaa? Molemmilla on kyllä maalivahtipeli kunnossa ja uskonkin MVP:n löytyvän jommankumman joukkueen maalinsuulta.

Saa. Leggio pelasi mm. viimeisen Jyp-ottelun. Aika tasaisesti ovat pelanneet, ei nyt ihan vuorotellen, mutta melkein.

Tällä hetkellä Lassila Kerhon maalilla ei jostain syystä vielä pelota itseäni, vaikka laatuveskarista on ilman muuta kyse. Jotenkin on sellainen fiilis, että mies voitaisiin saada murrettua Turkuhallissa. Tai sitten sieltä tulee ihan älyttömiä gamesavereita toisensa jälkeen, eikä niitä helppojakaan enää mene. Silloin HPK on kyllä vahvoilla.

Huomenna tähän aikaan pelataan jo, onneksi.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Suunnitelma Lassilan murtamisesta kuulostaa hienolta, mutta siinä on yksi suuri mutta. Kerhon puolustuspeli jalostui KalPaa vastaan huippuunsa. TPS tuskin pystyy esittämään mitään sellaista, millä Lassila saataisiin edes kunnon testiin. Tämä ei tietenkään estä helppojen maalien syntymistä, jos niitä on tullakseen. Eikä Lassilakaan ohittamaton ole. Mutta jos Kerho on täydellä sykkeellä mukana, ja miksei olisi, sellaista virhesumaa tuskin nähdään, minkä seurauksena TPS karkaisi Kerholta yhdessäkään matsissa. Tämä ei ole mitään uhoa. TPS joutuu luultavasti puskemaan päätään seinään koko sarjan ajan. Kannattaa olla suunnitelma B myös valmiina.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
TPS ei millään pysty aiheuttamaan yhtä kovaa painetta HPK:n miehille kuin Kalpa teki joten tilaa jää varmaan hieman enemmän.

TPS tuskin pystyy esittämään mitään sellaista, millä Lassila saataisiin edes kunnon testiin.

Kova luotto omiin tuntuu olevan Hämeenlinnan suunnalla, eikä se toki väärin ole.
Itse taas en usko, että kerhon puolustus olisi yhtään kovempi haaste Tepsin laajalle hyökkäysarsenaalille, kuin mikään tähän mennessä kohdatuista. Jypiä vastaan oli "nelosketju" liekeissä, finaalisarjassa on luultavasti taas nimimiesten vuoro.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kova luotto omiin tuntuu olevan Hämeenlinnan suunnalla, eikä se toki väärin ole.
Itse taas en usko, että kerhon puolustus olisi yhtään kovempi haaste Tepsin laajalle hyökkäysarsenaalille, kuin mikään tähän mennessä kohdatuista. Jypiä vastaan oli "nelosketju" liekeissä, finaalisarjassa on luultavasti taas nimimiesten vuoro.
Ei ollut luotto kova vielä runkosarjan päätteeksi. Eikä vielä HIFK-sarjankaan jälkeen. Mutta kun katsoi, miten joukkue kasvoi tilanteen mukaan, nyt sitä alkaa totisesti olla. Kuten J tuossa lainaamassasi pätkässä myös sanoi, KalPaa kovempaan testiin ei puolustus tämän päivän SM-liigassa joutua. Ja lisäksi TPS pelaa tietyllä tavalla samantyylistä kiekko, joten Kerho ei joudu edes keksimään ruutia uudelleen, kuten välierissä. Siellä oltiin oikeasti välillä helisemässä, mutta niin vain nekin klaarattiin, loppua kohti parantaen.

Ikäväksi tuon tilanteen tekee TPS:n kannalta se, että vaikka puolustus sekoilisikin, Lassila voi aivan helposti vielä ryöstää osan maalintekopaikoista. Joita ei siis ole luvassa mitenkään roppakaupalla.

Tsemppiä kuitenkin finaaleihin. Olette paikkanne ansainneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös